گفتوگوی هفته شماره4 - موضوع: موفقترین شرکت سازندهی تلفن همراه؟
سلام خدمت دوستان عزیزم
هفته پیش رو با بحث شیرین "[Only registered and activated users can see links. ]" پشت سر گذاشتیم. دوستان عزیزی که در این گفتگو شرکت نکردن و یا خبر نداشتن، میتونن در این بحث شرکت کنن
اما موضوع گفتوگوی هفتهی چهارم، در مورد "موفقترین شرکت سازنده تلفن همراه" هست.
به نظرتون کدوم شرکت، چه در گذشته و چه در سالهای اخیر تونسته موفقتر از بقیه شرکتها عمل کنه؟ دوستان میتونن به کمپانی مورد نظرشون رای بدن و در موردش صحبت کنن
فقط توجه داشته باشید که موقع بحث، به نظر دوستان دیگه هم احترام بذارید و بین گوشیها و شرکتهای مختلف، داوری نکنید
دوستان میتونن تجربشون رو از گوشیهای مختلف هم بگن و در موردشون صحبت کنن
البته برندهایی مثل Vivo, Meizu, Lenovo, OnePlus و ... هم میتونستن داخل لیست باشن ولی سعی شد تا شرکتهایی انتخاب بشن که محصولاتشون بیشتر مورد توجه کاربرا و در دسترس بودن
امیدوارم مثل هر هفته، دوستان استقبال کنن از این موضوع
ویرایش توسط mohammad72 : 3rd May 2015 در ساعت 12:31 AM
دوست عزیز، با این حرفت عملا کل شرکت SONY بردید زیر سوال خیلی راحت ببخشید دیگه سونی بلد نیست مانند کره ای ها تقلید و کپی کنه یا بخش فوق العاده پزشکی سونی همین طور ، نمی دونم چقدر خبرها دنبال می کنید همین سیب گندیده دروبینش IPhone 6 - Plus شرکت بزرگی مثل SONY زده حالا نمیاییم بگیم SONY تو ساخت این دوربین چقدر به سیب گندیده کمک کرده الگوریتم های کیفیت پردازش تصویرش برای SONY هستش که به اسم خودش تموم کرد، استفاده از موتور پردازشی Tri-luminacs و X-Reality که ما شاهد ان در TV های LED این شرکت هستیم استفاده از تکنولوژی Shatter Proof ، با برنامه کاربردی مخصوص دوربین Z3 کارکردید دیگه چه امکاناتی در اختیارتون قرار میده واقعا سونی تو بخش نرم افزاری فوق العاده است سبک و ساده همراه با ویژگی ها زیاد قابلیت Multi Camera ، من خودم Z3 دارم ولی از نظر کیفیت عکس واقعا ازش راضی هستم با یک سری تنظیمات میشه به نتیجه دلخواه رسید ، الان همین سامسونگ و سایر کمپانی ها مطرح برای لنز دوربینهاشون متکی به SONY نبودن
ویرایش توسط TERRORIST : 4th May 2015 در ساعت 08:48 PM
دوست من نه طرفدار اپلم نه سایرین
در ضمن دوستان خیلی راحت ارزش کمپانی ها رو صفر میکنن ( جالبه )
دوستی میاد z3 رو افتضاح میدونه و سونی رو میبره زیر سوال
دوستی دیگه آیفون رو بی ارزش میدونه و اپل رو میبره زیر سوال
و ....
( عده ای میخوان بگن گوشیشون بهتر از دیگریه اونم با تحلیل غلط از شرکتهای سازنده و محصولاتشون ، ببینم دوستان اگه همه xiaomi داشتن اونوقت کسی مثلا نامی از سامسونگ میبرد؟ )
( بعضی نوشته ها درباره محصولات شرکتهای رقیب واقعا خنده دارن )
لطفا به جای تحلیل شرکتها تجربیات مثبت و منفی رو ذکر کنید و با دلیل رای بدید که موفقترین گوشی برای چه شرکتیه نه اینکه فلان گوشی بهتره
من نه طرفدار اپلم و نه ..... آیفون هم بخاطر بهینه بودن ios و راحتی جیلبریک و نصب انواع سورس از طریق سیدیا علاقه دارم و بعلت فروش زیادش بش رای دادم ( نه علاقه به ios ) که بعد با گفته محمد فهمیدم فعلا سامسونگ اوله
کاش عنوان تاپیک به پرفروش ترین و موفق ترین گوشی در ایران ، تغیر میکرد یا مقایسه گوشی دوستان با هم
ببینید دوستان من بااینکه گوشی ال جی دارم ولی به سامسونگ رای دادم به چند دلیل
1-کیفیت بالای ساخت گوشی ازمواد مرغوب واستحکام ودوام بالای گوشی دربرابرضربات وارده
2-نواوری در ساخت پنل های نمایشی super amoledباکیفیت بالا
3-پشتیبانی نرم افزاری وخدمات پس ازفروش
4-کیفیت خوب وقابل قبول دوربین گوشی نسبت به رقیبان همرده
5-فروش بالا در سطح جهانی
حالا اینکه اومدم z3رومقایسه کردم باg2چونکه این دوگوشی رواز نزدیک تست کردم ازهمه لحاظ وتفاوت سطح کارایی ودوربین کاملا مشخص شد برام
وگرنه هزار تا reviewتواینترنت هستش وهرکدوم هم یه نظری دارند
متاسفانه یاخوشبختانه اسمارت فون های زیادی رو باهاشون کارکردم از اپل گرفته تا هواوی و...
دراین بین گوشی های سونی رو اصلا قبول ندارم(نظر شخصی) مخصوصا ازلحاظ دوربین که واقعا کم کاری سونی تواین بخش واضح ومشخصه هرچند سونی تامین کننده قطعات دوربین برای بسیاری ازشرکتهای دیگست اما این دلیل بر کیفیت بخش دوربین تو گوشی های سونی نیست
ویرایش توسط SYNCMASTER : 4th May 2015 در ساعت 11:34 PM
دوست من نه طرفدار اپلم نه سایرین
در ضمن دوستان خیلی راحت ارزش کمپانی ها رو صفر میکنن ( جالبه )
دوستی میاد z3 رو افتضاح میدونه و سونی رو میبره زیر سوال
دوستی دیگه آیفون رو بی ارزش میدونه و اپل رو میبره زیر سوال
و ....
( عده ای میخوان بگن گوشیشون بهتر از دیگریه اونم با تحلیل غلط از شرکتهای سازنده و محصولاتشون ، ببینم دوستان اگه همه xiaomi داشتن اونوقت کسی مثلا نامی از سامسونگ میبرد؟ )
( بعضی نوشته ها درباره محصولات شرکتهای رقیب واقعا خنده دارن )
لطفا به جای تحلیل شرکتها تجربیات مثبت و منفی رو ذکر کنید و با دلیل رای بدید که موفقترین گوشی برای چه شرکتیه نه اینکه فلان گوشی بهتره
من نه طرفدار اپلم و نه ..... آیفون هم بخاطر بهینه بودن ios و راحتی جیلبریک و نصب انواع سورس از طریق سیدیا علاقه دارم و بعلت فروش زیادش بش رای دادم ( نه علاقه به ios ) که بعد با گفته محمد فهمیدم فعلا سامسونگ اوله
کاش عنوان تاپیک به پرفروش ترین و موفق ترین گوشی در ایران ، تغیر میکرد یا مقایسه گوشی دوستان با هم
اتفاقا سر همین موضوع، من چند دفعه هفته ی پیش بحثم شد با چند نفر
اصلا تصمیم گرفته بودم در مورد گوشی بحثی نکنم ولی دیدم جو اینجا فرق داره، منم صحبت کردم...با بقیه که نمیشه حرف زد
چون من به شخصه، همیشه میگم فلان چیز خوبه، فلان چیز این مزیت ها رو داره...نمیگم این از اون بهتر هست و ...
آقا امیر باید یه چیز رو هم در نظر داشته باشید
اپل با 2 3 تا گوشی میشه پر فروش ترین برند گوشی های هوشمند
ولی سامسونگ ده ها مدل داره، از ارزون گرفته تا گرون...
بالاخره این هم یه حقیقتی هست که وجود داره
خب خب خب
به خاطر دفاع از صحبت های قبلیم (تو یه تاپیک دیگه بود صحبت میکردیم)،
و اینکه بازم یه خورده بحث رو داغ کنم..
دوستان تو تاپیک دیگهای خیلی LG رو با کمپانی Sony مقایسه میکردن و ...
میگفتن اون موقع که سونی فلان میکرد، فلان شرکت وجود نداشت...
خب بله، الان هم Nintendo خیلی قدیمی هست ولی الان چی؟
مشکلات حرارتی Xperia Z4 تنها چند ساعت بعد از عرضه شدن گزارش شده! اونم فوق العاده بالا بوده، حتی بیشتر از HTC One M9...جالبه که مشکلات نگرانکننده اعلام شدن ( من موندم چه طوری کاربرا تو چند ساعت فهمیدن گوشی داره منفجر میشه، خود سونی تو تست هاش نفهمیده ) [Only registered and activated users can see links. ]
بنچمارک +Sony Xperia Z3، نام مدل جهانی از گوشی Xperia Z4: [Only registered and activated users can see links. ]
(اپلودسنتر یه مشکل کوچیک داره که بعد از برطرف شدنش اپلود میکنم...)
جالبه نه؟ سایت PhoneArena این بنچمارک رو منتشر کرده...مثلا +Z3 اسنپدراگون 810 و G4، اسنپدراگون 808 داره
اینجا بحث بهینه سازی و و و و و هم میاد وسط...
حالا LG با همون 808، تو بخش پردازش گرافیکی حتی از Galaxy S6 هم بهتر عمل کرده!!! یعنی عملا G4 قدرتش تقریبا عین +Z3 هست!!!!!!!
مشکلات شرکت HTC در سالهای اخیر کم نبوده و حالا که One M9 هم عرضه شده، فروشش اصلا بالا نیست و سبب شده HTC تو بدترین شرایط خودش تو چند سال گذشته قرار بگیره! [Only registered and activated users can see links. ]
و البته خیلی ها دیگه که الان یادم نیست
حتی یادمه galaxy S6 هم فروش خوبی نداره و حتی اعلام شده الان فروش Galaxy S5 بیشتر شده چون این گوشی ضدآب هست !!!! [Only registered and activated users can see links. ]
و خب بازم هست.................
حالا دوستانی که LG رو با ماشین لباسشوییهاش در نظر دارن، منتظر G4 باشن...
یادمون نره که سال 2012 با عرضهی اولین گوشی سری G یعنی Optimus G E975، الجی چیکار کرد...قبل از اون هم Optimus 4X و Nexus 4 منتشر شده بودن
سال 2013، گوشی G2 شد بهترین گوشی سال تقریبا از دید همه، یک گوشی فوق العاده که با داشتن اندازهی کوچکتر از Xperia Z1، صفحهنمایشی بزرگتر از اون داشت!
سال 2014، گوشی G3 چیزی کم نداشت از رقیباش و نمیگمم هم بهترین گوشی سال...ولی خب موفقیت و نوآوری هاش، فوکوس لیزری و ... برای همه اثبات شده و قابل تقدیر بود...
سال 2015 هم که هستیم، فقط داریم مشکلات گوشیهای شرکت های مختف رو میشنویم!!!!!!!!! آیفون 6 پلاس هم که خم میشه
نکسوس 5.2 اینچی بعدی هم باز LG میسازه...
G Flex 2 رو هم فکر نمیکنم کسی بدش بیاد...
این همه طراحی، این همه نوآوری، این همه خلاقیت، این هم زیبایی، این همه قدرت و .... چرا دیده نمیشن؟ چرا نمیخوایم ببینیم؟
خود HTC از بس محصولاتش عین هم هستند (مثل سونی) اعلام کرده که پرچم دار بعدیشون یه طراحی دیگه داره....کاربرا دنبال زیبایی هستن، دنبال نوآوری...
همیشه یه شرکت، بهترین شرکت نمیمونه و بقیه هم میتونن بقیه رو له کنن! باید قبول کنیم واقعیت رو.....
ویرایش توسط mohammad72 : 11th June 2015 در ساعت 12:14 PM
بقول استیو جابز هیچ وقت یادم نمیره ! میگه میشه وسیله ساخت که هم پرواز کنه و هم رو آب حرکت کنه اما قطعا هیچ کدوم رو در بهترین حالت انجام نمیده !
الان ملت میگن اینطوری که تکنولوژی پیشرفت نمیکنه یا چه میدونم الان برای راحتی یک گجت باید همه کارو انجام بده بنظر منطقیه اما درست نیست فعلا این جمله در سال 2015 !
البته nvidia oc جان الان بحث اینا نیست
بیشتر الان صحبت رو این هست که تو این شرایط، چه کسی موفق تر عمل کرده..
وگرنه یه بنده خدایی که خودش Galaxy S6 edge داشت، به من در مورد دروبین G4 میگفت که به نظرم کسی که میخواد عکس خوب بگیره باید بره دوربین عکاسی بخره...
شب نشده فهمیدم خود این دوست عزیز و گرامی، تبلتش رو اورکلاک میکنه، میشینه جلو پنجره تا خنک بشه و داغ نکنه!!
خب ایشون زورشون اومده بود که دوربین این گوشی (یا هر تلفن دیگه ای)، از دوربین گرون قیمت ترین گوشی دنیا بهتره
به خاطر همین در مورد بازی کردن، نمیگفت کسی که میخواد بازی کنه کنسول بخره....
متاسفانه ما ایرانی ها یک سری تعصبات داریم که روشون هم پافشاری میکنیم و به محض مطرح شدنش، چنان دفاعی میکنیم از تعصبمون که حد و حساب نداره..
همه چیز سلیقه ای هست....
من به شخصه از گوشیهای قبلی Samsung خوشم نمیومد، S6 که معرفی شد، دیدم قشنگه، به نظر خودم، خوب اومد، الان یکی بپرسه میگم Galaxy S6 عالیه....
نه عین مردم که وای میسن پشت مغازه موبایل فروشی، LG G3 رو میبینن میگن "آشغاله"....خب خدایی "آشغال" هست؟ بهترین گوشی نیست، هیچ کسی هم این حرف رو نزده ولی واقعا این کلمه برازندش هست؟
ولی خب میگم، الان بیشتر بحث موفق بودن هست...اینکه کدوم شرکت موفق عمل کرده...
اینم اضافه کنم:
متاسفانه تعصب واقعا تو ایران بیداد میکنه....
تمام رای دادن ها هم تعصبی و از روی علاقه هست...
شما نگاه کنید، قضیه استقلال و پرسپولیس هست...برنامه نود میاد نظرسنجی میذاره، اونایی که قرمزن به بازیکن تیمشون رای میدن، اونایی که آبی هستن به تیم خودشون!!!!!!!!!!!!!!
خب این یعنی چی؟ یعنی تعصب دیگه....
ویرایش توسط mohammad72 : 11th June 2015 در ساعت 01:19 PM
خب خب خب
به خاطر دفاع از صحبت های قبلیم (تو یه تاپیک دیگه بود صحبت میکردیم)،
و اینکه بازم یه خورده بحث رو داغ کنم..
دوستان تو تاپیک دیگهای خیلی LG رو با کمپانی Sony مقایسه میکردن و ...
میگفتن اون موقع که سونی فلان میکرد، فلان شرکت وجود نداشت...
خب بله، الان هم Nintendo خیلی قدیمی هست ولی الان چی؟
مشکلات حرارتی Xperia Z4 تنها چند ساعت بعد از عرضه شدن گزارش شده! اونم فوق العاده بالا بوده، حتی بیشتر از HTC One M9...جالبه که مشکلات نگرانکننده اعلام شدن ( من موندم چه طوری کاربرا تو چند ساعت فهمیدن گوشی داره منفجر میشه، خود سونی تو تست هاش نفهمیده ) [Only registered and activated users can see links. ]
بنچمارک +Sony Xperia Z3، نام مدل جهانی از گوشی Xperia Z4: [Only registered and activated users can see links. ]
(اپلودسنتر یه مشکل کوچیک داره که بعد از برطرف شدنش اپلود میکنم...)
جالبه نه؟ سایت PhoneArena این بنچمارک رو منتشر کرده...مثلا +Z3 اسنپدراگون 810 و G4، اسنپدراگون 808 داره
اینجا بحث بهینه سازی و و و و و هم میاد وسط...
حالا LG با همون 808، تو بخش پردازش گرافیکی حتی از Galaxy S6 هم بهتر عمل کرده!!! یعنی عملا G4 قدرتش تقریبا عین +Z3 هست!!!!!!!
مشکلات شرکت HTC در سالهای اخیر کم نبوده و حالا که One M9 هم عرضه شده، فروشش اصلا بالا نیست و سبب شده HTC تو بدترین شرایط خودش تو چند سال گذشته قرار بگیره! [Only registered and activated users can see links. ]
و البته خیلی ها دیگه که الان یادم نیست
حتی یادمه galaxy S6 هم فروش خوبی نداره و حتی اعلام شده الان فروش Galaxy S5 بیشتر شده چون این گوشی ضدآب هست !!!! [Only registered and activated users can see links. ]
و خب بازم هست.................
حالا دوستانی که LG رو با ماشین لباسشوییهاش در نظر دارن، منتظر G4 باشن...
یادمون نره که سال 2012 با عرضهی اولین گوشی سری G یعنی Optimus G E975، الجی چیکار کرد...قبل از اون هم Optimus 4X و Nexus 4 منتشر شده بودن
سال 2013، گوشی G2 شد بهترین گوشی سال تقریبا از دید همه، یک گوشی فوق العاده که با داشتن اندازهی کوچکتر از Xperia Z1، صفحهنمایشی بزرگتر از اون داشت!
سال 2014، گوشی G3 چیزی کم نداشت از رقیباش و نمیگمم هم بهترین گوشی سال...ولی خب موفقیت و نوآوری هاش، فوکوس لیزری و ... برای همه اثبات شده و قابل تقدیر بود...
سال 2015 هم که هستیم، فقط داریم مشکلات گوشیهای شرکت های مختف رو میشنویم!!!!!!!!! آیفون 6 پلاس هم که خم میشه
نکسوس 5.2 اینچی بعدی هم باز LG میسازه...
G Flex 2 رو هم فکر نمیکنم کسی بدش بیاد...
این همه طراحی، این همه نوآوری، این همه خلاقیت، این هم زیبایی، این همه قدرت و .... چرا دیده نمیشن؟ چرا نمیخوایم ببینیم؟
خود HTC از بس محصولاتش عین هم هستند (مثل سونی) اعلام کرده که پرچم دار بعدیشون یه طراحی دیگه داره....کاربرا دنبال زیبایی هستن، دنبال نوآوری...
همیشه یه شرکت، بهترین شرکت نمیمونه و بقیه هم میتونن بقیه رو له کنن! باید قبول کنیم واقعیت رو.....
محمد جان تند نرو !!! LG G4 تقریبا سر مشتریاش رو شیره مالیده فرکانس 808 رو زیاد کرده برسه به 810 که نتونسته پس 808 با فرکانس 1.82 باید از +Z3 با 810 و فرکانس 1.5 ضعیفتر باشه سونی مثل دیگر شرکت ها کلاه بردار نیست
فعلا بهترین طراحی برای سونی هست OmniBalance Design همان طراحیی که اپل هم داره استفاده میکنه ترکیب شیشه فلز فیبرکربن پلاستیک سخت. شما داخل گوشی های سونی رو نگاه کن فقط هیتسینکش رو ببین. در مورد شرکت ها دیگه حرفی برای گفتن نیست
XPERIA Z 2013
[Only registered and activated users can see links. ]
G4 2015
[Only registered and activated users can see links. ]
قضاوت با خودتون
شما اصلا فناوری Oleophobic coating سونی رو ببینفقط سونی و اپل استفاده میکنند شرکت ها دیگه حالا حالاها باید رکاب بزنن
ویرایش توسط ErfanDL : 11th June 2015 در ساعت 02:05 PM