اگه کلت باشه با فلش پایین میزاره پشتش( سلاح سرد رو همینجوری دستش میگیره:دی )
هر کدوم از لول ها برای خودش یه سری اپگرید داره.
مثلا میشه با اون میخکش ها بدون شکستن شیشه ماشین درشون رو باز کرد.
Send from my Xperia Z1 using tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه کلت باشه با فلش پایین میزاره پشتش( سلاح سرد رو همینجوری دستش میگیره:دی )
هر کدوم از لول ها برای خودش یه سری اپگرید داره.
مثلا میشه با اون میخکش ها بدون شکستن شیشه ماشین درشون رو باز کرد.
اگه درست یادم باشه لول آبیه وقتی که کارایه پلیسی می کنی تو بازی میره بالا ، لول زرده هم وقتی دزدی مزدی :dنقل قول:
لول زرده مال کمک های اضافه بر سازمان هست و در اصل لول فیس بودن شماست یا همون درجه محبوبیت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آبیه هم همون طور که شما گفتی مال کار های پلیسی و اون نارنجیه هم مال کار های گانگستری ;-)
بی زحمت اون اهنگی که تو تیتراژ هیتمن ابسولوشن بود رو با کیفیت اصلی {320} بزارید :d
تشکرکد:This is the song Black Bandana from Hitman: absolution, the full version. Sung by Danish singer Find Folting
Lyrics:
The evil on your mind
It pays you back in kind
I am the judge, you've crossed the line
Black bandana
My black bandana
Means I'm coming after you
Although you run a mile
My boots will bring the trial
You're on the lam, but here I am
You've fled the iron house
But I'm the eagle, and you're the mouse
Look to the sky and say goodbye
Black bandana
My black bandana
Means I'm coming after you
Your dirty tricks learned in the yard
They didn't take you very far
I guess it's fate, it's now to late
Black bandana
My black bandana
I am wearing it just for you
The evil on your mind
It pays you back in kind
I am the judge, you've crossed the line
The end for kids who kills
And steal their daddies' pills
Look to the sky and say goodbye
Black bandana
My black bandana
Black bandana
My black bandana
Black bandana
My black bandana
Black bandana
My black bandana
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان یه سوال داشتم بلک لیست تو بازی چک پوینت نداره که وسط بازی کشتنم دیگه از اول شروع نشه؟
اسفالت شدم اینقدر بازی کردم وسط بازی کشته شدم دوباره از اول
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیزم ، خوبی امید جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_021 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزم تمامی آپدیت های بازی و نصب کردی؟
بازی چک پوینت داره ، به مقدار زیاد هم داره..
اما اینکه برای شما در مسیر یک مرحله از بازی این اتفاق نمیوفته
میتونه مشکل از فعال ساز ، و همینطور آپدیت بازی باشه///
اگر بازی و آپدیت نکردید ، تمامی نسخه های جدید آپدیت و فراهم کنید و آخرین و به روز ترین فعال ساز و نیز نصب کنید.
در اصل نباید اینگونه باشه.
با تشکر@};-
بچه ها Samaritan یادتون هست یه دمو بود تو سال 2011 اپیک داده بود
یادمه اون موقع سه تا 580 sli کرده بودند
اپیک اعلام کرد یه بازی با همین عنوان در دست ساخت داره با موتور Unreal Engine 4ساخته خواهد شد
البته ممکنه دقیق همون نباشه (دلتونو صابون نزنید)
ولی در کل اعصاب یارو خیلی دوست داشتم زودی از کوره در میرفت
با سلام ( این کدوم بازیه ) سال 2006
CLICK IMAGE
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
rainbow six vegas هست فکر کنم
مرسی عطا جان ، میدونم فکر نکردی و مطمئن بودی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد چندین سال از گذشت این بازی ، در اوج بی بازی بودن خواستم یادی از گذشته ها بکنم...
گمان کنم اولین بازی شوتری بود که اول شخص بود و در کاور گیری سوم شخص میشد..
و در ادامه اون قسمت دوم از این بازی که ادامه دار هم تموم شد و ادامه ایی ازش ساخته نشد..
حیف......@};-
ایول زدی تو خال الان میخواستم همین رو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اولین بازی بود اول شخص دنبال میشد و در کاور گیری سوم شخص که تحت تاثیر gears of war بود
اولین بازی aaa ای بود که با UE3 عرضه شده بود(اگر اشتباه نکنم) گرافیک فوق العاده هم داشت در زمان خودش
من با کارت 8800GTS نسخه 320 مگ VRAM بازی میکردم اش. افت فریم داشت خفن من هم خیلی حسرت میخوردم که نمیتونم روان بازی کنم( اون زمان شدیدا دیوانه هر بازی بودم)
4 بار تموم اش کردم و بعد از MW1 که 10 بار تموم کردم رتبه دوم:d البته 4 بار تموم کردم چون با گرافیک اش خیلی حال کردم و گیملی روان اش وگرنه نسبت ه RAINBOW SIX های کلاسیک شدیدا نوب شده بود.
منم شک کرده بودم ولی حال پست دادن نداشتم:دی
یکی از بازی های مورد علاقه من در اون زمان بود که من رو مجبور کردی بعد از چند سال دوباره برم سراغش:-p
جدا از تمامی عمق گرافیکی اون موقع دقیقا اولین بازی بود که بهترین موتور گرافیکی بهینه UN کار میکرد ، برای من این بازی یکی از خاطره انگیز ترین بازی ها بود ، زمانی که تر اندازی میشد و زخمی میشدی باز هم جزو اولین بازی هایی بود که باید منتظر میموندی تا به حالت اولیه برگردینقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و بسته خون و کمک های اولیه برای یارانت بود که زخمی میشدن باید بهشون رسیدگی میکردی اگر میمردن ( بازی از اول شروع میشد) هم باید حواست به خودت بود هم دو نفری که طی بازی باهات بودن.
