قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 41
Like Tree40Likes

موضوع: آموزش اورکلاک پردازنده ی دو هسته ای AMD Socket AM2

  1. #1
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    29
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,817 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.

    آموزش اورکلاک پردازنده ی دو هسته ای AMD Socket AM2

    بسمه تعالي

    در اين راهنمايي اصول اوليه اورکلاک پردازنده هاي دو هسته اي AMD Socket AM2 توضيح داده خواهد شد،اگر قصد اورکلاک اين پلتفرم را براي بار اول داريد به دقت متن را مطالعه کنيد.
    مطالب فوق جهت استنباط بهتر به ترتيب قرار خواهند گرفت.بدون شک نگاه گذرا و سطحي نوشته باعث گمراهي و اشتباه فهميدن مطلب خواهد شد.مطالب موجود تنها راهنمايي در مورد اورکلاک اين پلتفرم نيست و مطالب جامع تر و مفيد تري نيز وجود دارند،به هر حال مطالب گفته شده در اين نوشته به شما کمک خواهد کرد تا با اصول اوليه ي اورکلاک اين پلتفرم آشنا شويد.

    مطلب مهم: در صورت اينکه در مطالب فوق به مشکلاتي برخورديد،لطفا در جهت کامل کردن اين نوشته،ايرادات مذکور را اطلاع دهيد.


    1-بخش اول: آماده سازي سيستم و دريافت برنامه هاي مورد نياز
    2-بخش دوم: توضيحاتي در مورد اصطلاحات اورکلاک و گزينه هاي موجود
    3-بخش سوم: توضيحي در مورد عمل اورکلاک
    4-بخش چهارم: آماده سازي مادربرد براي انجام اورکلاک
    5-بخش پنجم: آماده سازي پردازنده براي انجام اورکلاک
    6-بخش ششم: آماده سازي مموري يا رم براي انجام اورکلاک





    بخش اول(آماده سازي سيستم و دريافت برنامه هاي مورد نياز):


    قبل از اينکه شما شروع به انجام عمل اورکلاک کنيد،ابتدا بايد برنامه هاي مورد نياز براي اورکلاک را دريافت کنيد.هنگام انجام عمل اورکلاک شما بيش از هر چيز نياز به برنامه اي براي نمايش مشخصات مهم قطعات و سخت افزار خود داريد،اين مشخصات مي تواند شامل اطلاعاتي از فرکانس هسته ي پردازنده،ولتاژ اعمال شده به هسته،فرکانس رم،تايمينگ رم و .... باشد.براي مشاهده ي چنين مشخصاتي شما نياز به برنامه اي با نام [Only registered and activated users can see links. ] داريد.دو سربرگ مهم در اين نرم افزار با نام CPU و Memory وجود دارند.از اطلاعات مهم در سربرگ cpu مي توان فرکانس هسته،ولتاژ اعمال شده،ضريب پردازنده(Multiplier)،فرکانس HT Link را نام برد.اين اطلاعات در حين انجام عمل اورکلاک تغيير خواهند کرد.از ديگر اطلاعات موجود در سربرگ cpu مي توان به تعيين مدل پردازنده،ميزان کش(Cache)پردازنده و .... اشاره کرد که در حين اورکلاک تغييري نمي کنند.


    تصاویری از برنامه ی CPU-Z


    [Only registered and activated users can see links. ]


    سربرگ Memory به شما شش عدد تايمينگ مهم(CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC-CR) و فرکانس مموري(DRAM Frequency)را نشان مي دهد.البته به ياد داشته باشيد که فرکانس DRAM رم هاي ،DDR DDR2 و DDR3 در پلتفرم AMD دو برابر عددي که در فرکانس مموري نشان مي دهد،مي باشند مثلا اگر DRAM Frequency با عدد 400MHz نشان داده شده است اين بيانگر اين هست که در اصل فرکانس رم 800MHz مي باشد.اگر رم روي DDR2 800MHz قرار گرفته باشد ولي در قسمت DRAM Frequency عددي کمتر از 400MHz نمايانگر بود،اين غير عادي بودن Multiplier پردازنده را نشان مي دهد که باعث کاهش Clock رم شده است.


