قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: فعال نشدن Turbo Boost پردازنده Intel Core i7 5820k

  1. #1
    OCH Member
    Drizzle آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نام واقعی
    مجتبی
    نوشته ها
    41
    تشکر شده 51 بار در 23 پست
    Drizzle آنلاین نیست.

    فعال نشدن Turbo Boost پردازنده Intel Core i7 5820k

    سلام
    دوستان مادربورد من Asus X99 Pro/Usb 3.1 هست
    چند روز پیش اومدم Tubro Boost Monitor 2.6 رو نصب کنم که با ارور زیر مواجه شدم!

    [Only registered and activated users can see links. ]

    رفتم توی بایوس و Turbo Mode رو روشن کردم (از هر دو آدرس که در زیر عکسشون رو میذارم امتحان کردم)

    [Only registered and activated users can see links. ].
    [Only registered and activated users can see links. ]

    بعد از زدن F10 با پیغام زیر مواجه شدم و اوکی کردم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ولی هیچ تغییری نکرد و همونجوری غیرفعال موند!

    حالا سوال من اینه که فعال نشدنش به خاطر اینه که Core ratio limit روی اتوماتیک تنظیم شده؟
    یعنی باید نرخ Core ratio رو دستی وارد کنم تا فعال بشه؟
    اگر بله _ چند وارد کنم و از کجا باید بفهمم چه مقداری مناسبه؟


    اینم عکس تنظیمات Core ratio limit که شاید احتیاج باشه

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : Asus X99 Pro/Usb 3.1 Processor : Intel i7 5820k
    Main Memory : Gskill Ripjaws4 / 16Gb / 3000Mhz Graphics Card : Gigabyte Gtx960 G1 Gaming 4GB
    Cooling : DeepCool MaelStorm 240 Power Supply : Gp650A-UK
    هرگز نگو هرگز

  2. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Drizzle تشکر کرده اند:

    mohammad72 (24th August 2015),Reza Y (25th August 2015)



  3. #2
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    31
    نوشته ها
    1,287
    تشکر شده 10,366 بار در 1,384 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    دوست عزیز

    Turbo Boost در حالت پیش فرض بایوس فعال هست و نیازی به دست کاری شما نیست
    برنامه CpuZ رو دانلود کنید و فرکانس پردازنده رو چک بفرمایید


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  4. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    Drizzle (24th August 2015),mohammad72 (24th August 2015)



  5. #3
    OCH Member
    Drizzle آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نام واقعی
    مجتبی
    نوشته ها
    41
    تشکر شده 51 بار در 23 پست
    Drizzle آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Olesius نمایش پست ها
    دوست عزیز

    Turbo Boost در حالت پیش فرض بایوس فعال هست و نیازی به دست کاری شما نیست
    برنامه CpuZ رو دانلود کنید و فرکانس پردازنده رو چک بفرمایید
    حق با شماست. فعاله
    Turbo Mode هم اصن داستانش فرق میکنه...
    شرمنده دیگه ما تازه کاریم آبروریزی میکنیم
    ولی چرا Turbo boost monitor اون ارور رو میده؟!!!


    Motherboard : Asus X99 Pro/Usb 3.1 Processor : Intel i7 5820k
    Main Memory : Gskill Ripjaws4 / 16Gb / 3000Mhz Graphics Card : Gigabyte Gtx960 G1 Gaming 4GB
    Cooling : DeepCool MaelStorm 240 Power Supply : Gp650A-UK
    هرگز نگو هرگز

  6. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Drizzle تشکر کرده اند:

    mohammad72 (24th August 2015),Olesius (24th August 2015)



  7. #4
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    31
    نوشته ها
    1,287
    تشکر شده 10,366 بار در 1,384 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Drizzle نمایش پست ها
    حق با شماست. فعاله
    Turbo Mode هم اصن داستانش فرق میکنه...
    شرمنده دیگه ما تازه کاریم آبروریزی میکنیم
    ولی چرا Turbo boost monitor اون ارور رو میده؟!!!
    این چه حرفیه
    توربو مود هم اگر درست خاطرم مونده باشه افزایش فرکانس پردازنده بود به صورت ساده و خودکار
    حالت ساده ای از اورکلاک هست به فرکانس های بالاتر بطور مثال 4.5 گیگاهرتز


    ناسازگاری نرم افزاری هست


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    Drizzle (24th August 2015),mohammad72 (24th August 2015)



  9. #5
    OCH Member
    Drizzle آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نام واقعی
    مجتبی
    نوشته ها
    41
    تشکر شده 51 بار در 23 پست
    Drizzle آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Olesius نمایش پست ها
    این چه حرفیه
    توربو مود هم اگر درست خاطرم مونده باشه افزایش فرکانس پردازنده بود به صورت ساده و خودکار
    حالت ساه ای از اورکلاک هست به فرکانس های بالاتر بطور مثال 4.5 گیگاهرتز


    ناسازگاری نرم افزاری هست
    درسته
    آور میکنه روی 4.5
    تشکر علی آقا


    Motherboard : Asus X99 Pro/Usb 3.1 Processor : Intel i7 5820k
    Main Memory : Gskill Ripjaws4 / 16Gb / 3000Mhz Graphics Card : Gigabyte Gtx960 G1 Gaming 4GB
    Cooling : DeepCool MaelStorm 240 Power Supply : Gp650A-UK
    هرگز نگو هرگز

  10. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Drizzle تشکر کرده اند:

    mohammad72 (24th August 2015),Olesius (24th August 2015)



موضوعات مشابه

  1. == Review : Intel Core i7 5960X ==
    توسط TERRORIST در انجمن Intel
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 29th September 2015, 02:32 PM
  2. Review - Intel Core i7 4960X
    توسط TERRORIST در انجمن Intel
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 7th October 2013, 12:00 PM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 28th July 2013, 10:21 PM
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 17th July 2013, 02:29 PM
  5. اورکلاک پردازنده intel core i7 3820
    توسط amirsss در انجمن سوکت 2011 (LGA2011)
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 3rd September 2012, 10:00 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •