> من مشخصات دقیق Config شما رو نمی دونم، مثلا پردازنده خوب چه مدلی هستش چندین مدل Corei3 برای سوکت LGA 1156 عرضه شده. ولی با قیمت بالای از شما نمی خرن نهایت 300 اشلوق بخرن.
نمایش نسخه قابل چاپ
> من مشخصات دقیق Config شما رو نمی دونم، مثلا پردازنده خوب چه مدلی هستش چندین مدل Corei3 برای سوکت LGA 1156 عرضه شده. ولی با قیمت بالای از شما نمی خرن نهایت 300 اشلوق بخرن.
سلام و عرض ادب
قصد دارم تا حدود دو هفته دیگر برای خودم یک سیستم تدوین حدود 5 میلیون تومان تهیه کنم
قطعاتی که انتخاب کردم به شرح زیر است:
پردازنده: 4820K
مادربرد: نیازی به آپشن های حرفه ای ندارم، بیشتر از یک کارت گرافیک استفاده نمی کنم، دو پورت USB3 بیشتر نیاز ندارم
کولر پردازنده: صرفا برای رندرگیری و انکود کردن نیاز به فرکانس بالایی دارم، کولر مناسبی پیشنهاد دهید
کارت گرافیک: GTX 760 برند و نوع کارت گرافیک را لطفا پیشنهاد دهید
حافظه: 16 گیگابایت (دو ماژول 8 گیگابایت) ولتاژ (پایداری) مهم ترین فاکتور است سپس فرکانس رم، زمان تاخیر اهمیتی ندارد
منبع تغذیه: ؟
هارد دیسک: ؟
درایور جامد: Samsung 840Pro
کیس: فکر می کنم از برند زیگماتیک تهیه کنم، مناسب باشد
> من توصیه میکنم صبر کنید تا پردازنده های Hawell - E عرضه بشن قدرتمند تر - بهینه تر - و دارای دستورالعمل های جدید و بهینه برای شما بسیار مهم هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sheibani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> ولی من به شما Intel Corei7 4820K IVY Bridge -E توصیه نمی کنم چرا این پردازنده تو بحث دستورالعمل از Intel Corei7 4790K ضعیف تر عمل کرده. همان طور گفتم شما نیاز به دستورالعمل های بهینه شده دارید و هسته ها . مصرف کمتر.
> توصیه من به شما برای خرید سیستم :
> پشتیبانی از AVX2، فرکانس استاندارد بالاتر و دستورالعمل FMA3 ، مصرف کمتر ولی پردازنده Corei7 4820K از این دستورالعمل ها پشتیبانی نمیکند.
CPU : Intel Corei7 4790K
MAIN BOARD: MSI Z97 Mate
RAM: KingSton Hyper X FURY 2*8 16 GB Freq : 1866 MHZ
HDD : Seagate Barracuda 1.0 TB Sata 6 Gb/s
VGA : Sapphire R9 270X Dual - X OC
ODD : Samsung 24 X
PSU : Green GP850B-OC
CPU Cooler : Thermal Right Silver Arrow SB-E Extreme
SDD : Samsung 840 Pro
CASE : Xigmatek Assassin II
دوست من همینطور که بهزاد گفت بهتر اینکه منتظر haswell-E بمونید. ارزون قیمت ترین مدل این سری دارای 6 هسته هست با قیمت حدودی 400 دالر .
منظور شما پردازنده 5820K هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آیا در رابطه با SSE4.1 اطلاعاتی دارید؟ مثل اینکه برای کار ما اهمیت زیادی دارد...
در رابطه با سوکت 2011 لطفا بنچمارک زیر را ببینید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم کینگستون که پیشنهاد دادید چه برتری نسبت به رم F3-2400C10D-16GTX دارد؟
ممنون
> زمان عرضه پردازنده های Haswell - E، همین ماه میلادی 29 August .
> رمی که شما معرفی کردید فرکانس استانداردش 2400 MHZ هستش، می تونید رم Kingston افزایش فرکانس هم بدید ولی رم G.skill رم خوبی هستش و مناسب و بهینه شده برای نسل قبل .
> دوست عزیز، این Review که برای پردازنده Corei7 4820K نوشتم مشاهده بفرمایید و تمای دستورالمعل های مورد نیاز و مهم جاسازی شده درون پردازنده ها نیز توضیح دادم : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان این مشخصات سیستم منه که تقریبا 5 سال پیش جمش کردم
قصد ارتقا دارم برای بازی به نظر شما کل سیستم رو ارتقا بدم یا فقط گرافیک
چه قطعاتی پیشنهاد میکنید
مانیتور من 22" ال جی مدل w2284F هست رزولیشن 1680*1050 که خیلی ازش راضیم قصد تعویض شو ندارم
ASUS maximus II formula
intel core 2 quad Q9550
Ram DDR 2 corsair 2*2 G 1066MHZ
VGA nvidia GTX 275
power 850W Green
> کلا سیستم ات رو ارتقاء بده، چون نمی تونی دیگه بازیها DX 11.X رو انجام بدی نمونه اش COD:AW ، سیستم ات قدیمی و منسوخ شده بهتره به فکر خرید سیستم باشی تا خرید مانیتور ولی در کنار هم بهتره.
> دیگه بازیهای جدید از DX 11.X پشتیبانی میکنند کارت گرافیک شما پشتیبانی نمی کنه و کارتون پر مصرف و قدرت کافی رو نداره برای اجرای بازی ها در وضوح تصویر بالا و تنظیمات بالا.
به نظرت مادربورد رم سی پی یو و گرافیکمو تقریبا چند میتونم بفروشم ؟؟
دقیقا نمی تونم بگم ولی فکر کنم بین 200 الی 300 بتونید بفروشید.