نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره ryse حتمی پیشنهاد میشه یکبار تجربه اش کنی , حتی به خاطر گرافیک فوق العاده اش , گیمپلی خیلی بدی هم نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره ryse حتمی پیشنهاد میشه یکبار تجربه اش کنی , حتی به خاطر گرافیک فوق العاده اش , گیمپلی خیلی بدی هم نداره
به نظر میرسه 3DM بلاخره تونستهDenuvo رو ک..ر..ک کنه
خب خبر خوبیه یادمه بازکردن قفل استارفاکس هم شده بود یه رویانقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خدا رو شکر، ک.ر.ک شدن بازیهای مثل فیفا و مخصوصا dragon age جای خود، اینکه حال این EA games گرفته شد بیشتر حال میده :d خیلی به این قفل اطمینان داشتن و برا خودشون برنامه کرده بودن میخواستن ما رو از گیم بازی کردن بندازن. :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود
بعد از نصب حجم بازی 17.6GB ورژن 3.0.0.16337
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کمپین اولیه بازی سرجاشه که 15 مرحله داشت کمپین دوم Ardennes Assault هم 18 مرحله داره که هنوز شروع نکردم
Skirmish هیچ مشکلی نداره و براحتی میتونید بازی کنید ( تعداد نقشه ها در این بخش سه برابر شده که واقعا عالیه )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در قسمت Theater of War مراحل DLC شامل Operation barbarossa/Case Blue/Victory at stalingrad/The Southern Fronts به همراه پیش نمایش بینظیر
بسیار گسترده فکر میکنم حدودا 50 مرحله باشه که بی نهایت لذت بخشه
برای بخش انلاین هم بازی خریدم
من به عظمت ماشین جنگی رایش فقط از طریق این بازی پی بردم . بهترین بازی شبیه ساز جنگ جهانی دوم.
خدا بداد برسه باز مانی سافت برا pc بازا کیسه دوخته هنوز اون اساسینس یونیتی گندش نخوابیده یکی دیگه داره میسازه[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکرکنم سیستم مورد نیاز بازیه ایندش حداقل یه گرافیک r9 490x یاgtx 970 بخواد[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]یااصلابگه روگرافیگ amd اجرانمیشه فقط انویدیا[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا یه پردازنده 14هسته ای از سوکت 2011 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
r9 490x = gtx 970 ؟؟ :|
من unity رو بازی نکردم و کلا از اساسین خوشم نمیاد ولی حتما این نسخه رو به زودی میخرم تا گرافیک نابش رو امتحان کنم . . .
فعلا far cry 4 بازی میکنم و واقعا باهاش حال میکنم:d
من که کلی اساسین کرید آرشیو کردم یه دونشم نصب نکردم فقط میدونم یکی از کارکترای اصلی اسمش دزموند هست:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب دوستان دو روزی میشه که PES 2015 رو نصب کردم
بازی سبکی هستش
گرافیک بازی افزایش پیدا کرده ولی به هیچ وجه گرافیک نسل هشتم نیست
حرکات بدن بازیکن ها مثل نسخه ی قبل، خیلی خوب و طبیعی کار شده
حرکات دروازبان بازی فوق العاده شده و عکس العمل ها عالین! و اون دوستمون که میگفتن گل زدن آسون شده، اصلا اینطوری نیست...چون دروازبان واقعا حرکات خوبی داره
اما مثل همیشه، ایرادات PES چندین برابر خوبی هاش هست! ولی مثل نسخه های قبلی نیست که تو 5 دقیقه اول، 20 تا ایراد از بازی بیرون بزنه
ولی خب یه سری چیزایی داره که واقعا رو اعصاب هست
اولیش که همون 5 دقیقه ی اول معلوم میشه، کند بودن بازیکن ها هستش...به قدر بازیکن ها شل و ول هستند که آدم عصبی میشه! مثلا به یکی پاس میدی، اون بازیکن تا توپ رو بگیره و بچرخه یه ربع طول میکشه...یا مثلا میخوای توپ رو از یکی بگیری، ازت رد میشه....تا این بازیکن بخواد برگرده یا تکون بخوره، شما ترجیح میدید از یک نفر دیگه برای گرفتن توپ استفاده کنید. این مورد همون اول تابلو میشه
مورد دوم که واقعا آزار دهنده هستش، تکل ها تو بازی هست...من به شخصه خیلی تکل انجام میدم و همیشه با تکل کردن، جلوی پاس دادن و شوت کردن رو میگیرم ولی تو این شماره، با هر یک تکل، کاملا یک حرکت کاراته اجرا میشه! فرصت کردم فیلمش رو میذارم
مثلا شما دارید به طرف یک نفر می دوید...به محض اینکه تکل کنید، بازیکن شما 1 متر روی زمین سر میخوره و پاش رو به سمت بالا میبره و مستقیم میره سمت بازیکن حریف و صد در صد خطایی میشه که با کارت زرد همراه هست...به جرات میگیم تو 50 تا تکل آخری که تو این دو روز به سمت توپ و بازیکن انجام دادم، شاید 2 بار خطایی نشده که با کارت زرد همراه باشه
این مورد واقعا آزار دهنده هستش و کاملا میشه احساسش کرد...انقدر اذیت میکنه، من بی خیال لیگ بازی کردن شدم...البته به سبک بازی من اصلا ربطی نداره ها...شما وقتی به سمت بازیکنی که توپ دستش نیست هم همینطوری برای مسخره بازی تکل می کنید، بازیکنتون چنان سر میخوره که انگار داره حرکات کاراته رو انجام میده
سیستم مسترلیگ بازی جالب هست...مخصوصا نقل و انتقالات...مثل قبل شانسی نیست یه عدد برای خرید یه نفر وارد کنید بلکه موقع وارد کردن مبلغ خرید یا فروش، میزان رضایت باشگاه و بازیکن مورد نظر رو میبینید که میتونه خیلی کمک کنه و به قول گفتنی، آدم علاف نمیشه
یه گزینه هم تو قسمت انتخاب استدیوم دیدم و اون اندازه ی چمن ورزشگاه بود...اولش جالب به نظر می رسید ولی بعدش دیدم که هیچ تاثیری تو گرافیک یا تو چمن بازی نداره که بلند، معمولی یا کوتاه باشه....شاید این مورد تو تصاویر صحنه آهسته معلوم بشه که من به شخصه دقت نکردم
در کل بازی بدی نیست و اگر مثل من 1 سال بیشتر هست که فوتبال بازی نکردید، خیلی میتونه سرگرمتون کنه ولی تقریبا باید فکر تکل کردن رو فراموش کنید!
من pes2015 رو گرفتم ولی نصب نکردم هنوزنقل قول:
منتظر crc فیفا ۱۵ هستم ، نیومده ؟
نه آق امیر هنوز ک...رک نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته گروه 3dm داره یه کارایی میکنه ولی هنوز خبری نیست
هم چنان رو حرفم پابندم:dآسونه گل زدنش!!!به سوپر استار 5تا میزنم اونم چلسی-بارسا-رئال-:-pنقل قول:
یه چیز دیگه که کلافه میکنه کارت دادنه.مثه آب خوردن کارت زرد و قرمز:-
مسعود جان تک به تک تو دنیای واقعی هم گل زدن برای بازیکن های اروپایی آسونه
در واقع تو دنیای واقعی، موقعیت تک به تک رو گل حساب میکنن یه جورایی، به لیگ خودمون نباید نگاه کنیم
تو بازی هم همینه...ولی عکس العمل دروازبان خیلی خوبه و عین فلج ها دروازبانی نمیکنه
کارت هم درسته، کاملا موافقم...
خیلی ایرادات دیگه بود که خب دیدم زیاد میشه بنویسم :دی
pes تو این دو سال به طرز شگفت انگیزی از فیفا عقب افتاده و این عقب افتادگی هم از سال پیش با اون نسخه مسخره شروع شد که باعث شد من که فن pes بودم برم فیفا
البته امسال یه خرده بهتر شده ولی کپی یرداری از فیفا واقعا مشهوده
من که منتظر فیفا هستم
تو فیفا تقریبا همه چیز سر جای خودشه مخصوصا دریپل های الکی و کارت الکی و تکل الکی و چت زدن بازیکن توش نیست
بیخود نیست که فیفا بهترین بازی فوتبال سال میشه و اصلا دیگه اسمی از pes نیست البته بغیر از گیمنت های ایران
البته به یه نکته هم نوجه کنین که بعد از اون نسخه مسخره دیگه بازیکن های بزرگ نمی ذارن عکسشون رو بندازن رو لوگوی pes که این مطلب به آدم میفهمونه که دیگه به سمت pes نره که بدرد نمیخوره
سلام خدمت دوستان عزیزم.
بنده امروز far cry 4 نصب کردم، و وقتی run میکنم این لوگوی بازی میاد بعدش صفحه بازی بصورت windows screen باز میشه ولی کاملا سیاه هست و هیچ اتفاقی نمی افته!
بعد که کلیک میکنم بالای پنجره بازی می نویسه Far cry 4 ( Not Responding )
نسخه بازی Gold Edition هست و *** ALI213 داخل پوشه profile در ادرس E:farcry 4 /bin هست.
هیچ اپدیتی نصب نیست. دوستان مشکل کجاست.
سپاس گزارم.
اپدیت 4 رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Castle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درایور هم اپدیت باشه
این ها رو نصب کن
سلام عطا خان ، خوب هستین؟
شنیدم برای نصب اپدیت 4 باید قبلش اپدیت 3 نصب باشه، ایا درسته؟
اره باید نصب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Castle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
کسی اپدیت 1.5 فارکرای رو نصب کرده؟
فقط یه ک....رک برای من کار میکنه(ریلودد) ، ک....رک هایی که همراه اپدیت ها هست هیچ کدوم کار نمیکنه
اپدیت 1.4 هم لازمه یا مستقیم از 1.3 برم 1.5؟
کمک:d:">
هر سه رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جریان چیه؟؟ بازی های Dragon Age Inquisition , Call OF Duty Advanced Warfare ,Assassins Creed Unity , Far Cry 4 و چنتا بازی دیگه از همه سایت های دانلود فارسی پاک شدن !!!
ابتدا اینکه از یکسری از سایت ها پاک شدن که ارشاد بهشون گیر دادهنقل قول:
مثلا در P30DAY هنوز هست
Dragon Age Inquisition هم هنوز *** نشده که سایتی بزاره
خب بالاخره ماهم فاجعه یه مانی سافت یعنی اساسینس یونیتی روگرفتیم ببینیم چی هست :d:d
واقعا از قیمت مفتی که دارن میفروشنش تعجب میکنم ؟؟؟ 7تا دی وی دی 8هزارتومن:d:)):))=))دارم فعلا نصب میکنمش حالا خوبه خودشون میدونن بازی ایراد داره یا بالانمیاد بازیشونو کیلویی حراج کردن=))
انقدر یوبی سافت شرم سار خداکنه همیشه همین جوری باشه
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا حتی توشهر به اینکه جمعیت زیاده ولی 50فریم میگیرم:d:dمن رفتم تاصبح بازیکنم:d
خب ک....رک رو چی بریزم ؟نقل قول:
اونی که من دارم روی ورژن 1.4 و 1.5 کار نمیکنه!
یا ALI 213 هست یا RELOADEDنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از اینکه مشخص شد Street Fighter V قراره فقط برای PC و PS4 منتشر بشه و نسخه XBOX ONE در کار نخواهد بود
ماکروسافت مدتی هست اعلام کرده Tomb Raider با انحصاری زمانی همراه میشه که مطمئنا این تاخیر فقط برای پلتفروم PC در نظر گرفته شده و به احتمال بسیار زیاد نسخه Tomb Raider روی PS4 هرگز عرضه نخواهد شد .
