قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 37
Like Tree17Likes

موضوع: تغییر بایوس کارت گرافیک

  1. #1
    OCH Member
    benyps آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    تنکابن(شهسوار)
    نوشته ها
    142
    تشکر شده 1,467 بار در 146 پست
    benyps آنلاین نیست.

    Question تغییر بایوس کارت گرافیک

    تغییر بایوس کارت گرافیک

    از استادان عزیزمون میخواستم درباره ی تغییر بایوس کارت گرافیک مطالبی رو بذارن تا بقیه دوستان و خودم استفاده کنیم...
    خودم از نرم افزار ati flash استفاده کردم،برای 5850 جواب داده ولی برای 6850 gigabyte خودم که می خواستم asus بزنم،نشد!با اینکه نرم افزار پیغام done می داد....
    شنیدم روش دیگه ای از bios هست....اگه اون جواب میده اون رو بگید.

    با تشکر فراوان



    ویرایش توسط benyps : 28th October 2012 در ساعت 10:30 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    اورکلاکر نیستم.

  2. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از benyps تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (29th October 2012),Behnam_2337 (12th November 2012),Castle (27th April 2014),Don_Corleone (20th July 2014),morteza.p (27th June 2014),Mr. DB (28th October 2012),Olesius (27th June 2014),Reza Y (16th January 2013),sapple (6th March 2013),TRIDENT (29th October 2012)



  3. #21
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    سن
    36
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    saeednot آنلاین نیست.
    سلام
    چند وقت پیش یه بایوس برای کارت گرافیکم دانلود کردم و با برنامه ati ein flash فلش کردم اما متاسفانه هنگام بازی بعد از چند دقیقه رنگ صفحه بهم میخوره و فریز میشه تصویر لطفا یه بایوس خوب بهم معرفی کنید تا دوباره فلش کنم شاید درست شد.
    4670 power color 1gig ddr3
    ورژن بایوسمو الان 011.022.002.001.032303(113-ba3401-xxx( زده!


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  4. #22
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    37
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednot نمایش پست ها
    سلام
    چند وقت پیش یه بایوس برای کارت گرافیکم دانلود کردم و با برنامه ati ein flash فلش کردم اما متاسفانه هنگام بازی بعد از چند دقیقه رنگ صفحه بهم میخوره و فریز میشه تصویر لطفا یه بایوس خوب بهم معرفی کنید تا دوباره فلش کنم شاید درست شد.
    4670 power color 1gig ddr3
    ورژن بایوسمو الان 011.022.002.001.032303(113-ba3401-xxx( زده!
    اسکرین شات از GPU-z بگذارید ، در نت دو تا بایوس بیتشر نیست یکی همینی که شما میفرمایید و یکی قدیمی تر
    اسم بایوس 011.009.000.000.029771

    اگر اسکرین شات نیز قرار نمیدهد در برنامه GPU-z قسمتی که دیوایس ای دی هست و بگید چی نوشته مانند تصویر زیر



    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  5. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (20th July 2014),Don_Corleone (20th July 2014),magiteq (20th July 2014),mmb2014 (20th July 2014),morteza.p (20th July 2014),Reza Y (29th August 2016),smrbh (20th July 2014),TERRORIST (20th July 2014)



  6. #23
    OCH Member
    ABS92 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    شهرکرد
    نام واقعی
    Abbas Jalalian
    سن
    30
    نوشته ها
    46
    تشکر شده 180 بار در 37 پست
    ABS92 آنلاین نیست.
    درود به همه ی اساتید گرامی

    میخواستم بدونم کارت گرافیک من با تغییر بایوس قابلیت آنلاک و همچین چیزایی رو داره؟اگر آره چطور؟

    Sapphire HD 7850



    Motherboard : MSI 970A-G43 Processor : AMD Phenom II X4 B55 3.72GHz
    Main Memory : Corsair XMS3 2*4GB 1600 CL10 Graphics Card : Radeon HD 7850 @ 1000 & 1250 MHz
    Cooling : DeepCool GammaXX S40 Power Supply : Green 600A-EU
    ABS Means Anti Lock BRAIN System
    92Means My Model : 1992

  7. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ABS92 تشکر کرده اند:

    morteza.p (20th July 2014),Reza Y (29th August 2016)



  8. #24
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    37
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ABS92 نمایش پست ها
    درود به همه ی اساتید گرامی

    میخواستم بدونم کارت گرافیک من با تغییر بایوس قابلیت آنلاک و همچین چیزایی رو داره؟اگر آره چطور؟

    Sapphire HD 7850

    سلام دوست عزیز ، تغییر بایوس باعث آنلاک شدن ولتاژ ، فرکانس و دیگر موارد نخواهد شد ، مگر بایوس مودینگ شده باشد ( تغییراتی در آن اعمال شده باشد ) اکثر بایوس هایی که در دیتابیس سایت ها مخصوصا TECHPOWERUP هستند بایوس ها خود کمپانی ها میباشند.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  9. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ABS92 (20th July 2014),AMD Radeon (20th July 2014),Don_Corleone (20th July 2014),magiteq (20th July 2014),mmb2014 (20th July 2014),morteza.p (20th July 2014),Reza Y (29th August 2016),smrbh (20th July 2014),TERRORIST (20th July 2014)



  10. #25
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    سن
    36
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    saeednot آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Agent 47 نمایش پست ها
    اسکرین شات از GPU-z بگذارید ، در نت دو تا بایوس بیتشر نیست یکی همینی که شما میفرمایید و یکی قدیمی تر
    اسم بایوس 011.009.000.000.029771

    اگر اسکرین شات نیز قرار نمیدهد در برنامه GPU-z قسمتی که دیوایس ای دی هست و بگید چی نوشته مانند تصویر زیر

    ممنون از پاسختون
    اون قدیمیتره نصب نمیشه علتشو نمیدونم واسه برند دیگه ای رو نمیشه نصب کرد روش؟؟
    اینم عکس
    ویرایش توسط Agent 47 : 20th July 2014 در ساعت 02:24 PM دلیل: نبودن تصاویر در آپلود سنتر


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  11. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از saeednot تشکر کرده است:

    Reza Y (29th August 2016)



  12. #26
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    37
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednot نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون
    اون قدیمیتره نصب نمیشه علتشو نمیدونم واسه برند دیگه ای رو نمیشه نصب کرد روش؟؟
    اینم عکس
    کارت گرافیک شما سال 2008 منتشر شده ، و بایوس 011.009.000.000.029771
    با Device Id: 1002 9490 دقیقا برای کارت شما هست.
    حالا اینکه بایوس فلش نمیشه ، احتمال اینکه این فایل بایوس در سایت TECHPOWREUP مشکل دارد!!!
    در گوگل سرچ کنید شاید بتونید پیدا کنید. نسخه ایی که شما فلش کردید برای یک دیوایس دیگری میباشد.
    ( لطفا تصاویر را در آپلود سنتر اختصاصی overclockingheroes.com آپلود کنید )
    [Only registered and activated users can see links. ]
    saeednot likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  13. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (20th July 2014),Don_Corleone (20th July 2014),magiteq (20th July 2014),morteza.p (20th July 2014),Reza Y (29th August 2016),saeednot (20th July 2014),smrbh (20th July 2014)



  14. #27
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه | تبریز
    نام واقعی
    پژمان
    سن
    33
    نوشته ها
    675
    تشکر شده 6,704 بار در 492 پست
    Don_Corleone آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ABS92 نمایش پست ها
    درود به همه ی اساتید گرامی

    میخواستم بدونم کارت گرافیک من با تغییر بایوس قابلیت آنلاک و همچین چیزایی رو داره؟اگر آره چطور؟

    Sapphire HD 7850

    نه دوست عزيز قابليت خاصى اضافه نميشه. فقط ميتونيد فركانس ها و تنظيمات فن رو تغيير بديد


    Motherboard : MSI BigBang Marshall Processor : Intel Core i7 2600K 4.6GHz
    Main Memory : 2x2Gb Crucial Ballistix 2133 Graphics Card : MSI Radeon R9 270X HAWK
    Cooling : Thermaltake Bigwater 780 Power Supply : Thermaltake Thoughpower 1350

  15. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از Don_Corleone تشکر کرده اند:

    ABS92 (20th July 2014),Agent 47 (20th July 2014),AMD Radeon (20th July 2014),magiteq (20th July 2014),morteza.p (20th July 2014)



  16. #28
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    سن
    36
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    saeednot آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Agent 47 نمایش پست ها
    کارت گرافیک شما سال 2008 منتشر شده ، و بایوس 011.009.000.000.029771
    با Device Id: 1002 9490 دقیقا برای کارت شما هست.
    حالا اینکه بایوس فلش نمیشه ، احتمال اینکه این فایل بایوس در سایت TECHPOWREUP مشکل دارد!!!
    در گوگل سرچ کنید شاید بتونید پیدا کنید. نسخه ایی که شما فلش کردید برای یک دیوایس دیگری میباشد.
    ( لطفا تصاویر را در آپلود سنتر اختصاصی overclockingheroes.com آپلود کنید )
    [Only registered and activated users can see links. ]
    یعنی بنده اشتباهی فلش کردم؟؟
    این رو باید فلش کنم؟
    [Only registered and activated users can see links. ]

    این ارور رو میده!
    [Only registered and activated users can see links. ]

    این هم اروریه که win flash میده.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Agent 47 : 20th July 2014 در ساعت 05:56 PM


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  17. #29
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    37
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednot نمایش پست ها
    یعنی بنده اشتباهی فلش کردم؟؟
    این رو باید فلش کنم؟
    [Only registered and activated users can see links. ]

    این ارور رو میده!
    [Only registered and activated users can see links. ]

    این هم اروریه که win flash میده.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    دوست عزیز ، بنده اطلاعی از کارتهای AMD ندارم...
    اگر NVIDIA بود شاید کمکی از دستم بر میومد.
    شما میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید.
    و روش فلش کردن و از طریقی دیگر انجام بدین

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Agent 47 : 20th July 2014 در ساعت 09:35 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  18. #30
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    سن
    36
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    saeednot آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Agent 47 نمایش پست ها
    دوست عزیز ، بنده اطلاعی از کارتهای AMD ندارم...
    اگر NVIDIA بود شاید کمکی از دستم بر میومد.
    شما میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید.
    و روش فلش کردن و از طریقی دیگر انجام بدین
    ممنون خیلی لطف دارید.کدوم تاپیک رو میفرمایید؟


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  19. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از saeednot تشکر کرده است:

    Agent 47 (20th July 2014)



صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. اموزش تغییرات ساده و کاربردی در ظاهر و ساختار کیس و قطعات
    توسط p.X در انجمن کیس و پاور (Case & Power Supply)
    پاسخ: 61
    آخرين نوشته: 28th August 2014, 03:09 PM
  2. آموزش تغییر فرمت فلش از Fat 32 به NTFS
    توسط The Joker در انجمن Flash Disk
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 6th October 2012, 01:47 PM
  3. تغییرات در ظاهر windows 7 و ساختن theme های خاص
    توسط Varand در انجمن نرم افزارهای کاربردی (Utility)
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 19th September 2012, 02:40 AM
  4. جرم‌های صفحه کلید خود را بشویید...
    توسط morteza.p در انجمن سایر قطعات سخت افزاری (Other Devices)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2nd September 2012, 11:24 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •