قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 29 از 29
Like Tree19Likes

موضوع: آموزش آنلاک ولتاژ به مقدار دلخواه با MSIAfterburner و CheatEngine

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile آموزش آنلاک ولتاژ به مقدار دلخواه با MSIAfterburner و CheatEngine

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    به درخواست پژمان عزیزم این آموزش رو میزنم و این آموزش کاملا Private بوده و برای اولین بار در جهان در این انجمن به اشتراک گذاشته میشود.

    روش کار به این صورت است که ولتاژ MSI Afterburner را تا مقدار 100+ بالا میبریم ولی Apply نمیکنیم سپس با نرم افزار CheatEngine هگز 100+ را به دلخواه ویرایش میکنیم مثلا 120+ سپس Apply میکنیم در کمال تعجب ولتاژ کارت بالا میره !!!

    =======

    وبسایت اورکلاکینگ هیروز و اینجانب در قبال خرابی کارت گرافیک شما مسئولیتی ندارد و شما این کار را با ریسک خودتان انجام میدهید

    آموزش:

    آخرین نسخه MSI Afterburner

    نرم افزار Cheat Engine: [Only registered and activated users can see links. ]

    =========

    1- MSI Afterburner را نصب و اجرا کنید

    2- CheatEngine را نصب و اجرا کنید سپس روی دکمه شکل زیر کلیک کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    3- از لیست ظاهر شده MSI Afterburner را انتخاب کنید و روی OPEN کلیک کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    4- ولتاژ نرم افزار MSI After burner را کمی بالا ببرید و Apply کنید من اینجا 19+ میبرم:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    5- حالا در نرم افزار Cheat Engine در قسمت Valeu مقدا 19+ را مینویسم و روی New Scan کلیک میکنم و میبینید که در سطون سمت چپ مقدار زیادی عدد 19 ظاهر شده است:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    6- حالا دوباره در MSI After Burner ولتاژ رو بالاتر میبرم سپس Apply میکنم من اینجا 31+ میبرم:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    7- حالا دوباره در نرم افزار Cheat Engine در قسمت Valeu مقدا 31+ را وارد میکنم و این بار روی Next Scan کلیک میکنم و در اینجا در سطون سمت چپ 3 مقدار 31 ظاهر میشود:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    8- حالا 3 اعداد سطون سمت چپ را انتخاب کرده و روی دکمه فلش کلیک کنید تا به سطون پایین منتقل شوند:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    9- حالا زبانه ولتاژ MSI After burner را با موس تکان دهید میبینید که اعداد سطون پایین حرکت میکنند:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    10- حالا اعدادی که در سطون پایین حرکت میکنند روی آنها دو بار کلیک کنید و مقدار ولتاژ دلخواه را وارد کنید من اینجا مقدا 119 را وارد میکنم و OK میکنم:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    11- حالا در نرم افزار MSI After burner دکمه Apply را میزنم میبینید که ولتاژ بالا رفته:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ========

    فیلم آموزشی: [Only registered and activated users can see links. ]

    ========

    موفق باشید

    انجمن تخصصی OverclockingHeroes

    Secret: By ErfanDL
    هر گونه کپی برداری از این مطلب ممنوع میباشد




    ویرایش توسط ErfanDL : 7th September 2014 در ساعت 08:31 AM


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 34 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    ABS92 (6th September 2014),Agent 47 (6th September 2014),Aliover (7th September 2014),AMD Radeon (6th September 2014),amir311 (6th September 2014),amirsss (7th September 2014),Blue Rose (6th September 2014),CROSSHAIR (22nd September 2014),Dark Knight (29th October 2014),Don_Corleone (6th September 2014),ghaffari (21st November 2015),HEXATOR (9th April 2015),hi1 (6th September 2014),magiteq (6th September 2014),Mehdi_FXX (6th September 2014),NAVID OC (6th September 2014),Olesius (6th September 2014),overclock990 (7th September 2014),p.X (6th September 2014),Reza Y (27th July 2015),rezax2x (6th September 2014),SaeedSYS (6th September 2014),sapple (1st March 2015),SenatorPC (7th September 2014),SETIZEN (6th September 2014),smrbh (6th September 2014),TERRORIST (7th September 2014),The Joker (6th September 2014),Turok (6th September 2014),Varand (7th September 2014),Veyron (27th July 2015),Witcher (30th October 2014),ZeNer (6th September 2014),امید رض (6th September 2014)



  3. #21
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    27
    تشکر شده 7 بار در 5 پست
    Witcher آنلاین نیست.
    خب تا آخرش انجام دادم تموم شد. حالا این افتربرنر قبل از این کار:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    اینم بعدش که با تست رندر جی پی یو زد ولتاژ رو تا آخر بردم. توی افتر برنر زبانه ولتاژش رفته جلوتر ولی اصلا دیگه عدد نداره و انگار حالتی مثه باگ پیدا کرده. ببینید:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    توی جی پی یو زد ولتاژ رو همون 1.087 میزنه که قبلا بود. الان چکار کنم؟ ممنون


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Witcher تشکر کرده اند:

    ErfanDL (30th October 2014),Reza Y (27th July 2015),Veyron (28th March 2016)



  5. #22
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Witcher نمایش پست ها
    خب تا آخرش انجام دادم تموم شد. حالا این افتربرنر قبل از این کار:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    اینم بعدش که با تست رندر جی پی یو زد ولتاژ رو تا آخر بردم. توی افتر برنر زبانه ولتاژش رفته جلوتر ولی اصلا دیگه عدد نداره و انگار حالتی مثه باگ پیدا کرده. ببینید:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    توی جی پی یو زد ولتاژ رو همون 1.087 میزنه که قبلا بود. الان چکار کنم؟ ممنون
    دوست عزیز لطفا تصاویر را در آپلود سنتر سایت آپلود نمایید [Only registered and activated users can see links. ]

    با این کار دیگه شما نباید به زبانه کاری داشته باشد فقط با cheatengine باید ولتاژ بدید. 1025 مگه اولش نبود ؟ الان شده 1087 ! پس شما باید از Cheatengine ولتاژ رو ببرید بالاتر


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  6. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    SaeedSYS (27th July 2015),Veyron (28th March 2016),Witcher (30th October 2014)



  7. #23
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    27
    تشکر شده 7 بار در 5 پست
    Witcher آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    دوست عزیز لطفا تصاویر را در آپلود سنتر سایت آپلود نمایید [Only registered and activated users can see links. ]

    با این کار دیگه شما نباید به زبانه کاری داشته باشد فقط با cheatengine باید ولتاژ بدید. 1025 مگه اولش نبود ؟ الان شده 1087 ! پس شما باید از Cheatengine ولتاژ رو ببرید بالاتر
    خودش از اول روی 1025 هست تا 1087 هم میاد با خود افتر برنر. من اولش گذاشتم روی 1087 بعدش با چیت انجین بردمش تا 1200 از خط زبانه میزنه بیرون کلا. توی جی پی یو زد هم وقتی فول لود میشه ولتاژِ رو همون 1087 مینویسه نه 1200.


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  8. #24
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Witcher نمایش پست ها
    خودش از اول روی 1025 هست تا 1087 هم میاد با خود افتر برنر. من اولش گذاشتم روی 1087 بعدش با چیت انجین بردمش تا 1200 از خط زبانه میزنه بیرون کلا. توی جی پی یو زد هم وقتی فول لود میشه ولتاژِ رو همون 1087 مینویسه نه 1200.
    نه خب 1200 زیاده شما پله پله ببر بالا تا آخرین ولتاژ رو پیدا کنید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  9. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Olesius (27th July 2015),SaeedSYS (27th July 2015),Veyron (28th March 2016),Witcher (30th October 2014)



  10. #25
    OCH Member
    morteza5921 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    گنبد کاووس
    سن
    31
    نوشته ها
    40
    تشکر شده 64 بار در 27 پست
    morteza5921 آنلاین نیست.
    سلام دوست عزیز ممنون از اموزش
    بنده روی لپ تاپم نصب کرد این دو نرم افزار رو ولی توی msi after قسمت ولتاژ خاموشه به نظرتون راهی داره؟ لپ تاپ هم msi gx780 گرافیک gt555m ddr5 1g
    لطفا کمکم کنید بتونم ولتاژ این کارت رو ببرم بالا یا انلاکش کنم هرچی کشتم راهی نیافتم (درضمن در مورد ضرر و خرابی و دما هم چیزی نگید همه رو میدونم :دی)


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  11. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza5921 تشکر کرده اند:

    mmb2014 (28th July 2015),mohammad72 (27th July 2015),Reza Y (27th July 2015),Veyron (28th March 2016)



  12. #26
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    از این روش استفاده کنید با Nvidia فرقی نداره: [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  13. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    magiteq (27th July 2015),mmb2014 (28th July 2015),mohammad72 (27th July 2015),Olesius (27th July 2015),p.X (27th July 2015),Reza Y (27th July 2015),SaeedSYS (27th July 2015),Veyron (28th March 2016)



  14. #27
    OCH Member
    morteza5921 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    گنبد کاووس
    سن
    31
    نوشته ها
    40
    تشکر شده 64 بار در 27 پست
    morteza5921 آنلاین نیست.
    این روش رو تست کردم جواب نمیده البته قبلا هم این روش تست شده بود ولی جواب نداد


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  15. #28
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    سن
    47
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    fffffffffffff آنلاین نیست.
    من انجام دادم نشد،خیلی امید داشتم به این روش ولی ناامید شدم


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  16. #29
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    34
    نوشته ها
    1,290
    تشکر شده 10,384 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط fffffffffffff نمایش پست ها
    من انجام دادم نشد،خیلی امید داشتم به این روش ولی ناامید شدم
    دوست عزیز با کدوم نسخه تست کردید؟
    نسخه ای که عرفان عزیز تست کردند 3.0.1 بوده و طبیعی هست در نسخه های جدید تر این مورد جواب نده
    Veyron and overclock990 like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  17. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    ErfanDL (29th March 2016),Veyron (29th March 2016)



صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •