سلام دوستان من امروز واتر H100i خریدم چطوری باید راه اندازی کنم؟
سلام دوستان من امروز واتر H100i خریدم چطوری باید راه اندازی کنم؟
|
ذهن انسان احمق مانند مردمك چشم است!!! هر چقدر بیشتر نور بتابانی .....تنگ تر می شود!!!
Aliover(30th August 2013),Behnam_2337 (11th December 2013),ErfanDL (30th August 2013),H@/\/\ID (30th August 2013),m343 (1st March 2014),magiteq (30th August 2013),Optimus Prime (30th August 2013),Reza Y (31st August 2013),SETIZEN (30th August 2013),The Joker (30th August 2013)
|
ممنون دوستان
بنظرتون روی کیس ایکس 7 ورژن 2 جواب میده یا کیس رو عوض کنم؟
|
ذهن انسان احمق مانند مردمك چشم است!!! هر چقدر بیشتر نور بتابانی .....تنگ تر می شود!!!
Aliover(30th August 2013),ErfanDL (30th August 2013),H@/\/\ID (30th August 2013),Optimus Prime (30th August 2013)
عزیزم شما بشخصه تست کردی؟
جای پیچهاش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما بشخصه تست کردین؟ جای پیچهاش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
|
حمید آقا ببخشید من فکر کردم که شما به لحاظ جای کیس گفتید که گفتم مشکلی ایجاد نمی کنه .
خیلی ببخشید .
در این مورد من تست نکردم و دوستان حرفه ایی تر حتمآ راهنمایی خواهند کرد ولی بازم فکر نمی کنم که مشکلی ایجاد بشه چون Back Plate و براکت و پمپ همه به مادربرد پیچ می شن و فقط رادیاتور به قسمت بالای کیس که در این مورد هم فکر می کنم که کیس های گرین حتمآ از استاندار ها پشتیبانی می کنند و مشکلی پیش نمیاد .
اگر منظور شما رو بد متوجه شدم خیلی ببخشید .
|
ممنون خواهش میکنم لطف کردید
|
هیچ کار سختی نیست
اگه سقف کیس جای ۲ تا فن ۱۲ سانتی داری میشه نصب کرد چون در حقیقت فن هاپیچ میشه یه سقف و رادیاتور رو نگه میدارین120 x 275 x 27mm بازم برای اطمینان اندازه بگیرین که مطمن شین
و هم میتونین رادیاتور رو بالا بزارین و فن هارو پایین
|
NICK NAME IN Call Of Duty MW3 : Z3U$ | $ubz3r0
Optimus Prime (30th August 2013),The Joker (30th August 2013)
دوست عزیز شما قبل از نص اول بیا نگاه کن توی کیس قسمت سقف جا برای نصب رادیاتش هست یا نه جای پیچ هایی که روی رادیات هست ه اندازه های اون روی سقف هست یا خیر
چون کیستون X7 هست این رو هم چک کن که رادیات رو گذاشتی ارتفاعش جوری هست که به مین برد میخوره یا جای کافی برای نصبش هست این دو مورد OK بود نصب کن
روی X9 که دارم اون زمان H100 رو نمیشد نصب کنی چون جای پیشچاش روی سقف نبود و هم اینه جای نصب رادیات در سقف نبود و به هیت سینکای مین گیر میکرد
بقیه اش کاری نداره و مربوط میشه به نصب بلاکش که اونم توی منوال توضیح داده
H100 رو من روی Antec 1200 نصب کردم ولی هم چون جا پیشچ مناسبی نداشت نصبش سخت بود و هم تمیز نگه داشتنش مشکل بود چون دور فن ها زیاده زود خاک میگیره
|