نکته بسیار جالب: اینطور که از شواهد پیداس بتازگی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :d
جنگ در جبهه کنسولی کاملا داره به نفع PC GAMER ها رقم میخوره
اخه Street Fighter V جز بازی حساب میشه واقعااین بازیی منویاد تیکن توسگا یا پلستیشن 1میندازه که توقنداق داشتم بازی میکردم همون رو xb1 نباشه بهتره
خخخخخ این جالبهTomb Raider برا ps4 نمیاد=))=)) خب خب داره جنگ مهیج بین سامورایی ها وگاو چرون ها بپا میشه اینورهم pc درسکوت مطلق سروریو داوریشو میکنه
کی میشه این دوجعبه کنسولی حلبی به بازیافت تبدیل شن:))فقط بگن pc
خب
اسم نسخه جدید Tomb Raider چی هست؟
RISE OF THE TOMB RAIDERنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با این دوتا ورژن بازی به 1.3 تبدیل میشه!!!نقل قول:
این فایل uplay_r164.dll توی ک.....ر.ک 1.5 مشکل داره وقتی این فایلو از ک..زک های دیگه میریزم ورژن تبدیل به 1.3 میشه
سلام مااین بازیه اساسینس یونیتی رو داریم بازی میکنیم تا درصد12رفتیم بدون مشکل ولی حالا که یه چند دقیقه که دارم توبازی میچرخم یه دفعه از بازی درمیاد وبازی کلا گیر میکنه وارور این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :((*** بازی کرکش ورژنش 5هست باگ دودفعه مشاهده شده کلا
من هر کار میکنم بازی assassin creed unity تو رزولوشن 320×200 میاد هر چیم فایل acu.ini رو تغییر میدم بیفایدس
یحتمل از ک...ر...ک باشه
کسی همچین مشکلی داشته ؟
درست کردمش دیگه کسی نمیخوادجواب بده:d:d مشکلش این بودکه بیش ازحد کارت گرافیکو اورکلاک کرده بودم دماش خوب بود ولی توبازی مشکل داشت 5دقیقه یه دفعه ارور میداد کم ترکردم اوزکلاک گرافیکو درست شد:d5ساعت توبازیم بدون باگ ومشکلی وبدون کندی :dداشتم سکته میکردمنقل قول:
حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کل فولدر Assassin's Creed Unity رو از داکیومنت حذف کردم بازی رو اجرا کردم فول اچ دی اجرا شد و یه فولدر Assassin's Creed Unity اتوماتیک ایجاد شدکه رزولوشن توی فایل acu.ini توی فولذر مذکور 1920×1080 بود
خیلی عجیب بود گوگل هم کردم یکی دیدم مشکلش مثل من بود اما جواب نگرفت
اصلا فکرش هم نمیکردم سیستمم بازیه اساسینس یونیتی رو باتمام جزئیات نشون بده حتی HO+ هم فعاله توبازی فقط روتنظیمات mass x8 یه ذره بازی کندمیشه گذاشتمش رو mass x2 راحت اجرامیکنه سیستم همه تنظیمات رو very high
نمیدونم شاید از منتل استفاده شده توبازیه اساسینس یونیتی داره به زیبایی فریم وپرفمنس میده :))به قول قدیمیا سیستمم خوب از آب دراومده این جوری که مشاهده شد 4گیگ رمو اشغال کرده بود 65درصد پردازندمو و99درصد گرافیکمو که تاحدبسیاری اورکلاک کردمش:dمنتل مچکریم:))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب خوب اینم از عکس هایه بازیه اساسینس یونیتی درسیستم خودم موقعی که داشتم باسیستم امضاء بازی میکردم گرفتم کلابازی از 30فریم پایین ترنمیاد:d
واقامحمدازشماهم ممنون بابت یاددادنت@};-
بازی Shadows Heretic Kingdoms فوق العادس بعضی از بازیها هستن با اینکه نام انچنانی ندارن ولی واقعا ارزش بازی کردن دارن
عاشقان سبک action RPG اصلا بازی از دست ندید بی نهایت عالیه . تا الان بیشتر از 15 ساعت گیم پلی داشتم تازه به level 10 رسیدم .
از اون دسته از بازیهاس که خاص خودمه :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا این بازی نام انچنانی برای اون وری ها داره و قبل از این نسخه پیش نمایش ازش بیرون داده شده بود و سبک جدید خودش رو داره
مال خودم هم همین ورژن 1.0.0.7727 هست به خاطر اینکه همزمان اشیاء هر دو عالم فانی و دنیای سایه رو باید داشته باشه ..وحشتناک رم سیستم رو میخوره
این بازی هنوز کامل نیست جدا از باگ هاش . مثلا ملکه خورشید رو نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد و در اپدیت های اینده بهش میشه رسید
و شخصیت گرگه و زنبور که خودم امتحان کردم که اخرین تکنیکشون که در سطح 20 فعال میشه هنوز طراحی نشده !!!! گرگه که غول نمیشد! و زنبوره از بازی میزد بیرون!
بعضی ماموریت ها اصلا مکان و ایتم خاصی رو نشون نمیداد و بعضی ها
شون هم مکان اشتباه رو نشون میدادن!
ماموریت اخرش هم میگه : ادامه ماجرا در قسمت بعد بازی!
گروه 3dm موفق شده فعالساز یا بهتره بگم شبیه سازی رو برای بازی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] منتشر کنه
من که از بازیهای RPG بدم میاد ولی مبارک اونایی که عشق این سبک هستن
منتظر ک..ر..ک بازیهای FIFA15 و LOF باشید
سلام
خوب بازیه اساسینس یونیتی روتموم کردم به طور ناباورانه ای مراحل اصلیه بازی کلا 23درصد بود :((وتوکل مراحل بازی اصلا وهیچ خبری ازیارکمکی نبود خودت باید به تنهایی میجنگیدی :((اصلا هیچکی ساپورتت نمیکرد که کلی تریلرها ادمو سرکارگذاشتن :((درضمن اینجوری که نیگاه کردم تمپلرهایی که تونسخه کنسول هست بانسخه pc فرق داره چون توتریلرهایه تست بازی باکنسول میخواستن یه تمپلرهایه دیگروبکشن ویارکمکی هم داشتن :-? درضمن دیدم بعضی از سایتا جمش کردن این بازیو که حق داشتن چون در اخرین مرحله بازی علا.................. که خوب نیست [-([-(
خوب خداروشکرکلی مراحل فرعی مونده که کلی ادمو سرگرم میکنن :dمراحل بازی به صورت فجیحی سخت بودن که باعث شد بادادو بیداد و100دفعه تکرار یه مرحله تمومشون کنمx-(x-(x-(
البته آقا امید این یار ها از نسخه ی Revelation به بعد بودند..من خودم متاسفانه نتونستم Assassin's Creed II و Brotherhood رو بازی کنم ولی تو از Revelation به بعد بودند.
