پردازنده مناسب هست و هر چند گلوگاه میشه برای 970 , ولی میشه خرید
مانیتور شما full hd هست؟
پاور؟
برای دوست محترم هم باید شخصا خودشون مراجعه کنن برای گرفتن مشاوره
نمایش نسخه قابل چاپ
پردازنده مناسب هست و هر چند گلوگاه میشه برای 970 , ولی میشه خرید
مانیتور شما full hd هست؟
پاور؟
برای دوست محترم هم باید شخصا خودشون مراجعه کنن برای گرفتن مشاوره
مانیتور 27 اینچ asus ve-278q پاور هم 1100 acbel pc7054 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این جریان گلوگاه رو میشه یه توضیح کوچیک بدید.
جریان pci express 2.0 رو هم اگه میشه بگید الان دیدم روی گرافیک pci express 3.0 هستش منتها روی مادربورد 2.0 .مشکلی ایجاد نمیکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط astorias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گلوگاه پردازنده برای گرافیک یعنی این که گرافیک قدرت بالایی برای رندر تصاویر داره ولی چون پردازنده نمیتونه با همون سرعت ، درخواست رندر کردن تصویر رو به گرافیک ارسال بکنه بنابر این گرافیک مدت زمانی رو بیکار میمونه و از همه توانش استفاده نمیشه . به این حالت اصطلاحا میگن گلوگاه.شما این کارت بر روی pcie2 یا 3 بزارید , انقدر تفاوت ناچیز هست که عملا میشه گفت تفاوتی ندارن و هیچ مشکلی نداره
سلام....
من می خوام دو تا سیستم بخرم....
یکی واسه کار برنامه نویسی و یکی دیگه هم کار گرافیک(سه بعدی و فتوشاپ و...)
مانیتور هم نمی خوام....بودجه هم در حد یک و دویست برای هر سیستم ، کمه؟
می خوام ببینم سیستم اینتل ببندم یا ای ام دی؟
من خودم الان رو سیستمم سی پی یو 8320 دارم....حالا به نظر شما بازم 8320 بخرم؟(البته با این بودجه فکر نکنم بشه)
GPU های جدید ای ام دی چی هست تو بازار؟
درود،نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> اول بودجه شما کم هستش، مخصوص برای کاربرد دومتون که گرافیک هستش، حداقل شما نیاز به یک پردازنده قدرتمند از سری Corei5 دارید این کمترین پیشنهاد هستش برای کاربرد گرافیکی
> دوم: برای برنامه نویسی همین پردازنده AMD FX 8320 نیز کفایت میکنه حالا نمی دونم تو چه محیطی و از چه نرم افزاری برای کد نویسی استفاده میکنید . ولی همین سیستمی که دارید مناسب هستش نیازی ندارید هزینه کنید .
> سوم: کارت گرافیک از دو شرکت AMD و Nvidia تو هر رده قیمتی هستش ولی شما باید بودجه اتون رو مشخص کنید برای کارت گرافیک .
دوست من ممنون...تا چقدر باید بودجه رو افزایش داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من غیر از این سیستمی که دارم ، دو تا دیگه می خوام بگیرم....یکی واسه برنامه نویسی و دیگری واسه گرافیک...
کار گرافیکی هم منظورم بازی نیست...صرفا با نرم افزار....برنامه نویسی هم تو محیط ویژوال استادیو...
نظرتون در مورد سی پی یو های سری A ای ام دی چیه؟
ضمنا مادربوردهای اینتل ارزون تر هست یا ای ام دی؟
رم 4 گیگ کافیه یا 8 باید بذارم؟
تشکر؛
ما که از جیب شما که با خبر نیستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای برنامه نویسی سیستم ضعیف تر از اینها هم جواب میده
ولی شما باید حداکثر بودجه رو دقیق مشخص کنی
کارهای گرافیک هم دقیقا یعنی چی؟؟ تو فتوشاپ رندر میگیری؟
با 3dmax کار میکین؟
دقیقا در چه سطحی کار میکنی
سلامنقل قول:
سیستم برنامه نویسی
cpu g3220
m.b h81 asus
ram 4gb geil 1600 dragon
ssd 128gb adata
case viera
power 330w green
odd liton
-----------------------------
935.000t
طبق مورد استفاده این سیستم نه هارد لازم داره و نه vga، سریعترین وارزانترین حالت ممکن برای برنامه نویسی
سیستم رندر
m.b z97p asus
cpu 4790
ram 8gb 2133 predator 2*4gb
vga gtx 750ti
ssd 128 adata
hdd w.d 2tb green
case raidmax
power 530w raid max
odd liton
---------------------------
3.250t
برای کار با نرم افزارهای گرافیکی واقعا زیر 4790 فقط عذابه و اذیت، بنده حداقل ماهی 20 سیستم برای کارهای خاص میبندم با مشخصات مختلف
کارت گرافیک های amd هم با نرم افزارهای گرافیکی یا عملکرد ندارن یا ورژن خاصی لازمه از طرفی هم زیر 750ti تفاتی ایجاد نمکنه در محیط نرم افزار!
سلام به همه
سیستم فعلیه من اینه:
phenom 2 x4 955 be
asus 880
4gb ram
ati 6770
green 535 eu
میخوام ارتقا بدم برم سمت اینتل 4690
نظرم روی ایناست
intel 4690
asus h97 pro gamer
ram king hyper 2*4
گرافیک و پاورم رو فعلا نگه میدارم چون پول ندارم :دی
انتخاب خوبیه؟ واینکه نسبت به سیستم فعلیم چقد تفاوت داره. استفاده ام تاحدودی گیم و فیلم fullhd و بخصوص استفاده طولانی مدته. من معمولا روزای تعطیل سیستم رو 15-16 ساعت روشن میذارم. مانیتورم 1600*900 . بخصوص راجع به مادربرد اگه انتخاب بهتری هست بفرمایید. ضمنا یه کیس خوب تا 250 هم معرفی کنید و یه فن تا 100 واسه سی پی یو.
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa-b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه رو بگو ؟؟؟