فرشاد جان deferredfx ّبرای تو مگه بر روی pc نبود در حالت بافت ultra؟
برای من حتی در ultra هم رو console ّبود! با تغییر اش بر روی pc افت فریم هم احساس نکردم
این تنظیماتی که اعمال کردی از پیش خود بود یا از منبعی چیزی بوده؟ یه عکس از xml ات بزار
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد جان deferredfx ّبرای تو مگه بر روی pc نبود در حالت بافت ultra؟
برای من حتی در ultra هم رو console ّبود! با تغییر اش بر روی pc افت فریم هم احساس نکردم
این تنظیماتی که اعمال کردی از پیش خود بود یا از منبعی چیزی بوده؟ یه عکس از xml ات بزار
سلام عطا جان ، فایل XML و با تنظیمات جدید در اختیار دوستان قرار میدم دارم روش کار میکنم ( از یه منبعی پیدا کردم این روش انجام داده اما طرف خودش پیشنهاد داده بود با سیستم خودتون باید مچش کنید. ( دارم روش کار میکنم )نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا افت فریم نداره ، تازه افزایش فریم هم داره ، میشه گفت تنظیمات بهینه کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هم دو تصویر دیگه که واقعا با تنظیمات دیفات حتی در ULTRA متفاوت هست یه جورایی ULTRA واقعی هست.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فایل دریافتی به دو قسمت تقسیم میشود.
فایل RAR را بعد از استخراج محتوایت :
PATCH و دو فایل دیگر را در مسیر زیر
و فایل GamerProfile را جایگزین فایل اصلی خود کنید ( تمامی فایل های XML را بصورت READ ONLY بگذارید در ستینگ بازی هیچ تغییری ایجاد نکنید.
از پروفایل خود یک بک آپ داشته باشید.
منتظر نسخه به روز شده باشید
@};-
بله میدونم این سیستم دیگه مناسب بازی با جزئیات بالا نیست به زودی ارتقا میدم ولی در حال حاظر Texture رو Medium گذاشتم باقی جزئیات روی Ultra و سایه زنی MHBAO و AA روی SMAA در محیط باز میانگین 40 فریم بر ثانیه تقریبا بدون لگ میگیرم ولی تا Texture رو روی High یا Ultra می گذارم Vram به شدت نزدیک 99 درصد پر میشه و همچنین مین مموری و لگهای خیلی شدید دوباره میان.بالاخره قرار نیست آپدیتی برای حل این مشکل ارائه بشه از Ubisoft؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد یه سوال فرق SMAA با Temporal SMAA در چیه؟هر چی مقایسه کردم تفاوتی ندیدم؟!:-?
Temporal SMAA نسبت به SMAA دارای سرعت و دقت بیشتری هست بخاطر همین چند فریم نا چیز کم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت دوستان عزیزم
آپدیت جدید UBI هم عرضه بشود برای فیکس شدن Vrm باز هم نمیتوان امیدواری داد برای کیفیت واقعی ULTRA شاید بتواند افت فریم یا لگ را رفع کند.
خوب دوستان عزیزم، همه عزیزان کارتهای گرافیکی با 3 گیگ حجم Vrm ندارند و همچنین رم سیستمی بالا
خوب الان من آموزشی و قرار میدم که فایل های اون و در پست قبلی گذاشتم اما لینک و در این پست هم قرار میدم
پس از دانلود فایل از حالت RAR خارج کنید ، فایل GamerProfile نیازی نیست میتوانید حذف کنید.
طبق عکس زیر فایل ها را در مسیر بازی قرار دهید
مراحل بعدی دست خود شما دوستان است ، من فقط یک توضیح کامل میدم در مورد نحوه عملکرد این فایل ها
فایل defaultrenderconfig_org تنطیمات ارجین..ال را دارد موقع اجرای بازی امکان دارد رزولیشن 800*600 نمایش داده شود.
این فایل را از این پوشه در جای امنی نگه دارید تا اگر تنظمیاتی که بعد ها انجام میدهید مشکل دار بود برگردید به حالت ارجی.نال.
خوب فایل defaultrenderconfig را با نوت پد باز کنید تنظیماتی را در آن میبینید که برخی از آنها کاملا پیچیده میباشد.
اما این تنظیمات ارتباط مستقیمی با فایل GamerProfile.XML شما دارد.
اگر در فایل GamerProfile.XML تمامی تنظیمات گرافیکی را بر روی "pc" قرار دهید تنظیمات داخل فایل defaultrenderconfig که بر روی PC تنظیم شده است اجرا میشود
که نسبت به حالت گرافیکی دیفالت ULTRA بازی بسیار با کیفیت تر است و فریم هم کاهش نمیدهد اما اگر به سیستم خود اعتماد بیشتری دارد میتوانید
گزینه PC را در تنظیمات فایل GamerProfile.XML به ultra تغییر دهید ( حروف کوچک در تمامی موارد)
اگر میخواهید تنظمیات پایین تر باشد و فریم خوبی کنار کیفیت خوب دریافت کنید گزینه "pc" را به "medium" تغییر دهید.
اگر برای شما در تنظیمات console قرار گرفته است به medium تغییر دهید ( حتما نباید pc باشد)
اگر از سخت افزار پایین تری بهره می برید گزینه low و console بهترین انتخاب است.
اگر هم باز در تنظیم pc مشکل افت فریم و لگ دارید آن را به high تغییر دهید.
در تنظیمات داخل فایل defaultrenderconfig گزینه های دیگری نیز موجود هستند که مود شده میباشند برای سیستم های ضعیف
با نام xenon و ps3 و console_editor و console_postfx_editor میتوانید از این تنظیمات نیز به جای pc استفاده کنید
حالا شما و این تنظیماتی که میتوانید با آن بهترین کیفیت و بهترین فریم را دریافت کنید
دوستان عزیزم ( بعد از هر گونه تغییر تنظیمات، فایل GamerProfile.XML را به حالت read only قرار دهید)
و در تنظیمات گرافیکی داخل بازی هیچ چیزی را تغییر ندهید.
در ادامه لازم است به حرکت یوبی سافت اشاره ایی کنم که تنظیمات رزولیشن شما نیز اگر 1920x1080 نیز باشد
کیفیت گرافیکی نمایش دهده 1280x720 میباشد که در فایل GamerProfile کاملا مشخص است و شما دو رزولیشن را مشاهده میکند
زمانی کیفیت واقعی بازی را دریافت خواهید کرد که ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" تغییر دهید.
با تشکر@};-
فقط برای دوست خوبم روح الله جان که میگفت این لباسش خوب خیس نمیشه... :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
میشه چند تا عکس از مقایسه بازی قبل و بعد از تنظیماتی که انجام دادی بگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عزیزم ( چند نکته بابت این مود هست که باید عرض کنم ، در آب و هوای بازی یک باگی هست که مثلا وقتی هوا ابری هست باز هم نور خورشید شدید می تابه ، اما در تنظیمات مودیگ فقط بحث گرافیک نیست رفع باگ های آبو هوایی هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مقدار حرکت برگ های روی زمین تعداد آنها ، سرعت باد!! تکان خوردن درختان... موشن بلور ، دود و انفجار ، شما در این دو تصویر که در زمان بین 4 دقیقه گرفته شده دقت کن...هوا ابری هست اما نور خورشید در تصویری که مود نشده تابش داره و رفلکس ابجکت ها بر روی زمین خیس به زیبایی نمایش داده نمیشه. به گفته مودیگ کننده ، +HBAO در بازی باگ دارد
قبل از مودینگ 100 درصد خروجی با کیفیت
بعد از مودینگ 100 درصد خروجی با کیفیت
@};-
فرشاد جان دستکاری همون xml میشه کاری کرد و یا حتمی باید این اون فایل بالا رو هم ریخت