حالت قرمز شدن تصویر و صدای ضربان قلب هم یکی از خلاق بودن این بازی در 2006 بود.... هیچ وقت از یادم نمیره وقتی از دیوار با طناب پایین میو مدی با زدن دگمه C روی دیوار میچرخید و سرو ته میشد :d
واقعا اگر خدابیامرز ایم تام کلنسی نبود این بازی ها هیچ کدوم لذت بخش نمیشدن!!!!
منتظرم تا نسخه جدید این بازی ببینیم آخر سر منتشر میشه یا هنوزم اندر خم یه کوچه مونده@};-
تازه بعد از این همه سال پچ1.06 دانلود کردم تا دوباره این بازی و تمومش کنم.....
من اون زمان با کارت X1900 XTX رادئون بازی میکردمش ، فریم خوبی میداد و قابل قبول بود با 512 مگ رم و 256 بیت اینترفیس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
=))
اره جزو اولین موج شوترهای مدرن بود با سیستم سلامتی خودکار
ولی عجب کارت شاخی داشتی ها تا قبل از سری G80 تنها کارت های AMD میتونستن HDR رو با AA همزمان فعال کنن( این هم یک نوستالزی تکنیکی:d)
من دقیقا یادم نیست این بازی رو بازی 8800GTS اجرا کردم یا 6800GS :(
از دست تو عطا جان!!! :))نقل قول:
خواب ، شما تیر اندازی بخونش :d
منم اوایل یه بار این بازی رو نصب کردم...
ولی اون زمان من 8500GT داشتم
که اصلا چیزی به نام فریم ازش نمی گرفتم:(
دیگه به همین دلیل مجبور شدم بیخیالش بشم:((
دوستالن تو sleeping dog گیر کردم مرحله تو کشتی هستم میگه باید بازی کنم
من تا به حال تو عمرم این بازیو نکردم فکنم دومینو هست
حتمانم باید ببرم وگرنه نمیشه این مرحلرو رفت
فکر نکنم باید ببری ولی باید چند دست بازی کنی همین.نقل قول:
Q رو بزن الگو ها رو کشیده.( فکر کنم همین دکمه بود ولی نگران نباش تو صفحه نوشته چی رو بزن )
پ.و.ک.ر چینی هست عزیز:دی
درود
امسال عیدی خوبی PC GAMER ها گرفتیم طی مراسم معرفی DX12 که دیشب برگزار شد
کد نویسی low level در API جدید برای PC تایید شد و این خبر دقیقا چیزی بود که پیشبینی میکردم و با كم كردن سر بار draw call overhead همراه میشه و از همه مهمتر هم همین بود بدلیل اینکه دست طراحان بشدت برای استفاده بهینه از قطعات PC باز خواهد شد .
خصوصا برای طرفداران انویدیا چون low level معماریهای فرمی کپلر و ماکس ول شامل میشه
در مورد ساپورت کارتهای AMD گفته شده
انویدیا اعلام کرده کار ساخت DX12 از 4 سال پیش شروع شده . کاشف به عمل اومده در DirectX 11 همیشه یک هسته مشغول کار بوده ولی تو DirectX 12 این نقص برطرف شدهنقل قول:
Which hardware will be DX12-compatible? AMD said all of its Graphics Core Next-based Radeon GPUs (i.e. Radeon HD 7000 series and newer) will work with the new API
In DX11, one core is doing most of the workon d3d12, overall CPU utilization is down 50%
کد نویسی low level به طراحان سازندگان بازی اجازه دسترسی سطح پایین سخت افزار PC میده چیزی که قبلا در کنسولها شاهدش بودیم و الان برای PC GAMING هم OK شد . طراح بازی میتونه یک بازی بین 30% الی 300% بهینه کنه . بازیها این نسل همشون X86 هستن بازم اختلاف بین PC و کنسولهابسیار زیاد میشه
تعطیلات 2015 عرضه میشه
سپاس
@};-
سلامنقل قول:
قربانت شما چطوري؟
نه اپديت ها رو نصب نكردم
توي بازي هم مينويسه سيو شد ولي ميميرم دوباره مرحله از اول
اصلا حس بازي كردن رو از ادم ميگيره
ميتوني لينك دانلود اپديت ها و بهترين فعال سازش رو بزاري ؟!
ممنون @};-
سلام امید جان ، این نسخه 1.03 آپدیت هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_021 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته یه سرچی میزدی توی گوگل پیدا میکردی..
در مورد بازی هم ، عزیزم...بازی و از اول نصب کن ، بدون فعال ساز....
بازی و بعد از دانلود آپدیت به روز رسانی کن...
