gpu usage در 1080p هم افتضاح هست!!! بیشتر از کرایسیس 3!!!!!!
تازه ssaa رو فعال نکردن وگرنه رو همون full hd , راحت 3.5 رو میزد
بازی اصلا بهینه نیست!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
gpu usage در 1080p هم افتضاح هست!!! بیشتر از کرایسیس 3!!!!!!
تازه ssaa رو فعال نکردن وگرنه رو همون full hd , راحت 3.5 رو میزد
بازی اصلا بهینه نیست!!!!!
رفتم بازیهCall of Duty : Advanced رو بخرم گفت ۶ تا دی وی دی ناین میشه ۳۰ تومن که به زیبایی ازمحل حادثه گریختم :(
واقعا 30تومن براکالف دیوتی می ارزه ؟ بازی که همش 5ساعت نیست کله مراحلش ونصفه حجمش هم به قول اون دوست عزیز به خواطر مولتیشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه اساسینس یونیتی 30و50تومن هم باشه قیمتش می ارزه خریدش چون خیلی پهناوره کلی مراحل داره وروش حسابی کارکردن واقعا خرج کردن الکی نیست ولی کالف دیوتی خیلی زوره پول دادن بهش
کپیش که میپرم سره کوچه 30تومنه وای بحال اورجینالش اخه مگه اورجینالش چنده فکرنکنم باقیمت 30تومن فرقی داشته باشه قیمتش اخ اکتیویژن حرص میخوره که 30تومن رایت هم براملت ایران گرونه که واقعاهم گرونه به امید دی وی دی هزارتومن=))
از این به بعد همین هست آقا رضا...یعنی یه چند وقتی هست که اینطوری شده...
بازی ها به خاطر اینکه گرافیکشون خیلی بالا رفته و نسل جدید هست، دیگه تو کشور های خارجی هم دارن به بلوری 50 گیگی رو میارن
البته شش تا دی وی دی ناین، یه کمی زیاد هست فکر کنم...کل بازی 40 گیگ هست و با روش های مختلف جهت فشرده کردن، حجم کمتر هم میشه...
به هر حال فکر میکنم از این به بعد دانلود نسخه ی بلک باکس بازی ها اجباری بشه چون واقعا دانلود هر باز 40 گیگ، سخت هست
@};-
بله محمدخان البته این حجم هاتوکشورهایه خارحی سوسکی بیش نیست برادانلود تومملکته ماکه رایت هست که دیگه مسئله گرافیک وحجم سنگین وفشرده سازی درکارنیست
توخارج اگه بلوری یا دی وی دی بخره اورجیناله وتویه اقتصادکشورش هم کمک میکنه ودولت هم به اونا امکانات شرکت اکتیویژن بافروش این بازی ها باید به دولت مالیات بده وفقط دی وی دی اورجینال باکیفیت میده بیرون وبرامردمش پول ارزشی نداره اونا یه بازی رو یه بارمیفروشن وباقیمت نسبتابالا به خاطرحجم وگرافیکش اونوقت توایران یکی بازی رومیگیره به هزارنفر میفروشه به اسم حجم بالا که حجمش هم بااصلی کلی فرق داره
وقتی یه نفرازایران بانت نامحدود براحتی دانلود میکنه وهزارتا نسخه ازش کپی میکنه وبه کله شهرهامیفرسته دیگه واقعا 30تومن زیادنیست که هیچی گیره مانمیادبااین گرونیا
حالانوبرونس تایه ماه دیگه به 10و15تومن هم میرسه من فکرکنم اگه بخوای 3تابازی بگیری یا کلا تو2ماه هربازی رواجراکنی پوله یه سیستم یاکنسول ازجیب ادم رفته ماکه ازاین به بعد2ماه 2ماه رنگه بازی روبه سیستم نشون میدیم
ایا GTAV بزودی شبیه به فیلم خواهد شد؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از عرضه هر نسخه از سری پر طرفدار GTA بروی پلتفروم PC همواره شاهد MOD های مختلفی برای GTA بروی پلتفروم PC هستیم
حال گروهی از طرفداران پراپا قرص بازی GTAIV مود جدیدی برای این ابر گیم با کیفیت تکسچر 4K طراحی کردن که به جرات میتوان گفت گرافیک بصری بازی بطور کامل دگرگون شده است.
با هم مروری میکنیم به چند عکس بینظیر از MOD جدید GTAIV . و خواهیم دید چطور یک بازی نسل قبلی بروی PC شبیه به یک معجزه میشود.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میدانیم که راک استار بتازگی اعلام کرد نسخه PC بطور کامل از رزولوشن 4K و 60FPS پشتیبانی خواهد کرد و همچنین بازی از کیفیت و جزئیات بهتری نسبت به نسل قبل بهره مند است و از نظر بصری تفاوت بسیار زیادی با GTAIV خواهد داشت
پیشبینی میشود بزودی GTAV با توجه به گرافیک ارتقا یافته نسل جدید بروی PC بواسطه مودینگ تبدیل به فیلم خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک دانلود این مود کجاس؟؟؟؟:d
والا بهزاد جان در این مورد فعلا چیزی اعلام نشده احتمالا دارن روش کار میکنن ولی مودهای دیگه enb موجودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Turok [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه یکی بگه بازی اساسینس یونیتی کی میاد نسخه pc ?دیگه خسته شدم[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سه روز دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Assassin’s Creed Unity Gold Edition با حجم 40 GB لیک شده . بزودی بازی منتشر خواهد شد .
همچنین نقشه بازی Far Cry 4 لیک شد
نقاط رنگی روی نقشه نشانگر شرایط جغرافیایی منطقه خواهد بود.
آقا بازی pess 2015 برای pc کی میاد؟
*** فیفا 15 کی میاد؟
استخون درد گرفتیم از بس فوتبال بازی نکردیم:((
pes که 3-4 روز دیگه
fifa هم هنوز ک..ر..ک نشده و drm شاخی داره
سلام ببخشیدنقل قول میکنم اون دوتا اساسینس چیه جریانش یکی assassins china واساسینس dead kingsنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا انودیا اینقدر که به کنسول های جدید انتقاد می کند کنسولهای نسل قبلی رو انتقاد نکرد .اگر کنسولهای جدید از سخت افزار انویدیا استفاده می کردند باز هم اینقدر انتقاد می کرد؟نقل قول:
معرفی میکنم شاهکاری از شرکت یوبی سافت :))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من وقتی این عکسهارو میبینم بیشتر به عظمت و شکوه راک استار پی میبرم
واچ داگز با همه مشکلاتش اینقدر دیگه فاجعه نبود
بطور کامل اعتمادو نسبت به شرکت یوبی سافت از دست دادم . منتظر gtav هستم
انویدیا به کنسولها گیر نداده متن خبرو بخونی اشاره کرده دیگه بازی فقط تو کنسول خلاصه نمیشه PC ها تبلتها موبایل ها مواردی هستن که میشه باهاشون از گیم لذت بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عناوین زیادی دارن برای PC تایید میشن و کنسولها همین اول نسل ضعف سخت افزاری دارن دیگه مثل نسل قبل نیست و PC کیلومترها با کیفیت کنسولها فاصله داره
درضمن خود کنسول 399 دلاره هزینه تمام شده هر تراشه برای خود AMD حدود 265 دلار اب میخوره AMD خیلی هنر کنه رو هر کنسول 15 دلار سود کنه . فروش کنسول انچنان سودی نسیب انویدیا نمیکنه که حالا بخواد حسرت چیزیو بخوره
خود سونی هم بیشتر سودش رو فروش بازیهاست تا سخت افزار
این باگ تصادفیه یا برای همه اینجوره؟!!نقل قول:
الان این لولو خورخوره رندر کرده که:))
احتمالا برای هالووین بوده:d
نه برای تمام پلتفروم ها همینطوره برای کنسولها و PC . مشکلات افت فریم زیادی تو بازی گزارش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کار به جایی رسیده اخطار دادن :d
مثل همیشه باید برای بازی اپدیت بیاد . البته یک اپدیت 800 مگابایتی برای PS4 اومده . و باید منتظر باشیم
برعکس پیشبینی ها Assassin’s Creed: Rogue بهتر ظاهر شده
البته آقا وحید با یه باگ نمیشه بزرگترین ناشر بازی های رایانه ای رو زیر سوال برد، ناشر که بهترین بازی های دنیا رو عرضه میکنه...
راک استار هر چه قدر هم که بزرگ باشه، با موضوع "اسلحه خونه بودن شخصیت اصلی بازی تو GTA" پیشاپیش زیر سوال هست، حالا موارد دیگر بماند :)
در مورد کنسول ها هم واقعا انویدیا ضرر کرده...این یه حقیقتی هست که بالاخره اتفاق افتاده و AMD زرنگی کرده تو این موضوع و هیچ جوره هم انویدیا نمیتونه این موضوع رو رد کنه
حتی همون 15 د لار روی هر دستگاه هم چیزی هست که انویدیا در حال حاضر اون رو از دست داده.....اما خیلی چیزای دیگه هست که AMD در کنار این 15 د لار داره
به عنوان مثال، همکاریش با شرکت های مختلف (چیزی که زیاد داریم میبینیم) میتونه همون 30یاست های AMD رو که هممون دیدیم رو به وجود بیاره، همون 30یاست هایی که مثلا باعث میشه عملکرد کارت های انویدیا بسیار پایین باشه و از این جور چیزا
اما یه مسئله ی مهم، در مورد لذت بازی
درسته که کنسول ها خیلی از PC ها عقب تر هستند اما لذتی رو که اونا دارن هیچ وقت یه PC نمیتونه داشته باشه
حالا جدای از لذت، هزینه ی دست و پا کردن یه سیستم برای اجرای بازی ها با رزولوشن فول اچ دی و مثلا 30 فریم و حتی نه 60 فریم، بسیار بالا هستش...خیلی بالا و بعد از دو سال هم قدیمی میشه
نمونش سیستم خودم که دو سال پیش تو تابستون خریدم و همه ی بازی ها رو با بهترین شرایط اجرا کردم...اما الان تو بعضی از بازی ها به نفس زدن میفته برای اجرا کردن! البته این رو مثال زدم، سیستمم رو من وقتی نسل هشتم داشت میومد خریدم و مثال زدم....حالا اگر یه سیستم برای گرفتن 60 فریم هم باشه که دیگه هیچی...
الان تنها خرید یه کارت گرافیک قدرتمند (که تازه بهترینش نخواهد بود)، به 1 میلیون تومان پول نیاز داره...یه پاور هم باید براش خرید 300 400 تومن ... در صورتی که قیمت PS4 الان 1.400 هستش....پردازنده، رم و مادربورد و البته وسایل جانبی دیگه هم بماند....
به همین خاطر، PC Gaming اصلا اقتصادی نیست و همین موضوع، ارزش رفتن به سمتش رو میاره پایین اما با کنسول حداقل آدم خیالش راحته که 7 سال کامل پشتیبانی میشه و بعد از اون کم کم پشتیبانیش کمتر میشه و دغدغه ی این رو نداره که این بازی رو نمیکشه، سیستم این بازی بالاست، اعلام شده این بازی فلان هستش و و و و ....
در کنار همه ی اینها، عناوین انحصاری کنسول ها، دو نفره یا چند نفره بازی کردن در کنار هم و با دسته، بازی های متنوع و خیلی چیزای دیگه، یه ویژگی مثبت برای کنسول ها هست که برای پر شدن جیب سازندگان، هیچ وقت این چیزا به دنیای PC وارد نمیشه، هیچ وقت...
محمد جان من هیچ وقت بدون ارائه منبع معتبر حرفی نمیزنمنقل قول:
البته آقا وحید با یه باگ نمیشه بزرگترین ناشر بازی های رایانه ای رو زیر سوال برد، ناشر که بهترین بازی های دنیا رو عرضه میکنه...
راک استار هر چه قدر هم که بزرگ باشه، با موضوع "اسلحه خونه بودن شخصیت اصلی بازی تو GTA" پیشاپیش زیر سوال هست، حالا موارد دیگر بماند :)
من یوبی سافتو زیر سوال نبردم شما اگه صحبتهای منتقدین برای مثال بررسی های DF و سایر منابع دنبال کنید متوجه میشید این منتقدین برجسته هستن که دارن یوبی سافتو زیر سوال میرن
ما منکر بازیهای خوب یوبی سافت نمیشم اما متاسفانه یوبی سافت فقط بفکر پول اخر ساله و سازنده رو مجبور میکنه تا بازی بدون تست روانه بازار کنه که با همچین فجایعی روبرو میشیم
در وصف یوبی سافت گفته شده ( حرف منم نیست :d)
به بدرستی هم اشاره شدهنقل قول:
we may simply be looking at a game where the developers ran out of time
بحث NVIDIA VS AMD را نمیندازمنقل قول:
در مورد کنسول ها هم واقعا انویدیا ضرر کرده...این یه حقیقتی هست که بالاخره اتفاق افتاده و AMD زرنگی کرده تو این موضوع و هیچ جوره هم انویدیا نمیتونه این موضوع رو رد کنه
حتی همون 15 د لار روی هر دستگاه هم چیزی هست که انویدیا در حال حاضر اون رو از دست داده.....اما خیلی چیزای دیگه هست که AMD در کنار این 15 د لار داره
به عنوان مثال، همکاریش با شرکت های مختلف (چیزی که زیاد داریم میبینیم) میتونه همون 30یاست های AMD رو که هممون دیدیم رو به وجود بیاره، همون 30یاست هایی که مثلا باعث میشه عملکرد کارت های انویدیا بسیار پایین باشه و از این جور چیزا
ولی فقط همینو بدونید
شرکت nvidia نه تنها در زمینه کارت گرافیک و صنعت سخت افزار و بازیهای pc , بلکه در تاپ ترین صنایع روز از جمله اتومبیل های هیبریدی ، شتاب دهنده های ذرات ، در زمینه های پزشکی و درمانی از جمله به کار گیری قدرت gpu ها و cuda core ها در شکستن توالی ژنتیکی سلول های سرطانی و شبیه سازی های بیوشیمیایی و زیستی و ... هر روز پر رنگ تر ظاهر میشه و قرارداد های هنگفتی با این کمپانی ها داره ،
حال این سوال مطرح میشه که ایا با این حجم از سرمایه گذاری در زمینه های دیگه nvidia با از دست دادن بازار تولید سخت افزار کنسول چیزی رو از دست داده ؟
پس اینکه انویدیا چیزیو از دست داده درست نیست کما اینکه منابع و امار خبر از سود کلان شرکت بواسطه معماری فوق موفق ماکس ول میده
نظر شخصی شماست و قابل احترامنقل قول:
اما یه مسئله ی مهم، در مورد لذت بازی
درسته که کنسول ها خیلی از PC ها عقب تر هستند اما لذتی رو که اونا دارن هیچ وقت یه PC نمیتونه داشته باشه
نظر شخصی منم اینه :
من بطور کل کسی رو که به بازیهای استراتژیک علاقه نداشته باشه ( که خواستگاه اصلیش PC )
به عنوان پی سی گیمر قبول ندارم البته این نظر شخصی منه چطور ممکنه یک گیمر واقعی لذت نشونه گیری با موس ول کنه و از لذت بیشتر کنسول با انالوگ های کند عذاب اور صحبت کنه
به هر روی هر کسی نظری داره و PC برای من بی نهایت لذت بخشه
در مورد سیستمت حرفی نمیزنم اما توجه کن درسته هزینه اولیه یک کنسول به ظاهر کم باشه ولی شما هزینه خرید یک سال بازیهای کنسولی حساب کنی در سال چیزی در حدود 20 میلیون تومن فقط باید هزینه بازی کنی تازه اونم با بدترین رزولوشن و کیفیت ممکننقل قول:
حالا جدای از لذت، هزینه ی دست و پا کردن یه سیستم برای اجرای بازی ها با رزولوشن فول اچ دی و مثلا 30 فریم و حتی نه 60 فریم، بسیار بالا هستش...خیلی بالا و بعد از دو سال هم قدیمی میشه
نمونش سیستم خودم که دو سال پیش تو تابستون خریدم و همه ی بازی ها رو با بهترین شرایط اجرا کردم...اما الان تو بعضی از بازی ها به نفس زدن میفته برای اجرا کردن! البته این رو مثال زدم، سیستمم رو من وقتی نسل هشتم داشت میومد خریدم و مثال زدم....حالا اگر یه سیستم برای گرفتن 60 فریم هم باشه که دیگه هیچی...
الان تنها خرید یه کارت گرافیک قدرتمند (که تازه بهترینش نخواهد بود)، به 1 میلیون تومان پول نیاز داره...یه پاور هم باید براش خرید 300 400 تومن ... در صورتی که قیمت PS4 الان 1.400 هستش....پردازنده، رم و مادربورد و البته وسایل جانبی دیگه هم بماند....
به همین خاطر، PC Gaming اصلا اقتصادی نیست و همین موضوع، ارزش رفتن به سمتش رو میاره پایین اما با کنسول حداقل آدم خیالش راحته که 7 سال کامل پشتیبانی میشه و بعد از اون کم کم پشتیبانیش کمتر میشه و دغدغه ی این رو نداره که این بازی رو نمیکشه، سیستم این بازی بالاست، اعلام شده این بازی فلان هستش و و و و ....
در کنار همه ی اینها، عناوین انحصاری کنسول ها، دو نفره یا چند نفره بازی کردن در کنار هم و با دسته، بازی های متنوع و خیلی چیزای دیگه، یه ویژگی مثبت برای کنسول ها هست که برای پر شدن جیب سازندگان، هیچ وقت این چیزا به دنیای PC وارد نمیشه، هیچ وقت...
همین ACU بنظر من حتی یک دلار هم ارزش خرید نداره ولی کنسول گیمرها به اجبار مجبور هستن 60 دلار برای این اشغال پیاده بشن . ولی رو PC همون بهتر که پایرت بشه
یه بنده خدایی بود کنسول گیمر بود میگفت واچ داگزو روی PS4 بدون مشکل اجرا کرده و معتقد بود کنسول خیلی بهینس
ازش سوال کردم شما واچ داگزو روی PS4 با چه تنظیماتی اجرا کردی
جواب داد : 900P تنظیمات LOW
جواب دادم : خوب دوست گرامی من اگه بخوام واچ داگزو روی PC خودم 900P LOW اجرا کنم بازی 120 فریم میشه تازه اونم 1080P نه 900P :)) اونم بدون لگ .
متاسفانه کنسول گیمرها چیزی در مورد 30FPS و 60 FPS نمیدونن اطلاعات سخت افزاری بسیار پایینی دارن و اصلا نمیدونن تکنیک aa در بازی چه کاربردی داره :d پس توقعی نمیشه ازشون داشت
الان اکثر انحصاریهای کنسول مثل همین عنوان انحصاری سونی DC دارن اپیک فیل میشن انگیزه ایی در من برای خرید قوطی ایجاد نمیکنن
تنها موردی که میتونه خرید PS4 توجیه کنه بازیهای ناتی داگه مگرنه اونم نبود کنسول مفت گرون بود :d
به شما هم پیشنهاد میکنم اگه تجربه بدی با PC داری حتما حتما سعی کن در اینده کنسول بخری تا بعدا به حرفهای من برسی
موفق پیروز باشی@};-
اینو قبول دارم آقا وحید که یوبی سافت در این موارد ضعیف عمل میکنه ولی همواره بهترین بازی های سال برای یوبی سافت هستش. شما نگاه کنید، هر سبکی که یوبی سافت پا بذاره، بقیه باید فاتحشون رو بخونن...نمونش رو هم همه جا دیدیم..نقل قول:
محمد جان من هیچ وقت بدون ارائه منبع معتبر حرفی نمیزنم:d
من یوبی سافتو زیر سوال نبردم شما اگه صحبتهای منتقدین برای مثال بررسی های DF و سایر منابع دنبال کنید متوجه میشید این منتقدین برجسته هستن که دارن یوبی سافتو زیر سوال میرن
ما منکر بازیهای خوب یوبی سافت نمیشم اما متاسفانه یوبی سافت فقط بفکر پول اخر ساله و سازنده رو مجبور میکنه تا بازی بدون تست روانه بازار کنه که با همچین فجایعی روبرو میشیم
در وصف یوبی سافت گفته شده ( حرف منم نیست)
اینی هم که منتقدین میگن، جو گیر هستند که اینطوری صحبت میکنن....خب حال یه باگی یه جا دیده شد....که چی؟ دلیل نمیشه....منتقدین همیشه اینطوری بودن و هستن و همیشه به کوچکترین نکات گیر میدن...این خاصیت منتقدین هست وگرنه همیشه دقت کنید، عمل مردم با حرف منتقدین فرق داره
به نظر من اصلا اهمیتی نداره منتقدین چی میگن بلکه چیزی که مهمه، استقبال و نظرات مردم هست....
