واسه سی پی یو و کولر و مین برد و کیس و هارد 1400 تا نهایتا 1500
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه سی پی یو و کولر و مین برد و کیس و هارد 1400 تا نهایتا 1500
سلام دوست من، این قطعات جمعش تقریبا کمتر از 920 تومن درمیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa-b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cpu cooler: Thermalright True Spirit 120 ---- 120
case: Green X1 Basic ---------------------------150
HDD: Seagate Barracuda 1TB------------------180
main: MSI H97-Gaming 3-----------------------470
حالا میمونه cpu که میتونید با توجه به بودجه اتون یکی از پردازنده های زیر رو انتخاب کنید، قیمتاشو جلوش زدم:
Core i3-4130 ----------- 415
Core i5-4460 ----------- 720
Core i5-4690 ----------- 750
اگه میتونید افزایش بودجه بدین مدلهای بهترو خریداری کنید@};-
دم شما گرم. به جای رم نوشتم هارد ببخشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیس xigmatek mach به نظرتون از x1 بهتر نیست؟ 160 تومنه. ویه نکته مادربرد همون ایسوس h97 pro gamer انتخاب خوبی نیست؟ 490 تومنه. من 6 تا مادربرد تاحالا خریدم از 10 سال پیش همه ایسوس بودن. یه جورایی دلم قرص تره. سی پی یو هم فک کنم با یان اوصاف پولم به 4690 نمیرسه. 4440 چرا از 4460 گرونتره؟
انتخاب کیس سلیقه ای هست دوست خوبم :) فقط در انتخاب کیس و کولر باید به هماهنگی بین اونها دقت کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa-b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد ماردبرد، اگه احساس خوبی به Asus دارید پیشنهاد میکنم حتما Asus تهیه کنید چون من خیلی معتقد هستم آدم باید چیزایی خرید کنه که نسبت بهشون احساس خوبی داشته باشه. هر چند اون ماردبرد msi که بنده پیشنهاد دادم کاملا از لحاظ کیفیت و کارایی مورد تایید همه است. در کل هم مدل asus و هم msi هر دو بسیار عالی و باکیفیت هستن و تفاوتی نداره.
در مورد قیمت 4440 و 4460 یک اشتباه تایپی بود! پست قبلی رو ویرایش کردم. عذر خواهی میکنم، ببخشید@};-
سلام
برای کار رندرینگ vray توی 3dmax به طور حرفه ایی احتیاج به سیستم قوی دارم
حدود قیمت کیس 8 میلیون + 1.4 میلیون برامانیتور
تو قطعات اصلی انتخابهام اینهاست:
پروسسور 5960x اگر نشد 5930k
مادربرد asus x99
دلوکس یا در نهایت برای کم کردن قیمت کل سری A با چیپ x99
رم هم ddr4 باس 2666 با سی ال 16
گرافیک gtx 750 یا gtx 660 با 2 گیگ رم و اورکلاک شده
ssd 256
پاور 750وات گلد
کیس کولرمستر cm690III یا x9 green
خنک کننده هم حتما آبی باکیفیت باشه چون به اورکلاک هم خواهم پرداخت.
مانیتور ترجیحا کمتر از 27 نباشه چون مانیتور بزرگ تو مکس نعمت بزرگیه. ایسوس مدنطرمه ولی این برد اونقدر مدلهای مختلف با اسمهای مختلف داره که گیج کنندس.رده بندی شونو درست درک نکردم. در کل 27" ips باشه بهتره.
کیبرد و رایتر هم که زیاد مهم نیست یه مدل موقع خرید انتخاب میکنم.
حالا سوالم از عزیزان اینه که
1: 5960 با فرکانس 3 وکش 20 و هسته8 و قیمت حدودی 3.5 چندر درصد از 5930 عملکردش بهتره؟؟؟ بنچمارکهارو دیدم. میدونم 18 تا 20 درصد عملکردش بهتره ولی قیمتش نزدیک 1.5 میلیون بیشتره فراتر از بنچمارک اطلاعات میخوام.
رو 5960 تاکید دارم چون هسته های بیستر و کش بالا خیلی قلقلک میده که داشته باشیش.
2:رم ddr4 با سی ال کمتر از 15 ندیدم، مقدار رم 32 باس پایین بگیرم بهتره یا اینکه 16 گیگ باس بیشتر؟؟
3:ذخیره کننده اطلاعات (هیبریدی)pci express یک ترابایت بهتره یا اینکه ترکیب 256ssd+ 1tb hdd ??
4 : مادربرد سری A لایق 5960x هست و میتونه از تمام توان cpu کار بکشه؟؟
دلوکس ایسوس تو یکی از تستها با 5960 دود ازش بلند شده که آخراین مشکل با آپدیت بایوس رفع شده.
5-در باره گرافیک هم اگر گزینه بهتر در همین رنج هست بفرمایید- چون کارم سی پی یو بیس هست برای گرافیک هزینه زیاد بی فایده هست.
در مورد این ترکیب رم مادربرد و پروسسور و دیگر قطعات اعم از کولر و کیس و پاور و مانیتور هم لطفا تجربیات و نظراتتون رو بفرمایید.
ممنون
با vray رندر میگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله
پست قبلو ویرایش کردم.
سی پی یو بیس هست محیط رندرم که تو قسمت گرافیک هم اشاره بهش کردم.
1: تفاوت 5930 با 5960 به هیچ وجه ارزش دو برابر هزینه بیشتر رو نداره , 5930 ضریب باز هم هست و میتونی اور کنی و اختلاف این دو کمتر هم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و تنها برتری , تعداد هسته ها هست.
2: در هر پردازشی , ظرفیت رم مهم هست و بعد تایمینگ ها و فرکانس , مدل 16 با 32 , حدود 1 میلیون اختلاف دارن
3:REVODRIVE نزدیک به 1200 قیمت داره و خدماتی هم نداره و بودجه شما هم اجازه نمیده , شما هر چی که دلت خواست نمیتونی بگیری , همین ترکیب هارد هایبرید و SSD256 با توجه به بودجه شما مناسب هست
4:همین مادربردی که پیشنهاد دادم کاملا پایدار و مناسب هست ختی برای کارکرد 24/7 و دارای پین های بیشتر در سکوت که ولتاژ رسانی پایداری تری داره
اون مسئله مربوط میشد به قسمت مدار ولتاژ مادربرد
5:گرافیک بهتر هم در ویوپورت به هر حال تاثیر داره
سوالی بود در خدمت ام
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توضیح و لیست پیشنهادیتون لیستی که داشتمو ادیت کردم که شد این
Intel Core i7-5930K cpu
asus x99 delux main
GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB DDR4 2666MHz CL15 Red ram
Asus GTX 750 Ti OC 2GB vga
A-Data Premier Pro SP900 M.2 2280 256GB
ssd
Western Digital Caviar Black 1TB hdd
DVD odd
Cooler Master Nepton 280L cooler
Corsair RM750 80Plus Gold Full Modular PSU power
Cooler Master CM 690 III case
Asus Full HD 27" VX279H AH-IPS
monitor
logitec
keyboard تقریبا 9.1 میلیون
لطفا ایرادات احتمالی این لیست رو بفرمایید
مانیتور حتما میخوام 27 کمتر نباشه.
تو بحث اورکلاک x بهتره یا K??
تو hdd سری بلک وسترن یک ترابایت ارزش 110 تومن اضافه رو داره؟؟
چون تو رندرگیریم پردازش گرافیکی ندارم وفقط تو بحث ویوپورت هست، کارت گرافیک AMD مناسب کار من نیست؟؟ اگر هست تو این رنج قیمت یک مدل پیشنهاد بدید.
ممنون
نمیدونم چرا جدولم این شکلی شد:(
ببینید مثلا زمانی کهنقل قول:
uv ابجکت ها رو از برنامه 3d max وارده فتوشاپ میکنی و اونجا یک تکسچر سنگین high quality درست میشه و دوباره به مکس انتقال داده میشه و روی ابجکت گذاشته میشه و وقتی در حالت Realistic نگاه میکنی و برسی میشه که کجا بد کار شده اگر مانیتور رنگ ها رو عالی نشون نده ممکنه به طوره اشتباه تکسچر رو تغییر بدی در صورتی که تکسچر مشکلی نداشت و تکسچر خراب میشه, واسه همین مورد من یک مانتتور حرفه ips با عمق رنگ 10 بیت و از پیش کالیبره شمد برای شما انخاب کردم که بعدا مشکلی پیش نیاد
سری k که پیشنهاد دادم ضریب باز هست
هاردی که پیشنهاد دادم یک هارد همراه با 8GB حافظه فلش هست که به عنوان کش استفاده میشه و سرعت اش از هارد بلک بییشتر هست
کارتی که پیشنهاد دام مناسب هست با توجه به بودجه , چرا کارت های AMD هست , مثلا 270X HAWK به قیمت 800 تومن
کیسی که به شما پیشنهاد دادم کاملا مناسب شما هست , کیس خودت درش کولر پیشنهادی جا نمیشه , کیس من اسکلت بسیار بزرگی داره و به راحتی هر سخت افزاری درش جا میشه و یکی از بهترین هاست
پاور پیشنهادی خودم گزینه بهتری هست , سری RM کمی داغ هست به خاطر اینکه فن ها در یک دمای خاصی در این پاور شروع به فعالیت میکنن
SSD پیشنهادی خودم سرعت بهتری داره