بعد یه سرچ هم دوباره توی گوگل برای فعال ساز نسخه 1.03 بزنی پیدا میکنی اما اگر مشکل بر خوردی
پ.خ بده برات لینک دانلود بذارم.@};-
بازی sleeping dog تموم کردم(یک روزه تمومش کردم دوتا معموریت فرعیش فقط مونده) داستانش بد نبود گیم پلیش شاهکار بود اگه از کنترلرای مسخرش صرف نظر کنیم
این بازی میتونه راحت gta و wach dog نابود کنه اگه تو شماره های بعدی نقطه ضعفاشو درست کنند بدترین نقطه ضعفش گرافیکش بود با اینکه نسخه pc بهتر بود ولی از بیخ بن مشکل داشت
تو روایت داستان حالت چهره ها گرافیک مزاحم میشد ادم کش اخرای داستانو یادتونه شخصیت پردازیش عالی بود دوبلورشم همینطور ولی چهرش اونطور که باید شخصیتشو نشون نمی داد ولی باید اعتراف کنم کت شلوارش این نقطه ضعفشو میپوشوند
بازی بعدی از این سری میره تو نسل بعد محدودیتهای این نسلو ندارند اگه باز هم کم توجه باشند به گرافیک قدرت نسل بعد خیلی کمکشون میکنه فقط کافیه یه کم رو موشن چپتر کار کنند
بازی بعدی gta چه خواهد بود از نظر شما
GTA:DOG RUNING
!!!!!!!!!!!!!!!!
سلیقه افراد متفاوته اما شاید بخاطر این باشه هنوز GTAV تجربه نکردید . sleeping dogs همون سال 2012 بازی تموم کردم بازی بدی نبود ایرادات زیادی هم داشت اما انگشت کوچیکه GTAV هم نمیشه چه برسه بخواد نابودش کنه .
GTAV نسب به GTA IV یه جهش بزرگه
GTAV یه مقدار روی X360 بازی کردم اینقدر این راک استار روی جزئیات بازی کار کرده که تا سالها هیچ بازی OW نمیتونه به گرد پاش برسه .
به واچ داگز امیدوارم اما ایمان دارم حتی این عنوان هم نمیتونه رقیبی برای راک استار باشه .
والا من جفت بازی ها رو انجام دادم وحید جان در کل مقایسه این دوتا یکمی نامردیه
SD برام خیلی عالی بود و بیشتر از GTA v نشست به دلم چون فاز تیکن و یه داستان خوب معجونی واسم ساخت نگو و نپرس
من واسه GTA یه ps3 خریدم و فروختم lol که اگر بازی last of us نبود بشدت از کاری که کردم خیلی پشمان می شدم
ولی نسبت به نسخه ی قبل راضی بودم خیلی ولی از لحاظ داستانی که یکی از مهمترین فاکتور ها برای من بود خیلی از SD عقب بود ولی تو گرافیک و....... GTA v شاهکار بود مخصوصا با اون وسعت SD رو کرده بود تو قوطی ولی خوب اگر SD سبک داستانیش رو همنجوری نگه داره در نسخه بعدیش گرافیکش مسلما خیلی خیلی بهتر خواهد بود و امتازش +90 خواهد شد شاید هم +95
با تشکر @};-
دوستان تو بازی Need for Speed Rivals مشکل دارم (نصبش)
اررش اینه
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه توضیح بدید آیا این dx12.0 برای استفاده نیاز به این هست که سخت افزار هم تغییری بکنه یا خیر..چون در گذشته که باید حتما گرافیکها رو عوض میکردیم..من تازه 290x خریدم:|
تو این تاپیک مفصل توضیح داده شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اونجور که گفتند خیر
این ارور های MSVCPxxx.dll همش مال Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable هنقل قول:
توی پوشه بازی یا دی وی دی دنبال ستاپ های vcredist بگرد
اگه نبود از این لینک بگیر
با اولی حل نشد پایینی هم بگیر
ممنون مشکلم حل شد ولی به یک مشکل دیگه بر خورم
تو بازیم بعد از ساعت که توضیح میده نتونستم رد کنم حرفاشو ماشینو روندم دوباره یه چی رو صفحه می اد
هیچ جور رد نمیشه ؟
با هیچ دکمه ای رو کیبرد
یعنی الان page up کار نمیکنه؟!نقل قول:
event های بازی با دکمه page up استارت میخوره
؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برام سواله کی این بازیو پرت کرده ؟
چرا فرمون کار نمیکنه ؟(جیستیک)پتچی چیزی در این رابط هست ؟؟مودی
این بازی فکر کنم فقط با دسته ایکس باکس سازگارهنقل قول:
حتی دسته های معمولی رو هم نمیشناسه
واقعا باعث تاسفه من که جویستیک فرمون دارم نمیتونم ازش استفاده کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعا به حال ea تاسف میخورم ای کاش برا pc نمی اومد انگار مارو مسخره کردند
اونم از منوش موس کار نمیکرد کلیدای page up و.... !!!!!!!
