میشه راهنمایی کنید دقیقا کجا میشه این کارت رو فروخت حقیقتش من خودم فقط خریدار بودم تا حالا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه راهنمایی کنید دقیقا کجا میشه این کارت رو فروخت حقیقتش من خودم فقط خریدار بودم تا حالا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> دوست عزیز، این بخش مخصوص مشاوره هستش.
سلام دوستان ، برای خرید motherboard & cpu & ram با بودجه 3 تومن چی پیشنهاد میدین؟ ( البته کمی بیشتر هم شد مشکلی نداره)
به هيچ عنوان بازی نمی کنم و نهايت کار گرافيکی استفاده از برنامه gimp برای کارهای خيلی جزئی و طراحی سايت .
از سيستم برای برنامه نويسی ، شبکه ، مجازی سازی و شبيه سازی استفاده ميکنم
ممنون
سلامنقل قول:
با توجه به این که کار گرافیکی انجام نمیدید و بودجه 3 میلیون این قطعات
Intel core i7 4770K
Asus Maximus VI formula
Geil Evo potenza 2x8GB 2400MHz
اما اگه بیشتر میتونید هزینه کنید:
Intel core i7 4930k
Asus Rampage IV Formula
Geil Evo ponteza 2x8GB 2666MHz
Nvidia GT630
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> درود کاربر گرامی، خوب چون شما کاربردتون مثل من برنامه نویسی و شبکه کردن (راه اندازی ، مجازی سازی و ... ) شما نیاز به دستور العمل های قوی مثل VT-d - AVX بهینه شده دارید و مقدار رم با ظرفیت بالا.نقل قول:
> من به شما این قطعات پیشنهاد میشدم.
> یک نکته ای اشاره کنم شما شدیدا نیاز به یک خنک کننده برای پردازنده خواهید داشت چون خودم همین پردازنده رو دارم و برای Compile کردن و اجراء برنامه شدیدا CPU درگیر میشه و از دستورالعمل های پردازنده استفاده میکنه و استفاده از دستورالعمل های پردازنده دمای پردازنده بسیار سریع بالا می بره مخصوصا این که این پردازنده نیز جزء پردازنده های با حرارت بالا میباشد.
CPU : Intel Corei7 4930K Hexa Core - 6 Cores
MainBoard : ASUS P9X79 Deluxe
RAM : Kingston HYPER X Fury 2*8 16 GB Freq : 1866 MHZ
CPU Cooler : Thermal Right HR-02 MACHO
> شما کارت گرافیک مجزاء هم دارید.
قطعات مورد نیاز مننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cpu - hdd - ram - motherboard - power - case-cpu cooler
پیشنهاد داده شده به شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط salehabadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط salehabadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> کاربر محترم به شما پیشنهاد خرید قطعات دادیم صفحه گذشته مشاهده میکردید خوب پردازنده رو اصلاح کردیم که کاهش قیمت داشته باشید.
دوست عزیز بنده کارت 650ti رو فروختم یه کارت sapphire r9 270x overclock edition 2gd5 256bit گرفتم ( ایشالا این دیگه گلوگاه نباشه!)نقل قول:
ضمنا میشه فرق مادربورد asrock z97 pro4 و asrock z97 fattaly killer رو بفرمایید و بگین کدوم واسه گیم بهتره ؟