برای اینکه بیشتر بشن هم یادمه باید کارای خاصی مثل انجام ماموریت های فرعی انجام بدید تا دوستانتون بیان
اون تریلر ها هم که منتشر شده بود، بازی به صورت Co-Op انجام میشد توش، یعنی به صورت آنلاین و چند نفره (multiplayer) که خط داستانی بازی رو با همدیگه دنبال می کردن :)
حالا من خودم دانلود نکردم...فعلا PES رو دانلود کرده بودم، الان دارم Advanced Warfare رو دانلود میکنم...بقیه ی بازی ها رو انگار مجبورم بخرم! :|
@};-
خب دوستان خبر های خوبی برای پی سی گیمرها در راهه
فیل اسپنسر، مدیر عامل بخش ایکس باکس گفته که زمانش رسیده تا در مورد بازی روی ویندوز صحبت کنیم...به نظر اتفاقات خوبی میفته و باید تا کنفرانس مایکروسافت برای ویندوز 10 صبر کنیم :)
یوبی سافت هم اعلام کرده که پچ چهارم برای Unity آماده شده و قبل از تعطیلات کریسمس عرضه میشه که مشکلات نرخ فریم و باگ های زیادی رو به جهت پایدار کردن و بالاتر بردن عملکرد سیستم برطرف میکنه..
من هنوز بازی نکردم ولی فقط دارم از این و اون میشنوم که چه قدر مشکلات این بازی زیاد هست...مخصوصا همین موضوع افت فریم...
@};-
بله اقامحمدشماراست میگی. ولی اگه یادتون باشه اول برا داشتن یار یه مرحله اصلی توبازی داشت. وبعداز فهموندن قضیه به مراحل فرعی ختم میشد. که تواین بازی اصلا تویه هیچ یک از مرحله اصلیش هیچ علائم وخبری از یارنبو.البته تویه مرحله فرعی فعلا یکی مثل شخصیت اصلیه بازی به مردم کمک میکنه وتمپلرمیکشه که باید کمک وساپورتش کنم فعلا نرفتم مرحلشو که فکرکنم این یه یارباشه البته دیگه همه مراحل اصلی تموم شده:))این مرحله فرعی از گزینه co-op درون بازی هست
یادم نمیاد حقیقتش ولی بیشتر منظورم این هست که همچین چیزی هیچ وقت از بازی حذف نمیشهنقل قول:
منظورتون رو از جمله ی آخری که نوشتید متوجه نشدم
ولی Co-Op مخفف همون Cooperative هست به معنای همکاری کردن و همکاری و ...
خیلی سال هست که تو بازی های مختلف هستش و به این صورت هست که دو نفر ( یا بیشتر، بستگی به بازی داره) از طریق اینترنت و به صورت آنلاین، بخش داستانی بازی رو با همدیگه انجام میدن و جلو میرن که هیجان بازی چند برابر میشه...
اینی که شما میگید فکر نمیکنم ربطی به co-op داشته باشه...نمیدونم شاید من منظور شما رو متوجه نشدم..
@};-
دوستان بازی Dragon Age Inquisition توسط تیم 3DM کر.ک شد و کر.ک سالم هست و منتشر شده !!
که منظورم این بود که تونسخه هایه قبلی تویه یکی از مراحل اصلیه باید یه ادمو نجات میدادی واون به تو وفادارمیشد ویارت میشد وبقیه نجات ادما ویارکشیه چند نفردیگه رو رو به قسمت هایه فرعی ربط داده بود یعنی هرکی رودوست داشتی نجات میدادی حالانمیدونم بازم منظوررسید :dیابازهم منظورو نمیتونم برسونمنقل قول:
درمورد اون قسمت co-op یه ادم هایی توشهر هستن که بالاسرشون عکس یه جمعیتو زده ورفتن پیششون یه صفحه میاد که بالاش نوشته co-op player ودو گزینه داره این صفحه که یکیش go online که این گزینه قعطه اگه اینترنت هم فعال باشه بازم قعطه فکرکنم بخواطر اورجینال نبودن بازیه ویه گزینه داره نمیدونم اسم گزینرو که وقتی روش کلیک میکنم میره تویه مرحله یه ادم رونشون میده که داره توشهر سربازارومیکشه وبه مردم وکمک وشورش میکنه که توبازی نوشته باید کمک وساپورتش کنم اون یه دوسته
سلام کسی این بازیو...بازی کرده Black And White خیروشر:|
یا اینوThe Settlers Path to a kingdoms
ایابازی هایه خوبی هستن؟ مردم انقدربازی هایه اکشن بازی کردمx-( گفتم یه ذره استراتژیک بزنم ببینم چجوریاست چون قبلا استراتژیک کاربودیم:d
نظرتون درباره دو بازیه بالاچیه وبهترین بازیه استرانژیک چی هست که کلی جو وکیف بده:>
امید جان اگر به دنبال بازی استراتژیک هستید، پیشنهاد میکنم Company of Heroes 2 رو بازی کنید :)
سلام فکرکنم اینوبازی کرده باشم:-?جز بازی هایه خوبی بود توجنگ جهانی مانند که که باتسخیر مناطق پرچمه منطقه عوض میشد وسربازا با چتر نجات از هواپیما خودشونو پرت میکردننقل قول:
وموقع شلیک تانک یا یه چیز دیگه هم بود دونفر سریه دسگاه بودن که لوله دراز داشت وصحنه اهسته هم میتونستی بکنی موقع شلیک تانک یا جنگارو حالانمیدونم حالا درست گفتم:-?یا با بازیه دیگه اشتباه گرفتم
این یه بازی تا اینجا میرم دنبالش یه بازی استراتژیک خوب وگسترده چی سراغ دارین؟ ازنظر وسعت وفعالیت جمعیت زیاد جز بهترین باشه
بله بازی برای جنگ جهانی هستش و یکی از زیباترین بازی ها هم هست :)نقل قول:
برای بازی استراتژیک صبر کنید اقا وحید (VFSDF) بیان، ایشون بازی های استراتژیک زیاد میشناسن
در مورد اون دو تا بازی هم که پرسیدید فراموش کردم بگم....در کل، بازی ها سلیقه ای هستند....پیشنهاد میکنم برید تو یه سایت مثل یو...تیوب و مثلا اینطوری جستجو کنید
The Settlers Path to a kingdoms gameplay
تا گیم پلی یا روند بازی رو ببینید و اگر دوست داشتید، اون بازی رو دانلود کنید
سلام،نقل قول:
من سبک استراتژی علاقه دارم و دوران جوانی استراتژی باز قهاری بودم برا خودم :d الانم تقریبا همیشه اخبارشو دنبال میکنم.
settlers path to kingdom رو امتحان کردم، سبکش با سایر بازیهای استراتژی یخورده فرق میکنه، البته بیشتر از نظر ساخت نیرو، ولی برا خودش سبک خیلی خوب و جالبیه. پیشنهاد میکنم امتحانش کنی.
