قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 41
Like Tree40Likes

موضوع: آموزش اورکلاک پردازنده ی دو هسته ای AMD Socket AM2

  1. #1
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    29
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,817 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.

    آموزش اورکلاک پردازنده ی دو هسته ای AMD Socket AM2

    بسمه تعالي

    در اين راهنمايي اصول اوليه اورکلاک پردازنده هاي دو هسته اي AMD Socket AM2 توضيح داده خواهد شد،اگر قصد اورکلاک اين پلتفرم را براي بار اول داريد به دقت متن را مطالعه کنيد.
    مطالب فوق جهت استنباط بهتر به ترتيب قرار خواهند گرفت.بدون شک نگاه گذرا و سطحي نوشته باعث گمراهي و اشتباه فهميدن مطلب خواهد شد.مطالب موجود تنها راهنمايي در مورد اورکلاک اين پلتفرم نيست و مطالب جامع تر و مفيد تري نيز وجود دارند،به هر حال مطالب گفته شده در اين نوشته به شما کمک خواهد کرد تا با اصول اوليه ي اورکلاک اين پلتفرم آشنا شويد.

    مطلب مهم: در صورت اينکه در مطالب فوق به مشکلاتي برخورديد،لطفا در جهت کامل کردن اين نوشته،ايرادات مذکور را اطلاع دهيد.


    1-بخش اول: آماده سازي سيستم و دريافت برنامه هاي مورد نياز
    2-بخش دوم: توضيحاتي در مورد اصطلاحات اورکلاک و گزينه هاي موجود
    3-بخش سوم: توضيحي در مورد عمل اورکلاک
    4-بخش چهارم: آماده سازي مادربرد براي انجام اورکلاک
    5-بخش پنجم: آماده سازي پردازنده براي انجام اورکلاک
    6-بخش ششم: آماده سازي مموري يا رم براي انجام اورکلاک





    بخش اول(آماده سازي سيستم و دريافت برنامه هاي مورد نياز):


    قبل از اينکه شما شروع به انجام عمل اورکلاک کنيد،ابتدا بايد برنامه هاي مورد نياز براي اورکلاک را دريافت کنيد.هنگام انجام عمل اورکلاک شما بيش از هر چيز نياز به برنامه اي براي نمايش مشخصات مهم قطعات و سخت افزار خود داريد،اين مشخصات مي تواند شامل اطلاعاتي از فرکانس هسته ي پردازنده،ولتاژ اعمال شده به هسته،فرکانس رم،تايمينگ رم و .... باشد.براي مشاهده ي چنين مشخصاتي شما نياز به برنامه اي با نام [Only registered and activated users can see links. ] داريد.دو سربرگ مهم در اين نرم افزار با نام CPU و Memory وجود دارند.از اطلاعات مهم در سربرگ cpu مي توان فرکانس هسته،ولتاژ اعمال شده،ضريب پردازنده(Multiplier)،فرکانس HT Link را نام برد.اين اطلاعات در حين انجام عمل اورکلاک تغيير خواهند کرد.از ديگر اطلاعات موجود در سربرگ cpu مي توان به تعيين مدل پردازنده،ميزان کش(Cache)پردازنده و .... اشاره کرد که در حين اورکلاک تغييري نمي کنند.


    تصاویری از برنامه ی CPU-Z


    [Only registered and activated users can see links. ]


    سربرگ Memory به شما شش عدد تايمينگ مهم(CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC-CR) و فرکانس مموري(DRAM Frequency)را نشان مي دهد.البته به ياد داشته باشيد که فرکانس DRAM رم هاي ،DDR DDR2 و DDR3 در پلتفرم AMD دو برابر عددي که در فرکانس مموري نشان مي دهد،مي باشند مثلا اگر DRAM Frequency با عدد 400MHz نشان داده شده است اين بيانگر اين هست که در اصل فرکانس رم 800MHz مي باشد.اگر رم روي DDR2 800MHz قرار گرفته باشد ولي در قسمت DRAM Frequency عددي کمتر از 400MHz نمايانگر بود،اين غير عادي بودن Multiplier پردازنده را نشان مي دهد که باعث کاهش Clock رم شده است.