برا من که غیر قابل تحمله مجبورم پاک کنم
پینوشت:العان دارم شیفت 2 رو نصب میکنم رو سیدی نوشته دوبله به فارسی (خدا بخیر کنه )
Castlevania Lords of Shadow 2
با سلام خدمت دوستان عزیزم ، نسخه اول بازی Castlevania برای شخص بنده به دل نشست ، بیشتر هم بخاطر در کنترل نداشتن موس و محیط حرکتی دوربین اما بعد از نصب ( با شک و تردید نسخه دوم بازی )
میتونم بگم حال و هموا عوض شد ، واقعا نسخه دوم بسیار زیبا کار شده ، شخصیت پردازی در بازی ، محیط بازی ، و شخصیت اصلی بازی ( بجز صدای تو دماغی که داره اصلا بهش نمیاد همه چی خوبه )
وقتی شخصیت اصلی بازی در نسخه اول از خدا نا امید و تبدیل به یک اهریمن خونخوار میشود ( دراکولا)
محیط بازی ، صدا گذاری ، کمبو ها ، همگی بسیار جالب و خوب کار شدن ( نکته بده بازی تعریف نشدن کیبورد برای این بازی هست که فقط در محیط بازی نمایش کلید ها XBOX به میان میاد )
یک کپچر از محیط بازی و اتفاق هایی که اتفاق می افتد با حجم 23 مگ
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
مسلما dx12 یسری قابلیت جدید داره فقط رو تراشه های مبتنی بر dx12 پیاده سازی میشه tony tamasi گفته این api جدید ویژگیهای جدیدی هم ارائه میکنه که برای استفاده از اونها به سخت افزارهای جدید نیاز هست فعلا دو ویژگی conservative rasterization و blend mode معرفی شدن که نیاز به معماری جدید دارن اما چیزی که مهمه کد نویسی low level که شامل کارت گرافیک شما هم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
ممنون فرشاد جان منم الان دارم Castlevania Lords Of Shadow 2 بازی میکنم . خیلی بازی خوبیه واقعا لذت میبرم اما بیشتر بخاطر اینکه روایت و داستان چنگی بدل نمیزنه متا بازی کم شد
البته بنظر من شاهزاده تاریکی نباید تا حد یه موش تنزل پیدا کنه این یه مقدار اون انسجام لازم از گیمر میگیره جالب نیست
اما فقل نبودن دوربین بازی تو نسخه دوم واقعا لذت بازی تو پلتفروم PC دو چندان کرده خیلی راحت با حرکت ماس میشه کل فضای بازی تماشا کرد . در مورد تعریف نکردن نماد دگمه ها با کیبورد واقعا کم کاری کردن فعلا باید در بازی از F1 کمک بگیریم. شاید با اپدیت بعدی حل بشه.
درکل بازی خوبیه برعکس THIEF که وسط بازی دیگه واقعا خوابم برده بود :d
درسته در مورد ( موش ) اما موش در داستان اصلی (دراکولا) یک نماد هست ، و تبدیل شدن به موش برای استفاده از همین نماد هست. بر گرفته از فیلم دراکولای بروم استوکرز@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای استفاده از دسته دوستان در صفحات قبل یه نرم افزار معرفی کردن و همچنین به همراه آموزشش.نقل قول:
با این نرم افزار میشه دکمه های کیبورد رو روی دسته شبیه سازی کرد.
اون بازی شیفت دو هم 100 درصد دیالوگ ها فارسی هستش!
واقعا هم جالب دوبله شده.من دارمش خیلی باحاله.
مخصوصا تو بخش دریفت که اون راننده تیم مانستر میاد به زبان فارسی توضیح میده.:d
تو شروع مسابقه هم کمی نسبت به پیست توضیحات میده که در کل راضی کنندست.
دوستان بازی کرایسیس 3 رو سیستمم نصبه روی پوشش نوشته Crysis 3 Digital Deluxe 栆ULL UNLOCKED و حجمش هم 12.7 گیگ هستش .
تو کنترل پنل هم به عنوان یک program نیست !
چنین چیزی درسته ؟؟؟
نسخه کامله ؟ یعنی حجمش کم نیست و تو کنترل پنل هم نیست با این که نصبه
{البته وقتی میخوام اجراش کنم میگه شما گرافیکی لازم داری که dx11 رو پشتیبانی کنه که فعلا چنین کارتی رو ندارم :dبه زودی . . . }
{تو سی دیش نوشته بود اول کپی کنید بعد اکسترکت بعد نصب . . .من اکسترکت کردم و بعدش نصب . . . جالبه پوشه های rar setup حجمشون بیشتره 14.7 گیگ :d ادرس سایت p30day هم داره }
سلام سعید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درسته عزیز دل :d
نسخه های Full Unlocked نصب شده هستن ، شما فقط اکسترکتش می کنی و بعدش بازی رو اجرا می کنی ، دیگه نصب نمیشه که بخواد بره تو کنترل پنل :d
سلام،
دوستان موقع اکسترکت کردن یه گیمی وقتی اکسترکت به 99% میرسه checksum error میده و پسورد میخواد، وقتی پسورد رو وارد میکنم به طور ناقص اکسترکت تموم میشه و از حجم فایل اکسترکت شده مشخصه که هیچی اکسترکت نشده! علت و راه حلی براش سراغ دارین؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
فایل یا پارت بازی رو ریکاوری کن.
چون من وقتی با این ارور مواجه میشم فایل رو ریکاوری میکنم درست میشه.
این ارور اگه فقط در یک بازی دیدی احتمالا پارت ها مشکل دارندنقل قول:
اگه درتمامه بازیهایه با فرمت وینرار این مشکل رو داری
به احتمال زیاد مشکل از رمتونه (با این مورد زیاد دست و پنجه نرم کردم)
داداش این چه برنامه ای هست که هم فریم نشون میده و هم عکس میگیره لینکش رو بده بی زحمت و چطور باهاش کار میکنند :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا علی اور تو GTA IV جایی که سرسبز باشه رو که نداشتیم خودت ساختی مثل ماشین ها یا یه چیزی مثل dlc یا هم چین چیزی هست که اضافه کردی :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
بگیر نصبش کن بعد باز کنش
اگه آموزشش نباشه خودم میزارم
به این لینک مراجعه کنید.پست شماره 29:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیزم
همین چند دقیقه پیش بازی زیبای Castlevania Lords of Shadow 2 به اتمام رسید
دوستانی که از نسخه 1 این بازی خاطره خوشی ندارند نسخه دوم بسیار متفاوت و جذاب هست و تمامی مشکلات نسخه 1 در این نسخه حل شده
نتیجه وقت گذاشتن برای بازی : دی
@};-
دروغ آوریل نیست یعنی؟؟؟؟نقل قول:
اتفاقا خودم هم شک کردم . . .نقل قول:
ولی باید درست باشه . . . یه پیج رسمی بیاد چنین خبر مهمی رو به عنوان دروغ اوریل بگه غیر قابل تحمله . . .
