پشتیبانی مانتیور از عمق رنگ 10 بین به معنی عمق رنگ 10 بیت برای هر ساب پیکسل و عمق رنگ 30 بیت برای پیکسل هست و خروجی میشه نمایش وسیع تر و بیشتر رنگ ها.( صفحه قبل هم گفتم که یک مانتیور حرفه ای برای شما چه کاربردی داره) این دیگه بستگی به خودت داره , سایز این مانتیور هم 24 اینچ هست که سازی کمی نیست.
M2 یک درگاه جدید برای ذخیره سایزهای نسل جدید هست که تا 2-3 برابر باعث افزایش پهنای باند میشه( البته فعلا این عملی نشده)
برای بودجه 9.5 میلیون , ایا 300 تومن بالا و پایین , خیلی زیاده؟! به شما گفتم خنک کننده مایعی که پیشنهاد دادم دارای رادیاتور 280 میلی هست و تنها در کیس ها بسیار خاصی جا میشه
هارد هایبریدی که پیشنهاد دادم کیفیت مناسبی داره , از بابت کیفیت خیال ات راحت , هارد جدا و SSD هم جداست , شما یکسری داده رو در هارد میریزی و یکسری رو هم در SSD. چه بهتر که داده موجود در هارد هم با سرعت مناسبی پردازش بشه
من به شما میگم NVIDIA , شما میگی AMD پیشنهاد بده , AMD پیشنهاد میدم , شما میگی NVIDIA پیشنهاد بده. به هر حال اگر میخوای فریم خوبی در ویوپورت داشته باشی , نهایت یک SAPPHIRE 270X DUAL-X بگیر , ولی اختلاف قیمت این کارت با مدلی که پیشنهاد دادم , تنها 150 تومن هست.