[مشاوره] جهت خريد انواع حافظه جانبي، hdd - ssd - flash disk
سلام و عرض ادب
از عنوان تاپیک مشخصه که در این تاپیک کاربران عزیز برای خرید hdd - ssd - flash disk می توانند از نظرات بقیه دوستان مطلع شده و با مشاوره گرفتن در این امر انتخاب مناسبی داشته باشند.
در نظر داشته باشید برای دریافت بهترین مشاوره و همچنین تسریع در رسیدن به جواب مطلوب لطفا موارد زیر را ذکر نمایید :
1: حتما میزان بودجه رو مشخص نمایید
2: نوع کاربرد خود از قطعه مورد نظر را ذکر نمایید
3: اگر برند خاصی در نظر دارید حتما ذکر کنید
4: از بحث های حاشیه ای در خصوص کیفیت و کارایی دیگر برند ها و نقد وضعیت انها بپرهیزید.
سلام دوست عزیز شما اطلاع دارید چه ssd های الان در بازار ایران موجود هستن؟ و در چه قیمت های میشه تهیه کرد؟
ویرایش توسط Blue Rose : 13th October 2013 در ساعت 09:04 AM
دوستان مین من 6g هم پورت sata پشتیبانی می کنه یکی از مدل های OCZ بخریم این سرعت کپی پیست چه قدره تو ویندوز هاردهای SSD
150mb در ثانیه می شن؟
150mb که برای هاردهای مکانیکی است برادر من سرعت معمول اخرین محصول ocz که vertex 4 هستش حداقل 350 تا 500mb باید
باشه البته چیپ های z77وz68و2011 برای گرفتن بهترین کارایی ارجعیت دارن نسبت به بقیه.
ویرایش توسط magiteq : 11th October 2012 در ساعت 08:27 PM
150mb که برای هاردهای مکانیکی است برادر من سرعت معمول اخرین محصول ocz که vertex 4 هستش حداقل 350 تا 500mb باید
باشه البته چیپ های z77وz68و2011 برای گرفتن بهترین کارایی ارجعیت دارن نسبت به بقیه.
ایول بابا این سرعت باشه خداس 500mb کجا این هاردهای وسترن ما که 35mb در ثانیه کجا
حالا این مدل vertex4 حجم 60 گیگ یا 80 گیگ داره ؟ قیمتش چنده
بعد این 6g همون sata III حساب میشه؟ مین من داره؟ P8P67 هست
ویرایش توسط H a M e D : 11th October 2012 در ساعت 10:56 PM
ایول بابا این سرعت باشه خداس 500mb کجا این هاردهای وسترن ما که 35mb در ثانیه کجا
حالا این مدل vertex4 حجم 60 گیگ یا 80 گیگ داره ؟ قیمتش چنده
بعد این 6g همون sata iii حساب میشه؟ مین من داره؟ p8p67 هست
بله از حجم 64g تا 512g هم داره که مدل های 512g و 256g وارد ایران هم شده که البته نمیدونم هنوز موجود هست یا نه
ولی اگر هم باشه برای مدل 256g از 800 تومن شروع میشه تا بالا 1/5 میلیون برای مدل 512g
میشه دلیل و تجربه خودتون رو بیان کنید امیر جان ...
با تشکر ...
