خوب دوستان به علت اینکه زیاد با تنظیمات XML سر و کله میزنم بهترین تنظیم و برای کارت گرافیک وسیستم خودم پیدا کردم.
البته این و دقت نکرده بودم که در بعضی از ماموریت های بازی دموی کوچکی برای نحوه عملکرد اون مرحله وجود دارد و با دقت به اون دمو متوجه شدم کدام افکت ها از بازی حذف شدن بخاطر همین امر
دست بردم دوباره در تنظیمات تا بتونم بیهترین تنظیم و که نزدیک به تریلر سال 2012 هست و پیدا کنم که نهایتا تونستم با بهترین فریم و بدون لگ از گرافیک بازی لذت ببرم.
البته عکسها و تصاویر با نماد هایی مشخص شدن که چه ضعف هایی تنظیمات بازی دارد که با تنظیمات جدید رفع شدن.
( شرمنده من همش دارم توی این تاپیک پسن میزنم چون برام خیلی مهم هست گرافیک بازی و بکشم بیرون!! )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
تنظیمات بالا تر از این نیز وجود دارد اما دیگه به قول معروف شورش در میاد!!!