این همه تغییرات همش توی یک اپدیت 60 مگی؟اپدیتش حداقل 300 مگ حجم خواهد داشت.به نظرم بیشتر باید صبر کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه تغییرات همش توی یک اپدیت 60 مگی؟اپدیتش حداقل 300 مگ حجم خواهد داشت.به نظرم بیشتر باید صبر کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لاین NewGammaRamp="0.985"نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان عزیز من که خودم بازی نمی گنم ولی دوستان بازی را نصب کرده اطلاعات دقیق از سیستمش ندارم ولی سیستم رمش 8 هست وسیپیوش i5 هست وکارت hd 5450 :))
خلاصه تنظیمات گرافیکی هم اورده دیگه حداقل در حد ps1 حالا یه مشکل داره اینم که وقتی 1 دیققه بازی میکنه ازفول اسکرین میاد بیرون وکوچک می شه دوبارهباید توی اپشن بره وبزرگ کنه دمای کارتش هم حدود 70 هست مشکل چیه ؟؟؟:(
مشکل میتونه از درایو هم باشه و اینکه این کارت خیلی خیلی ضعیفه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا اینکه برنامه ای باز میشه و بازی رو از حالت فول اسکرین درمیاره.مثلا بعضی ارور های برنامه ها
من با A4 3400 که روی خودش کارت 6450 داره با کور 700 و رابط 128 بیت و رم 2000 که پهنای باند کارت رو به 30 گیگابایت میرسوند ، همین بازی رو اجرا کردم تو دموی بازی انداخت بیرون:))
واقعا حالا داره با 80 رشته پردازشی بازی میکنه؟
80 تقسیم بر 4 معادلش میشه 20 ، معادل یک کارت 9400 یا 210 یا حالا بگیم 610
برای اجرای روان بازی با گرافیک خوب نیاز به یک کارت حداقل 660ti یا GK 104 و 6 گیگ رم +پردازنده حداقل 4 هسته ای هست.
hd 5450?نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شوخی میکنی!
مگه با5450 هم میشه بازی کرد؟
من باgtx 560به شدت تواین بازی به مشکل برخوردم !
انجین بازی هم که متاسفانه اصلا بهینه نیست
ومشکلات دیگه....
باید منتظر پچ جدیدی ازطرف یوبی باشیم
منم با اینتل HD 4600 تونستم تو 1280 در 720 16 فریم بگیرم تو پایین ترین تنظیمات ممکن
لحظه انفجار پمپ بنزین و نور پردازی و ری اکشن AIDEN و همینطور ذرات بعد از انفجار در محیط بازی بعد از چرخش دوربین که کاملا مشخص است.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
49mG
@};-
از کدام پچ استفاده میکنی؟همون xml 3?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فوق العاده ایی به خدا!!!
نوشتم moding 0.7
صفحه قبلی هم گذاشتنم مودینگ
پست 214
:d
بله کارت جدید و رندر بازی در تنظیمات الترا فریم بین 35 تا 45:d
دوستان 2000 مگ کارت مصرف میشه و اینکه نیمدونم چرا با این کارت میزان مصرف رم اصلی نهایت 3 گیگ میشه ولی در کارت قبلی 3.8 تا رم مصرف میکرد حتی با تنظیمات گرافکی پایین.
بلاخره تونستم طعم یک بازی بدون لگ رو تجربه کنم.
لود 1090 خوشگله هم مناسبه با این حال احساس میکنم پردازنده کمی تا نیمه ابری (همراه با بارش برف و باران)گلوگاه هستش باید کمی دور موتورش رو بالا ببرم.:))
خدایی عجب گرافیکی داشت.من میدونستم تو کیفیت باز یاینقدر تاثیر داره از اول میرفتم سراغ کارت جدید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]