من اون توضیحی که اون بالا رو نوشتی دقیقا نفهمیدم.برای کارت گرافیک r9 290 چجور باید این مودو به طور کامل و درست اجرا کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من اون توضیحی که اون بالا رو نوشتی دقیقا نفهمیدم.برای کارت گرافیک r9 290 چجور باید این مودو به طور کامل و درست اجرا کرد؟
احتیاج به همون پوشه پچ هست که آپلود کردم ، وقتی میریزی در مسیر بازی ، فایل GamerProfile و حذف میکنی ، از تو داکیومنت و بازی و اجرا میکنی به منو رسیدی خارج میشی از بازی ، حالا فایل GamerProfile هماهنگ با پوشه پچ ساخته شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وارد فایل GamerProfile بشوید
لاین نوشته تغییر کرده ( به این صورت )
PCCustomTextureQuality="high" PCCustomAntialiasingQuality="fxaa" RAWCPUScore="2564.21" AlphaToCoverage="0" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="ultra" QualityEditor="ultra" WindowMode="2" WindowPosX="-1" WindowPosY="-1" Force16_9="0" ForceWidescreen="0" WidescreenFOV="0" OutputScalingFactor="1" AspectRatio="0" VSync="0" MaxPrerenderedFrames="3" RefreshRate="60" MaxDriverBufferedFrames="0" ShowFPS="0" IsCalibrationSetup="1" ClustersZPassMaxLOD="1" NewBrightness="1" Contrast_v3="1" NewGammaRamp="1" GammaRampR="1" GammaRampG="1" GammaRampB="1" AllowAsynchShaderLoading="1">
تمامی تغییرات به کنار شما نسبت به قدرت کارت گرافیکی چند گزینه برای انتخاب بیشتر ندارید pc ، medium و high و low و در نهایت ULTRA ، جدا از اینکه در فایل های پوشه برای هر کدام از این موارد تنظیمات خاصی در نظر گرفته شده است تنظیمات نور سایه ، و باقی موارد نیز هماهنگ شدن پس احتیاج به اون پوشه و فایل هست ( به خدا عطا ویروس نداره ) :d
ربطی به کارت گرافیک نداره دوست عزیزم این تنظیمات مخفی بازی هست که توسط یک کاربر خارجی کشف شده !!! فقط کافی مراحلی که در این پست و پستهای قبلی گفتم رعایت کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
فرشاد جان فقط فایل[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]رو بریزیم ؟ پس با اون[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]چیکار کنیم ؟
من الان تو تنظیمات الترا بدون AA حدود 30 فریم میگیرم و لگ خاصی ندارم . میخوام کیفیت خوب باشه باید همون فایل پست 133 رو بریزم و بس ؟
خوب تکنیک هایی که من روشون اسم گذاشتم جذابتر بشه : دی
Lighting the Night
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Behind the sunset light
Frozen Light
Sunset reflections and lighting
Texture of stone
Water and reflection
Texture of wood
من که کلا احساس میکنم یه گرافیک دیگه ایی به بازی اضافه شده فریم هم بین 60 تا 70 هست
آپدیت یوبی هم بیاد باز من این مودینگ و انجام میدم ( این مودینگ شدت باران ، تعداد قطرات باران ، مقدار خیس شدن محیط رفلکس نور ، فیزیک بهتر را به همراه فیکس بهتر فریم و کلی تنظیمات دیگر در بر دارد.)
دو تصویر دیگر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر نکنم کسی بارش باران و روی سوئیت ایدن در بازی دیده باشه : دی
این کلی*پ کوتاه و ببینید که کپچر کردم متوجه قدرت این مودینگ میشوید
@};-
پست 136 به همراه یک توضیح کوتاه در پست 142 .....30 فریم؟؟؟ بدون aa این که خیلی کمه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من تنظیماتم FXAA و ULTRA به همراه این مودینگ هست.
در ضمن فایل ها یکی هست فقط گفتم فایل XML مربوط به GamerProfile نیازی نیست از فایلی که من گذاشتم استفاده کنید اون پچ و بریزید در مسیری که گفتم ، بعد فایل gamerProfie رو پاک کنید بازی و یک بار اجرا کنید در تنظیمات گرافیکی رزولیشن و مشخص کنید به هماره فول اسکرین
از بازی خارج بشید ، وارد پوشه My Game که XML بازی هست همون GamerProfile شاخنه شده اما با تنظیمات جدید ، اگر Ultra میخواهید باشه در پست 142 گفتم چه کاری انجام دهید اگر تنظیمات دیگر باز هم مشخص است. بعد از تغییر نام Pc_editor به Ultra یه هر چیزه دیگه ایی فایل XML را بصورت read only بگذارید.
موفق باشی عزیزم
690 است دیگر ، لوس میکند و فریم را قورت می دهد .
خب دوستان ما زدیم ولی با باگ مواجه شدیم . سایه ها پرش داشتن و چشمک میزدن ، ماشین ها وقتی دور میشن فقط چرخشون معلوم بود و این آخر هم که مشاهده می کنید . :| من دیگه حرفی ندارم .
من پچ رو ریختم به همون شیوه وارد بایز میشم و پروفایل xml ساخته میشه ولی تظنیمات ات مثل چیزی که گذاشتی نیست , چرا؟
خوب شما داری میگی 30 فریم بدون AA میگیری ، این خودش ایجاد کننده باگ های اینچنینی هست که نمیشه گفت باگ ، کارت گرافیک پردازش نمیکنه..من نه بدون این مودینگ نه با این مودینگ هیچ باگی ندیدم ( همچنین این دو باگی که شما فرمودی) اگر مشکل از مودینگ باشه منم باید همین باگ و داشته باشم;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب یه کاری بکن عطا جان ، شما یک بار دیگه فایل XML و حذف کن ، وارد بازی شو هیچ تنظیمی و انجام نده از بازی خارج شو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببین تفاوت داره یا خیر، چون دقیقا من خودم با همین آزمون خطا تونستم راه این مودینگ و پیدا کنم ، اون کسی هم که این مودینگ قرار داده خیلی سر بسته گفته کپی کنید در مسیر بازی...:| ( دیگه من کلی سر و کله زدم تا متوجه شدم که XML داخل My Game میاد از داخل پوشه پچ میخونه تنظیمات و واسه همین خیلی مهم هست که تنظیمات در XML بعد از پاک کردن با تنظیمات جدید ساخته بشه...اگر تنظیمات برات نیومده من برات فایل XML خودمو میدم امشب تست کن.
MOD v2
سلام دوستان عزیزم
مودینگ جدیدی با تنظیمات جدید بر روی بازی انجام شد اما بیشتر به درد نمایش میخوره تا بازی ، به شدت بر روی سیستم فشار میاره و قابل بازی کردن نیست بهترین فریمی که گرفتم 50 بود!!
تفاوت بسیار زیاد این مود با مود قبلی افزایش تسلیشن ، افزایش فیزیک دود ، افزایش رفلکس و همچنین نور چراغ ماشین ها در شب ، ولی واقعا به سیستم فشار میاره.
من همون مودینگ قبلی و کمی فیکس ترش میکنم ، این مودینگ به درد دوتا کارت TITAN BLACK با 6 گیگ رم میخوره.
تفاوت فاحش مودینگ قبلی و مودینگ V2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
فرشاد جان لینک دانلود این v2 رو میذاری بی زحمت من هم تست کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]