دوستان اپدیت 1 بازی رو چطور باید نصب کرد؟بعد سیو بازی حذف نمیشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اپدیت 1 بازی رو چطور باید نصب کرد؟بعد سیو بازی حذف نمیشه؟
دوست عزیز آپدیت فیکس Reloaded که اومده فایل Setup داره ، اگر از فعال ساز ریلودد از اول استفاده کرده باشی مشکلی برای SAVE نداری اما اگر با فعال ساز های دیگه ایی تا به الان بازی کردی با فعال ساز ریلودد و آپدیتش SAVE بازی از بین میره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی و همون طوری که نصب کردی آپدیت و هم نصب کن.
من نسخم دیلوکس بود ولی به خاطر یوپلی با ریلودد بازی رو شروع کردم.پس مشکلی نداره؟در ضمن سیو بازی کجا هست؟باید ستاپ رو در پوشه واچ داگز بریزم و فایل های درست شده توسط اون هم باید در همین پوشه ریخته بشه و ک.ر.ک رو هم در BIN کپی کنم.درسته؟
program data پوشه Orbit داخل اون SAVE بازی هست...عزیزم فایل Setup و شما بزن یه جایی براش یه پوشه درست کن بذار نصب کنه ، فایل های داخلشو بردار مانند فعال ساز بریز تو مسیر اصلی بازی و بعد فعال ساز همراه آپدیت که منتشر شده. فعال ساز ها همیشه در پوشه ایی هستند که فایل EXE بازی هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود دوستان
من این نسخه رو گرفتم Watch Dogs Deluxe Edition FULL C R AC KE D
و حجمش 14 گیگابایت هست
داستان این که میگن چند تا آپدیت خفن واسش اومده و حجمش به 20 گیگ رسیده چیه
تفاوت آپدیت تو چی هست
اگه لینک دانلودی هم بدید ممنون میشم
تشکر @};-
با اپدیت حجمش به 20 گیگ نمیرسه.اون نسخه 24 گیگی نسخه ریلودد هست که تنها فرقش با این نسخه شما یعنی دیلوکس در تعداد زبان هاست.پیشنهاد میشه حتما قبل از شروع بازی اپدیت و ### ریلودد رو بریزید.توی گوگل سرچ کنید میاد.
WATCH_DOGS MOD 3.0 XML
سلام دوستان ، با یک سری تغییرات در فایل XML و فایل های PATCH بازی و از حالت لگ خارج کردم.
در نظر داشته باشید فایل Read ME را حتما بخونید و طبق اون انجام دهید.
با تشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک سوال.برای تکسچر های دقیقا کجای گیم پروفایلو باید دست کاری کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TextureQualityنقل قول:
TextureResolutionQuality
اینم تصاویری از این مودینگ
با اینکه فریم زیر 60 کشیده شد اما بدون هیچ لگی بسیار روان بازی اجرا میشود
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-