یه خبر خوب
Forza 5 واسه کامپیوتر هم داره میاد .
سلام.نقل قول:
جان من؟:d
چه شوددددد!
اطلاعات بیشتری نداری؟
منبع خبر
تاریخ عرضه
تریلر
سیستم مورد نیاز و از این حرفا
تو Build ماکرو سافت اعلام کرد فعلا دارم این کنفرانس طولانیو دنبال میکنم به گفته ی خودشون همش زیر سر dx12 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سعید جان قبلآ هم یه نفری فتوشاپ کاری کرده بود ، یه چیزی همینجوری درست کرده بود :dنقل قول:
این دموی بازی Forza5 هست که خود محمد جواد هم قرار دادن ، این دمو برای به رخ کشیدن DX12 ...حالا اینکه این بازی برای PC عرضه بشه بحثش جدا هست و هنوزم خبر قطعی وجود نداره....( شایعه درست نکنیم بد بخوره تو در و دیوار!!! )
نوکیا دروغ اپریلشو گفت موبایل 3310 و...........................نقل قول:
ولی باید درست باشه . . . یه پیج رسمی بیاد چنین خبر مهمی رو به عنوان دروغ اوریل بگه غیر قابل تحمله . . .
معمولا نوکیا که حالا با ماکرو سافت یکی شده دروغ چاخان میکنه
تو این کنفرانس Build خیلی چیزا گفته شد فکر نکنم همین یکی دروغ 13 باشه (نصف کنفرانس به کرتانا اینا گذشت ! شکنجه ای بود که دومی نداشت )
پینوشت : چرا من پستا رو نمیبینم؟
من رفتم تو پیجش دیدم فیکه..دقت کن خود لوگویی که اینو نوشته اسمی نداره و فقط اسم راکستار اصلی رو نقل قول کرده..کامنتها هم همه میگفتن فیکه..و اصلا اگر واقعیت داشت الان نت منفجر شده بودنقل قول:
در کل امروز فضای رسانه ای گیم پر بود از انواع دروغهای ریز و درشت
اون نسخه ی فارکرای یادته از اینده بود دقیقا سال پیش خبرش اومد همه گفتند دروغه دروغ 13 اونم با اسکرینشات و غیره ولی بعد خود بازی اومدنقل قول:
در کل امروز فضای رسانه ای گیم پر بود از انواع دروغهای ریز و درشت
دوستان عزیزم ( اگر خبر ها رسمی باشه سایت های بزرگ خبری گیم حتما بهش اشاره میکنن ) احتیاجی به بحث نداره @};-
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه داداش من خودم عکس گرفتم و کاملا مشخصه که از طرف اکانت رسمی راک استار بوده . . .
فقط الان رفتم باز ببینم . . . کامنت پاک شده بود :| . . . و داشتنن میگفتند راک استار میخواسته پی سی گیمر ها رو دست بندازه و دروغ اوریل بوده :| . . . . . :|:|
ای کاش راک* مثل یوبی سافت هوای گیمر هاش رو داشت . . .
یه پیام جواب نمیدن :| ولی در عوض یوبی سافت هر چی سوال بپرسی جواب میدن . . . در مورد The Division پیام دادم بعضی ها به خاطر اینترنت نامناسب نمیتونند انلاین بازی کنند
جواب دادند {Thanks Saeed. In answer to your second question, we'll take the response from our ComDev on The Division. It is an Online, Open-World, RPG. This means huge open-worlds to discover and explore, endless opportunities for looting and crafting, player-progression, a strong focus on team-play and synergies, You can definitely enjoy the game if you play “alone”, but this title is designed to offer the best social online multiplayer experience in a reactive living-world; there won’t be any offline support. Thanks. }
الان عربا هه ی دارن درخواست میدن در واچ داگز از زبان عربی هم پشتیبانی کنید . . . یعنی اگر ما هم درخواست بدیم یا امضا جمع کنیم فایده داره ؟؟؟ :-p
داداش یک ماه آوریل هستش و یک دونه یکم آوریل تو کل سال ، پس هر کی هر چی می تونه چرت و پرت تو همین یک روز میگه ، نمی گن مردم احساسات دارن :-pنقل قول:
سونی هم امروز گفته می خواد Infamous Second Son رو برای pc بده ، کلآ امروز همه زوم کردن رو pc :d
WD با زبون عربی :cold: ( فقط همینو کم داشتیم :d)
این بازی برا pc نمی اد اگرم بیاد دو سال دیگه !نقل قول:
قضیه اینه اول میخواستند با تاخیر برا pc بدند ولی بعد دیدن اینا سه بازی دارند که روش کار کنند یکیش gta online بود gta 5 برا اپدیتا و dlc ها و نسخه ی بعد gta فکنم یه چهار سالی روش کار کنند
................
بچه ها اینو سرچ بزنید Get Even 'What Is Real' Teaser چند دقیقه پیش این ویدیئو رو دیدم هنوزم دهنم واز مونده
کمپانی NVIDIA به تازگی در GTC 2014 دمویی بر اساس پردازش کردن نسل جدید شعله های آتش در بازی های آینده به نمایش گذاشت
این دمو با آخرین ورژن به روز شده Flameworks میباشد به همراه شعله های آتش ، دود نیز در نسل آینده بازی ها نقش مهمی را ایفا میکند
و انویدیا به خوبی قدرت یک کارت GTX TITAN Z را برای رندر کردن بصورت real-time با 32 میلیون voxels در این دمو به رخ کشید.
دموی مورد نظر را با حجم 19 مگابایت و کیفیت 720p از دست ندهید ( بسیار زیباست ، وقتی تصورش کنیم در بازهای نسل جدید از این تکنیک استفاده شود)
فرشاد جان دموی خوبی بود (البته رفتم 1080 گرفتم)دموی جالبی بود هرچند هنوز جا داره تا اتیش واقعی
یه موتور بازی سازی Panta Rhei که ادعاهای زیادی تو اتیش داشت این موتور تو ساخت Deep Down به کار رفته بود
دوستان یه سوال انویدیا شیلد فروش خوبی کرد (کنسول دستی انویدیا)
دوستان جدید ترین نسخه از کشتی کج چنده
فعلا 2014 :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اسم ا ن گ ل ی س ی ش رو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ک ر ک شده
واسه pc نداریما:دینقل قول:
WWE 2K14
واسه سیستم میخامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز واسه pcچیزی نیست و این بازی فقط رو کنسول هست.نقل قول:
صبر کن شاید نسخه 2015 فرجی بشه و امیدوارم اون خبر دروغ اول آوریل 2K نباشه:d
دوستان من نمیدونم چرا هوس کردم Anno 2070 رو دوباره نصب کنم :d الان نصب تموم شده میخوام وارد گیم که بشم یوزر پسورد میخواد که اونم طبق سر.یال داخل دی وی دی بازی، یوزرنیم RELOADED و پسورد هم 1 هستش ولی اینا رو که میزنم عمل نمیکنه و میگه یکی از این دو اشتباهه! البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم دفعه اول در حالت آنلاین وارد کردم شاید به این خاطره که اینطور شده، میخواستم ببینم کسی یوزر پسورد دیگه ای سراغ داره؟
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
پ.ن: فولدر اکانت رو تعییر دادم مشکل حل شد. @};-
با سلام.
دوستان امروز بازی Assassins Creed IV Black Flag رو نصب کردم.
رنگ بندی بازی خیلی خوبه.خوش رنگ و لعاب هست.
ولی چرا اینقدر با پردازنده درگیری داره!:d
90 درصد پردازنده رو زیر لود میبره.ولی اکثرا روی 76 درصده.
کارت هم فقط 92 درصدش فعاله
گرافیکش هم به نظرم خیلی سنگینه.
من رو مدیوم دارم بازی میکنم.بعضی چیزا هم روی Low هست.
این عکس ها رو نگاه کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی جان Assassin's Creed کدوم نسخه هاش با پردازنده در گیری نداشتن که این بخواد دومیش باشه :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این بر میگرده به موتور بازی ، وقتی که تعداد NPC ها تو یه صحنه میره بالا لود پردازنده هم میره بالا ، اونم برای پردازش هوش مصنوعی اون NPC ها هستش :d
مشکل از درست پردازش نشدن بازی هست علی جان.نقل قول:
موتور گرافیکی ژیان و یوبی سافت برای این سری از بازی قرار میده....برای من یک بار پیش اومد با کشتی در هوا بودم با یوگی و دوستان :d
=))نقل قول:
فرشااااااااااااااااااد دلم:))
از دست تو:d
یادمه نسخه اول رو با پنتیوم 4 اجرا کردم( گرافیک اون سیستم 7300GS بود:)) ) به غیر از اسلوموشن وحشت ناکش یه دفعه فقط خودم بودم و دورو برم کسی نبود:-p
ممنون دوستان.
من از اولین نسخه این بازی رو انجام میدم.
راستش هیچ فرقی بین این نسخه نمیبینم.
اون چراغ ها - نحوه راه رفتن مردم-برخورد مردم-طرز دویدن خود کاراکتر اصلی بازی.
همه اینا مثل نسخه اول بازی هست.
موتور بازی هم به نظرم همونه.
نور پردازی تو این نسخه کمی بهتر شده ولی بازم باید یوبی سافت این موتور رو فراموش کنه.
================================================== =====
الان بازی متور 2033 رو نصب کردم گرافیکش خیلی خوبه.حتی تو حالت مدیوم.
ولی این اساسین معلوم نیس چه خبره.
تو خود GTA IV این همه پردازنده درگیر نمیشد.
================================================== =====
دوستان بازی متور 2033 رو نصب کردم اولش میزنه میخوای رو حالت سیو مود اجرا کنی یا نه.
تو حالت عادی که اجرا میشه.
درست تو مراحل اول که از راه فاضلآب میای بیرون بازی گیر میکنه.
یعنی خیلی بازی سنگین میشه.
موس رو تند تند میچرخونی اول گیر میکنه بعدش روون میشه.
بعدش که زیاد میچرخونی موس رو بازی دیگه به کل کرش میکنه.
و اصلا هم بسته نمیشه.
مگر اینکه ویندوز رو لوگ اوت کنی.
یعنی اصلی صفحه سیاه میمونه.
تو حالت سیف خوب اجرا میشه مشکلی نداره ولی گرافکیک خیلی بیریخت میشه.
نقل قول:
علی 70 درصد این بازی تو دریا جریان داره و کل انیمیشن ها از نوع طراحی شده
فرقی نداره با نسخه یک!!!!:d
بازم میگم فرقی نداره:))نقل قول:
تازه یه اساسین دیگه هم در راه هست.
والا خسته شدیم از بس اساسین بازی کردیم:))
ولی دقت بکن تو نسخه یک هم اینطوری بود.
شما بدو بعد وایستا برگرد.
نحوه برگشتنش و اینا همش کپی نسخه یک هست.
================================
خب نتیجه میگیریم که من اصلا در مورد بازی نظر ندم چون با این نظری که من دادم فکر کنم الان یوبی سافت جمع کنه بره=))
نقل قول:
نتیجه درستی گرفتی:d
ولی خارج از این مسائل AS واقعا پیشرفته ترین انیشمن ها رو در یک بازی OPEN WORLD داره هم از لحاظ تعداد و هم جزییات.
در واقع پارکور در این بازی جزو لذت بخش ترین قسمت هاس بر خلاف خیلی از بازی های هم سبک
اینا هر سال یه دستی به سر روی موتور بازی میکشن ولی یادشون میره هوش مصنوعی بخصوص NPC و حتی ENEMY هارو بهتر کنن..مثلا فرض کن یه سرباز رو بکشی مردم فرار میکنن بعدش 20 متر اونطرفتر یه عده سرباز دارن رژه میرن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده..نوع مبارزات هم واقعا کلیشه ای و تکراری شده..امیداوارم AC UNITY کلا فرق داشته باشه با توجه به بهتر شدن CPUی کنسولهای جدیدنقل قول:
آره یعنی هوش مصنوعی در حد جلبک !!!:))نقل قول:
مثالش تو مرحله اول که تو جزیره ای یه سری یه آدم رو گرفتن.
من تا نزدیکی شون رفتم سوت زدم دیدم اینا شوتن .
اصلا سر پا وایستادم اینا فقط داشتن نگاه میکردن.
جلوشون یکی رو کشتم اینا وایستادن دارن نگاه میکنن.=))
البته من با صحبت های عطا جان موافقم انمیشن هاش حرف نداره ولی حتی نوع و سبکش هم مثل نسخه 2 یا برادرز هود هست.
به نظرم این سبک دیگه حرفی برا گفتن نداره.
اینا باید همون وقت که گفتن باید با اساسین خداحافظی کرد ، همون موقع تمومش میکردن.
این حرف رو دقیقا بعد از بازی اساسین 3 گفتن.
سلام به همه ی عزیزان
ویدئو ایی فوق العاده دیدنی از فیزیک تخریب پذیری به صورت کاملآ Realtime توسط موتوری که اصلآ نیاز به معرفی نداره :d
CRYENGINE
دوستان این ویدئو از قبل رندر نشده و همه چیز کاملآ ریل تایم رندر میشه ، به زودی یه دمو رسمی از طرف کرایتک منتشر میشه که دوستان سیستم هاشونو محک بزنن ( البته همین الان هم یه دمو غیر رسمی از همین ویدئو منتشر شده که هیچ چی کم نداره )
دوستان به هیچ عنوان دیدن این ویدئو رو از دست ندید
1280x720
اگر این قوطی ها نبودن که همه چیزو به گ.ن.د بکشن ، الان همه چیز از جمله همین فیزیک تخریب پذیری و ... صد برابر پیشرفت کرده بود ، البته کرایتک به قوطی ها اصلآ نگاه نمی کنه ، فقط PC اصلآ نام Cryengine با PC گره خورده :d
سلام محمد جواد عزیزم...نقل قول:
ممنونم بخاطر این دمو ، بسیار عالی بود ، آبجکتا هم که کلا از بازی Crysis Wh بود.
اما یکی از آبجکتهایی که در تخریب پذیری از نظر من مورد داشت در بال هواپیمایی بود که بعد از تخریب بین سطح یک دیوار عبور کرد ، اما تیکه بالا دیوار باید فرو میریخت....
البته کل دمو فقط نمایش فیزیک بود ،
تمامی آبجکتها که فیزیک و به نمایش گذاشتن اگر در بازی های آینده همچون HOMEFRONT استفاده شود ، شاهد بازی زیبایی خواهیم بود
سلام آقا فرشاد عزیز دلنقل قول:
این مورد فرو نریختن آبجکت ها که خیلی زیاد دیده میشه تو دمو ، دلیلش هم نبودن قانون جاذبه یا همون Gravity هستش ، کلا این دمو فقط برای نمایش قدرت فوق العاده ی تخریب پذیری کرای انجین بود
البته این دموی تکنیکی هست و اصلا مشخص نیست که در بازی های اینده مثل همین homefront استفاده بشه
کرای انجین که برای پردازش فیزیک موتور نداره از موتور کمکی havoc استفاده میکنه
عطا جان انجین های بزرگی مثل Cryengine همشون موتور فیزیک اختصاصی خودشون رو دارن ، نیاز به Middleware مثل هاوک ندارن :dنقل قول:
اهان نمیدونستمنقل قول:
ولی چرا در کرایسیس 1 از هاوک استفاده شده بود؟
کرایسس 1 با Cryengine 2 ساخته شده بودنقل قول:
Cryengine 3 پیشرفت های خیلی زیادی در همه ی زمینه ها کرده
به نظر من unreal engine بهتره:)):d
تکنیکی بودن دمو که شکی درش نیست...اما کراتک با موتور کرای انجینش همینجوری محض خنده نمیخواد دموی عرضه کنه که بشه باهاش تست کرد..نقل قول:
در پشت سرش داستانی هست و نقشه هایی حالا کی کجا صداش در بیاد معلوم نیست.
خوب منم به همین قضیه اشاره کردم که شما گرفتی ، بحث تکنیکی و به نمایش کشیدن فیزیک موتور گرافیکی کرای انجین جدا هست و بحث اینکه این تکنیک فیزیک در همین موتور گرافیکی بدون Gravity معنایی نداره....نقل قول:
نظرم اینکه مثل جریان قبل از بازی کرایسیس 3 شد
یه دمو اومد از قابلیت های موتور جدید.
الانم حتما تواین موتور ، کرایتک داره قابلیت موتورش رو به رخ میکشه.