    [Only registered and activated users can see links. ]


    غير از برنامه ي معرفي شده شما نياز به يک برنامه براي تست پايداري سيستم داريد.(اين نرم افزارها با قرار دادن سيستم روي فشار سنگين و استرس،پايداري سخت افزار را مشخص مي کنند)،فقط به خاطر اينکه بعد از اورکلاک شما قادر به بارگذاري صفحه ي ويندوز شده ايد،دليلي بر انجام اورکلاک مؤفقيت آميز و پايداري سيستم نيست.برنامه هاي پايداري با وارد کردن فشار زياد به پردازنده يا رم و استفاده 100% از آن ها طي دقايق يا ساعاتي پايداري سيستم را محک مي زنند.اگر سيستم شما قادر به تحمل چنين فشار سنگيني هست پس نتيجه مي گيريم که شما در هنگام بازي کردن يا استفاده هاي ديگر دچار مشکل و خطا نمي شويد.از بهترين برنامه هاي تست پايداري پردازنده و رم مي توان به [Only registered and activated users can see links. ] ، [Only registered and activated users can see links. ] و [Only registered and activated users can see links. ] که مخصوص پردازنده هاي دو هسته اي مي باشد،اشاره کرد.نرم افزار Orthos ويژه پردازنده هاي دو هسته اي مي باشد و همزمان دو عدد هسته را تست مي کند.(ورژن هاي قديمي Prime 95 قادر به تست همزمان دو هسته ي پردازنده نبودند،اما بعدها اين مشکل حل شد و در ورژن هاي جديدتر تا چهار هسته را نيز پوشش مي دهند)برنامه Orthos را بايد پس از هر بار تغيير در بايوس(BIOS) مادربرد اجرا و تست کنيد.برنامه ي مورد نظر داراي گزينه هايي جهت تعيين حدود و نوع استرس وارده بر سيستم مي باشد،Large FFT،Small FFT و Blend از جمله اين گزينه ها هستند.Small FFT عمدتا روي پردازنده استرس وارد مي کند،Large FFT نيز روي مموري استرس وارد مي کند و بديهي است که گزينه ي Blend تلفيقي از هر دو است.استفاده از برنامه Orthos کاملا ساده هست کافي است تا فقط برنامه را اجرا کرده و پس از انتخاب گزينه ي مورد نظر کليد استارت يا شروع را انتخاب کنيد.در هنگام تست پايداري اگر مشکلي به وجود آيد برنامه مورد نظر با اعلام خطا و ناپايدار بودن سيستم توسط صداي بوق مانندي از ادامه روند تست پايداري جلوگيري کرده و به شما اخطار مي دهد که تست را کنسل و دوباره اجرا کنيد.در کل شما تنها نياز به CPU-Z و يک برنامه ي تست پايداري براي انجام اورکلاک داريد،اما برنامه هاي مفيد ديگري نيز در اين راستا هستند.


    تصویری از برنامه ی Intel Burn Test

    [Only registered and activated users can see links. ]



    تصاویری از برنامه ی Orthos


    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]


