[مشاوره] جهت خريد انواع حافظه جانبي، hdd - ssd - flash disk
سلام و عرض ادب
از عنوان تاپیک مشخصه که در این تاپیک کاربران عزیز برای خرید hdd - ssd - flash disk می توانند از نظرات بقیه دوستان مطلع شده و با مشاوره گرفتن در این امر انتخاب مناسبی داشته باشند.
در نظر داشته باشید برای دریافت بهترین مشاوره و همچنین تسریع در رسیدن به جواب مطلوب لطفا موارد زیر را ذکر نمایید :
1: حتما میزان بودجه رو مشخص نمایید
2: نوع کاربرد خود از قطعه مورد نظر را ذکر نمایید
3: اگر برند خاصی در نظر دارید حتما ذکر کنید
4: از بحث های حاشیه ای در خصوص کیفیت و کارایی دیگر برند ها و نقد وضعیت انها بپرهیزید.
سلام دوست عزیز شما اطلاع دارید چه ssd های الان در بازار ایران موجود هستن؟ و در چه قیمت های میشه تهیه کرد؟
ویرایش توسط Blue Rose : 13th October 2013 در ساعت 09:04 AM
آقا به هارد اس اس دی در همه نظر عالی با حجم 32 یا 64 ممنون میشیم معرفی کنید ...قیمتش هم مهم هست البته کیفیت و سرعتش ارجح به همه چی ...
حداقل یه 3 نمونه معرفی کنید اگر گیرم نیومد برم سراغ بعدی...تشکر
راستی یه سوال ایا واقعا ارزش این همه هزینه رو داره این نوع هارد ؟؟با وین 8 میشه تفاوتی رو احساس کرد ؟؟؟
آقا به هارد اس اس دی در همه نظر عالی با حجم 32 یا 64 ممنون میشیم معرفی کنید ...قیمتش هم مهم هست البته کیفیت و سرعتش ارجح به همه چی ...
راستی یه سوال ایا واقعا ارزش این همه هزینه رو داره این نوع هارد ؟؟با وین 8 میشه تفاوتی رو احساس کرد ؟؟؟
من adata xpg sx900 رو پیشنهاد میکنم .
سرعتش هم واقعا فوق العاده هست .
OCZ Agility 3 60GB
OCZ Vertex 3 60GB
Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK
شما هر وقت هارد جامد(SSD) خریداری کردید،تفاوت را احساس خواهید کرد.
تو فروم خودمون یکی از بچه ها از ورتکس 4 تست گرفته بود به حدی پرفورمنس خوندش پایین بود که یکی دیگه از بچه ها فکر کرد اشتباهی زده ساتا 2 ( پرفورمنس خوندش زیر 300 مگ بر ثانیه بود ) ( پست 4و5 [Only registered and activated users can see links. ] )
خود من و دوستم رضا ( osiris ) اجیلیتی 3 داریم من به زور با هزار تویک با اینکه فقط 37 درصد هاردم پر هست سرعت خواندن 300 مگ بر ثانیه هست و اگه تویک و ... رو صرف نظر کنم 270-280 مگ برثانیه هست . دوستمون osiris هم همینطور ( پست آخر [Only registered and activated users can see links. ] )
بهترین چیزی که دیدم mushkin chronos بود که دوست عزیزمون goodman تهیه کرده بودند قیمت برند mushkin و ocz agility 3 فقط 10 دلار تفاوت داره اما mushkjin chronos واقعا فوق العاده هست دوستمون توی فروم هات اورکلاک از پرفورمنس عکس نهاده بودن و سرعت خوندن 500 مگ بر ثانیه بود ( فروم مذکور از بین رفته نمیتونم عکس از پرفورمنس بزارم البته یادمه UNIQUE هم ادر اون فروم تست رو دیده بود )
در حال حاضر این دو برند قیمت یکی دارند ولی کرونوس کجا و اجیلیتی 3 کجا ( [Only registered and activated users can see links. ] و [Only registered and activated users can see links. ])
البته ناگفته نمونه که بنده ocz vertex 2 که ساتا 2 هست هم دارم ولی پرفورمنسش خوبه و 220-230 مگ بر ثانیه سرعت خواندن داره
پ.ن : این ارقام با HDTUNE 5 هست و با ATTO سرعتی رو میده که روی پاکت درج شده
با توجه به موارد بالا من برای خرید ssd sats 3 هم خودم ocz نمیخرم هم به دوستان پیشنهاد میکنم من خریدم و تو ذوقم زد شما دیگه نخرید
سیستم بنده سوکت 2011 هست و گلوگاه هارد نیست
در تائید گفته هایه امیر عزیز
بهتر دونستم دو تا تست از سرعت خوندن و و نوشتن هارد بزارم
ضمناً لازمه عرض کنم زحمت تهیه این ssd رو از خارج از کشور امیر عزیز برام کشیده بودن
[Only registered and activated users can see links. ]
[Only registered and activated users can see links. ]
ویرایش توسط Goodman : 1st November 2012 در ساعت 02:43 AM
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم!
نهایتا تا 4-5 روز دیگه قصد خرید یک فلش دارم.
اگه ممکنه یه فلش با خصوصیات زیر معرفی کنید:
قیمت زیر 40 هزار تومن
usb2
16gb
پرسرعت
خیلی ممنون!