ینی مَستر ترول ک میگن شمایی داداش ...
من نمیگم فیوری ایکس با معماری 2011 ک اومده HBM ساپورت شده و کمی بهینه شده ، شده تراشه FIJI معماری نسل دوم مکسول انویدیا 980TI رو خاکستر میکنه
میگم نسخه نهایی چیز دیگه ای از اب در میاد ...
من ک منتظر ظهور ای ام دی نیستم ، الان از هم انویدیا هم ای ام دی کارت دارم و از هر دو در حد خودشون راضیم
طبق خبر هایی ک شنیدیم انویدیا با سود چند سال اخیرش میتونه ای ام دی رو بخره اصن
انتظاراتت رو بیار پایین .... رقابت سالم باشه ای ام دی هم زیاد اپیک فِیل نیست
در حد خودش خوبه به نظرم ...توانایی نود 14NM هم پیدا کرده ... میگن GCN2.0 در سری 400 به کار گرفته خواهد شد ...میگن سی پی یو های Zen رقابت با اینتل رو دوباره ممکن میکنه ...
اگه بشه ک واقعا گل کاشته با این بودجه ابکی ک داره .....فقط امیدوارم دوباره ReBrand بازی برای سری 400 در نیارن ک دیگه اسمشم به زبون نمیارم
( ولی من از سی*ا*ست های ای ام دی خوشم میاد ... منتل ک داد بیرون رایگان در اختیار همه ....جی پی یو اوپن هم داد بیرون همینطور ....متن باز برای همه! رایگان! فری سینک رایگان! الان خیلی امار مانیتر های فری سینک بیشتر جی سینک شده ....... از این کاراش خوشم میاد ... ولی اون طرف بودجه کافی نداره و از لحاظ معماری چند سال عقب تر رقبا هست ... Fury X یا به قول شما فیلوری ایکس هم انصافا کارت بد و عقب افتاده ای نیست فقط کارت رقیب زیادی خوبه! .... با این حال تو رزولوشن 4K همین ریبرند ها بهتر عمل کردن .... من همیشه سعی میکنم به اینده امیدوار باشم ... وقتی میگم اینده ای ام دی بهتر عمل میکنه ...دلیل نمیشه برداشت کرد منظورم اینه انویدیا پسرفت میکنه )
ترول میکنی ....مجبورم میکنی شاهنامه بنویسم جواب بدم