فرشاد فکر کنم پچهای با DOF کمتر هم باشه یه ویدیو تو چیزتوب دیدم DOF نداشت ولی مثلا این Dynamic Shadow رو داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد فکر کنم پچهای با DOF کمتر هم باشه یه ویدیو تو چیزتوب دیدم DOF نداشت ولی مثلا این Dynamic Shadow رو داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک سری عکس
این بار نمیدونم چرا هوش مصنوعی در حد جلبک شده بود :
به این راننده دقت کنید :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا از قسمت زیر وارد شد و دیوار رو شکست خیلی عصبی بود :
ماشین جلویی جلوش رو گرفته بود میگفت بکش کنارمیخوام برم منم ماشین رو کشیدم براش کنار :
ماشین رو کشیدم کنا رفت بیرون و دیوار توری رو خراب کرد و رفت ::))
رفت جلو کوه ، کوه جلوش رو گرفت :
دو ساعت فقط تو خنده بودم که چه میکنه. آخرش هم رفت خودشو کوبید به یه پمپ بنزین و رفت هوا =))
این چند تصویر از انفجار پمپ بنزین.من علاقه زیادی به کار های ترو-ریستی دارم.:d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرشاد جان روش شما رو طی کردم ولی گرافیک خیلی سنگین شد.
برش گردوندم مدیوم.
ولی بازم مشکل رم دارم 3.8 گیگ رم مصرف میکنه. و از بازی شوتم کرد بیرون :((
و این که ادیتیشن کارت منم ایراد پیدا کرده و دما به کارت R9 290X رفرنس رسیدش. 90 درجه در بازی:|
من خودم از پچ قبلی استفاده میکنم....هستن بعضی از کاربرا که فایل هایی و قرار میدهند من تست نکردم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته اگر میخوای میتونی این پچ و هم امتحان کنی...
من تست نکردم ، امشب اینم تست میکنم
من منتظر یه آپدیت جدید تر هستم ..البته من گزارش کردم برای مودینگ که حد اقل گزینه خاموش روشن بذاری یا این dof و دورتر اعمال اعمال کنه....
فعلا منتظرم ( 12ساعت دیگر قرار یه پچ جدید بذاره...اگر این هم DOF درست نکنه ...باید از پچ قبلی استفاده کنم...چون هیچ مشکلی با اون پچ نداشتم.)
@};-
روح الله جان زحمت کشیدن پچ نهایی و بدون DOF/BLUR برای بنده ارسال کردن
این پچ تمامی افکتها را در بر دارد بدون عمق DOF/BLUR
در ضمن خدمتون راجب استفاده از برنامه RADEON PRO بگم ، اون برنامه برای تمامی بازی های حال حاضر جوابگو خواهد بود
فقط برای بازی WD نیست.
مسیری که در عکس زیر فایلو اد کردم درسته؟
در ضمن من کار هایی رو که گفتید انجام دادم ولی تغییری در گرافیک بازی احساس نکردم.
این رو هم بگم که من از پچ xml3 که اقای agent47 گذاشتن استفاده میکنم.
عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1-مسیر عکسی که آپلود کردین اشتباه هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای عکس و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای فایل
2-اگر افکت های SWEETFX اجرا نمیشن یک جای کار شما اشتباه هست ... چون غیر ممکن هست همه مراحل و درست طبق آموزش برید و نتیجه نگیرید.
3-با اول باید پوشه اصلی که داخلش چندین فایل هست و وارد کنید root Location و بار آخر خود فایل TEXT و در ایمپورت ستینگ... و باز هم میگم SWEETFX ربطی به پچ ها ندارد
4- چهارمی وچود نداره اگر درست انجام داده باشید
در ضمن من با پچ 3 مشکل اقای rouly رو دارم که نور لکه و زیاد میشه.اسمش یادم نیست.فکر کنم اسمش بلوم بود.چه کار کنم؟نقل قول:
عزیزم من چند پست قبل یک پچ گذاشتم بدون عمق DOF/Blur از اون پچ استفاده کن ، XML3 بلوم زیادی داره کاریش نمیشه کرد عزیزم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به زودی هم پچ از سمت UBISOFT ارائه میشه که امروز خبرشو در فروم یوبی سافت خوندم ، هم پچ فیکس این مودینگ ها ، تمامی مشکلات بچه هارو با این مودینگ ، گزارش دادم
فعلا از پچ پست شما 204 استفاده کن
این پچ یوبی تا اخر خرداد میاد؟ایا افت فریم رو رفع میکنه؟من الان با سیستمم روی msaa4x و همه چی رو اولترا به غیر از سایه و تکسچر که روی های هستند دارم با میانگین 41 فریم و بیشترین فریم 56 بازی میکنم.به نظرت بعد از اپدیتی که میاد میشه روی اخرین درجه گرافیک بدون لگ بازی کرد؟نقل قول:
عزیزم ، فقط خبری بود که گفتم پچ یوبی سافت ارائه میشه اما چه مشکلاتی و رفع میکنه معلوم نیست...اما بیشترین چیزی که ممکن هست رفع لگ های بازی و فشار بیش از حد آن به Vrm کارت گرافیک است.( اطلاعات دقیقی از آپدیت نیست)نقل قول: