آقا به ما گفتن هرچی اسکرین شات میتونی بذار ما هم میذاریم : دی
طراحی آب ، فیزیک تخریب پذیری فوق العاده هست ، انتظارات من و یوبی سافت از این بازی بر آورده کرد و دو صد چندان جای GTA برای من پر کرد.
دوست عزیزم روح الله جان ، در مورد خیس شدن لباس در بازی زیر بارش باران صحبت کرده بود که کیفیت خوبی نداره ، که بر عکس چندین کت و شلوار !!! ( مهمونی ) توی بازی خریداری کردم با رنگ های مختلف به زیبایی هر چه تمام تر زیر باران افکت خیس شدن وحتی حس حرکتی
شخصیت بازی در زیر باران تغییر میکند ، ماشین سواری در این بازی بیشتر از NFS لذت بخش است : دی............ و شاید از دست یوبی سافت در رفته این بازی اصلا افت فریم ناگهانی نداره!!! حتی در فریم 40 اصلا احساس نمیکنید افت فریم پیدا کردید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه بلایی سر این ماشین آوردم از زمین و آسمون پلیس دنبالم بود!!!
فایل زیر کپچر شده با کیفیت بالا از حرکت آب و صدای محیط هست دوستانی که واقعا منتظر این بازی بودن این و از دست ندن
42 مگابایت اما زمانش خیلی کمه بخاطر اینکه تغییر کیفیت ندادم. ( زمان کمی و کپچر کردم )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]