تو فروم خودمون یکی از بچه ها از ورتکس 4 تست گرفته بود به حدی پرفورمنس خوندش پایین بود که یکی دیگه از بچه ها فکر کرد اشتباهی زده ساتا 2 ( پرفورمنس خوندش زیر 300 مگ بر ثانیه بود ) ( پست 4و5 [Only registered and activated users can see links. ] )
خود من و دوستم رضا ( osiris ) اجیلیتی 3 داریم من به زور با هزار تویک با اینکه فقط 37 درصد هاردم پر هست سرعت خواندن 300 مگ بر ثانیه هست و اگه تویک و ... رو صرف نظر کنم 270-280 مگ برثانیه هست . دوستمون osiris هم همینطور ( پست آخر [Only registered and activated users can see links. ] )
بهترین چیزی که دیدم mushkin chronos بود که دوست عزیزمون goodman تهیه کرده بودند قیمت برند mushkin و ocz agility 3 فقط 10 دلار تفاوت داره اما mushkjin chronos واقعا فوق العاده هست دوستمون توی فروم هات اورکلاک از پرفورمنس عکس نهاده بودن و سرعت خوندن 500 مگ بر ثانیه بود ( فروم مذکور از بین رفته نمیتونم عکس از پرفورمنس بزارم البته یادمه UNIQUE هم ادر اون فروم تست رو دیده بود )
در حال حاضر این دو برند قیمت یکی دارند ولی کرونوس کجا و اجیلیتی 3 کجا ( [Only registered and activated users can see links. ] و [Only registered and activated users can see links. ])
البته ناگفته نمونه که بنده ocz vertex 2 که ساتا 2 هست هم دارم ولی پرفورمنسش خوبه و 220-230 مگ بر ثانیه سرعت خواندن داره
پ.ن : این ارقام با HDTUNE 5 هست و با ATTO سرعتی رو میده که روی پاکت درج شده
با توجه به موارد بالا من برای خرید ssd sats 3 هم خودم ocz نمیخرم هم به دوستان پیشنهاد میکنم من خریدم و تو ذوقم زد شما دیگه نخرید
سیستم بنده سوکت 2011 هست و گلوگاه هارد نیست
ویرایش توسط amirsss : 12th October 2012 در ساعت 01:16 AM
تو فروم خودمون یکی از بچه ها از ورتکس 4 تست گرفته بود به حدی پرفورمنس خوندش پایین بود که یکی دیگه از بچه ها فکر کرد اشتباهی زده ساتا 2 ( پرفورمنس خوندش زیر 300 مگ بر ثانیه بود ) ( پست 4و5 [Only registered and activated users can see links. ] )
خود من و دوستم رضا ( osiris ) اجیلیتی 3 داریم من به زور با هزار تویک با اینکه فقط 37 درصد هاردم پر هست سرعت خواندن 300 مگ بر ثانیه هست و اگه تویک و ... رو صرف نظر کنم 270-280 مگ برثانیه هست . دوستمون osiris هم همینطور ( پست آخر [Only registered and activated users can see links. ] )
بهترین چیزی که دیدم mushkin chronos بود که دوست عزیزمون goodman تهیه کرده بودند قیمت برند mushkin و ocz agility 3 فقط 10 دلار تفاوت داره اما mushkjin chronos واقعا فوق العاده هست دوستمون توی فروم هات اورکلاک از پرفورمنس عکس نهاده بودن و سرعت خوندن 500 مگ بر ثانیه بود ( فروم مذکور از بین رفته نمیتونم عکس از پرفورمنس بزارم البته یادمه UNIQUE هم ادر اون فروم تست رو دیده بود )
در حال حاضر این دو برند قیمت یکی دارند ولی کرونوس کجا و اجیلیتی 3 کجا ( [Only registered and activated users can see links. ] و [Only registered and activated users can see links. ])
البته ناگفته نمونه که بنده ocz vertex 2 که ساتا 2 هست هم دارم ولی پرفورمنسش خوبه و 220-230 مگ بر ثانیه سرعت خواندن داره
پ.ن : این ارقام با HDTUNE 5 هست و با ATTO سرعتی رو میده که روی پاکت درج شده
با توجه به موارد بالا من برای خرید ssd sats 3 هم خودم ocz نمیخرم هم به دوستان پیشنهاد میکنم من خریدم و تو ذوقم زد شما دیگه نخرید
سیستم بنده سوکت 2011 هست و گلوگاه هارد نیست
برای چی اینقدر راه دور بریم...
[Only registered and activated users can see links. ]
[Only registered and activated users can see links. ]