و میشه گفت تا حدودی به بازی بعدی اشاره میکنه که میتونه چه فیزیکی داشته باشه.
همین که کرایتک بتونه انحصارها رو بشکنه (منظورم فیزیکس انویدیاست) خیلی خوبه
چرا یه افکت باید روی یک کارت فعال باشه و روی یه کارت دیگه نباشه
بعد میان میگن شرکت سونی و مایکروسافت انحصاری میسازنو فلان و بهمان
سلام روحالله جان خوبی داداش؟نقل قول:
البته این موضوع فیزیک توسط موتور گرافیکی CryEngine3 انجام شده Physic هست و انویدیا Physx این دوتا با هم فرق دارند...
در دموی منتشر شده فقط به تخریب پذیری موتور بهینه شده اشاره شده ، اما فیزیک انویدیا شامل خیلی از موارد دیگر نیز میشود.
در ضمن اینکه Physx در دستان انویدیا هست دلیلی بر انحصاری بودنش نیست... تمامی بازی ها از Physx انویدیا استفاده نمیکنند....( کمتر بازی هایی همچون Batman و نسخه آخر AC و Borderland ) و شاید هم چند نمونه دیگر باشه مانند MAFIA ...در نهایت هم کسی بخواد از فیزیک انویدیا استفاده کنه خرجش کارت گرافیکی انویدیا هست!!! تازه اونم از نوع HIGH END ، و بعد هم در مورد بازی Watch Dogs که خبر ها نشان میده UBI هم داره با انویدیا همکاری میکنه ، هنوز کمتر از دو ماه تا عرضه این بازی مونده 27 May که :
A Watch Dog’s coder shows how Nvidia’s latest visual enhancement and optimization technologies are being used in creating dynamic in-game Chicago
در صحبتهایی که طراح و انجینیرهای بازی انجام دادن ، در مورد کیفیت بصری بازی و محیط از تکنولوژی هایی که بر روی GPU های انویدیا حاکم هست استفاده میکنند و تست های نهایی نسخه PC با کارتهای انویدیا انجام میدهند و به نوعی در این بازی نیز لوگوی زیبای انویدیا یعنی :
از تکنیک سایه HBAO+ Horizon Based Ambient Occlusion که برای بهبود واقعی جلوه دادن سایه ها و همچنین آبنجکتها در این بازی ذکر شده است ، Engineer بازی ( Wesley Yin-Poole) ذکر شده اعتقاد دارد HBAO+ انویدیا کیفیت بهتری نسبت به باقی دست آورد ها میباشد و دومین تکنیکی که بر روی این بازی بهینه شده است TXAA از انویدیا میباشد ، Engineer باز به این مسئله اشاره کرده که TXAA انویدیا حالت سینماتیکی بهتری نسبت به دیگر تکنیک های AA میباشد و TXAA در بازی بر تمامی درخت ها شاخه ها علف ها و سطوح حاکم است و این تکنیک بهترین بهینگی فریم دهی را در بازی خواهد داشت و همچین به این نکته اشاره کرده است که :
"By working with Nvidia we really want to make sure PC gamers will be able to enjoy and explore the most realistic and visually stunning world environment ever created, "the Windy City like you've never seen it before."
با همکاری انویدیا میخواهند واقعا حس لذت بردن از یک بازی را به گیمر بدهند ، و در آخر به این جمله اشاره شده است در شهری به نام ( باد) جلوه های گرافیکی خواهید دید که تا به حال در هیچ گیمی مشاهده نشده است!!
:-p
البته فرشاد جان به نظر من منظورش از windy اینه که باد زیاد توش میوزه، چون به گیم پلیش هم دقت کرده باشی حرکت شاخ و برگ درختها و وزیدن باد توش خیلی مشهوده.
فرشاد جان این دمو زیبایی های بصری شیکاگو رو توصیف میکرد و فیزیک باد و بوران رو در این شهر رو به تصویر کشیده
شهری به نام باد رو دیگه از کجا اوردی :d
نقل قول:خوب عزیزان دل the windy ciry منظورش شهر باد هست که با کلمه the همون حرف تعریف هست که در ادامه اشاره به همون شهر شیکاگو میکنه .....البته من توی پرانتز نوشتم باد که منظورم درست برسونم گویا نرسید.!!!! :))نقل قول:
شهر هایی که در آنها آب و هوا خاص باشد براشون اسم گذاشته میشه .... مثل اینکه به تهران بگی شهر دود!!!
این همه از Crysis حرف زدین دلم آب افتاد
گرافیک هم نداریم که بازی کنیم
خبری از 4 نیست
اصلا قرار بر تولید هست ؟
سلام مهدی جان ، نسخه 3 پایان بازی بود....نقل قول:
باید منتظر HOMEFRONT باشی که با CryEngine ساخته خواهد شد و در دست ساخت هست.
سبک و امکاناتش مثه همینه
یا نه
منظور قدرت ها و ... هست
عزیزم ، بازی HOMEFRONT نسخه اول هم داشت که توسط شرکت THQ ساخت شده بود ، که بعد از از هم پاشیدگی این کمپانی بازی hOMEFRONT و پروژه اون و Crytek خریداری کرد و داره روش کار میکنه بازی سبک COD و BF و داره و اگر هم یک سرچی توی نت برنی از گیم پلی بازی دستت میاد...نقل قول:
چرا سوزنت گیر کرده روی Crysis???
فرشاد خان، این نصف جمله ای که معنی کردی برام قابل فهم نیست یعنی چی ؟ توضیح میدی ؟
>> در ضمن اینکه Physx در دستان انویدیا هستدلیلی بر انحصاری بودنش نیست.