    [Only registered and activated users can see links. ] از برنامه هايي هست که سيستم سخت افزاري را ارزيابي و با دادن امتيازاتي طبقه بندي مي کند،هر چند که اين نرم افزار تا حد بسيار زيادي به عملکرد کارت گرافيک بستگي دارد اما قرار دادن پردازنده اي اورکلاک شده براي جلوگيري از ايجاد گلوگاه در کنار کارت گرافيک مي تواند در افزايش امتياز نقش به سزايي داشته باشد.
    [Only registered and activated users can see links. ] نيز از جمله برنامه هايي هست که زمان تأخير رم را مشخص مي کند،اين برنامه به خصوص در زماني که تصميم داريد مثلا بين قرار دادن رم به صورت xyzMHz با تايمينگ 4-4-4-12 يا
    abcMHz با تايمينگ 5-5-5-15 يکي را انتخاب کنيد،سودمند خواهد بود.
    علاوه بر تمام اين ها شما نياز داريد تا يکي از اطلاعات مهم در مورد رم را پيدا کنيد و اون چيزي جزء ولتاژ توصيه شده براي مموري نيست.رم هاي DDR2 به صورت پيشفرض با ولتاژ 1.8v کار مي کنند،اما برخي از توليد کنندگان مموري،رم هاي حرفه اي توليد مي کنند که بين ولتاژ 2.1 تا 2.3v نيز کار مي کنند.مثلا اگر رم شما در ولتاژ 1.8v کار مي کند،قرار دادن ولتاژ روي 2.2v باعث سوختن رم در زمان بسيار کوتاهي مي شود،همينطور اگر رم شما با ولتاژ 2.2v کار مي کند قرار دادن ولتاژ روي 1.8v باعث اورکلاک نشدن رم يا بوت نشدن سيستم مي شود.با توجه به نکته ي مهم گفته شده بايد حتما از ميزان ولتاژ رم خود آگاه باشيد.
    يکي ديگر از برنامه هاي ارزيابي سيستم [Only registered and activated users can see links. ] نام دارد،اين نرم افزار با محسابات عددي بسيار زياد توان پردازنده ي شما را ثبت خواهد کرد،استفاده از اين نرم افزار مي تواند براي فهميدن نتايج اورکلاک مفيد باشد.

    تصویری از برنامه ی wPrime

    [Only registered and activated users can see links. ]



    ویرایش توسط Blue Rose : 25th September 2012 در ساعت 07:22 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 24 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Artemis (30th March 2013),atisoc0936 (27th September 2012),Behnam_2337 (26th September 2012),brnudi (16th March 2013),Don_Corleone (25th September 2012),ErfanDL (25th September 2012),Hamed_Classic (25th September 2012),magiteq (9th June 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),mohammad72 (21st February 2013),mohsen (18th September 2013),morteza.p (9th May 2014),NAVID OC (30th March 2013),Olesius (25th September 2012),omid-amd (4th March 2014),Rezasam1 (25th September 2012),sapple (18th November 2012),SASANOC (9th June 2013),smrbh (25th September 2012),TERRORIST (10th June 2013),TRIDENT (25th September 2012),َAbolClock (6th May 2014),ZeNer (26th November 2012)



  3. #11
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    288
    تشکر شده 1,452 بار در 268 پست
    NAVID OC آنلاین نیست.
    با تشكر ويژه از علي آقاي گل.
    با اجازتون ما امروز شروع به اوركلاك پردازنده athlone كرديم.سيستم تهويه و كولينگ فوق العاده عاليه و همه دما ها عالي. با دستور العمل آقا علي پيش رفتيم.اما يك مشكل بسيار عظيم! هر چه در بايوس گشتم هيچ گزينه اي به نام vcore پيدا نكردم! اصلا هيچ گزينه اي براي افزايش ولتاژ وجود نداشت! مادربرد دقيقا يادم نيست چي بود اما چيپستش انويديا بود. با افزايش فركانس پايه تا حدود ٢٢٠ مگاهرتز پردازنده را تا ٢.٥ گيگا هرتز اوركلاك كرديم.در ضمن هيچ گزينه اي براي ضريب پردازنده يا ht نبود!ممكن دوستان كمك بفرمايند؟

    سپاسگزارم.


    Motherboard : MSI Z77 AGD 65 Processor : Core I7 3770K
    Main Memory : ADATA GAMING 2000MHZ 8gig Graphics Card : ASUS GTX 570 DCII
    Cooling : Antec Water Cooler 620 Power Supply : ACBEL 680


  4. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از NAVID OC تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Behnam_2337 (10th June 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),Olesius (11th June 2013),SASANOC (9th June 2013)



  5. #12
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    29
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,817 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط NAVID OC نمایش پست ها
    با تشكر ويژه از علي آقاي گل.
    با اجازتون ما امروز شروع به اوركلاك پردازنده athlone كرديم.سيستم تهويه و كولينگ فوق العاده عاليه و همه دما ها عالي. با دستور العمل آقا علي پيش رفتيم.اما يك مشكل بسيار عظيم! هر چه در بايوس گشتم هيچ گزينه اي به نام vcore پيدا نكردم! اصلا هيچ گزينه اي براي افزايش ولتاژ وجود نداشت! مادربرد دقيقا يادم نيست چي بود اما چيپستش انويديا بود. با افزايش فركانس پايه تا حدود ٢٢٠ مگاهرتز پردازنده را تا ٢.٥ گيگا هرتز اوركلاك كرديم.در ضمن هيچ گزينه اي براي ضريب پردازنده يا ht نبود!ممكن دوستان كمك بفرمايند؟

    سپاسگزارم.
    اول باید در محیط بایوس به دنبال Cpu Voltage یا Core Voltage باشید و در این سربرگ ها شما میزان Vcore را مشاهده می کنید.ولتاژی که مادربرد به این پردازنده ها می دهد،معمولا در حالت بیکاری 1.072 و در حالت لود نزدیک 1.300 می باشد،شما با خارج کردن ولتاژ پردازنده از حالت اتو احتمالا قادر به افزایش ولتاژ تا 1.350 باشید.این مورد درباره ی مادربرد های ارزان قیمت که قابلیت افزایش زیاد ولتاژ را ندارند صدق می کند.دمای پردازنده های این سری خیلی دقیق نمایش داده نمی شوند،پس به هوای دمای کم اقدام به افزایش کلاک مرجع نکنید.نکته دیگه اینکه هیچگاه بدون اثبات ناپایداری سیستم اقدام به افزایش ولتاژ نکنید،مثلا ممکن هست احتمال ناپایداری سیستم از سمت مادربرد باشد،اما تصور شما از ناپایداری کمبود ولتاژ پردازنده باشد.
    ضریب پردازنده تنها برای پردازنده های ضریب باز قابل افزایش هست.
    ویرایش توسط Blue Rose : 9th June 2013 در ساعت 11:13 PM
    Behnam_2337 and NAVID OC like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Artemis (11th June 2013),Behnam_2337 (10th June 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),NAVID OC (9th June 2013),Olesius (11th June 2013)



  7. #13
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    288
    تشکر شده 1,452 بار در 268 پست
    NAVID OC آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER نمایش پست ها
    اول باید در محیط بایوس به دنبال Cpu Voltage یا Core Voltage باشید و در این سربرگ ها شما میزان Vcore را مشاهده می کنید.ولتاژی که مادربرد به این پردازنده ها می دهد،معمولا در حالت بیکاری 1.072 و در حالت لود نزدیک 1.300 می باشد،شما با خارج کردن ولتاژ پردازنده از حالت اتو احتمالا قادر به افزایش ولتاژ تا 1.350 باشید.این مورد درباره ی مادربرد های ارزان قیمت که قابلیت افزایش زیاد ولتاژ را ندارند صدق می کند.دمای پردازنده های این سری خیلی دقیق نمایش داده نمی شوند،پس به هوای دمای کم اقدام به افزایش کلاک مرجع نکنید.
    ضریب پردازنده تنها برای پردازنده های ضریب باز قابل افزایش هست.
    ساعت ها نشستم و بايوس را زير و رو كرد! اصلا هيچ گزينه اي براي ولتاژ و ضريب پردازنده وجود ندارد! اصلا نيست! تازگي هابايوس را ارتقا دادم ممكن است مشكل از اين باشد؟ حتي تو سر برگ مانيتورينگ هم vcore را نشون نمي دهد! خيلي عجيبه.


    Motherboard : MSI Z77 AGD 65 Processor : Core I7 3770K
    Main Memory : ADATA GAMING 2000MHZ 8gig Graphics Card : ASUS GTX 570 DCII
    Cooling : Antec Water Cooler 620 Power Supply : ACBEL 680


  8. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از NAVID OC تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Behnam_2337 (18th September 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),Olesius (11th June 2013)



  9. #14
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    29
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,817 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط NAVID OC نمایش پست ها
    ساعت ها نشستم و بايوس را زير و رو كرد! اصلا هيچ گزينه اي براي ولتاژ و ضريب پردازنده وجود ندارد! اصلا نيست! تازگي هابايوس را ارتقا دادم ممكن است مشكل از اين باشد؟ حتي تو سر برگ مانيتورينگ هم vcore را نشون نمي دهد! خيلي عجيبه.
    محیط بایوس سیستم تقریبا باید مشابه تصویر زیر باشد(البته این تصویر مربوط به محیط بایوس M3N78 Pro می باشد)،اگر نیست بایوس سیستم را به revision 0602 آپدیت کنید.سپس سربرگ AI Tuning را در حالت Manual قرار دهید تا بتوانید گزینه های موجود را تغییر دهید.




    جدول زیر هم شما را در نحوه چگونگی انتخاب ولتاژ،فرکانس و ...... راهنمایی می کند.



    CPU Frequency همون کلاک مرجع می باشد،که برای افزایش فرکانس پردازنده،رم و HT Link به کار می رود.
    PCI-E Frequency فرکانس درگاه کارت گرافیک می باشد،که شما نیاز به تغییر آن ندارید و باید روی 100MHz تثبیت شود.
    Memory Frequency برای تغییر فرکانس رم می باشد که با توجه به توضیحات گفته شده قرار دادن این فرکانس در رم های DDR2 قدری پیچیده است.
    Memory Timings تایمینگ رم را مشخص می کند.
    CPU Voltage میزان ولتاژ پردازنده را تعیین می کند.
    Memory Voltage میزان ولتاژ رم را مشخص می کند.این قسمت بسیار حساس می باشد،بدون اطلاع کافی از ولتاژ پذیری چیپ رم از افزایش آن خودداری کنید.
    Northbridge Voltage یا NB Chip Voltage میزان ولتاژ چیپست شمالی را مشخص می کند.افزایش ولتاژ این قسمت برای رسیدن به کلاک مرجع بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
    1.2V HT احتمالا میزان ولتاژ چیپست جنوبی را تعیین می کند.
    ویرایش توسط Blue Rose : 10th June 2013 در ساعت 05:14 PM
    Artemis and NAVID OC like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Artemis (11th June 2013),Behnam_2337 (18th September 2013),iSteve (10th June 2013),magiteq (10th June 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),mohammad72 (19th August 2013),NAVID OC (10th June 2013),Olesius (11th June 2013),smrbh (10th June 2013)



  11. #15
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    288
    تشکر شده 1,452 بار در 268 پست
    NAVID OC آنلاین نیست.
    بسيار متشكرم.
    اما زمانيكه altuning را فعال مي كنم فقط گزينه cpu frequency ، pcie clock و memory voltage ظاهر مي شوند.
    مادربرد n3m78 eh است و آخرين نسخه باياس كه ٥٠٣ هست روي برد است.

    هيچ راهي وجود ندارد تا ولتاژ پردازنده را افزايش بدهيم؟ با مودينگ چه طور؟


    Motherboard : MSI Z77 AGD 65 Processor : Core I7 3770K
    Main Memory : ADATA GAMING 2000MHZ 8gig Graphics Card : ASUS GTX 570 DCII
    Cooling : Antec Water Cooler 620 Power Supply : ACBEL 680


  12. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از NAVID OC تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Behnam_2337 (18th September 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),Olesius (11th June 2013)



  13. #16
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    YAZD
    نام واقعی
    ALI
    سن
    29
    نوشته ها
    1,501
    تشکر شده 10,817 بار در 1,401 پست
    Blue Rose آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط NAVID OC نمایش پست ها
    بسيار متشكرم.
    اما زمانيكه altuning را فعال مي كنم فقط گزينه cpu frequency ، pcie clock و memory voltage ظاهر مي شوند.
    مادربرد n3m78 eh است و آخرين نسخه باياس كه ٥٠٣ هست روي برد است.

    هيچ راهي وجود ندارد تا ولتاژ پردازنده را افزايش بدهيم؟ با مودينگ چه طور؟
    تنها راه حل pin mode پردازنده هست،که اونم مشکلات خاص خودشو داره و توصیه نمیشه.
    NAVID OC likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Blue Rose تشکر کرده اند:

    Aliover (19th August 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),NAVID OC (11th June 2013),Olesius (11th June 2013)



  15. #17
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه | تبریز
    نام واقعی
    پژمان
    سن
    31
    نوشته ها
    675
    تشکر شده 6,704 بار در 492 پست
    Don_Corleone آنلاین نیست.
    راه حل دیگه این هست که مادربورد رو مود کنید. برای اینکار به بخش مودینگ سر بزنید حاج مرتضی اونجا تشریف داره
    Artemis, NAVID OC and Aliover like this.


    Motherboard : MSI BigBang Marshall Processor : Intel Core i7 2600K 4.6GHz
    Main Memory : 2x2Gb Crucial Ballistix 2133 Graphics Card : MSI Radeon R9 270X HAWK
    Cooling : Thermaltake Bigwater 780 Power Supply : Thermaltake Thoughpower 1350

  16. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از Don_Corleone تشکر کرده اند:

    Aliover (11th June 2013),Artemis (11th June 2013),Behnam_2337 (18th September 2013),Blue Rose (11th June 2013),ceyhun (19th August 2013),Mehdi_FXX (11th June 2013),NAVID OC (11th June 2013),Olesius (11th June 2013)



  17. #18
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    با سلام.
    دوست عزیز این CPU هیچ هسته ی هیدن شده ای برا آنلاک نداره.
    ضمن این که فقط مادربردهایی با پل جنوبی 750(SB 750) به بعد دارایی آنلاکینگ می باشند.
    پردازنده هایی که قابلیت آنلاک دارن رو در این تاپیک می تونید مشاهده کنید.
    در ضمن سوالات خودتون رو در مورد آنلاک می تونید دراین بخش ادامه بدین .
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  18. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (18th September 2013),benyps (19th August 2013),mohammad72 (19th August 2013),Olesius (27th September 2013),The Joker (19th August 2013)



  19. #19
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    سن
    40
    نوشته ها
    6
    تشکر شده 12 بار در 5 پست
    faraj آنلاین نیست.
    سلام
    جسارتن سیستمم اینه :
    mb: m3a
    cpu : phenom x3 8450
    ram : 2gb
    و خنک کننده deep cool
    میخوام cpu رو اورکلاک کنم
    جسارتن bios ماردبورم گزینه هاش با گزینه هایی که شما گذاشتید فرق میکنه
    لطفی میکند بگید کدوم گزینه ها رو تغییر بدم با توجه به عکسی که گذاشتم :
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از faraj تشکر کرده اند:

    Aliover (27th September 2013),Amin_CaraGT2 (28th September 2013),mohammad72 (27th September 2013)



  21. #20
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    • با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
    • دوست عزیز ضریب مولتی شما بسته است.
    • و تنها راه برای اورکلاک از این قبیل پردازنده ها افزایش بیس کلاک هست.
    • همون طور که در عکس مشخص هست با افزایش این مقدار می تونید اقدام به اورکلاک رم و پردازنده کنید.


    [Only registered and activated users can see links. ]


    • از آنجایی که ضریب پردازنده شما 10.5 میباشد با ضرب این عدد در200 فرکانس کاری پردازنده شما 2100 مگاهرتز به دست می آید.
    • حال با افزایش بیس کلاک به 230 ارقام زیر به دست میآید.
    • 2415=10.5*200
    • فرکانس پردازنده شما به 2400 مگاهرتز خواهد رسید.
    • و اما در هنگام اورکلاک از طریق بیس کلاک به فرکانس و تایمنیگ رم ها و فرکانس CPU NB و HT توجه گردد.
    • موفق و پیروز باشید
    ویرایش توسط Aliover : 27th September 2013 در ساعت 02:16 PM
    mohammad72 likes this.


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  22. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (27th September 2013),Amin_CaraGT2 (28th September 2013),Blue Rose (27th September 2013),mohammad72 (27th September 2013),Olesius (27th September 2013)



صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •