تصاویر مال xml3 هست مگه نه؟من ریختم فایلو.فریم و گرافیک بازی خیرکننده شد.واقعا ممنونم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تصاویر مال xml3 هست مگه نه؟من ریختم فایلو.فریم و گرافیک بازی خیرکننده شد.واقعا ممنونم.
درسته عزیزم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تصاویر برای XML 3.0 هست.
این مودینگ نهایی باید باشه...
البته با اینکه گرافیک بازی بسیار خوب هست اما برام جای سوال هست چرا خود یوبی سافت این کارو نکرد!!؟؟
دوستانی هم که از مودینگ استفاده نمیکنن ، میتونن در فایل XML خودشون که ار/جینال بازی هست ، برخی از گزینه ها که براشون مهم هست رو از PC به ULTRA تغییر بدن چون یوبی سافت در تنظیمات بازی و همون آپشن به شما گزینه الترا میده اما در فایل XML نهایتا شما Pc میبینید.
و در واقع ULTRA واقعی نیست.
مودینگ ها بیشتر برای فیکس کردن و لودینگ جاده ها ، مه ، نور ، رفلکس نور ، و تسلیشن هست که به بازی اضافه شده.
@};-
یک سوال دارم.برای افزایش کیفیت خیابون ها و کلا زمین داخل بازی به غیر از تکسچر چه چیزی باید روی اولترا باشه؟انتی الیازینگ داخل بازی فاجعه هست.اصلا خوب کار نکردن.
RoadQuality بذارش روی Ultraنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی از لحاظ آبجگت و آنتی آنالایزینگ مشکل داره....خوب برای اولین بازی OW یوبی همچین هم بد نیست ، من که منتظر یه معجزه هستم یوبی سافت این پچ جدید و ارائه کنه. چون انجین گرافیکی بازی یکم مشکل داره اما کیفیت گرافیکی خوبی داره.
@};-
فرشاد جان من که موقع رانندگی لگ فجیعی دارم.
ولی این پچ شما رو حتما امتحان میکنم.
عکس هارو با چه تنظیماتی گرفتی؟در ضمن برای تغییر لول دیتیل یا همان جزئیات کجای گیم پروفایلو باید دستکاری کنم؟خدا کنه تا فردا پچ واچ داگز عرضه بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب مودینگ XML 3.0 با دستکاری هایی که کردم در فایل هاش
فایل Patch ها با CMD نوشته شده میشه ه..کش کرد.
به هر حال تصاویری از محیط بازی که HDR BLOOM واقعی که در E3 دیدیم و به بازی اضافه کردم و همچنین دود را از بازی حذف کردم و دود اصلی انجین خود بازی فعال هست.
بازی تا به اینجا فیکس شده هست.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم یه کلیپ که ببینید بازی نه فریز میکنه نه لگ داره (اونایی هم که فریز دارن در بازی مشکل از سیستمشون هست نه انجین بازی :d )
( در این بازی تخریب ماشین و فیزیک اون مثل دیوانه ها به در و دیوار کوبیدن نیست ، البته اون هم بستگی به ماشینش داره و فیزیک تخریب ماشین بیشتر زمانی هست که درگیری با ماشین های دیگر همچون پلیس ، تیر اندازی و 5 ستاره شدن ( پلیس ها و هلیکوپتر)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تنظیماتی که قبل از Read Only کردن باید انجام بدید طبق سیستم خودتون من پیش فرض مقدار Quality بر روی 1280/720 که مانع پر شدن Vrm کارت گرافیک میشود.
اما تنظیماتی که میتوانید دست بزنید و نمیتوانید دست بزنید : دی
<CustomQuality>
<quality ResolutionX="1280" ResolutionY="720" EnvironmentQuality="ultra" AntiPortalQuality="pc" PostFxQuality="ultra" TextureQuality="pc" TextureResolutionQuality="high" WaterQuality="ultra" ParaboloidReflectionQuality="ultra" DepthPassQuality="pc" VegetationQuality="ultra" TerrainQuality="ultra" GeometryQuality="ultra" LodDitheringQuality="pc" ShadowQuality="ultra" ShadingQuality="high" RoadQuality="pc" EditorQuality="pc" ParticlesQuality="ultra" DeferredFxQuality="pc" HDR="1" SuperSampling="0" HighPrecisionNormal="1" RenderSplashes="1" RenderRain="1" MotionBlurQuality="pc" SSAOQuality="hbao+_high" DepthOfFieldQuality="pc" AntiAliasingQuality="temporalsmaa" id="_runtime" />
تغییر تنظیمات رنگ قرمز امکان کرش کردن بازی و نا هماهنگی گرافیکی را به همراه دارد ، رنگهای مشکی تغییری در فریم و افزایش آن ندارد ، رنگ های سبز قابل تغییر هستند بدین صورت
ultra-pc-high-medium-console-low
@};-
آقا من پچ xml3.0 agent رو اعمال کردم
توی روز واقعا عالیه
حتی همه PC ها رو ULTRA کردم به جرات میگم دیگه همون یه ذره لگ رو هم ندارم
مرسی فرشاد جان
اما توی شب بخصوص بارونی مقدار HDR BLOOM خیلی بالاست حتی نمیذاره کاراکتر بازی رو خوب ببینم!
تو عکس پیداست..
فرشاد چطوری کمش کنم؟؟؟
یعنی اگر پیشفرض کوالیتی رو روی 1280 در 720 بزاریم دیگه تیک نمیزنه؟من رزولوشن مانیتورم 1600 در 900 هست.
یک مشکل دیگه هم دارم.بعد از این که xml3agent رو ریختم ambient که روی hbao high بود رفته رو حالت mhabo و نمیشه تغییرش داد.چه کار کنم؟
این دو فایل چپو هم باید در پوشه datawin64 در پوشه بازی کپی کنم؟
سلام روح الله جان..والا اون تنظیم همونی هست که در E3 بوده اما برای حذف اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این دو خط و عدد 0 بذار جلوش...یعنی 1 حذف کن بجاش 0 بذار تا خاموش بشه
HDRFP32="1"
E3_TUNING="1"
بعد save کن و read only
دوست عزیز شما در فایل بنده میبینید که hb+هست نباید روی mh باشه...
دو فایل patch.fat
و patch.dat را داخل اون پوشه از بازی بیریزید.