متاسفانه بازی سازها هم کمتر تو این سبک سرمایه گذاری میکنن و عناوین خیلی جالب و پرهزینه ای ساخته نمیشه. از بازیهای اخیر هم crudsaders 2 رو من خیلی روش حساب میکردم که اونم چیز زیاد جالبی از آب در نیومد و منو که راضی نکرد. من پیشنهاد میکنم Supreme commander 2 رو امتحان کنی، هرچند بازی جدیدی نیست ولی به نسبت بقیه بازیها گرافیک و گیم پلی خوبی داره و به شخصه خیلی ازش خوشم میاد.
خوب 3گزینه
Company of Heroes 2
settlers path to kingdom
Supreme commander 2
که گفتین ببینم چجوریه البته اولیوبازی کردم ولی حالاندارم بازم بدجورحوس به سراغ ادم میاد بازیه جنگ هایه صلیبی عالی بود دیگه از نسخه 3 گندزدن البته جنگ هایه صلیبیه 3خوب بود ولی کیفیته نسخه هایه قبلیشونداشت ولیحیف که دیگه به صورت زیادی بازی استراتژیک خوب بیرون نمیدن مثل جنرال 2 و1 که یکی از عالی ترینا بودن روزی 10ساعت هم بازی میکردم چه افلاین وچه توگیم رانجر انلاین سیرنمیشدم :d نسخه هایه مدرنش که ادم فضایی داشت اصلا بدردنمیخورد
.................................................. .....................................
.................................................. ......................................
.................................................. .......................................
حالا ازبازیه استراتژیک بگذریم :>
ایا بازیه gta v از فناوری منتل استفاده میکنه؟اگه میکنه یه لینک بزارید
وکی میاد؟دیگه خسته شدیم انقدر مردم والکی کتک نزدیم وباماشین زیرشون نکردیم یادمه تو عمرم وتوهیچ بازی جز این بازی وبازیه Saints Row تا صبح نخندیده بودم =))=))=))=))توبازی iv gta یادمه توپارک یکی از خیابوناش میدوییدم یه اردنگی به باغبوناش میزدم درمیرفتم یه جملات بدی گفتن دنبالم میکردن بعضی ازمراحلش که خدایه خنده بود حالابگذریم ازاون یکی بازی =))=))=))=))من تمام کارایه خنده واذیت مردم روتواین بازی پیاده کردم=))
سلامنقل قول:
بازی تو سبک Real time strategy تا حد زیادی به سلیقه مربوط میشه
اما شاهکارهایی که باید حتما تجربشون کنی
Company Of Heroes 1/2
سه گانه
StarCraft II: Heart of the Swarm
StarCraft II: Wings of Liberty
قسمت اخر Legacy of the Void بزودی منتشر میشه
Battle For Middle Earth 2 بهترین بازی rts بر گرفته از کتاب تالکین ارباب حلقه ها . واقعا بینظیر بود
Civilization V تو جانر tbs
Total War: Shogun 2
Crusader Kings II
XCOM: Enemy
Age of Empires
World in Conflict: Soviet Assault شاهکاره
باز توی این سبک بستگی به سلیقه خودت داره @};-
جنگهای صلیبی 3 نداریم، آخرین ورژنش 2 بود که اخیرا منتشر شد. اون 3 نسخه قلعه (stronghold) بودن، کلا نسخه های 2 و 3 ای که دادن ناامیدکننده و ناموفق بودن. این نسخه جنگهای صلیبی 2 که دو سه ماه پیش منتشر شد باز به مراتب خیلی بهتر از نسخه های قبلی قلعه بود و به شماره یکش نزدیکتر بود. ولی باز نوآوری خاصی نداشت و مشکلاتی هم برای خودش داشت. فقط تنها مزیتش این بود که تا حدودی به جنگهای صلیبی 1 نزدیک شده بود و گرافیکش بهتر شده بود.نقل قول:
در مورد منتل دقیق اطلاع ندارم، ولی در حد شایعه عنوان شده بود که ممکنه استفاده کنه، فکر میکنم به طور رسمی هنوز تایید نشده.
سلام خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Civilization V
Company Of Heroes 1/2
Total War: Shogun 2
Age of Empires
ایناروبازی کردم اصلا ازدنیا ناامیدشدم انقدر بد بود بجز Age of Empires یه ذره حال داد وCompany Of Heroes 1/2 بازی درسطح خوبی بود ولی عالی نبود هیچی جنرال نمیشد:((
حالا خودت باشی غیراز این که بازی هایی که انجام دادم کدومو انتخواب میکنی دیگه بخوای ازاین موردهایه پایین 2تاورداری کدومو ورمیداری دیگه خیلی به خوای توزیبایی وعالی بودن بازی سخت بگیری :dچون گیچ شدم میدونم سلیقه ایه ولی این همه بازی فعلا سلیقه توش گیچ میشه
Crusader Kings II
XCOM: Enemy
World in Conflict: Soviet Assault
StarCraft II: Heart of the Swarm
StarCraft II: Wings of Liberty
Battle For Middle Earth2
Legacy of the Void
.................................................. ...
چون خودم دوتا گزینه ازپست هایه قبلیه دوستان ورداشتم میخوام 2تاگزینه روهم ازگزینه هایه شماوردارم زیادنشه :d
settlers path to kingdom
Supreme commander 2
اون یکی روهم خودم پیداکردمCompany Of Heroes دارمش:d
دوستان لطفا هر کی از آپدیت 1.4 Assassin's Creed Unity لینک بدست آورد لینکشو قرار بده، من آپدیتهای قبل رو دانلود نکردم چون گفته بودن 1.4 ای که قراره بیاد، آپدیت 1.3 رو هم داره و تقریبا تمام مشکلات رو هم حل میکنه. :)
دوستان کسی بازی cargo 3 رو گرفته :
نمیدونم مشکل از بازیه یا نه ولی شدیدا فریم پایینه حتی با تنظیمات پایین !
درایور رو آپدیت کنید امیر جان یا به نسخه های قدیمی برگردیدنقل قول:
چک کنید بازی کدوم نسخه C++ و دایرکتس رو لازم داره :)
گفته شده 7 گیگابایتهنقل قول:
والا تمامی این موارد چک شدظاهرا بازی أپدیت بخواد با پایینترین تنظیمات روی ۷۲۰ پی ۱۳ فریم میده با بالاترین تنظیمات و فول اچ دی ۸تا ۱۱ فریم میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه ویدئو هم دیدم رو ی.وت ی و ب یکی با ۹۸۰ رو فول اچ دی و بالاترین تنظیمات ۶۱ فریم میگرفت
خلاصه عجیبه ولی فکر کنم آپدیت بخواد حالا دو تا آپدیت هست اگه بشه نصب میکنم امیدوارم حل شه شایدم از اون دسته بازیهای اشک گرافیک در آر باشه
ممنون از پاسخ
بله همینطوره، این آپدیت، آپدیت 1.3 رو هم با خودش داره و از مدتها قبل یوبی قولش رو داده بود، قرار بود 15 ام منتشر بشه که کاربرای فروم یوبی تا آخر روز منتظر بودن منتشر بشه که آخرسر اعلام کردن به تاخیر افتاده، کاربرا هم تا میتونستن فحش نثار یوبی اینا کردن :d بدقولی یوبی یه چیز کاملا عادی شده. انصافا 6.7 گیگ برای آپدیت خیلی زیاده، برای خودش گیمی هست!.نقل قول:
نوشته اصلی توسط CROSSHAIR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dragon Age Inquisition
بازی بسیار خوبیه از دست ندید
عکس هایی از بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستانی که هنگام اجرا بازی با ارور Activation64.dll مواجه میشن فایل زیر دانلود و در محل نصب بازی و فلدر system32 کپی کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]_________________________
اینطور که مشخص شده بازیStreet Fighter V از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و اعلام شده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی بصورت انحصاری برای پلتفرومهای PS4-PC عرضه خواهد شد.
با سلام
من کماکان این مشکلو با ایدیت 1.5 فارکرای دارم
اشکال از کجاست؟
کسی اپدیت 1.5 رو ریخته؟
نقل قول:
بازی از تو پوش اش RUN کن
از SHORTCUT تو دسکتاپ
خوب دوستان امشب یکی از بازیهای مهم METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES توسط Konami Digital Entertainment برای پلتفروم PC عرضه شد.
مخصوصا دوستانی که طرفدار بازی Hitman یا Splinter Cell مخفی کاری جانر Stealth هستن حتما بازی تهیه کنید.
البته این یک نسخه پیش نمایش و گیم پلی زیر 1 ساعتی داره برای همین حجم بازی بالا نیست
عکسهایی از بازی
گرافیک رو نسخه PC بیداد میکنه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
سلام ایا ک...ر...کی هست که بشه بازیه اساسینس یونیتی رو انلاین بازی کرد؟ اگه هست بزارید خواهشا
ادم حسرت مراحل چندنفرشومیخوره:((:((:((
سلامنقل قول:
امید جان هنوز 1 ماه از عرضه ی این بازی نمیگذره، باید کمی صبر کنید
الان روش های آنلاین بازی کردن نسخه های قبلی هستش ولی من به شخصه فکر نمیکنم درست کار کنن چون خودم روی یکی از نسخه ها که یادم نیست کدوم بود امتحان کردم و جواب نداد..
@};-
ما برا بعضی بازیها تو کف آفلاینش هم موندیم چه برسه آنلاین ( فیفا 15 رو میگم )
سلام خدمت دوستان
به قدری مشکلات AC: Unity زیاد بوده و هست که آپدیت جدید یوبی سافت 7 گیگ حجم داره و مشکلات بسیار بسیار زیادی رو حل میکنه
یوبی سافت اعلام کرده که مشکل افت فریم های متعدد و کرش کردن های بی مورد، همه در این آپدیت جدید حل شدن
این آپدیت برای دارندگان Xbox One هم عرضه شده اما حجمی که نشون داده میشه، 40 گیگ هست و به این معنی که باید بازی رو از اول دانلود کنن!!! یوبی سافت از همه ی دارندگان Xbox One درخواست که این آپدیت رو نصب کنن چون مشکلات بسیار بسیار زیادی رو رفع می کنه....جالبه که این مشکلات فقط برای بخش تک نفره ی بازی نیست و بخش چند نفره ی بازی هم مشکلات زیادی رو داره
حالا بعد از این داستان ها، یوبی سافت از کسانی که نسخه ی Season Pass رو خریداری کرده بودند و منتظر DLC های بازی مثل بسته ی Dead Kings بودند، معذرت خواهی کرده و اعلام کرده که می تونن از بین بازی های The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Rayman Legends و Just Dance 2015 یکی رو به دلخواه انتخاب و به صورت رایگان دریافت کنن!
خوشحالم که اول دارم بازی های دیگه رو دانلود میکنم و Unity رو اول دانلود نکردم، با این اوصاف اصلا دانلود نکنم بهتره فکر کنم :)
سلامنقل قول:
داداش محمد اگه یادت باشه من همون روز عرصه بازی AC: Unity خدمت عزیزان عرض کردم این بازی در حد نسخه بتاس مشکلات فراوانی داره ولی برخی دوستان منو به یوبی سافت هیتر بودن متهم کردن :d
حقیقت امسال اولین سالی بود که من کلا AC: Unity بازی نکردم :d و با این پچ های 7 گیگی نشون میده عمق فاجعه در این بازی چقدر بوده.
ایشالله سال دیگه Victory با dx12 low level
@};-
فرقی نمیکنه همین ارور رو میدهنقل قول:
شاید ویندوزم خرابه!
از ک..ر...ک داخل پوشه اپدیت استفاده کردی؟نقل قول:
بلهنقل قول:
اون ک...رک ali که گزاشته بودین سیو بازی رو لود نمیکنه ورژن بازی رو هم 1.3 میکنه
*** ریلود رو بریزنقل قول:
نقل قول:
سلامنقل قول:
با سلام
من کماکان این مشکلو با ایدیت 1.5 فارکرای دارم
اشکال از کجاست؟
کسی اپدیت 1.5 رو ریخته؟
برنامه استیم Steam روی سیستمت نصب نیست
مسیر سیو بازی فارکرای 4
C:\ProgramData\Orbit\420
در ک.ر.ک بازی فایلی هست بنام orbit_api باز کنید داخل فایل میتونید جلوی UserName = اسم خودتون وارد کنید تا تو بازی با اسم خودتون بازی کنید ( این مورد برای اکثر بازیهای جدید صدق میکنه )
برای اینکه در بازیها مسیر سیو پیدا کنید اکثرا کنار تمام ک.ر.ک ها در این فایل مسیر سیو بازی نوشته میشه. به این صورت
ادرس این خط به ادرس ک.ر.ک قبلی تغییر بدید تا بتونید از ادامه سیو قبلی بازی ادامه بدید.نقل قول:
### Saves and Achievements stored here:
###
### Windows 2000, 2003, XP
###
### C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Orbit\%GameId%\%UserName%
###
### Windows Vista, 7, 8
###
### C:\ProgramData\Orbit\420\%UserName%
###
[Orbit]
GameId = 420
Flags = 137
[Settings]
UserName = VAHID
@};-
وحید جان نسخه کاملش رو اطلاع داری کی میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا منم قبل امتحانش همین نظرو داشتم ولی بعد از اینکه بازیش کردم، نظرم عوض شد، بازی خیلی جالبتر شده فقط بعضی باگها و مخصوصا مشکل افت فریم حل بشه، بازی فوق العاده جالب با گرافیک خیلی خوبی هستش.نقل قول:
ولی میگم عجب دورانی واسه گیمها شده ها، همینطور داره گیم می باره، کلی اوقات فراغت نیاز داره آدم بشینه کیف ببره. :x
دوستان کسایی که به بازیهای مربیگری علاقه دارن شدیدا پیشنهاد میکنم Football manager 2015 رو از دست ندین، حجم بازی فوق العاده کم هستش (حدود 1.3 گیگ) شبیه سازی بسیار دقیقی از مربیگری فوتبال هستش با دنیایی از جزئیات، واقعا لذت بخشه و آدم از مدیریت و مربیگری باشگاه لذت میبره.
@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلام
این نسخه یه پیش درامد کوتاه برای نسخه اصلی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست که در سال 2015 عرضه میشه TBA 2015 . کوجیما کارگردان بازی زمان دقیق انتشار نسخه اصلی اعلام نکرده
این احتمال وجود داره نسخه PC با تاخیر عرضه بشه ولی قطعا عرضه میشه @};-
ویرایش
خبر جدید و بسیار خوب برای PC GAMER های عزیز
ساعتی پیش تایید شد بازی Tekken 7 برای PC عرضه خواهد شد
کلکسیون بازیهای فایتینگ روی PC تکمیل شد :d
نسخه نهایی بازی انحصاری پی سی Assetto Corsa ریسینگ شبیه ساز بعد از مدتها انتظار امروز بروی استیم منتشر شد این بازی زیبا از دست ندید.
یک رقیب جدی برای Project CARS
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]: 95
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]: 90
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]: 90
کسب نمرات بسیار عالی بازی تا این لحظه شاهکار گیم پلی که در انحصار پلتفروم PC قرار داره
خبر به این میگن!نقل قول:
من از یک سال پیش یا بیشتر یادمه گفته بودن نسخه ی جدید این بازی برای PC منتشر میشه ولی هیچ چیزی در موردش گفته نمیشد
جدای از این، مایکروسافت هم که خیلی سر بسته گفته وقتش رسیده در مورد بازی های روی Windows صحبت کنیم و اعلام کرده که 21 ژانویه یعنی درست یک ماه دیگه، تو کنفرانسی که داره تمامی جزئیات این صحبتش رو در کنار برنامه های دیگش بیان میکنه :)
@};-
Grand Theft Auto V
درود
دقیقا یکماه مانده به انتشار بهترین بازی جهان GTAV بروی پلتفروم PC
اموزشها و نصب Modding حتما در سایت قرار خواهیم داد.
دوستانی که علاقه مند هستید میتونید تمام وسائل نقلیه موجود در بازی در لینک زیر مشاهده بفرمایید
@};-
به به عجب خبری گذاشت اقا وحید گل... اصلا کلی حال کردم:d:d
هنوز سیستمش معلوم نشده ؟
فقط30روزمونده:-S:-S
هنوز مشخص نشدهنقل قول:
ولی برای اجرا در بالاترین تنظمات به همراه ف.ی.لترینگ ها , به فکر یک 970 یا 290 باید بود
عین هلو فریم بافر میطلبه , در اون تنظیمات راحت 4GB
سلام اقاعطا
درسته عین هلو فریم مطلبه دیگه مثل شرکت مانی سافت که گند نمیزنه بااون assassins unity که ملت صداشون دراومده تازه با کلی تریلرهایه تخیلی فضایی
درضمن اونجوری که شرکت راکستارگفته بود بازی بهینه بهینس پس نباید منتظر یه بازی با یه گرافیک r9 290بود :-?
بازیه بهینه توبهترین تنظیماتش نهایت یه gtx750tiیا r7 265 بخواد من یادمه نسخه قبلیه این بازی یعنی iv ولیبرتی سیتی رو رو بایه پردازنده تک هسته ای و گرافیک 8400gt داشتیم راحت بازی میکردیم:))یعنی منظورم اینه که تاانقدربازی بهینه بود
من یا برخی ازدوستان شاید تا 6ساله دیگه نسخه هایه gta روبازی کنیم یابایه قطعه ارتقاء ولی این اساسینس همین نسخش روهم یا بازی نکردن یافریم ریت شرم اور30و35 که بازیه دیگش که باید به فکریه سیستم 20ملیونی بشیم کلا سیستم امروزی رو بندازیم توجوب
عطا یه مقدار شکسته نفسی میکنه احتمالا منظورش 4K 30FPS بود:dنقل قول:
تا چند روز دیگه سیستم مورد نیاز بازی مشخص میشه که البته بازم من عقیده دارم تا بازی نصب نکنیم نمیشه قطعی نظر داد
پورت بازی داره گروهی انجام میده که مکس پین 3 روی PC پورت کرده بودن که واقعا پورت عالی بود
پورت یه بازی اگه واقعا خوب باشه یه چیزی میشه مثل Metal Gear Solid V Ground Zeroes که یکی از بهترین پورتهایی بود که شاهدش بودیم با ضعیف ترین سیستم ها هم اجرا میشد.
بنظر من بایه 580 یا 7850 خیلی بهتر از نسخه کنسولی خروجی میده حداقل اینه 30 فریم نیست خودش کلیه :d
درمورد مودینگ هم خوب MOD های گرافیکی اکثرا پردازش بیشتری طلب میکنن به سیستم فشار میارن که طبیعیه چون باعث ارتقا وحشتناک گرافیک بازی میشن . مود CG ندن شانس اوردیم :d
اما MOD ها فقط برای ارتقا گرافیکی عرضه نمیشن مثلا میدونید که هیچکدوم از نسخه های GTAV روی کنسول از وسایل نقلیه بگیر تا موبایل و........ license ندارن:d
برای من MOD license این بازی فوق العاده مهمه چون تمام ارم لوگو و........... برابر با اصل میشه یسری از MOD ها هم هستن هر شخصیتی که فکرشو نکنی وارد بازی میکنن 60% لذت این بازی به مودهایی که براش عرضه میشه
در مورد واچ داگزم چون صحبت کردی باید بگم اصلا قابل قیاس نیست چه از نظر پورت و چه از نظر کیفیت ساخت.
@};-
اوه اوه جریانه این صفحه چیه یعنی بازیه gta v تا 20ساعته دیگه برا pc ریلیزمیشه؟:d:d:dمن که دارم شمارش معکوسومیشمرم بعد از جام ملت هایه اسیا میچسبه تاحالا ندیده بودم شرکت گیم سازی شمارش معکوس فعال بزاره توسایتش=d>
گفته 29 روز و 20 ساعت دیگه.نقل قول:
سلام ازکجامی دونی؟اینونوشتهنقل قول:
GTA V releases on PC in 1091 Days, 13 Hours, 46 Minutes, & 42 Seconds.hours که میشه ساعت
minutes میشه دقیقه
seconds هم ثانیه پس 29روزش کو چرانزده کجاشومیگی؟
کاملا مشخصه که زده 29 روز.نقل قول:
Steam Hits New Record For Concurrent Users – Over 8 Million Steam Users Online Simultaneously
در شرایطی که PSN و Xbox Live در گیر حملات گسترده ه...کرها با DDoS هستن و دسترسی بهشون غیر ممکن شده
Steam باز هم رکورد شکنی میکنه . ثبت بیش از 8 میلیون کاربر انلاین به صورت همزمان . پیش بینی میشه gtav فروش خیره کننده ایی روی این شبکه بزرگ داشته باشه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منبع
مشکلات XBL همون روز اول درست شد مشکل PSN هم دیروز برطرف شد
قضیه PSN هم به دعوای سی.یا.سی بین امریکا و نورث کوریا برمیگرده
من خودم GTA V رو روی استیم میگیرم اما خب پایرت هم کم نخواهد داشت شاید حدود 99 درصد
سلام ارور not resporting دربازی هایه کامپیوتری به چه معناست؟ وچجوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟:-S:-S:(
Company Of Heroes 2 Ardennes Assault
دوستان همینطور که میدونید در بازی Company Of Heroes 2 Ardennes Assault در نسخه ک..رک شده نمیشه تو قسمت skirmish از واحدهای Commanders استفاده کرد .
برای همین روشی خدمتون عرض میکنم که براحتی میتونید تمام Commanders در نسخه ک...رک شده فعال کنید .
1: فایل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کنید
2: فایل از زیپ خارج کنید و در مسیر زیر کپی کنید
C:\Documents\My Games\Company of Heroes 2\mods\tuning\subscriptions
3: بعد وارد بازی بشید و در قسمت skirmish بازی روی گزینه Option کلیک کنید و مثل شکل زیر All Commanders Mod Wip انتخاب کنید
4: استارت کنید وارد بازی بشید در قسمت ساخت یونیت ها میبینید که یونیت مخصوص Commanders اضافه شده
بعد با انتخاب هر Commander میتونید واحدهای عملیاتی فعال کنید . برای فعال کردنشون هم فقط کافیه روی خونه ایی که ساختید کلیک کنید
@};-
بعضی وقت ها قطعات ضعیف بعضی وقت ها ویندوز داغون بعضی وقت ها گم شدن فایلی از پوشه بازی.نقل قول:
سلام آقا رضانقل قول:
این موضوع خیلی دلایل می تونه داشته باشه
اولین روشی که ممکنه این مشکل رو حل کنه، ک...رک مناسب هستش
دومین روش، نصب آخرین نسخه از درایور کارت گرافیکی هستش
بعد از اون، اجرا کردن بازی روی حالت run as administrator، نصب کردن ورژن های DirectX 9.0 10 11، نصب کردن تمامی نرم افزار های Microsoft C++ 2005 تا 2013، نصر کردن netframework های مایکروسافت تا ورژن 4.5 و ... باید انجام بشه
من خودم وقتی ویندوز نصب میکنم، همه ی اینا رو اول نصب میکنم تا بعدا موقع بازی کردن، هیچ مشکلی پیش نیاد و همه ی اینا رو نصب دارم
اگر تمامی این کار ها رو انجام دادید و باز بازی اجرا نشد، یا ویندوز مشکل داره یا بازی که به احتمال قوی، بازی باید مشکل داشته باشه چون دلیلی نمیمونه که بازی اجرا نشه
البته ناگفته نمونه، بعضی وقتها یه سری ارورها و یه سری شرایط بسیار مسخره پیش میاد که اصلا معلوم نیست چه طوری میشه حلشون کرد :)
در مورد چیزی هم که آتر جان گفت، معمولا اگر سیستم ضعیف باشه، بازی اجرا میشه ولی تو بازی با افت فریم مواجه میشیم و کمتر پیش میاد که به علت ضعف سیستم، بازی اجرا نشه
@};-
برای بازی کال آف آپدیت خاصی وجود داره؟
من بازی رو نصب کردم ولی زیاد روون اجرا نمیکنه در حالی که فارکرای 4 رو سیستم خیلی راحت اجرا میکنه.
یادمه برای فارکرای یه آپدیت نصب کردم بعدش خیلی تصویرش بهتر شد.
آیا همچین آپدیتی برای کال آف هم هست؟
این اپدیت برای نسخه ریلود هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چندتا از Trailers بازی برای دوستان مستقیم کردم اگه دوست داشتید دانلود کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون نسخه ای که من دارم *** شده هست و *** جدا نداره.نقل قول:
آیا اینو آپدیت کنم رو نسخه ی منم جواب میده؟
اره اگر این نسخه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]