مود رو شما بریز گرافیکش خیلی بهتر میشه.انتی الیازینگ بدون مود نابوده.در ضمن روی تنظیمات اخر داری بازی میکنی؟چون گرافیکش بالا نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مود رو شما بریز گرافیکش خیلی بهتر میشه.انتی الیازینگ بدون مود نابوده.در ضمن روی تنظیمات اخر داری بازی میکنی؟چون گرافیکش بالا نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راسیتش دیشب مود نسخه 3 رو تست کردم گرافیک بازی خیلی فرق میکنه ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی میخوام حرکت کنم بازی لگ پیدا میکنه در حالی که وقتی ایستادم بازی خیلی روونه.
والا تنظیمات گرافکی بازی رو رو حداکثر ست کردم الا MSAA که روی 4 ست شده .بیش از اون نوشته حجم مموری کارت باید زیاد باشه.
علی جان شما از مودینگ 0.7 که در صفحات قبل گذاشتم استفاده کن. توضیح هم دادم در gamerprofile باید چه کاری و انجام بدید.نقل قول:
کارت گرافیکی شما 2 گیگ حجم مموری داره ... این تنظیمات و جایگزین گیمر پروفایلت کن و از مود 0.7 استفاده کن.
شما تنظیمات Texture باید High باشه . و تنظیمات پیشرفته هم High......با مودینگ گرافیک بهتری خواهی داشت MSAAx4 سنگین هست از Tsmaa استفاده کن.
فایل gamerprofile و پاکش کن ، از مودینگ 0.7 استفاده کن .... وارد بازی شو.....
بدونه دستکاری تنظیمات گرافیکی....از بازی خارج شو...
فایل gamerProfile بازم پاکش کن.
این و جایگزین کن با رزولیشن 1440x900 شما تنظیم شده....ببین بازی بهتر میشه برات یا نه!!!
خاطرت باشه فایل گیمرپروفایل و read only کنی. و در بازی هیچ تنظیمی و دست کاری نکنی.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان یک خبر خوب.اون محتوای انحصاری ps4 یادتونه؟4 مرحله اضافی و 60 دقیقه گیم پلی بیشتر و لباس جدید برای ایدن؟کرک شده.میتونید به لینک زیر برید و نحوه نصب و اجراشو ببینید.
اینو هم به علی اقا بگم که این مود 7 نماهای دوردسته بسیار تار میکنه و نوعی افکت برای نماهای دوردست به بازی میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا فرشاد دو تا سوال دارم.
یکی اینکه شما اون مود 1.1 گیگی رو که اسمش stutter fix هست رو امتحان کردی؟میگن با 2 گیگ ویدئو ممورذی میشه روی تکسچر اولترا بازی کرد.
دوم اینکه سمت چپ بالای عکس هایی که کاربران میگیرند اطلاعاتی مثل فریم و دما و غیره رو نشون میده.میخام ببینم چطور منم میتونم اینو فعال کنم؟
سلام دوست عزیزم....نه بنده از اون مود استفاده نکردم و اسمش نشنیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درمورد سوال دوم ، اون توسط Riva Tuner مونیتورینگ میشه که همراه برنامه MSI AFTERBURNER میتونید دانلود و نصب کنید.
در مورد نحوه کار کردن با اون هم اینجا جای بحثش نیست.
درود@};-نقل قول:
روسیستم شما باتنظیمات اولترا از3 تا3.8 گیگ رم بیشتر استفاده نشده درسته؟
پس این حرف جناب یوبی سافت غلطه که مینیمم 6 گیگ رم وبهینه 8 گیگ رم لازمه!!!
چندوقته میخوام یه 770 بگیرم;)
یعنی با4گیگ رم اصلی ویک کارت گرافیک قدرتمندوجالب مثله 770میشه این بازی رواولترا زد؟:)
خیر , لگ در این بازی بیداد میکنه مخصوصا اگر حافظه کارت زیر 3 گیگ باشه همچنین افت فریم های فاحشی هم وجود داره و در کل فریم نرم ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی شما با این سیستم و کارت گرافیک gtx 770 نتونستی روی اولترا بگیری؟دقیقا روی چه تنظیماتی بازی میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من بدون مود با سیستمم نتونستم روی اولترا فریم درست و حسابی بگیرم و بازی لگ داشت.نمیدونم علی اقا چطور با رم 4 و این سی پی یو تونسته روی اولترا بازی کنه؟
به همراه صحبت های دوست عزیزم عطا جان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3.8 گیگ مصرف رم در زمان لود بازی هست ..وقتی وارد محیط گرافیکی بازی بشوید مخوصا در زمان تغییر آب و هوا این مقدار تا بالای 5 گیگ هم میرسد دوست عزیز.
علی جان هم بازی و نمیتوانند در Ultra جرا کنند. لگ بازی بخاطر مقدار Vrm هست که این بازی اشغال میکنه.( کارت گرافیک)
افت فریم هم بخاطر موتور گرافیکی نا مناسب است. در کل برای راحت بازی کردن به 16 گیگ حافظه اصلی کارت گرافیکی با حجم 6 یا 4 گیگ و همچنین پردازنده 4 هسته ایی قدرتمند.
با تشکر@};-
ای کاش راهی بود که میشد از مقدار رم و حافظه فالش مموری کم کرد و به کارت گرافیک افزود.:((:((:((