    [Only registered and activated users can see links. ]


    غير از برنامه ي معرفي شده شما نياز به يک برنامه براي تست پايداري سيستم داريد.(اين نرم افزارها با قرار دادن سيستم روي فشار سنگين و استرس،پايداري سخت افزار را مشخص مي کنند)،فقط به خاطر اينکه بعد از اورکلاک شما قادر به بارگذاري صفحه ي ويندوز شده ايد،دليلي بر انجام اورکلاک مؤفقيت آميز و پايداري سيستم نيست.برنامه هاي پايداري با وارد کردن فشار زياد به پردازنده يا رم و استفاده 100% از آن ها طي دقايق يا ساعاتي پايداري سيستم را محک مي زنند.اگر سيستم شما قادر به تحمل چنين فشار سنگيني هست پس نتيجه مي گيريم که شما در هنگام بازي کردن يا استفاده هاي ديگر دچار مشکل و خطا نمي شويد.از بهترين برنامه هاي تست پايداري پردازنده و رم مي توان به [Only registered and activated users can see links. ] ، [Only registered and activated users can see links. ] و [Only registered and activated users can see links. ] که مخصوص پردازنده هاي دو هسته اي مي باشد،اشاره کرد.نرم افزار Orthos ويژه پردازنده هاي دو هسته اي مي باشد و همزمان دو عدد هسته را تست مي کند.(ورژن هاي قديمي Prime 95 قادر به تست همزمان دو هسته ي پردازنده نبودند،اما بعدها اين مشکل حل شد و در ورژن هاي جديدتر تا چهار هسته را نيز پوشش مي دهند)برنامه Orthos را بايد پس از هر بار تغيير در بايوس(BIOS) مادربرد اجرا و تست کنيد.برنامه ي مورد نظر داراي گزينه هايي جهت تعيين حدود و نوع استرس وارده بر سيستم مي باشد،Large FFT،Small FFT و Blend از جمله اين گزينه ها هستند.Small FFT عمدتا روي پردازنده استرس وارد مي کند،Large FFT نيز روي مموري استرس وارد مي کند و بديهي است که گزينه ي Blend تلفيقي از هر دو است.استفاده از برنامه Orthos کاملا ساده هست کافي است تا فقط برنامه را اجرا کرده و پس از انتخاب گزينه ي مورد نظر کليد استارت يا شروع را انتخاب کنيد.در هنگام تست پايداري اگر مشکلي به وجود آيد برنامه مورد نظر با اعلام خطا و ناپايدار بودن سيستم توسط صداي بوق مانندي از ادامه روند تست پايداري جلوگيري کرده و به شما اخطار مي دهد که تست را کنسل و دوباره اجرا کنيد.در کل شما تنها نياز به CPU-Z و يک برنامه ي تست پايداري براي انجام اورکلاک داريد،اما برنامه هاي مفيد ديگري نيز در اين راستا هستند.


    تصویری از برنامه ی Intel Burn Test

    [Only registered and activated users can see links. ]



    تصاویری از برنامه ی Orthos


    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]


    [Only registered and activated users can see links. ] از برنامه هايي هست که سيستم سخت افزاري را ارزيابي و با دادن امتيازاتي طبقه بندي مي کند،هر چند که اين نرم افزار تا حد بسيار زيادي به عملکرد کارت گرافيک بستگي دارد اما قرار دادن پردازنده اي اورکلاک شده براي جلوگيري از ايجاد گلوگاه در کنار کارت گرافيک مي تواند در افزايش امتياز نقش به سزايي داشته باشد.
    [Only registered and activated users can see links. ] نيز از جمله برنامه هايي هست که زمان تأخير رم را مشخص مي کند،اين برنامه به خصوص در زماني که تصميم داريد مثلا بين قرار دادن رم به صورت xyzMHz با تايمينگ 4-4-4-12 يا
    abcMHz با تايمينگ 5-5-5-15 يکي را انتخاب کنيد،سودمند خواهد بود.
    علاوه بر تمام اين ها شما نياز داريد تا يکي از اطلاعات مهم در مورد رم را پيدا کنيد و اون چيزي جزء ولتاژ توصيه شده براي مموري نيست.رم هاي DDR2 به صورت پيشفرض با ولتاژ 1.8v کار مي کنند،اما برخي از توليد کنندگان مموري،رم هاي حرفه اي توليد مي کنند که بين ولتاژ 2.1 تا 2.3v نيز کار مي کنند.مثلا اگر رم شما در ولتاژ 1.8v کار مي کند،قرار دادن ولتاژ روي 2.2v باعث سوختن رم در زمان بسيار کوتاهي مي شود،همينطور اگر رم شما با ولتاژ 2.2v کار مي کند قرار دادن ولتاژ روي 1.8v باعث اورکلاک نشدن رم يا بوت نشدن سيستم مي شود.با توجه به نکته ي مهم گفته شده بايد حتما از ميزان ولتاژ رم خود آگاه باشيد.
    يکي ديگر از برنامه هاي ارزيابي سيستم [Only registered and activated users can see links. ] نام دارد،اين نرم افزار با محسابات عددي بسيار زياد توان پردازنده ي شما را ثبت خواهد کرد،استفاده از اين نرم افزار مي تواند براي فهميدن نتايج اورکلاک مفيد باشد.

    تصویری از برنامه ی wPrime

    [Only registered and activated users can see links. ]



    ویرایش توسط Blue Rose : 25th September 2012 در ساعت 07:22 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 24 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Artemis (30th March 2013),atisoc0936 (27th September 2012),Behnam_2337 (26th September 2012),brnudi (16th March 2013),Don_Corleone (25th September 2012),ErfanDL (25th September 2012),Hamed_Classic (25th September 2012),magiteq (9th June 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),mohammad72 (21st February 2013),mohsen (18th September 2013),morteza.p (9th May 2014),NAVID OC (30th March 2013),Olesius (25th September 2012),omid-amd (4th March 2014),Rezasam1 (25th September 2012),sapple (18th November 2012),SASANOC (9th June 2013),smrbh (25th September 2012),TERRORIST (10th June 2013),TRIDENT (25th September 2012),َAbolClock (6th May 2014),ZeNer (26th November 2012)



  3. #21
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    سن
    40
    نوشته ها
    6
    تشکر شده 12 بار در 5 پست
    faraj آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aliover نمایش پست ها
    • با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
    • دوست عزیز ضریب مولتی شما بسته است.
    • و تنها راه برای اورکلاک از این قبیل پردازنده ها افزایش بیس کلاک هست.
    • همون طور که در عکس مشخص هست با افزایش این مقدار می تونید اقدام به اورکلاک رم و پردازنده کنید.


    [Only registered and activated users can see links. ]


    • از آنجایی که ضریب پردازنده شما 10.5 میباشد با ضرب این عدد در200 فرکانس کاری پردازنده شما 2100 مگاهرتز به دست می آید.
    • حال با افزایش بیس کلاک به 230 ارقام زیر به دست میآید.
    • 2415=10.5*200
    • فرکانس پردازنده شما به 2400 مگاهرتز خواهد رسید.
    • و اما در هنگام اورکلاک از طریق بیس کلاک به فرکانس و تایمنیگ رم ها و فرکانس cpu nb و ht توجه گردد.
    • موفق و پیروز باشید
    بازم سلام
    جسارتن دوست عزیز گزینه اول فرکانس رو بزارم روی 230 درسته ؟؟
    اما بعدش بیس کلاک و تایمینگ رم ها و فرکانس cpu nb و ht این ها رو باید تغییر بدم ؟؟
    اگه اره چقدر ؟؟
    ممنون میشم جواب بدید


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از faraj تشکر کرده اند:

    Aliover (27th September 2013),magiteq (27th September 2013),mohammad72 (27th September 2013)



  5. #22
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط faraj نمایش پست ها
    بازم سلام
    جسارتن دوست عزیز گزینه اول فرکانس رو بزارم روی 230 درسته ؟؟
    اما بعدش بیس کلاک و تایمینگ رم ها و فرکانس cpu nb و ht این ها رو باید تغییر بدم ؟؟
    اگه اره چقدر ؟؟
    ممنون میشم جواب بدید
    دوست عزیز 230 نه که . . ..
    شما باید این کار رو مرحله به مرحله انجام بدید.
    مرحله اول 205 مرحله بعد 206 مرحله بعد 207.
    تا به جایی برسید که سیستم بوت نشه یا اگرم بوت بشه با ناپایداری مواجه بشید.
    این کار رو قدم به قدم انجام دهید.
    تو این لینک هم چند تا از دوستان توضیحات خوبی رودر مورد اورکلاک از طریق FSB مطرح کرده اند.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سوال؟
    رم شما از چه نوع و فرکانسی هست؟
    برای اینکه پردازنده رو بیشتر اورکلاک کنید پیشنهاد میشه اگر سرعت رم شما 1600 مگاهرتز هست اون رو به 1333 مگاهرتز کاهش بدید.
    و بیس کلاک رو تا جایی که مد نظرتون هست زیاد کنید.
    کلا این بحث با آزمون و خطا به دست می آید.
    و راهی جز تست حالات مختلف وجود ندارد.
    -----------------------------------------------------
    تا بیس کلاک 225 نیازی به تغییر موارد بالا نیست.
    ولی بعد اون باید فرکانس رم و hT کاهش پیدا کند.
    -----------------------------------------------------
    در ضمن برای یک اورکلاک خوب با کارایی مناسب باید پردازنده شما به فرکانس حداقل 3000 مگاهرتز برسد که این مهم نیازمند یک بورد خوب میباشد.
    مثلا:
    3000=10.5*286
    ---------------------------------------------------
    پیشنهاد میکنم برای اینکه اورکلاک این پلتفرم رو به صورت اصولی یاد بگیرید ، به این لینک برید و تمامی مطالب رو به دقت بخوانید.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    هر جا هم اگر سوالی بود من یا سایر دوستان پاسخ میدهیم.
    موفق باشید
    ویرایش توسط Aliover : 27th September 2013 در ساعت 10:30 PM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  6. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    Blue Rose (27th September 2013),magiteq (27th September 2013),mohammad72 (27th September 2013),smrbh (27th September 2013)



  7. #23
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    سن
    40
    نوشته ها
    6
    تشکر شده 12 بار در 5 پست
    faraj آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    دوست عزیز 230 نه که . . ..
    شما باید این کار رو مرحله به مرحله انجام بدید.
    مرحله اول 205 مرحله بعد 206 مرحله بعد 207.
    تا به جایی برسید که سیستم بوت نشه یا اگرم بوت بشه با ناپایداری مواجه بشید.
    این کار رو قدم به قدم انجام دهید.
    تو این لینک هم چند تا از دوستان توضیحات خوبی رودر مورد اورکلاک از طریق FSB مطرح کرده اند.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سوال؟
    رم شما از چه نوع و فرکانسی هست؟
    برای اینکه پردازنده رو بیشتر اورکلاک کنید پیشنهاد میشه اگر سرعت رم شما 1600 مگاهرتز هست اون رو به 1333 مگاهرتز کاهش بدید.
    و بیس کلاک رو تا جایی که مد نظرتون هست زیاد کنید.
    کلا این بحث با آزمون و خطا به دست می آید.
    و راهی جز تست حالات مختلف وجود ندارد.
    -----------------------------------------------------
    تا بیس کلاک 225 نیازی به تغییر موارد بالا نیست.
    ولی بعد اون باید فرکانس رم و hT کاهش پیدا کند.
    -----------------------------------------------------
    در ضمن برای یک اورکلاک خوب با کارایی مناسب باید پردازنده شما به فرکانس حداقل 3000 مگاهرتز برسد که این مهم نیازمند یک بورد خوب میباشد.
    مثلا:
    3000=10.5*286
    ---------------------------------------------------
    پیشنهاد میکنم برای اینکه اورکلاک این پلتفرم رو به صورت اصولی یاد بگیرید ، به این لینک برید و تمامی مطالب رو به دقت بخوانید.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    هر جا هم اگر سوالی بود من یا سایر دوستان پاسخ میدهیم.
    موفق باشید
    راستش دوست عزیز گرافیک 460 gtx هست و تو بازیها افت فریم شدیدی دارم مخصوصا کرایسیس 3 اون هم روی پایین ترین تنظیمات.
    فکر کنم یه جورایی cpu گلوگاه ایجاد کرده گفتم cpu رو اور کنم تا این افت فریم درست بشه
    واقعا جواب میده بنظرتون ؟؟؟؟
    ببخشید فقط همون گزینه اول فرکانس رو تا 225 تغییر میدم دیگه بالاتر نمیرم و بعد با بقیه گزینه ها که دیگه کاری نداشته باشم دیگه ؟؟؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از faraj تشکر کرده اند:

    Aliover (27th September 2013),mohammad72 (27th September 2013)



  9. #24
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    البته که cPU شما گلوگاهه.
    نه از تعداد هسته که از فرکانس کم پردازنده!
    حداقل شما نیاز به فرکانس 3000 دارید.
    پیشنهاد میکنم به جای خرید یک بورد گران و دردسر های اورکلاکی ، یک CPU مدل 955 تهیه کنید که نیازی هم به افزایش بیس کلاک و دردسر های اون نیست.
    و شما تنها با افزایش ضریب پردازنده CPU رو اروکلاک خواهید کرد.