من در مورد انویدیا کاملا میدونم که شرکت بسیار بزرگی هست و تو همه چیز داره پیشرفت میکنه و اینم میدونم که AMD واقعا تو این سال ها در برابر انویدیا حرفی نداشته و از این به بعد هم ندارهنقل قول:
بحث NVIDIA VS AMD را نمیندازم
ولی فقط همینو بدونید
شرکت nvidia نه تنها در زمینه کارت گرافیک و صنعت سخت افزار و بازیهای pc , بلکه در تاپ ترین صنایع روز از جمله اتومبیل های هیبریدی ، شتاب دهنده های ذرات ، در زمینه های پزشکی و درمانی از جمله به کار گیری قدرت gpu ها و cuda core ها در شکستن توالی ژنتیکی سلول های سرطانی و شبیه سازی های بیوشیمیایی و زیستی و ... هر روز پر رنگ تر ظاهر میشه و قرارداد های هنگفتی با این کمپانی ها داره ،
حال این سوال مطرح میشه که ایا با این حجم از سرمایه گذاری در زمینه های دیگه nvidia با از دست دادن بازار تولید سخت افزار کنسول چیزی رو از دست داده ؟
پس اینکه انویدیا چیزیو از دست داده درست نیست کما اینکه منابع و امار خبر از سود کلان شرکت بواسطه معماری فوق موفق ماکس ول میده
ولی حتی یه سود بسیار کوچیک تو یه صنعت بسیار بزرگ مثل کنسول های بازی، یک ضرر حساب میشه...درسته الان که انویدیا تو این صنعت نیستش از AMD عقب نمونده اما همین نبودنش یه پوئن مثبت برای AMD هستش....
تو دنیای رقابت بین شرکت ها و سازنده های انقدر بزرگ، حتی چیز های بسیار کوچیک هم با اهمیته....در صورتی که صنعت کنسول ها اصلا چیز کوچیکی نیست و روز به روز داره جلو میره
بله البته، نظر شخصی هر کسی قابل احترام هستنقل قول:
نظر شخصی شماست و قابل احترام
نظر شخصی منم اینه :
من بطور کل کسی رو که به بازیهای استراتژیک علاقه نداشته باشه ( که خواستگاه اصلیش PC )
به عنوان پی سی گیمر قبول ندارم البته این نظر شخصی منه چطور ممکنه یک گیمر واقعی لذت نشونه گیری با موس ول کنه و از لذت بیشتر کنسول با انالوگ های کند عذاب اور صحبت کنه
به هر روی هر کسی نظری داره و PC برای من بی نهایت لذت بخشه
اما، من اعتقاد چندانی به جملاتی مثل "پی سی گیمر" و "کنسول گیمر" ندارم....به شخصه هم عاشق بازی های استراتژیک هستم...Company of Heroes، Rise of Nations و Strobghold Crusader هم از جمله ی بازی های مورد علاقم هست...هفته ی پیش بود فکر کنم Rise of Nations رو نصب کرده بودم...
درسته سیستم من اصلا حرف زدن نداره :d من فقط مثال خواستم بزنم تا منظورم رو برسونم...نقل قول:
در مورد سیستمت حرفی نمیزنم اما توجه کن درسته هزینه اولیه یک کنسول به ظاهر کم باشه ولی شما هزینه خرید یک سال بازیهای کنسولی حساب کنی در سال چیزی در حدود 20 میلیون تومن فقط باید هزینه بازی کنی تازه اونم با بدترین رزولوشن و کیفیت ممکن:))
همین ACU بنظر من حتی یک دلار هم ارزش خرید نداره ولی کنسول گیمرها به اجبار مجبور هستن 60 دلار برای این اشغال پیاده بشن . ولی رو PC همون بهتر که پایرت بشه
یه بنده خدایی بود کنسول گیمر بود میگفت واچ داگزو روی PS4 بدون مشکل اجرا کرده و معتقد بود کنسول خیلی بهینس
ازش سوال کردم شما واچ داگزو روی PS4 با چه تنظیماتی اجرا کردی
جواب داد : 900P تنظیمات LOW
جواب دادم : خوب دوست گرامی من اگه بخوام واچ داگزو روی PC خودم 900P LOW اجرا کنم بازی 120 فریم میشه تازه اونم 1080P نه 900Pاونم بدون لگ .عنوان انحصاری سونی DC دارن اپیک فیل میشن انگیزه ایی در من برای خرید قوطی ایجاد نمیکنن
متاسفانه کنسول گیمرها چیزی در مورد 30FPS و 60 FPS نمیدونن پس توقعی نمیشه ازشون داشت
الان اکثر انحصاریهای کنسول مثل همین
تنها موردی که میتونه خرید PS4 توجیه کنه بازیهای ناتی داگه مگرنه اونم نبود کنسول مفت گرون بود :d
به شما هم پیشنهاد میکنم اگه تجربه بدی با PC داری حتما حتما سعی کن در اینده کنسول بخری تا بعدا به حرفهای من برسی
اما سیستم پی سی گیمر ها اصل حرف هست....چند تا سیستم گیم تو انجمن خودمون معرفی شده که برابر با حقوق 6 7 ماه یک کارمند عادی هستش؟؟؟؟
ببخشید یه کمی بحث پیچ خورد......شما دارید شرایط فعلی رو میگید؟؟؟ شرایطی که قفل کنسول های جدید هنوز شکسته نشدن؟
یعنی الان شما تمامی بازی هایی رو که دارید و با PC انجام میدید ارجینال میخرید که این حرف رو میزنید؟؟؟
ما تو ایرانیم و در مورد کشور خودمون صحبت میکنیم وگرنه خارج از ایران، خودتون بهتر از من میدونید که این هزینه ها چیزی نیست براشون....
شما همین الان رو نگاه نکنید قفل کنسول ها شکسته نشدن....4 روز دیگه قفلشون شکسته بشه، هر بازی 10 تومن بیشتر قیمت نداشت، اونوقت ببینید کسی میره سمت PC
به نظر شما ACU آشغال هست؟ یعنی انقدر ضعیفه که شما ازش با کلمه ی "آشغال یاد میکنید؟ و اینکه شما این بازی رو انجام نمیدید؟؟؟؟؟! :|
دیگه تو بزرگی سری AC هیچ شکی نیست و همونطور که گفتم بر خلاف حرف سازنده ها، هر روز داره از قبلش بزرگتر هم میشه....
در مورد اون اپیک فیل شدن هیچ اطلاعی ندارم، اظهار نظر نمیکنمنقل قول:
الان اکثر انحصاریهای کنسول مثل همینعنوان انحصاری سونی DC دارن اپیک فیل میشن انگیزه ایی در من برای خرید قوطی ایجاد نمیکنن
خب ببینید...دقیقا هم حرف من همین هست
نکته ی مثبت کنسول ها بازی هاش هست که قبل تر هم گفتم....پی سی گیمر ها با سیستم های چند میلیون تومانیشون آرزو دارن خیلی از بازی های کنسول ها رو تجربه کنن
غیز از این هست؟ واقعا براشون آرزو شده و هیچ وقت هم به آرزوشون نخواهند رسید....حالا بیان 4 تا بازی رو که برای کنسول عرضه میکنن، برای PC هم بدن و از انحصار در بیاد..بقیه ی بازی ها چی؟
من همیشه گفتم.....اتفاقا دو سه روز پیش به برادرم میگفتم....بله، تو بازی های شوتر اول شخص، 100 سال کنسول ها به پی سی نمیرسن اما از شما سوالی دارم...انجام یکی از بهترین بازی های سال گذشته، Rayman Legends، با ماوس و کیبورد پشت کامپیوتر لذت بخش تر هست یا دسته های فوق العاده ی کنسول ها روی مبل؟
جهت اطلاع شما هم عرض کنم، بر خلاف تصور بسیاری از دوستان، من 13 سال هست که با کامپیوتر بازی میکنم...اینم که میگم 13 سال، نه اینکه فکر کنید برام میبردن تو بازی بهم میدادن بازی کنم بلکه میرفتم خونه ی دوستانم کپی کردن *** رو بهشون یاد بدم....
هیچ تجربه ی بدی هم از پی سی ندارم اما تجربه کردن دنیای کنسول گیمر ها، آرزوی هر پی سی گیمری هست و منم یکی از همونام، مثل خیلی های دیگه.....
آقا من دست به بحثم خوبه ها، پایم :d@};-
ویرایش : انقدر حرف زیاد بود یادم رفت :دی
فقط PS4 مد نظر من نیست ... Xbox One هم هست...
کدوم بازی ریسینگی مثل سری Forza یا Gran Turismo هستش؟؟ اینم از همون مواردی هست که گفتم آرزوش به دل پی سی گیمر ها مونده و تا ابد هم میمونه
واقعا از صحبتهات تعجب کردم بخاطر همین که میگی 13سال با کامپیوتر بازی میکنی . من همیشه فکر میکردم تو اخبار گیم خیلی خوب دنبال میکنی و اینجور چیزارو میدونی ولی نظرم بکل عوض شد
منتقدین جو گیر هستن اینجوری صحبت میکنن؟؟؟ یا شما فن یوبی سافت هستی ؟نقل قول:
منتقدین میگن، جو گیر هستند که اینطوری صحبت میکنن.
برای نمونه
اگه اینجوری باشه پس باید در صنعت سینما هنر فیلم سازی تخته بشه
اینجوری حساب کنی از نظر برادر زاده من فیلم لاک پشتهای نینجا بهترین فیلم دنیاس :d
اینطور که فکر میکنی نیست بازیها هم مورد نقد بررسی صدها سایت معتبر قرار میگیرن و اگر بازی لیاقت نمره خوبو داشته باشه حتما بهش داده میشه .
اینکه سری اساسین سری موفقی بوده ربطی به امتیاز AC Unity نداره هر نسخه متا خودشو داره
درمورد سایر حرفات هم صحبتی ندارم چون تا صبح هم با هم بحث کنیم شما حرف خودتو میزنی پس بحث بی فایدس
معماری کنسولها X86 کاملا شبیه PC .. فردایی که هک بشن پس فرداش با شبیه ساز در خدمت همون چندتا دونه انحصاری خواهیم بود
درضمن شما روی PC میتونی براحتی با انواع اقسام دسته کنسول گیم پد و هر چیزی که دوست داری لم بدی رو مبل بازی کنی :d ( حتما سعی کن یدونه گیم پد بخری )
بستگی به پی سی گیمرش داره ... اگه طرف پی سی گیمر واقعی باشه هیچوقت همچین ارزویی به دلش نمیمونهنقل قول:
کدوم بازی ریسینگی مثل سری Forza یا Gran Turismo هستش؟؟ اینم از همون مواردی هست که گفتم آرزوش به دل پی سی گیمر ها مونده و تا ابد هم میمونه
ابر ریسینگ Project CARS
به ضرس قاطع میگم گرافیک هنری و تکنیکی این بازی روی PC HIGH END براحتی فورزا و جی تی مثل اب خوردن قورت میده :d
منتظر این ابر ریسینگ روی PC باش ..
من یوبی سافت هیتر نیستم اما نقد بررسی کارشناسان گیم تو سایتها معتبر بخوبی دنبال میکنم و نظرشون کاملا درسته
یوبی سافت بازیهای خوبی ساخته ولی پول پرسته اکثر بازیهاش بهینه نیستن وقت کافی به سازنده بازی نمیده تا یه بازی ترو تمیز بدون مشکل بتونن ارائه بدن
چون نمیخواد فروش اخر سال از دست بده به اجبار بازی بدون روتوش و تست همینجوری با عجله لیک شده.
موفق باشی @};-
دوستان اینو نگاه کنید ته خندس :))
نمرات بازی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تا این لحظه
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 100
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 95
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 95
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 90
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 90
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 88
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 87
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 85
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 80
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 80
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 76
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 70
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 92
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 88
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 87
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 86
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 85
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] – 75
به این میگن یه بازی خوب با نمره های ایده ال
نقل قول:
این عکسها مراحل تبدیل انسان به زامبیه؟
میخواد پیرمردرو بخوره!؟؟:d
سلام به دوستان عزیز
در مورد یونیتی و یوبیسافت باید بگم به معنای واحد کلمه خراب کردند.امسال برای یوبی میتونست بهترین سال باشه ولی یوبی استفاده نکردو همش از هایپ های بی مورد استفاده کرد و نتیجش رو هم داره میبینه.
اما در مورد انویدیا
بزرگترین اشتباه زندگیم خرید کارت گرافیک انویدیا بود.تمام شرکت های بزرگ بازیسازی از جمله راکستار و ea و مایکروسافت و سونی فقط و فقط دارند با ای ام دی همکاری میکنند ولی یوبی بدبخت اومده با انویدیا قرار داد بسته.جان من بهخ بازی های یوبی نگاه کن.نمونش واچ داگز.بدترین پورت تاریخ بازی های کامپیوتری
طرف با gtx 780 ti تا 13 فریم افت داشته.خب ادم چی بگه.جالب هم اینجاست که مثل جوگیر ها همش پز تکنیک های گرافیکیش رو میده.تمام تکنیک های گرافیکی انویدیا جز txaa بر روی ای ام دی با تفاوت خیلی پایین اجرا میشن.این انتیالیازینگ هم بازی رو به شدت تار میکنه.مطمئن باش سازندگان the order 1886 هم بعد از استفاده ازش پشیمون میشن مگر اینکه تغییر اساسی پیدا کنه.همین تکنولوژی منتل ای ام دی کل انویدیا رو قورت میده.قبول دارم در زمینه های غیر گیم که نام برده شد عالی عملکرده ولی در زمینه گیم افت شدیدی داشته.قیمت گرافیک هاش هم که سرسام اوره.
در رابطه با بحث کنسول و پی سی بستگی به بودجه طرف داره.اگه میتونی بالای 5 و نیم میلیون خرج کنی پی سی بهتره ولی اگه نمیتونی کنسول خیلی بهتره.بازیهاش هم گرونه و میشه و اجاره و انتقال داد.شما گفتید 20 میلیون تومن در سال باید طرف هزینه کنه.یعنی واقعا یک نفر در طول سال 100 تا بازی میخره؟ایشون بهتره که دیگه ترک زندگی و تحصیل کنه و با ps4 ازدواج کنه.همچین ادم هایی در زندگی به هیچ جایی نمیرسن و محاله موفق باشن.موقعی که کنسول داری مشکل افت فریم و بهینه سازی و اینا نداری و انحصاری های تمیز هم که در اختیازته.لطفا از انحصاری های پی سی حرف نزنید که همشون روی هم در برابر لست او اس هیچی نیستند.برای پی سی هم که قفل drm اومده و بازی ها به زور *** میشن.این تمام حرف من بود.ممنون از همگی.
نقل قول:
در مورد عوض شدن نظرتون، نظر هر کسی برای خودش محترمه........................
هم منتقدین جوگیر هستن، هم من فن هیچ شرکتی و چیزی نیستم...
حرف های شما پر از مغلطه هستش....شما کاملا منظور من رو متوجه شدید...نمیدونم شایدم متوجه نشدید
شما به جای باز کردن بحث های جدید، بهتره پاسخ اون همه حرفی رو که زدم بدید
به قول شما، "پی سی گیمر" بودن، به چه قیمت؟ الان سیستم یه پی سی گیمر چه قدر قیمت داره؟ طرف میخواد دو روز بازی کنه، بعد میره سربازی و سر کار و زندگی...یه سیستم گیم جمع کنه با شرایطی که شما دوست دارید حداقل 5 میلیون تومن هزینش میشه.....اینم که میگم حداقلش هست....آمار قیمت ها و این چیزا رو هم شما بهتر از من دارید.
درآمد یه آدم عادی چه قدره؟ اینجا خارج از ایران نیست که بگیم درآمد ها بالاست...ما تو ایرانیم
جمع کردن یه کیس گیم (اونطوری که شما میگید)، خدا تومن پول میخواد و بعدش هم به سرعت برق قدیمی میشه....اما هزینه ی یک کنسول ، 1.5 میلیون هست...حتی خرید کنسول هم سخته و قیمتی که داره اندازه ی 2 ماه حقوق کامل یه آدم هست
مگر اینکه کسی که شما میگید، درآمد خوبی داشته باشه که هزینه کردن برای یه خرید یه کارت گرافیک با قیمت 1.5 میلیون تومن، براش چیزی نباشه که خب اون بحثش جداست و اصلا نباید در موردش صحبت کرد.....
در مورد معماری هم که شبیه ساز کنسول ها برای PC میاد، باید بگم که برای اجرا کردن همون بازی هم شما به سیستم قوی نیاز دارید، به همون سیستم چند میلیون تومنی.
اصلا بحث من قیمت هست....مهم ترین موضوع که نمیدونم چرا شما انقدر ساده ازش میگذرید و در موردش هیچ صحبتی ندارید......
به هر حال، امیدوارم بحث ادامه پیدا نکنه.
من خیلی دست به بحثم خوبه ولی نه اینطوری چون واقعا از وقت و حوصله ی من خارجه @};-
سلامت باشید@};-
بحث شما قیمته ؟ یدونه ps4 بخرید 1.800 بعد چهارتا بازی 250 تومنی هم بخرید که میشه 2 میلیون تومن جمعا میشه 3.800 .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد میتونی بازیتو تموم کردی با یه بازی جدید تعویض کنی 50 تومنم روش ضرر کنی خوشحالم باشی داری سود میکنی . اکثر بازیهارو 900P very low بازی کنی بدون افت فریم و لگ
اخرین قیمتی که از gtav برای ps4 توی ایران داشتم 290 هزار تومن ناقابل بود . میخریش بازیش میکنی ... ولی یه مشکلی هست وقتی بازی تموم کردی باید بازی با یه بازی دیگه تعویض کنی سر هم بدی ( و بازی برای همیشه فراموش کنی به تاریخ بپیونده چون دیگه هیچوقت نمیتونی اون بازی داشته باشی)
در نهایت تعداد بازیهای ps4 که داری حتی به تعداد انگشتان یک دست هم نرسه .
نکته: تازه این همه در صورتی یه که شما فقط بازی انحصاری PS4 تجربه کنی .. مگرنه برای تجربه عناوین انحصاری XBOX ONE هم باید کنسول ماکرو سافتو بخرید که اینم اضافه بشه هزینه ها سر به فلک میکشه :d
ولی من نه داستانم با شما فرق داره من برام یه ارشیو قدرتمند گیم مهمه. من اول gtav رایگان دانلود میکنم اونم با 60 فریم نه 30 فریم کنسولی ( و از MOD های بی پایان در نسخه PC بهره مند میشم ).. بعد از مدتی اگه صلاح بدونم بازی اوریجینال میخرم و از انلاینش استفاده میکنم
همینطور acu , ویچر 3 .. بتمن و سایر عناوین یک سری از بازیها هم هستن که همیشه خریدم انلاین زدم و با نهایت کیفیت بازی کردم
شما PS4 بخر و ازش لذت ببر چه بحثیه راه انداختی ؟
بحث من مشخصه....بیشتر بشه هم کش پیدا مکینه...نقل قول:
من فقط میخواستم مثل سایر دوستان و شما که از کنسول با اسم "قوطی" یاد میکنید، نظر شخصیم رو بگیم و یه صحبت دوستانه داشته باشیم.
ولی مثل اینکه انگار داره یه کمی لحن صحبت ها تغییر پیدا میکنه که به شخصه موافق این موضوع نیستم.
....
دوستان خیلی تو فکر این هستم که نظرسنجی بذاریم تو بخش گیم یا بحث همگانی داشته باشیم
در مورد بازی های سال یا سبک های بازی های مختلف که عرضه میشن یا هر چیز دیگه ای مثل بهترین بازی هایی که تو سال 2014 عرضه شدن و این جور چیزا
دوستان نظر خاصی در این مورد دارن؟ البته بحث هایی که به قول آقا حسین بوی خون میدن، مثل مقایسه ی PES و FIFA نباشه :d
@};-
در جواب اقای vfsdf باید بگم واقعا بازی های ps4 روی لو و 900p هست؟یعنی الان انچارتد 4 روی لو و 900p هست؟گرافیک نسخه ps4 و pc واچ داگز خیلی کمه چطور شما میگید روی لو هست؟در ضمن شما از کجا میدونی gta v رو روی 60 فریم بازی میکنی؟مگه سیستم مورد نیازش اعلم شده این جزئیات و گرافیکی که من دیدم برای اولترا حداقل gtx 770 احتیاج هست.ویچر 3 رو اصلا حرفش هم نزن که فکر نکنم روی مدیوم هم بتونی اجراش کنی.gtx 780 ti از ایده ال اجرا کردنش عاجز مونده بعد شما میخای با gtx 480 با گرافیک بهتر از پی اس 4 بازی کنی؟درباره مود ها هم تا حدی درسته ولی تا حدی هم میتونه غلط باشه.خیلی از مود ها دارای اشکالات متعدد و باگ هستن مثل مود های اسکایریم که بازی من به خاطر مود ها ترکید.واقعا شما میخای یونیتی رو با نهایت کیفیت اجرا کنی؟خیلی دل خجسته ای داری.من هنوز نمیدونم بازی اجرا میشه یا نه.باز اگر gtx 770 یا gtx 780 داشتی حرفی بود.من حاظرم روی 720p و 30 فریم بازی کنم ولی افت فریم نداشته باشم.در ضمن رم و سیپیوت هم خیلی پایینه.بازی های نسل 8 اکثرش حداقل رم 6 میخان.
برای من ارتقا سیستم کار خیلی سختی نیست منتظر BIG MAXWELL هستم اینم که داری تو امضا من میبینی یکی از سیستمهای منه پس نگران من نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اولا اون چیزی مالیخولیایی که ناتی داگ بهتون نشون داد IN GAME نبود اگه طبق گفته خودش بخواد 60 فریم تحویلتون بده یحتمل اون چیزیی نیست که دیدی . دقت کن توی PS4 بجز یک تراشه خیلی ضعیف 7850 و CPU ازون ضعیف تر با معماری X86 چیز دیگه ایی نیست
پس این موضوع کلا از ذهنت دور کن که فکر کنی الان تو PS4 بمب اتم جاسازی شده میخواد اپولو هوا کنه ( اگرم میبینی بازیهای توی PS4 روون اجرا میشن بخاطر رزولوشن و تنظیمات LOW یا MEDIUM که استفاده شده اونم بدونه تکنیک AA ). متاسفانه PS4 ضعیف تر اون چیزی که فکرشو کنی تو اکثر تستها ظاهر شده اینم بخاطر وجود پر خیر برکت تراشه AMD بوده
رزولوشن اجرایی واچ داگز روی PS4 چیزی بیشتر از 900P نیست که یحتمل رو همین 480 تست کردم 1080 تنظیمات مدیوم خیلی بهتر از PS4 کیفیت گرفتم بهتره بررسی های DF بخونینقل قول:
گرافیک نسخه ps4 و pc واچ داگز خیلی کمه چطور شما میگید روی لو هست؟
که البته واچ داگز با اخرین MOD که براش ارائه شد به جرات میشه گفت گرافیک نسخه PC ده برابر از نسخه PS4 بهتره . میتونی سرچ کنی عکسهاشو ببینی
جهت اطلاع بازی GTAV راک استار نه تنها روی 60 فریم اجرا میشه بلکه اعلام شده بازی رزولوشن 4K ساپورت میکنهنقل قول:
در ضمن شما از کجا میدونی gta v رو روی 60 فریم
ولی متاسفانه روی کنسول 30 فریمه و بیشتر از 1080 نیست
تو اپشن بازی رزولوشن بزار روی 720 شک نکن افت فریم نخواهی داشت شما با این کارت گرافیک توقع داری الترا ستینگ 60 فریم بازی کنی ؟نقل قول:
.من حاظرم روی 720p و 30 فریم بازی کنم ولی افت فریم نداشته باشم.
ویچر 3 و بتمن سازندگان توانمندی دارن که به بهترین نحو بازی بهینه میکنن بدرستی از تکنیکهای انویدیا استفاده خواهند کرد و سوتی های عجیب غریب مثل یوبی سافت هرگز نمیدن.
در مورد پست قبلی خدمتتون عرض کنم با اینکه همین الان کمتر استدیو بازی سازی رفته سمت API MANTLE و بزودی API DX12 low level که عرضه میشه با توجه به حمایت های ماکرو سافت ضمن اینکه کنسولش هم همین api داره پس بطور کل api amd به تاریخ خواهد پیوست
موفق باشی
دوستان مقایسه کنسول و PC اصلا منطقی نیست. والا من با کنسول PS3 و Xbox چندتا بازی کردم تو این گیمنت ها گرافیکش با PS1 فرقی نداشت ! یعنی تصویر مربع مربع بود ! یعنی یاد این صحنه بازی افتادم اونوقت:
یا :d
PS4 و Xbox one هم به همین صورت بود حالا یکم بهینه تر شده بود در حد PS2 !
سخن آخر: کنسول کنسوله دیگه تا ابد به PC نخواهد رسید.
:-O این چرا اینجوریه عرفان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ترکیدم =))
@};-
والا دادا کنسوله دیگه :))نقل قول:
دوستان بعد از عرضه بازی Assassin’s Creed: Unity سهام شرکت یوبی سافت متاسفانه 9.12% کاهش پیدا کرده.
لینک منبع هم بسیار معتبره میتونید مشاهده کنید
بهترین اتفاق ممکنه برای گیمرها
دوستان کسی The Evil Within رو بازی کرده؟
این بازی چرا اینجوریه ؟ اگه کسی تا آخرش رفته بگه چی میشه اخرش من دیگه بازی نکنم , الان چپتر 11 ام
تنظیماتو دقیقا گذاشتم مثل PS4 و عکس گرفتم
رزولوشن عکس 900P هست که موقع اجرا تصویر کشیده میشه و کاملا مات و کدر خواهد شد. تکنیکهای انویدیا OFF کردم AA یحتمل خاموش کردم
بازی به این مصیبت کنسولی دچار شد :d
900P
البته DF گفته در نسخه PS4 فریم تا زیر 19FPS هم پایین میاد:)) ولی نکته جالب اینه من اینجا با تنظیمات کنسولی فریمم چسبیده به سقف :d
فقط در صورتی میتونید گرافیک نسل بعدی تجربه کنید که تنظیمات HIGH بزارید (اونم فقط روی PC HIGH END )
البته یوبی سافت اعلام کرده بزودی پچی ارائه میده تا نواقص روی هر سه پلتفروم اصلاح کنه
دوست عزیز شما میگی در نسخه کنسولی اصلا انتیالیازینگ وجود نداره و تفاوت ps4 و پی سی بسیار زیاده؟من فریم ریت نسخه ps4 رو دیدم فریمش پایین تر از 20 فریم نمیاد اگه خواستی نگاه کن همه جا هست.
وضعیت پی سی هم خیلی خرابه.یعنی برای 60 فریم بدون aa یک gtx 980 4gb لازمه؟حاک عالم بر سر یوبیسافت با این بازی ساختنش.خدا کنه gta v بهینه باشه.
این عکسی که گذاشتی هم کیفیت با نسخه کنسولیه؟حس نمیکنی زیاد فن بازی داری در میاری دوست من.کجاش اینجوریه اخه؟کیفیت نسخه ps3 این بازی هم اگه ساخته میشد اینطور نبود.
اقایه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مگه بازیوگرفتی؟ اونوقت باسیستم امضاء اجراکردی ؟
درضمن تواین بازی انویدیاسالاری موج میزنه hd7990 ضعیف تراز :))gtx760
r9 295x2 ضعیف تراز gtx780 :))
واقعا ایناکجادرس خوندن وتوکدوم ابادی فریم گرفتن:))بپردازنده ورمی که تست کردن ازکنسول xbx 1 گرافیک hd7790 کمتر فریم گرفتن این مشخصات دروغه کسی باورنکنه هامگه چه پردازنده ورمی داره
تواون عکسه که اساسینس 1دیده میشد
راست میگی چرا خودم توجه نکرده بودم.باید منتظر اطلاعات معتبر باشیم.
والا خودتم که باید با اون شاهکارت زیر 28 فریم بازی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من مثل شما نیستم مشخصات سیستم دروغ تو امضا پر کنم برای خودنمایی
به رخ کشیدن سیستم این بچه بازیها دیگه از سن ما گذشته .... به رفیقتم سلام برسون بگو اب خنک خوش بگذره
جواب مناسب هم ندارید بدید خواهشا جو تاپیک متشنج نفرمایید
گزارش اسپم رد شد
بسلامت
اقا وحید دوست عزیز من بازی برای اجرا حداقل به 6 گیگ رم احتیاج داره چطور شما با چهار گیگ رم اجراش کردی؟تازه از این 4 گیگ حداقل نیم گیگش ویندوز بر میداره که میشه 3.5.سی پی یوت هم واقعا پایینه.یعنی یوبی همش هایپ کرده.اگه اینجوریه من روی های و انتی الیازینگ کامل بالای 30 فریم میگیرم.
شما وقتی به رم نیازی داری که مموری گرافیکت نکشه وگرنه رم کشکه تو بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
انگار اصلا کسی بازیش نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خودم تمومش کردم
بازی 15 چپتر داره , آخرشم به کل مزخرف بود و ارزش وقت گذاشتن نداشت ؛ داستان بازی هم یه چیزه گنگ و مبهم هست و میمونه
در کل این بازی با روح و روانت بازی میکنه و به شدت آدمو کفری و عصبی میکنه :-p
این جای مشاوره سیستم نیست دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ra1den [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به تاپیک مشاوره مراجعه و هزینه رو هم اعلام کنید
FARCRY 4
نمرات بازی نوید یک عنوان بسیار خوب از سمت یوبی سافت میده
Guardian - 10/10
Vandal - 9.2/10
Laps4 - 9.2/10
Metro - 9/10
GodIsaGeek - 9/10
Joystiq - 9/10
Destructoid - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
3DJuegos - 9/10
CVG - 9/10
IGN Italia - 8.8/10
MultiPlayer.it - 8.5/10
GamesRadar - 8/10
VideoGamer - 8/10
Eurogamer - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Eurogamer Portugal - 8/10
XGN - 8/10
Everyeye.it - 8/10
سه روز مانده تا انتشار بازی
به لینک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ra1den [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وحید جان داداش یه چیزی میگم ناراحت نشو ها :
نقل قول:
بطور کامل اعتمادو نسبت به شرکت یوبی سافت از دست دادم
تکلیفتو با خودت مشخص کن عزیز جان , با حرفی که بالا نقل قول کردم شما نباید farcry4 رو بازی کنی و اگه بازی کنی دیگه تو انجمن حرفی در مورد بازی و تحلیل نزن خواهشنقل قول:
نمرات بازی نوید یک عنوان بسیار خوب از سمت یوبی سافت میده
دوستان لطفا هرکی Unity رو نصب کرد در مورد کیفیت اجرا اطلاع بده و در صورت امکان عکس بذاره، اولین بازییه که نمیدونم تکلیف چیه دانلودش کنم یا نه! این یوبی پول پرست باز برای فروش کارتهای جدید انویدیا نقشه کشید، خوشبختانه مکافات 30 یا ستهای کثیفشون رو خیلی زود با افت سهامشون دیدن. از قدیم گفتن آه دو دسته خیلی زود میگیره و به زمین میزنه، یکی آه مظلوم یکیم آه پی سی بازها :d
منظور منو متوجه نشدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یوبی سافت متاسفانه acu اونطور که شایسته این عنوان بود عرضه نکرد اکثر سایتهای معتبر هم ملاحظه کنید این موردو تایید کردن و بازی افت فریم و لگ های بسیار زیادی داره.
شما باید این حرف منم نقل قول میکردی بنده عرض کردم:
جهت اطلاع عرض میکنم اینطور که از شواهد پیداس متاسفانه farcry4 رو قراره Ubisoft Kiev برای PC پورت کنه و اصلا سابقه درخشانی در پورت بازی برای نسخه PC نداره و این نگران کنندس.. FARCRY3 بخوبی روی PC پورت شده بود امیدواریم این نسخه هم همینطور باشه.نقل قول:
جهت اطلاع:یوبی سافت که بازی نمیسازه یوبی سافت[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بازی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هر کدوم از بازیهای یوبی سافت زیر نظر یک تیم و یک کارگردان ساخته میشه دلیل نمیشه ACU بد شده چه ربطی داره به FARCRY4 داره :):|:)
من مشکلی با یوبی سافت ندارم شما پستهارو با دقت نمیخونید
موفق باشی @};-
>>>>>>>>>>>>>>>>>
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گفته FARCRY4 هنوز به دستش نرسیده چون یوبی قراره نسخه PC همراه بایه اپدیت عرضه کنه
@};-
سلام تو مرحله یک بازی CoD Advanced Warfare اونجای که سوار تانک که تیر بار داره و اون محاجم که پرواز می کنن که تعدادش 500 خورده ای هست وقتی همرو از بین بردم باید چکار کنم.
خب مموری گرافیک ایشون نمیکشه.1 و نیم گیگ بیشتر نیست.یونیتی حداقل حدودا 2 گیگ میخاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موردی نیست نیم گیگ دیگش در کش رم لود میشه :) شما اصلا نگران اون نیم گیگ نباشنقل قول:
Far Cry 4 هم عرضه شد! یعنی هر چی گیمه نگه داشتن مدارس و دانشگاهها باز بشه بعد عرضه کنن. :))
خدا میدونه کی دانلود اینا رو میتونم تموم کنم. :d
Metal Gear Solid V ground Zero 4K NVIDIA
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تاریخ انتشار بازی 18 دسامبر (27 اذر)
بنظر من هرچی مدرسس نگه داشتن وانکردن براگیمها البته ماکه مدرسمون تموم شده:dنقل قول:
اخه چه کاریه دانلود وقتی میشه پرید سره کوچه خرید یاکرایه کرد هزینه دانلودگرون اب میخوره
درضمن
دوستان کسی pes2015 روبازی کرده؟چجوریه مثل pes2014 گندنزده که؟
سلام.ن از pes14 خیلی بهتر شده ولی یه کمی هم باز جای کار داره.نکات مثبت:گیم پلی عالی.گرافیک.جو عالی ورزشگاهها.استیل خوب بازیکنا.پاسهای خوب و تیکی تاکایی:-pپاسهای عمقی و فرارهای خوب=d> نکات منفی:"گل زدن خیلی آسون شده یه کم بازی کنی و دستت بیاد بازی فک کنم به تاپ پلیر و سوپر استار ده تایی گل بزنی.انگار دروازه بانی وجود نداره تقریبا:dاصلا به گرافیک تماشاگران توجهی نشده.وقتی هم خطا میکنی در هر حالت و همه جا و همیشه بعد خطا بازیکنی که خطا کرده وایساده و با یه دست سرشو انگارس میخاره و یه دست هم به کمر.وقتی هم تنهایی با پی سی بازی میکنی سختی و دشواری که لولهای قبل داشتن خیلی کمتر شده مثلا تاپ پلیر در حد آماتوره!!!:-pنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مثل pes2014 ساخت بازیکناش ویه بازیه سرو وبی روح نیست که؟ مثل pes2013 بازیه زیبایی هست ؟ فیفا 15 بهتره یا pes2015 اگه فیفا بازی کردی اینوجواب بده؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
- هر دو بازی گرافیک خوبی دارن
- PES 2015، ویژگی های بازیکنان را بهتر طراحی کرده و بازیکنان طبیعی تر به نظر می رسن
- فیفا ۱۵، بازپخش (replay) بهتری نسبت به PES داره
- در هر دو بازی، کیت های بازیکنان بسیار خوب است، اما فیفا ۱۵، کیت های بیشتری داره
- سایه پردازی های زمین، در PES 2015، بهتر است، اما فیفا ۱۵، گرافیک زمین بهتر و در طول بازی، زمین افزارهای بهتری دارد
- انیمیشن های دویدن و حرکات تکنیکی، در فیفا ۱۵، بهتر است، در حالیکه این امر در PES 2015، وجود ندارد
- انیمیشن دروازه بانان، در فیفا ۱۵، ارتقا یافته و با اختلاف اندکی PES 2015 را پشت سر می گذارد، اما ضربات کرنر در PES 2015 بهتر هستند
- اجازه ی انتخاب اختصاصی برای دویدن هر بازیکن و تعیین ۱۰۰ درصد دستی آپشن های هر بازیکن را می دهد
- زمانیکه یک بازیکن پاس دریافت می کند، فیفا ۱۵، به لطف انیمیشن برترش، گیم پلی خوبی را نشان می دهد
- فیفا ۱۵ بازی سریع تری نسبت به PES 2015 است.
- PES 2015، روشمند است، اما فاقد عمل لحظه به لحظه است.
- PES 2015، دارای رویکرد دویدن متعادل تری است، بنابراین، بازی آنلاینش، بهتره
- اگر تعادلی بین دویدن مهاجمان و مدافعان وجود نداشته باشد، فیفا ۱۵، ممکن است در نسخه ی آنلاینش دچار مشکل بشه
- پریمیر لیگ در فیفا ۱۵، بهبود زیادی یافته و همان جو را القا می کند، چیزی که در PES 2015، وجود نداره
- افزایش دشواری در هر دو بازی خوب است. فیفا ۱۵، به طور عجیبی، تنطیمات دشواری را این بار در سمت راست قرار داده است. PES، همیشه تنظیمات دشواری بهتری داشته به غیر این نسخه که زیادی آسونه
- زمانیکه در مورد صداگذاری صحبت می کنیم، دیگر عملاً رقابتی وجود نداره، چرا که فیفا با اختلاف زیادی برنده می شه. PES 2015، هیچ گزارشی ندارد.
- صدای تماشاگران، در فیفا ۱۵ بهتره، چرا که بیشتر محلی سازی شده و گزارش مناسب دارد. زمانیکه یک توپ در فیفا ۱۵، به تابلوهای تبلیغاتی برخورد می کند، صداگذاری مناسب، باعث می شود حتی از جنس توپ هم آگاهی یابیم
- PES 2015، صدای ضعیفی دارد و موسیقی متن هم بسیار محدود شده است، اما در فیفا ۱۵، کتابخانه ی کاملی از آهنگ های جدید وجود داره
- فیفا ۱۵، نشان داد که به ویژه در اروپا، اوله
- استفاده از کینکت در فیفا ۱۵، هوشمندانه و ارزشمند است
- لیگ های بیشتر و ویژگی های اضافه تری در فیفا ۱۵ نسبت به PES 2015 وجود داره
- فیفا ۱۵، تمرکز بیشتری بر پریمیر لیگ کرده ، که به معنای توجه کمتر به لیگ های پایین تره
سلام
البته دوست عزیز این صحبت های شما بیشتر اطلاعاتی هست که شما از بازی دارید و نکات مثبت و منفی بازی ها تا مقایسه ی بین PES 2015 و FIFA 15
من هنوز من هیچ کدوم رو بازی نکردم ولی درسته که تو این چند سال اخیر، در حالت کلی، فیفا عملکرد بهتری داشته اما همیشه از نکات مثبت pes حرفی زده نمیشه....
من PES 2015 رو گذاشتم برای دانلود و به محض دانلود، هم تصاویرش رو قرار میدم و هم سعی میکنم نکاتی رو که میبینم به اشتراک بذارم
ولی یه سوالی، الان FIFA 15 ک...ر.ک شده؟ من هر جا نگاه کردم ک...رک معتبر براش نیست...اون وقت بدون مشکل میشه بازی کرد الان؟ من اینور و اونور شنیدم که این نسخه های بدون ک...رک مشکلات خودشون رو دارن....کسی از دوستان اطلاع داره؟
@};-
Pro Evolution Soccer 2015
دوستانی که PES 2015 دانلود کردند میتونید MOD فایل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در محل نصب بازی کپی کنید تا گرافیک بازی فوق العاده بشه
اخرین پچ لایسنس بازی جهت تکمیل شدن نام و لوگو تیمها از این قسمت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و همچنین
هنوز وقت نکردم بازی دانلود کنم تست کنم . نه هر پچ مجزاس .. جداگانه دانلود کنید به بازی انتقال بدید تفاوتشو خواهید دید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.دوست خوبم من دوتاشم بازی کردم و بر اساس مقایسه و حسی که از بازی بهم دست داده میگم.فیفا *** سالم نداره هنوز و فقط اورجینالش قابل استفادس.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پچ دو رو دانلود کنیم کافیه؟یا باید هر 2 تا پچ رو بگیریم تا کامل تر باشه؟نقل قول:
با سلام.در مورد بازی4 far cry
ویدیو های دمو بعد از پایان مراحل بازی برای بنده کمی تار و کم گرافیکی ترند ایا ورژن بنده مشکل داره یا کلا همین طوره
و sli پروفایلی عرضه شده برای این بازی یا نه چون از sli خبری نیست
درود برای farcry 4 قبل از اجرای بازی از داخل فولدر data_win32 فایل های patch.dat.patch.fat رو پاک کنید. فعلا از فعالساز ali123 استفاده کنید.
farcry4 هنوز ریلیز رسمی نشده و نسخه های موجود تو اینترنت همه مشکل دار هستن
بازی دو پچ روز اول داره که باید حتما بعد ریلیز استفاده بشه تا باگها برطرف بشن
هنوز 3 ساعت به عرضه رسمی بازی مونده توصیه میکنم لذت بازی از بین نبرید و بازی نکنید تا پچها عرضه بشن و با فعال ساز مناسب بتونید نهایت لذتو ببریدنقل قول:
Far Cry 4 Patch 1.2 Changelog
- Added ability to change FOV scaling.
- Added nVidia GeForce Experience support.
- Fixed various controls issues
- Fixed various Graphic issues
- Fixed various IGE issues
- Fixed various Multi-GPU issues
- Fixed various Multi-Monitor issues
- Fixed various UI issues
- Playing a map from Map Browser two times now don’t trigger an Error.
- Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed while playing a created map.
Far Cry 4 Patch 1.1 Changelog
- Fixed crash in IGE.
- Fixed an issue with incorrect characters in map naming.
- Fixed screen tearing when performing a handgun takedown.
- Fixed various controls issues
- Fixed various Graphic issues
- Fixed various IGE issues
- Fixed various localization issues
- Fixed various Multi-GPU issues
- Fixed various Multi-Monitor issues
- Fixed various multiplayer issues
- Fixed various sound issues
- Fixed various UI issues
- Fixed various Uplay Actions issues
- Fixed various Uplay Rewards issues
- Saved maps from IGE and Downloaded now can be opened in the Editor from in-game.
- Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed in Arena.
- The game now boot if the game folder name contains Cyrillic characters.
- The game now boot on Korean localization
مشکل sli همیشه تو اکثر بازیها همین بوده تا انویدیا دست بکار بشه درایوی برای sli عرضه کنه ضمن اینکه این مشکل در پچ اخر برطرف شده
ویرایش
اپدیت v1.03 منتشر شد حتما نصب کنید..
@};-
PES 15 از نظر تکنیکی خیلی بهتر شده، یعنی بازیکنا هوشمندانه تر دفاع میکنن و عملکرد بهتری دارن، گرافیک و گیم پلیشم به مراتب خیلی بهتر شده ولی بازم بی عیب نیست و جای بهتر شدن داره. من بازم به این فوتبال نسل هشتمی نمیگم، فیفا رو هم که فعلا قسمت نشده امتحان کنیم، میگن سازنده هاش لایه امنیتی خیلی قوی توش استفاده کردن و به احتمال قوی هیچ وقت هک نخواهد شد که در این صورت یه اخطار جدی و خبر بد برای گیمرهایی که از نسخه های ک.ر.ک استفاده میکنن هستش!
وحید جان این پچ شماره 2 رو من نتونستم دانلود کنم یه صفحه میاره که میگه Enter decryption key تصویری چیزی هم نداشت که وارد کنم! لینک دیگه ای ازش نداری؟
فیفا ۱۵ تو بازار ( ایران ) نسخه wii هست که با دلفین اجرا میشه ( شخصا امتحان نکردم )
فعلا صبر میکنم *** نیاد تا یه ماه دیگه اریجینال میگیرم خدایی دموی فیفا ۱۵ عجیب به دل میشینه
درودنقل قول:
بله متاسفانه اصلا نسخه PC نسل هشتمی نیست این نسخه ایی که کونامی برای PC عرضه کرده همون نسخه کنسولهای نسل قبل X360/PS3 هست.نقل قول:
من بازم به این فوتبال نسل هشتمی نمیگم
نمیدونم تا کی اینا میخوان به این کارشون ادامه بدن
سلام بر دوستان عزیز.
مثل اینکه ویندوز سون هم فاتحش خونده شد و این ویندوز از Direct X 12 پشتیبانی نمیکنه :|
بایدم نکنه.چند نسل قبله.تا بوده همین بوده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پچ لاینسس رو چجوری استفاده کنیم ازش؟؟؟؟@};-
تو PES 15 شدیدا ایران رو ضعیف کردن، حتی عمان و عراق هم از ایران قویترن! در عوض کشور خودشون ژاپن رو تخیلی قوی کردن! از اضافه کردن واحد پولی خودشون گرفته تا استعدادهای ژاپنی که گذاشتن و اینکه خودشونو قدرت بی رقیب آسیا کردن! یعنی پشت پرده این گیمها دنیایی از سی یا ست به کار میبرن. الان برای بعضی کشورها، تسخیر دنیای گیم مثل رقابت تسخیر فضا شده!.
اره دقیقا
جالبه ایران 2 ستاره داره لبنان 2.5 تا:))
البته اینکه پول خودشونم اضافه کردن مهم نیست منم اگه سازنده ی بازی بودم واحد پول خودمو میذاشتم.
باز جای شکرش باقیه چون قدیما زمانی که فوتبال 98 سونی یک رو ساخته بودن یادمه تو منوی ترکیب بازی و اسامی بازیکنا همه به زبان ژاپنی بودن نمیشد فهمید چی به چیه مگر از روی شماره بازیکن:d
DF گفته بازي ACU روي PC در حد بتا هست و فعلا داره با dx11 API اي اجرا ميشه كه Draw call اش نهايتا به ١٠.٠٠٠ تا ميرسه اما در اينده با اومدن dx12 با cpu هاي ضعيف هم راحت به 50.000 draw call میرسیمنقل قول:
The PC version of the game is far from exempt from criticism. In fact, in many cases, it's quite a bit worse. However, bearing in mind the lofty recommend specs suggested, it is possible to get a console-beating experience on relatively modest hardware. We paired a Core i3 4130 with a GTX 750 Ti, set PC presets to console equivalents (though we swapped in HBAO+ for a bit of a quality boost) and ran at 1600x900 (900p). In essence we pitted console-level PC tech against PS4 and Xbox One and found that the game ran fairly well
خود ديجتال فاندري گفته كه با يه 750ti كه low end ترين گرافيك براي بازي هست و يه cpu low level ديگه تونستن بازيو با مشخصات معادل ps4 خیلی بهتر اجرا کنن
دقت کنید اين كنسول ها OS هاي LOW LEVEL اي دارن كه هنوز روي PC موجود نيست روي PC در اينده با DX12 حتي با همين سيستمي كه گفته بازدهي چند برابر میشه بگيريم
با ٩٧٠ كه ٣ -٤ برابر اين هست بايد با dx12 راحت 4k زد
منبع
بنچمارک معتبر همراه با اپدیت 1.3
گفتم شاید بدرد pesبازای عزیزمون بخوره:d
فار کرای ۴ نسخه ا.س.ک.ی.درو که واسه دانلود اومده سالمه ؟
Company of Heroes 2: Ardennes Assault
بازی عرضه شده
اینجور که سگا اعلام کرده این نسخه برای بخش تکنفره خواهد بود و شامل 18 مرحله میشه که شاهد نیروهای امریکایی US Force و نیروهای غربی Oberkommando هستیم.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمرات بازی تا این لحظه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 90/100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 88/100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 88/100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 81/100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 80/100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 80/100
نقل قول:
fc4 که به قول دوستان انویدیا سالار هست و با وجود nvidia gamewroks بنچمارکش به درد خودشون میخوره
اساسینز هم واقعا یعنی با DX12 اجرا میشه در اینده ؟!!!!!
سوال این جاست ، همه ی بازی های فعلی بعدا با DX12 اجرا میشن ؟!!!
یا فقط این بازی بر این مبنا ساخته شده ؟؟؟
باز میشه مطرح کرد که dx12 نیومده پس چرا بازی رو دادن بیرون خودشون رو تحقیر کنند !!!
پس اگر واقعا با dx12 اجرا میشه ، یعنی بعدا برای کسی که ویندوز 8.1 داره اپدیتی میاد تا بتونه با dx12 اجرا کنه ؟ یا روی win 10 اجرا میشه ؟!!!
باگی سافت یا مانی سافت گند زده حالا میخواد جبران کنه . . . :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی های فعلی dx11 , در اینده به dx12 اپدیت نخواهد شد
AC UNITY هیچ ربطی DX12 نداره و نخواهد داشت و صرفا گفته شده DX11 برای این بازی گلوگاه هست
DX12 برای WIN 8 هم عرضه میشه
حالا باابدیت سری r9 به دایرکس 12 اون مانی سافت وانویدیا باکله میخورن زمین اوبازیه اساسینس یونیتیه دایرکس 11گلوگاه کنشون هم ازعرش به فرش لگید میخوره چون گفته شده سری 700 انویدیا به خاطر این که برایه نسل قبله ابدیت نمیشن :d جالبه بازی ساختن که فقط برا دایرکس 11 انویدیا گلوگاه نیست وamd کارتاش الکیه>.عجب روزگاریه:-?:-S
دوست من میشه منبع بزاری واسه جمله ای که قرمز شده ؟نقل قول:
دوست من تقریبا همه کارتهای gtx با آپدیت درایور انویدیا ساپورت میکنن دایرکس 12 رو ، سری 700 به جای خودش
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NVIDIA will support the DX12 API on all the DX11-class GPUs it has
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله شمادروست میگید چون اینترنتم ضغیفه به این سایتایه ایرانی گول زنکن میرم همش منبعاشون ایرادداره الان میرم سایتش بسته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من سیستمم بازی فارکرای 4 رو رو تنظیمات بالا روون اجرا میکنه فقط نمیدونم چرا اینقدر کیفیت رنگ بازی ناجور هست واسم.
مخصوصا هر جا که سایه هست به حدی تصویر تاریک هست که نمیشه چیزی رو دید.
نور صفحه هم زیاد می کنم باز فرقی نداره.
کسی این مشکل رو نداره؟
نمیشه کاریش کرد؟
این مشکل در کارت های AMD وجود داره در کارت های Nvidia چنین مشکلی وجود نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی هر کی فارکرای 4 داره با ای ام دی نمیتونه با کیفیت بازی کنه؟نقل قول:
میدونستم این همه پول خرید بازیشو نمیدادم.:|
گرافیک ساز که مشکل نداره ! بازیساز مشکل دارهنقل قول:
راهی نیست ؟!! یعنی تکنیک هایی که تبلیغ شد انصحاری کارت های انویدیا بوده ؟ :-O
کلا سری اساسینس تبلیغ کارت انویدیاست چرا میگم مثلا توبازیه اساسینس 3 بایه کارت gt9400 که اشغال هم بود بازی میکردم فقط بازی کند وموهایه کاراکترهاروهم سبز نشون میداد:)) ولی درسته که بازی کندبودو لگ نداشت بخواطر گرافیک ولی طوری اطرافو طبیعی وباکیفیت نشون میداد ورنگ بندی عالی وواقعی بود که وقتی این بازی رو با hd5770 تست کردم درسته خوب وهیچ کندی ولگی نداشت وراحت وباقدرت اجرامیکرد ولی کیفیتش تورنگ بندی واطراف ومحیط زیر 0بود واطراف فقط روشن نشون میداد فقط من متحیر موندم چجوری یه کارت به اون ضعیفی که بازی روکند اجرامیکنه ولی گرافیگ خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز این مشکل کلی هست در هر دو کارتنقل قول:
ابتدا اینکه حتمی درایور کارت رو اپدیت کنید به اخرین نسخه
و بعد این اپدیت رو هم نصب کنید
درود
در تست دمو یی بنام Augmented Reality که بواسطه API DX12 اجرا شده بیشتر از پنجاه هزار شی بطور همزمان روی low level DX12 بدون مشکل رندر شدن.
.................................................. ..
Mantel API به گفته Annandtech بسيار شبيه به xbox one API هست .
قبلا هم برنامه نویس گرافیکی استودیو ناتی داگ Ramy El Garawany اشاره کرده بود:
DirectX 12 در خوش بینانه ترین حالت ممکن شاید فقط 5% باعث افزایش کارایی XBOX ONE بشه
نکته: توجه کنید همین الان هم کنسول XBOX ONE داره از سیستم عامل OS تحت کدنویسی سطح پایین low level استفاده میکنه و DX12 چیز خیلی جدیدی برای این کنسول نیست و کار خیلی خاصی نمیکنه
متاسفانه DirectX 11 برای PC در حال حاضر Draw call اش نهايتا به ١٠.٠٠٠ میرسه و هنوز PC دسترسی به کد نویسی سطح پایین LOW LEVEL نداره ( جالبه با اینکه PC دسترسی به LOW LEVEL نداره بازم نسب به کنسولها جلو تره وای بحال اینکه دسترسی هم داشته باشه:d )
برای همینه که طول عمر کنسولها طولانیه نیازی به ارتقا سخت افزار ندارن
ولی با اومدن DX12 روی PC به واقع میشد گفت یه انقلاب در عرصه PC GAMING رخ میده چون اینجوری کسی که ویندوز 10 نصب میکنه و یک کارت 970GTX داره درواقع میتونه از سخت افزارش 5 برابر بیشتر از PS4 پرفورمنس بگیره . یعنی 5 برابر قدرت بیشتر
اما برنامه نویسی سطح پایین هم هزینه بیشتری داره و هم اینکه سخت تره و حتما بیس بازی ها باید apidx12 باشه که احتمالا ویندوز 10 همراه با dx11.3 /12 ارائه میشه تا Developer ها دستشون کاملا باز باشه .
اما اینجا یه نکته بزرگ وجود داره: XBOX ONE کارو برای PC راحت میکنه چون بازی ایی که برای XBOX ONE و تحت کد نویسی سطح پایین نوشته شده با یه بالانس و پورت خوب میتونه براحتی DX12 روی PC هم اعمال بشه
و در اینده شاهد بازیهای زیادی روی PC باشیم که از DX12 حمایت میکنن .
همچنین
DirectX 12 روی Windows 7 بعیده اجرایی بشه چون win7 از معماری گرافیکی مدل WDDM 1.1 استفاده میکنه ولی DirectX 12 احتیاج به WDDM 2.0 داره که در ویندوز 10 موجوده .برای همین دستکاری کردن Kernel ویندوز ریسک داره و بعیده برای ویندوز 7 ارائه بشه.
@};-
درایورم آپدیت هست.آپدیت 14.9 فک کنم آخرین نسخه باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این آپدیتی که گذاشتین فقط مخصوص فارکرای 4 هست؟
حجمش 1 گیگ هست؟؟؟:-O
بله عزیزم مخصوص همین بازی هستنقل قول:
این فایل نصبی هست؟بعد از دانلود باید نصبش کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیو بازی فارکرای 4 چطو؟
اونم مشکل داره؟
من هر چی میرم جلو وقتی از بازی خارج میشم باز از اول میاد.
البته فیلم اوله بازی نمیاد بعد از اون زخیره نمیشه.
شما این مشکل رو ندارین؟
سیو دستی نداره مثه فارکرای 3؟
فارکرای 4 یکسری مشکل داره که بیشتر اش تکنیکی هست و لگ و افت فریم و غیرهنقل قول:
بله نصبی هست و بعد دانلود باید نصب کنی
نه quick SAVE نداره و این اپدیت رو بریزی هم سیوها پاک میشه
DF گفته بهترین پلتفروم برای تجربه ناب بازی Dragon Age : Inquisition بدون شک PC هست در اکثر نقاط نسخه PC فاکتور بالای TESSELLATION دیده میشه که بسیار چشم نوازه ( مستلزم پردازش سنگین )
گفته XB1 که یحتمل بازی با رزولوشن 900P اجرا میکنه و PS4 هم با اینکه 1080 ولی بدلیل CPU ضعیفی که داره در بازی مرتبا فریم بالا پایین میشه نوسان داره cut-scene ها پرفورمنس خیلی جالبی ندارن
با اینکه هنوز API LOW LEVEL روی PC پیاده سازی نشده اما بهترین پلتفروم برای این بازی و یک تجربه ناب PC میباشد
منبع
دقت کردید امسال چه بازی هایی نامزد شدن!! هرکی رو دیدم گفت بد ترین سال صنعت گیم توی این 10 -15 سال اخیر بوده :| از بس بازی های 2014 تاخیر خورد رفت برای 2105.[-(
آقا نصبی نبود کپی کردنی بود.نقل قول:
بعدشم بعد از کپی کردن سیو من نپرید.
البته مشکل گرافیک بازی تا حد زبادی حل شد@};-
تفاوت در بازی MGS بین نسخه های PC و PS4
راحت میشه دید Foliage بیشتر تکنیک AO بسیار عالی نسخه PC
کوجیما بسیار عالی قدرت خودشو روی پلتفروم PC به نمایش گذاشته
اختلاف اینقدر زیاده که جای بحث نمیزاره
22 روز تا انتشار نسخه PC
فروش بسیار خوب بازیها روی شبکه استیم و حمایتهای عالی انویدیا از استدیوها بازی سازی.
همون بهتر بازار کنسول های جدید دست انویدیا نیوفتاد.حداقل برای PC گیمینگ بهتر شد.
با سلام یک نفر زحمت بکشه توضیحی بده در مورد فارکرای 4 .در 46 درصد پاگان مین کشته شد.ایا نحوه بازی درست بوده چون هیچ دموی خاصی نداشت .
بهرنگ جان اون بنده خدا! بدل جناب آقای پاگان مینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط CROSSHAIR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توی مرحله بعدش اگه اشتباه نکنم توی دموی اول مرحله میاد توی تلوزیون سخنرانی میکنه میگه من زندم (ناکس:d)
بله کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Turok [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اونجا زنده میمونه.بعدش میریم به کاخش یا اتاقی توشه با هاش صحبت میکنیم .در مورد اون وسیله فلزی که از پدر ویا مادر اجه مونده صحبت میکنن یه محل مانند قبر مادر اجه رو نشون میده و سوار هلیکوپتر میشه .که بره ولی بر میگرده دوباره من زدمش و گفت که مرد بازم .حالا بازم تقلبیه یا اینبار مرده؟
چون دیگه اون پسر ودختری که تو ماموریت ها بودن یا با اونها ماموریت ها نشون داده میشد نیستن.
کلا دیگه کلافه کننده شده
دوستانی که عنوان Ryse: Son of Rome رو تجربه کردن، به نظرتون ارزش داره 26 گیگ دانلود کنم؟ چون نسخه ی بلک باکس بازی هم منتشر نشده
متاش رو البته دیدم خیلی داغون بود ولی خب گفتم نظر دوستان رو هم بپرسم
به قول گفتنی از این بازی هاس که فقط گرافیک داره یا نه گیم پلیش هم جذابه؟
و اینکه بازی Company of Heroes 2 Ardennes Assault هم یکی دو هفته ای هست که منتشر شده با حجم 16 گیگ
دوستان پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنن
من خودم چون سیستم قبلیم خیلی ضعیف بود، فقط اسم بازی Company of Heroes رو شنیده بودم :دی
اما وقتی سال گذشته شماره ی دوم بازی رو تجربه کردم، این بازی به یکی از بهترین بازی های عمرم تبدیل شد...
دانلود کردم، حتما تصاویرش رو براتون قرار میدم @};-