سلام دوستان عزیز
از اونجایی که من 3820 گرفتم و مادربردمم ازراکه لذا دنبال اورکلاک این قطعه افتادم و به نتیجه هم رسیدم و الان براحتی اورکلاک میکنم .
نکته مهم : زیر air یا water بالای 1.45 ولت به سی پی یو ولتاژ ندید چون ممکنه سی پی یو رو مشکل دار کنه
همچنین مواظب باشید دما حداکثر به 70 برسه
اول از همه باید بگم ای سی پی یو لاک هست مقدار ratio حداکثر تا 39 و مقدار bclk حداکثر 129 میشه البته در مادربردهای مرغوب تر از ازراک مثل rog مقدار ratio به 40 میرسه لذا روی مادربردهای مرغوب براحتی 5 گیگاهرتز یا بالاتر هم میزنن
اگر مادربردتون ازراک و سی پی یو 3820 دارید به طریقه زیر راحت اورکلاک کنید البته اورکلاکی خوب و در عین حال سیف و با امنیت ::
1- ابتدا از بایوس تب oc tweaker رو بیارید و صفحه رو مثل شکل زیر تنظیم کنید
نکته : اگر speedstep technology رو disable کنید فرکانس سی پی یو توی محیط ویندوز روی حداکثر قفل میشه و این یعنی مصرف بالا من ترجیح دادم این گزینه رو enable بزارم تا در صورت نیاز فرکانس سی پی یو بالا بره
صفحه اصلی ::
[Only registered and activated users can see links. ]
2- حال به تنظیمات رم برید و فرکانس رمتون رو بسته به خواستتون اور یا داون کلاک کنید و همچنین مثل صفحه زیر تایمینگ یادتون نره
نکته : من خودم رمم 1600 cl7 و ولتاژ دیفالتش 1.5 هست که با اور سی پی یو گذاشتم روی 2000 cl8 و ولتاژ 1.61 ( شما هم همونطور که گفتم پس از اینکه اطلاعات کافی از رمتون کسب کردید میتونید بهترین فرکانس و تایمینگ و ولتاژ روبرای رمتون ست کنید)
صفحه تنظیم تایمینگ که جهت مثال آورده شده :
3-حال نوبت به اعمال ولتاژ میرسه که میتونه در وقت شما برای اعمال ولتاژ و بدست آوردن ولتاژ صحیح توسط خودتون صرفه جویی کنه که میتونید عین شکل زیر تنظیم کنید
نکته : ولتاژ رم بستگی به اورکلاک یا داون کلاک یا بیس کلاک رم شما داره لذا این مقدار باید خودتون حاصل کنید و عکس زیر در قسمت ولتاژ رم فقط یه نمونه هست :
چنانچه مادربردی غیر از ازراک دارید مقادیر زیر میتونند کمک کنند که میتونید معادلش رو تو بایوس مادربرد خودتون بیابید ::
max ratio :: 38
core limit :: 250
bclk :: 125
vcore :: 1.390v
vccsa voltage on fixed mode :: 1.050
vtt :: 1.101
cpu pll : 1.638
dram voltage :: depends on ram OCing
امیدوارم بتونه کمک کنه و در نهایت مسئولیتی رو در آینده نمیپذیرم
منبع عکسها : [Only registered and activated users can see links. ]
مطالب اضافه تر از خودم