    اون گزینه رو هم 225 خوبه ولی بازم گلوگاهه.
    چون چندان فرکانس پردازنده شما زیاد نخواهد شد.
    فرکانس شما از 2100 به 2300 خواهد رسید.که باز هم گلوگاه هست.
    البته فرکانس کم رم هم عامل دیگری در افت فریم شما در بازی ها خواهد بود.
    سوال؟
    رم شما از نوع DDR 2 هست یا DDR3 ؟
    و
    فرکانس رم شما چند مگاهرتز هست؟
    زیر 1600 برای این کارت گلوگاه میشه.
    ویرایش توسط Aliover : 27th September 2013 در ساعت 11:22 PM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    Blue Rose (27th September 2013),mohammad72 (27th September 2013),TERRORIST (27th September 2013)



  11. #25
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    سن
    40
    نوشته ها
    6
    تشکر شده 12 بار در 5 پست
    faraj آنلاین نیست.
    اون گزینه رو هم 225 خوبه ولی بازم گلوگاهه.
    چون چندان فرکانس پردازنده شما زیاد نخواهد شد.
    فرکانس شما از 2100 به 2300 خواهد رسید.که باز هم گلوگاه هست.
    البته فرکانس کم رم هم عامل دیگری در افت فریم شما در بازی ها خواهد بود.
    سوال؟
    رم شما از نوع DDR 2 هست یا DDR3 ؟
    و
    فرکانس رم شما چند مگاهرتز هست؟
    زیر 1600 برای این کارت گلوگاه میشه.[/QUOTE]

    رم ddr 2 هست و فرکانس رم 1800.
    جسارتن میشه مدل دقیق cpu رو بگید ؟؟
    بعد نو که گیر نمیاد باید کارکرده پیدا کنم ؟؟
    قیمتش چقدره ؟؟
    ببخشید زیاد سوال کردم


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از faraj تشکر کرده اند:

    Aliover (27th September 2013),mohammad72 (28th September 2013)



  13. #26
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    22
    تشکر شده 31 بار در 13 پست
    korooshekabir آنلاین نیست.
    سلام
    یه سیستم دارم با این خصوصیات
    CPU:AMD Athlon doual core 2X
    main:giga m55 sli
    ram:3ta 512 یکی2gig
    graphic:XFX Gforce 9400 GT
    اینم مشخصات بعد از کمی دستکاری منه که زیاد پایداری نداره.
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : GIGA Z87-HD3 Processor : i5 4670K haswell
    Main Memory : Corsair XMS3 PC RAM 8 GB dual Kit DDR3 1333 MHz Graphics Card : Sapphire RADEON HD 6970 graphics card - Radeon HD
    Cooling : COOLMASTER:MACHO HR-02 Power Supply : Green GP650

  14. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از korooshekabir تشکر کرده اند:

    Aliover (9th May 2014),morteza.p (9th May 2014)



  15. #27
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط korooshekabir نمایش پست ها
    سلام
    یه سیستم دارم با این خصوصیات
    CPU:AMD Athlon doual core 2X
    main:giga m55 sli
    ram:3ta 512 یکی2gig
    graphic:XFX Gforce 9400 GT
    اینم مشخصات بعد از کمی دستکاری منه که زیاد پایداری نداره.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    با سلام.
    فرکانس HT رو که روی 1150 هست حدود 1000 نگه دار.
    این سری به این فرکانس حساس هستن.
    ببین از تو بایوس امکان کم کردن این فرکانس رو داری یا نه.
    معمولا یا به صورت ضریب هستش یا به صورت فرکانس .
    چند تا سوال
    دما خوبه؟
    دمای نورمال این سری حدودا باید بین 30 تا 45 باشه.
    زیر تست دما چقدر میشه؟
    منظور از این که زیاد پایداری نداره چی هست؟
    بلو اسکرین یا رنگ صفحه بهم میریزه و رسیت میشه؟
    چه اروری میگیری؟


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    morteza.p (9th May 2014),TERRORIST (9th May 2014)



  17. #28
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    22
    تشکر شده 31 بار در 13 پست
    korooshekabir آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    با سلام.
    فرکانس HT رو که روی 1150 هست حدود 1000 نگه دار.
    این سری به این فرکانس حساس هستن.
    ببین از تو بایوس امکان کم کردن این فرکانس رو داری یا نه.
    معمولا یا به صورت ضریب هستش یا به صورت فرکانس .
    چند تا سوال
    دما خوبه؟
    دمای نورمال این سری حدودا باید بین 30 تا 45 باشه.
    زیر تست دما چقدر میشه؟
    منظور از این که زیاد پایداری نداره چی هست؟
    بلو اسکرین یا رنگ صفحه بهم میریزه و رسیت میشه؟
    چه اروری میگیری؟
    راستش حد نورمال رو نمی دونستم الان حرارت روی 55 توی تست پایداری.منظور از اینکه پایداری نداره اینه که کمی که کار میکنی مخصوصا با نرم افزار های سنگین ریست میشه یهو.
    اینم محیط بایوس
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : GIGA Z87-HD3 Processor : i5 4670K haswell
    Main Memory : Corsair XMS3 PC RAM 8 GB dual Kit DDR3 1333 MHz Graphics Card : Sapphire RADEON HD 6970 graphics card - Radeon HD
    Cooling : COOLMASTER:MACHO HR-02 Power Supply : Green GP650

  18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از korooshekabir تشکر کرده اند:

    Aliover (9th May 2014),morteza.p (9th May 2014)



  19. #29
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط korooshekabir نمایش پست ها
    راستش حد نورمال رو نمی دونستم الان حرارت روی 55 توی تست پایداری.منظور از اینکه پایداری نداره اینه که کمی که کار میکنی مخصوصا با نرم افزار های سنگین ریست میشه یهو.
    اینم محیط بایوس
    شکل اول:
    خب اول شما چرا فرکانس PCI E رو زیاد کردی؟
    روی همون رقم 100 ست کن.اصلا به اون دست نزن باعث آسیب به هارد و گرافیک میشه!!!
    کمی فرکانس رم رو بیار پایین تر تا پردازنده بیس بیشتری بخوره.

    شکل دوم:

    کول اند کوئیت رو غیر فعال کن.
    این سیستم از اسمش پیداست کول=خنک کوئیت=ساکت این سیستم در حالت بیکاری ، سیستم ضریب و ولتاژ پردازنده رو کم میکنه تا هم گرما و مصرف پردازنده کم بشه و هم اینکه از اصطحلاک پردازنده جلوگیری کنه.
    باقی موارد مناسبه.فقط اولویت بوت رو همیسه اول روی هارد ست کن بعدش روی سی دی.
    سیستم زود تر بوت میشه
    ویرایش توسط Aliover : 9th May 2014 در ساعت 10:28 PM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  20. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    korooshekabir (9th May 2014),morteza.p (9th May 2014)



  21. #30
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    22
    تشکر شده 31 بار در 13 پست
    korooshekabir آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    شکل اول:
    خب اول شما چرا فرکانس PCI E رو زیاد کردی؟
    روی همون رقم 100 ست کن.اصلا به اون دست نزن باعث آسیب به هارد و گرافیک میشه!!!
    کمی فرکانس رم رو بیار پایین تر تا پردازنده بیس بیشتری بخوره.

    شکل دوم:

    کول اند کوئیت رو غیر فعال کن.
    این سیستم از اسمش پیداست کول=خنک کوئیت=ساکت این سیستم در حالت بیکاری ، سیستم ضریب و ولتاژ پردازنده رو کم میکنه تا هم گرما و مصرف پردازنده کم بشه و هم اینکه از اصطحلاک پردازنده جلوگیری کنه.
    باقی موارد مناسبه.فقط اولویت بوت رو همیسه اول روی هارد ست کن بعدش روی سی دی.
    سیستم زود تر بوت میشه
    این دو راه حلی که گفتی یعنی استفاده از ماکسیموم توان این سیستم؟چون من برای خروجی نرم افزار پریمیر به این سیستم نیاز دارم الان کشش اون کارو نداره و وسطای اکسپورت کردن پروژه ریست میشه هم در حالت دیفالت هم در این حالتی که تنظیم شده.


    Motherboard : GIGA Z87-HD3 Processor : i5 4670K haswell
    Main Memory : Corsair XMS3 PC RAM 8 GB dual Kit DDR3 1333 MHz Graphics Card : Sapphire RADEON HD 6970 graphics card - Radeon HD
    Cooling : COOLMASTER:MACHO HR-02 Power Supply : Green GP650

  22. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از korooshekabir تشکر کرده اند:

    Aliover (9th May 2014),morteza.p (9th May 2014)



صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •