قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 37
Like Tree17Likes

موضوع: تغییر بایوس کارت گرافیک

  1. #1
    OCH Member
    benyps آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    تنکابن(شهسوار)
    نوشته ها
    142
    تشکر شده 1,467 بار در 146 پست
    benyps آنلاین نیست.

    Question تغییر بایوس کارت گرافیک

    تغییر بایوس کارت گرافیک

    از استادان عزیزمون میخواستم درباره ی تغییر بایوس کارت گرافیک مطالبی رو بذارن تا بقیه دوستان و خودم استفاده کنیم...
    خودم از نرم افزار ati flash استفاده کردم،برای 5850 جواب داده ولی برای 6850 gigabyte خودم که می خواستم asus بزنم،نشد!با اینکه نرم افزار پیغام done می داد....
    شنیدم روش دیگه ای از bios هست....اگه اون جواب میده اون رو بگید.

    با تشکر فراوان



    ویرایش توسط benyps : 28th October 2012 در ساعت 10:30 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    اورکلاکر نیستم.

  2. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از benyps تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (29th October 2012),Behnam_2337 (12th November 2012),Castle (27th April 2014),Don_Corleone (20th July 2014),morteza.p (27th June 2014),Mr. DB (28th October 2012),Olesius (27th June 2014),Reza Y (16th January 2013),sapple (6th March 2013),TRIDENT (29th October 2012)



  3. #2
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    31
    نوشته ها
    1,287
    تشکر شده 10,362 بار در 1,384 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    سلام بنیامین جان

    در فلش کردن بایوس، علاوه بر همخوانی کارت های گرافیکی، ممکن هست برخی مولفه های دیگر هم تفاوت داشته باشند، روشن ترین مثال رفرنس و غیر رفرنس بودن کارت های گرافیکی هست
    روی چه کارتی چه بایوسی می خواید فلش کنید؟
    از ویندوز فلش کردید؟

    اینم لینک آخرین نسخه های نرم افزار مذکور:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  4. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (29th October 2012),Behnam_2337 (12th November 2012),benyps (29th October 2012),Castle (27th April 2014),NAVID OC (29th October 2012),Reza Y (29th August 2016),Rezasam1 (12th November 2012),sapple (19th November 2012),TRIDENT (29th October 2012)



  5. #3
    OCH Member
    benyps آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    تنکابن(شهسوار)
    نوشته ها
    142
    تشکر شده 1,467 بار در 146 پست
    benyps آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Olesius نمایش پست ها
    سلام بنیامین جان

    در فلش کردن بایوس، علاوه بر همخوانی کارت های گرافیکی، ممکن هست برخی مولفه های دیگر هم تفاوت داشته باشند، روشن ترین مثال رفرنس و غیر رفرنس بودن کارت های گرافیکی هست
    روی چه کارتی چه بایوسی می خواید فلش کنید؟
    از ویندوز فلش کردید؟

    اینم لینک آخرین نسخه های نرم افزار مذکور:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سلام اقا علی
    می خوام رو 6850 gigabyte بایوس asus بزنم...از ویندوز عوض کرده بودم که نشد...
    اگر بخوام ولتاژ بدم با بایوس عوض کردن یا edit بایوس میشه؟یا باید ولت مود بکنم یا...؟

    با تشکر

    atisoc0936 and Castle like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    اورکلاکر نیستم.

  6. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از benyps تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (30th October 2012),Behnam_2337 (12th November 2012),Castle (27th April 2014),Reza Y (29th August 2016),sapple (19th November 2012),TRIDENT (29th October 2012)



  7. #4
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    31
    نوشته ها
    1,287
    تشکر شده 10,362 بار در 1,384 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    ایسوس و گیگابایت که باهم کنتاکت دارند :دی
    هر دو بایوس مربوط به گرافیک رفرنس هست؟

    ولتاژ دادن کارت بستگی به ic کنترولر ولتاژ کارت گرافیکی داره که نرم افزاری ساپورت کنه یا خیر، ولی می تونید با rbe بایوس رو باز کنید ولتاژ حالت 3 بعدی رو چک کنید که قفل هست یا خیر؟
    اگر قفل نبود می تونید افزایش بدید...
    benyps, atisoc0936 and Castle like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  8. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (30th October 2012),Behnam_2337 (12th November 2012),benyps (29th October 2012),Castle (27th April 2014),Hamedy12 (17th November 2012),Reza Y (29th August 2016),Rezasam1 (12th November 2012),sapple (19th November 2012),TRIDENT (29th October 2012),VFSDF (30th October 2012)



  9. #5
    OCH Member
    TRIDENT آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    پال
    نام واقعی
    محسن
    نوشته ها
    286
    تشکر شده 3,062 بار در 306 پست
    TRIDENT آنلاین نیست.
    سلام...

    منم به یه مشکلی برخوردم.
    همین الان میخواستم بایوس Sapphire 5670 رو به بایوس Asus با برنامه ATIWinFlash فلش کنم که بعد از این که بایوس رو لود کردم و روی Program کلیک کردم، بعد از چند ثانیه صفحه فریز میشه و هیچ اتفاقی هم نمیوفته تا اینکه خودم ریستارت کنم

    مشکل از چیه؟
    atisoc0936 and Castle like this.


    Motherboard : Lenovo Z510 - Intel HM86 Processor : Intel Core i5 4200M @ 3.1 GHz
    Main Memory : 6GB RAMAXEL DDR3 1600 Graphics Card : NVIDIA GT 740M 2G GK208
    Cooling : DeepCool Multi-Core X6 Power Supply : Lenovo BAT20101001

  10. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از TRIDENT تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (30th October 2012),Behnam_2337 (12th November 2012),Castle (27th April 2014),sapple (19th November 2012)



  11. #6
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 9 بار در 4 پست
    sh_fx6100 آنلاین نیست.
    با سلام خدمت شما و خسته نباشید. من میخواستم بپرسم آیا میشه باوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم؟ نه بخاطر آنلاک. بخاطر اینکه فقط ببینم میشه و اگه می شه چطوری؟
    مدل 2x5870 xfx
    مدل رفرنس هستش.البته مطمئن نیستم.
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از sh_fx6100 تشکر کرده اند:

    Reza Y (29th August 2016),TRIDENT (12th November 2012)



  13. #7
    Retired Moderator
    Behnam_2337 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    بهنام
    نوشته ها
    677
    تشکر شده 6,278 بار در 489 پست
    Behnam_2337 آنلاین نیست.
    با سلام

    ضمن تایید رهنمودهای استاد عزیزم علی آقا، باید عرض کنم که یک بخشی از این داستان Bios Mod کارتهای گرافیک هست که این عمل قوانین خودش رو داره و مهمترین آن برندهای یکسان در هر دو کارت گرافیک هست. مثلاً بایوس مد کردن دو کارت از برند ایسوس یا اوگا و ...
    حتی الامکان از بایوس مد کردن کارتهای گرافیک غیر همنام باید پرهیز بشه چون دارای ریسک بالایی هست.

    یک زمانی با این عمل میشد مثلاً کارت GF 8800GT رو به GF 9800GT تبدیل کرد. البته در این دو کارت از هسته پردازشی G92 استفاده شده است لذا بایوس مد شدن 8800 به 9800 از یک برند مشکلی بوجود نمی آورد و حتی میشد در برخی از برندها، ولتاز بخش 3D و فرکانسهای هسته، شیدر و حافظه ها رو هم افزایش داد.

    با سلام خدمت شما و خسته نباشید. من میخواستم بپرسم آیا میشه باوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم؟ نه بخاطر آنلاک. بخاطر اینکه فقط ببینم میشه و اگه می شه چطوری؟
    مدل 2x5870 xfx
    دوست عزیز، کارتهای گرافیک به مانند مادربوردها نیست که هر از چندگاهی سازنده برای رفع برخی از مشکلات و باگها اقدام به ارائه بایوس جدید بکنه. ضمناً نیازی به بروزرسانی کردن بایوس کارت شما نیست. چرا می خواهید اینکار رو انجام بدید؟
    این عمل دارای ریسکهای زیادی بوده و ممکن هست کارت شما صدمات جبران ناپذیری رو متحمل بشه.

    موفق باشید.
    TRIDENT likes this.


    Motherboard : ASUS 970 FX Processor : Phenom II X2 555
    Main Memory : 2x2 GB Crucial Ballistix Tracer 1333MHz Graphics Card : Gainward 8800GT 256 Bit / 512MB DDR3
    Cooling : Cooler Master Hyper TX3 Power Supply : 580W Green

  14. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Behnam_2337 تشکر کرده اند:

    Olesius (12th November 2012),Reza Y (29th August 2016),Rezasam1 (12th November 2012),sapple (19th November 2012),The Joker (12th November 2012),TRIDENT (12th November 2012)



  15. #8
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 9 بار در 4 پست
    sh_fx6100 آنلاین نیست.
    من فقط میخواهم یاد بگیرم و اینکه 5870 رو میشه از اینی که الان هست قویتر کرد و به چه قیمتی.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از sh_fx6100 تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (12th November 2012),Reza Y (29th August 2016)



  17. #9
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,068 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_fx6100 نمایش پست ها
    من فقط میخواهم یاد بگیرم و اینکه 5870 رو میشه از اینی که الان هست قویتر کرد و به چه قیمتی.
    سلام عزیز دل .
    شما فقط با اورکلاک کارت گرافیک می تونید مقداری پرفورمنس کارت رو بالا ببرید ، با آپدیت بایوس هیچ تغییر نمیشه در قدرت کارت ایجاد کرد .
    در ضمن دوست عزیز ، این کارت اصلآ قابلیت آنلاک شدن رو نداره ، مخصوصآ اگه مدل رفرنس باشه ، فقط کارتایی آنلاک میشن که برد کارت سیاه رنگ هستش مثل 6950 که به 6970 آنلاک میشه .
    TRIDENT likes this.


    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  18. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (12th November 2012),Olesius (12th November 2012),Reza Y (16th January 2013),Rezasam1 (12th November 2012),sapple (19th November 2012),sh_fx6100 (12th November 2012),TRIDENT (12th November 2012)



  19. #10
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 9 بار در 4 پست
    sh_fx6100 آنلاین نیست.
    ممنون دوست عزیز. برد کارت هام مشکی هستش.ولی در کل منصرف شدم چون کارت هام گارانتی دارن.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از sh_fx6100 تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (14th November 2012),Reza Y (29th August 2016),The Joker (12th November 2012)



صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. اموزش تغییرات ساده و کاربردی در ظاهر و ساختار کیس و قطعات
    توسط p.X در انجمن کیس و پاور (Case & Power Supply)
    پاسخ: 61
    آخرين نوشته: 28th August 2014, 03:09 PM
  2. آموزش تغییر فرمت فلش از Fat 32 به NTFS
    توسط The Joker در انجمن Flash Disk
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 6th October 2012, 01:47 PM
  3. تغییرات در ظاهر windows 7 و ساختن theme های خاص
    توسط Varand در انجمن نرم افزارهای کاربردی (Utility)
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 19th September 2012, 02:40 AM
  4. جرم‌های صفحه کلید خود را بشویید...
    توسط morteza.p در انجمن سایر قطعات سخت افزاری (Other Devices)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2nd September 2012, 11:24 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •