ببخشید قسمت تنظیمات نور کاتالیست کجاست ؟ تنطیمات نور لپتاپ توی قسمت باتری هست در Taskbar .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید قسمت تنظیمات نور کاتالیست کجاست ؟ تنطیمات نور لپتاپ توی قسمت باتری هست در Taskbar .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای دسترسی به نور صفحه در لپتاپتون به بخش پاور آپشن رجوع کنیدنقل قول:
ببخشید قسمت تنظیمات نور کاتالیست کجاست ؟ تنطیمات نور لپتاپ توی قسمت باتری هست در Taskbar .
شرح در تصویر@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکل شما هم گمون نکنم به کاتالیست مرتبط باشه
من خودم 4890 دارم وقتی شروع کردم به اپدیت درایور مدل کارتمو 4800 میزنه پس یه چیز ثابت در amd هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط BehradRa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با لپتاب زیاد سر کله نزدم ولی رنگها یا نور مانیتور ربطی به کارت یا درایور نداره به خصوص نور اینکاری که !Mr. DB گفتند انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه
داداش من خودم میدونم که این جا کجاست . میگم بعد از آپدیت دیگه از اینجا هم نور زیاد نمیشه . با دکمه های کیبورد هم نمیشه . باید کارت گرافیک رو Change کنم به Intel 3000 بعد دوباره Change کنم به AMD 6770 . بعد هم لطفاً درباره ی اون صفحه ی آبی که موقع آپدیت گرافیک اومد و نوشت : Dumping Physical Memory To Disk که از صفر تا 100 درصد پر میشد هم توضیح بدین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط !Mr. DB [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط BehradRa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راه ساده که میشه متوجه شد مشکل کجاست، System Restore کن به قبل از نصب نسخه جدید کاتالیست، مشکل حل نشد باز اینجا مطرح کن.
داداش اگه به اون نوشته های بالا توجه کنی میبینی که من قبل از نصب Restore Point گرفتم . خب وقتی میخوام Crysis 3 بازی کنم باید آخرین نسخه از کاتالیست رو بریزم . چرا باید دوباره به عقب برگردم . اگه برگردم به عقب ، نور صفحه درست میشه . ولی بعد از نصب باید بین دو کارت گرافیک Change کنم تا نور زیاد شه .نقل قول:
سلام @};-نقل قول:
دوست عزیز من تمام کامنت های شما رو کامل خوندم قبلا
برای این خدمتتون عرض کردم restore کنید تا اگر با اون کار باز هم مشکل پا برجا بود متوجه بشیم مشکل جای دیگست.
••Restore Point هم نمیگرفتید خود ویندوز قبل از نصب میگرفت.
••همیشه نسخه های جدید مشکلاتی دارند ، لزومی نداره حتما آخرین ورژن کاتالیست رو نصب کنید برای بازی.
••بگردید دنبال ورژنی که این مشکل رو نداره.
••اگر پافشاری دارید به آخرین ورژن، از کاتالیست بدون مشکل استفاده کنید ولی فقط درایور جدید کارت رو نصب کنید نه کل کاتالیست.
ببین دو تا برنامه هست : 1- Catalyst Control Center 13.1 که دو بار نصب کردم ، ولی تغییری تو برنامه ایجاد نشد (چون که باید یه گزینه به نام Tessellation بهش اضافه بشه) .نقل قول:
2- Catalyst Driver 13.2 که این برنامه کل درایور و برنامه ها هست که با نصب این به این مشکل خوردم . در واقع برای بازی Crysis 3 که بهتر اجرا بشه باید این رو نصب کرد . منم یک بار قبل از عوض کردن و یک بار بعد از عوض کردن ویندوزم این برنامه رو ریختم ، ولی بازم نور صفحه کم میشد و بالا نمیرفت .
نقل قول:
شما 8 تا راه داری
•••پنل و رابط کاربری لپتاپ رو آپدیت کن منظورم همون رابط گرافیکی لپتاپ هست برای تنظیمات و کلیدهایی که با fn فعال میشند (نمیدونم اسمش چیه برای لپتاپ شما، مثلا برند Sony اسمش Sony vaio care مشکلی داشتم البته نه مثل مال شما با یه مدل lenovo بعد از گرفتن fn کلا کلید wireless کار نمیکرد پنل رو دانلود کردم نصب کردم حل شد) مشکل شما با این کار احتمال زیاد حل میشه
•••مواردی که توی پست #47 گفتم به کار بزنی
•••خیلی نا امیدانه اقدام کنی به آپدیت بایوس لپتاپ
•••صبر کنی کاتالیست جدید بیاد که این مشکل مرتفع بشه
•••بیخیال Crysis 3 روی لپتاپ بشی
•••با همون سوییچ کردن روی Intel کنار بیای
•••مراجعه کنی گارانتی هزینه چند ده هزار تومانی پرداخت کنی آخر هم مشکل حل نشه
•••صبر کنید یکی از عزیزان راهی رو بهتون پیشنهاد کنند تا مرتفع بشه مسیله شما
••شما چندتا شات تهیه کن از بازی ببینیم تفاوت کاتالیست ها چقدر هست محبت کنید توی این تاپیک بگذارید (البته عکس ها رو روی آپلودسنتر سایت آپ کنید)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الآن که نمیتونم دوباره برگردم به قبل که تفاوت بینشون رو بزارم . ولی من خودم تفاوت رو تو بازی احساس کردم . فقط اگه رابط کاربری hp رو میدونید بگید .نقل قول: