> درود، صد در صد معرفی 970 بهتر خواهد بود با معرفی 970 نصف بودجه شما خواهد رفت و طبیعتا بودجه کمی برای سایر قطعات باقی خواهد ماند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran66 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
> درود، صد در صد معرفی 970 بهتر خواهد بود با معرفی 970 نصف بودجه شما خواهد رفت و طبیعتا بودجه کمی برای سایر قطعات باقی خواهد ماند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran66 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت یکی از دوستان هست که میخواد بفروشه واسه همین گفتم،یه مانیتور با کیفیت واسه فیلم و بازی معرفی کنین ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با همین 4 تومن مانیتور هم میخوای؟ یا بودجه مجزا داری؟نقل قول:
کل پولم 4 تومن دیگه خیلی بخوام هزینه کنم 4.300نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
مرسی خیلی لطف کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جناب تا اونجايي که من اطلاع پيدا کردم و يه بروشور هم راجع به فرقهاي کارتهاي Quadro و Geforce مرور کردم اين بوده که اجمالا پيشنهاد دادن براي برنامه هاي حرفه اي از Quadro و براي بازي از Geforce استفاده بشه و يک نمودار مقايسه اي ساده هم ديدم که نشون ميداد کارتهاي Quadro در بازيها بهتر عمل کردن تا کارتهاي Geforce در برنامه هاي حرفه اي. در مورد مدل دقیق کارتهای Quadro هم از بازار اطلاع ندارم ولی فکر کنم Quadro K4200 با قیمت مد نظر شما برای خرید سیستم هماهنگ باشه.
ضمنا در مورد CPU هم Intel Core i7-5820K رو پیشنهاد میدم به خاطر نسبت عالی کارایی در مقابل قیمت. تو بررسی ظاهرا فقط 4 درصد ضعیفتر از Intel Core i7-5930K بوده.
موفق باشيد.
سلام.ببخشید من 2 تا سوال داشتم
1.چند تا قطعه میخواستم برای بستن سیستم : ram-vga-main-cpu-psu بقیه قطعات هارد و کیس و درایوها و مانیتور و .... رو دارم.قیمت این قطعات هم حدود 3 میلیون تومن با 200 تومن بالا پایین بشه.سیستم برای بازی هستش
2.من یک سیستم دارم قدیمیه.مشخصات اینا هستش
ram 6*2 12g 1600mhz
main gigabyte x58-ud3r rev 1.0
cpu i7 930
vga gigabyte gtx 470
میخواستم گرافیک رو ارتقا بدم و gtx 970 بگیرم.یکی اینکه با این مادربورد میشه؟ چون تو اینترنت که سرچ زدم برای ud3r rev 2.0 زده بود میشه منتها از rev 1.0 که مال منه چیزی نگفته بود.کلا تفاوتش رو نمیدونم .اگه میشه راهنمایی کنید....و سوال دیگه اینکه با این cpu کم نمیاره سیستم؟ ببخشید سوالها زیاد شد. با تشکر
من دقیق متوجه نشدم , شما یک سیستم میخوای یا اینکه سیستم فعلیت رو میخوای ارتقاء بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط astorias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه.سوال اولم برای خودم نبود.دوستم میخواد سیستمش رو ارتقا بده منتها با بودجه 3 تومن همون 5 تا قطعه رو میخواد عوض کنه.سوال دوم برای خودم بود که فقط میخوام کارت گرافیکم رو ارتقا بدم...ببخشید هر دو مطلب رو توی یک پست پرسیدم