من این سیستم رو پیشنهاد میدم علی جان :
پردازنده : Intel G3240
مادربرد: ASUS H81-M
رم : Kingston 4GB 1600 MHZ
هارد: Seagate Barracuda 1.0 TB
منبع تغذیه: Green GP380A
کیس : Green PARS
نمایش نسخه قابل چاپ
من این سیستم رو پیشنهاد میدم علی جان :
پردازنده : Intel G3240
مادربرد: ASUS H81-M
رم : Kingston 4GB 1600 MHZ
هارد: Seagate Barracuda 1.0 TB
منبع تغذیه: Green GP380A
کیس : Green PARS
هارد رو وسترن بلو بردارین وپاور هم gp 450a-ukگرین
سلام دوستان گلم
یکی دیگه از دوستان میخواد سیستم ببنده ....
بودجه اش 3.5 تومن و کاملا نیتش گیم هست :d
سیستمی خودم براش مثل عکس زیر پرینت گرفتم دادمش که 3 تومن قیمت داره چون نمیتونه از تهران و فروشگاه منصفی بخره .... گفتم حتما هر قطعه ای یه خرده روش میکنند و پول اسمبل هم باید بده و چون نقد نمیتونه بخره و چک میده هم حتما گرون تر هست میکنند تا 3.5 اینه 3 تومن براش سیستم پیشنهاد دادم و قراره به زودی بره دنبال کار خرید ....
ولی خواستم نظر استاید هم بپرسم ببینم نظرشون چیه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته اگر 970g1 ورداره میشه 3.5 چون با اون شرایط گفتم از بودجه اش خارج میشد پیشنهاد ندادم... ولی بهش گفتم باز اگر بودجه رو افزایش دادی 970 وردار با DX12 هم مشکل ضعیف بودن سی پی یو فکر نمیکنم داشته باشی
البته میتونستم Sapphire NITRO R9 380 OC Dual-X 4GB GDDR5 هم پیشنهاد بدم یک تومن هست و بهتر از 960 ولی چون طرفدار بازی های یوبی هم هستش که انویدیا اپتیمایز هستن گفتم 960 بیشتر به کارت میاد
حالا نظرتون چیه ؟ مشکل خاصی که ندارن ؟؟؟ :-?
-------- ویرایش
هواسم نبود میتونستم 8 گیگ رم ارزون تر بدم چون سریع خواستم بهش یه لیست بدم دقت نکردم ...
سیستمی که لیست کردی مناسب هستش سعید عزیز ولی به جای کارت گرافیک 960 GTX می تونید R9 280X قوی تر را بندازید که برای بازیهای رایانه ای مناسب تر هستش پهنای باند بیشتر حجم حافظه بیشتر برای وضوح تصویر بالا و ....
بهزاد جان وقتی طرف عاشق انویدیا هست و بازی های انویدیا تایتل ملاکش هست ....من هر چی بگم فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی خیلی میخواستش گرافیکش 4 گیگ مموری داشته باشه ...3gb 280x سافایر یا 4gb 380 سافایر جایگزین میشه احتمالا یا اگر نخواست همین 960 رو میگیره
شما بهش توضیح بدید در سال 2015 بازی هایی که بیشترین میزان مصرفشون Memory Amount هستش یک کارت گرافیک مثل R9 280X خیلی بهتر از 960 GTX کاربرد داره و مخصوصا وضوح تصویر بالاتر از FHD برای بارگذاری سریعتر بافتها و ... در حالی معماری GCN کاملا بهینه شدهDX12 هستش
سلام
سعید جان یه موردی رو هم بنده بگم
اگر ایشون GTX 960 با حافظهی 2 گیگ رو بخرن، واقعا ضرر میکنن....الان تو دورهای نیستیم که بگیم عشق انویدیا یا عشق AMD و ...
الان باید آدم عشق چیزی که بهتر هست رو داشته باشه و بدون تعصب، چیزی رو انتخاب کنه که به دردش میخوره.... با تعصب، آدم فقط از یه سری چیزا محروم میکنه خودش رو
R9 280X که آقا بهزاد گفتن انتخاب خیلی بهتری هست چون بازیهای جدید نیاز به حافظهی بالاتری دارن
حتی همون Sapphire NITRO R9 380 OC Dual-X 4GB GDDR5 که خودت گفتی خب خیلی بهتره...
بازی برای چند سال هست مگه؟ زمان زود میگذره، سن بالا میره و بعدا دیگه آدم حوصلش نمیگیره بازی کنه
برای بازی ها هم فوقش یه درایور میاد و خیلی از مشکلات و افت فریم ها حل میشه....
ایشون باید آینده نگری کنن و فکر 3 سال دیگه هم باشن، 3 سال دیگه کارتی با حافظهی 4 گیگ خیلی بهتر از 2 گیگ عمل میکنه
@};-
سلام . پس از تحقیقات فراوان و مشاهده انواع تاپیک های مشاوره ای ک قبلا زده شده بودن این سیستمو در نظر گرفتم
MB:GIGA P85 GAMING3:310
CPU:I5 4690K:770
VGA:GIGA G1 970 :1540
RAM:GSKILL RIPJAWSX 2X4 8G DDR3 1600 CL7:210
HDD:SEAGATE BARRACUDA 1TB :170
PSU:GREEN GP530A-EU:180
CASE:X3+VIPER:230 X2 JAGUAR:165
جمعا 3400
پاور رو هم با محاسبه توان های مورد نیاز قطعات و احتساب اور کلاکینگ خودم و همینطور با سایت گرین محاسبه کردم بیشتر از 500 نشد
اساتید سیستم پیشنهادی رو چطور میبینین مکس بودجم هم 3400 هست
سپاس بیکران
دوستان یه سیستم کامل میخوام ببندم برای کارای حرفه ای عکاسی مثل ادیت و ... که توش نرم افزار های مرتبط به عکاسی که رندر هم میگیرن استفاده میشه.
اول خواستم برم سراغ آی مک ولی متاسفانه سقف بودجه ی من 6 میلیون تومان هست و آی مک های این قیمت 21 اینچی و فاقد گرافیک مجزا هستن.
راه حل بعدی بستن یک سیستم پی سی مخصوص این کار هست. اگه ممکنه بهم راهنمایی کنین که واسه کارای ادیت عکس و ... باید گرافیک های سری Quadro رو خریداری کنم یا گرافیک های گیمینگ بازار ؟ و اینکه مادربورد و سی پی یو باید workstation باشن یا همین سی پی یو های بازار جوابگو هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
درود دوست عزیز
برای فعالیتهایی که مشخص کردید سه گزینه خیلی برای شما مهم هستش در کنار کرافیک ، پردازنده قوی - حجم حافظه و یک حافظه SSD
لطف کنید بنویسید از چه نرم افزارهایی برای Edit و عکاسی استفاده می کنید.