راک استار که هیچوقت تو E3 حضور نداشته حداقل یکی دو سال پیش اینطور بودنقل قول:
. هنوز که هیچی معلوم نیست ، قرار شده تو E3 امسال یه خبرایی بشه ، این راک استار دیگه خیلی خودشو مسخره کرده .
نمایش نسخه قابل چاپ
راک استار که هیچوقت تو E3 حضور نداشته حداقل یکی دو سال پیش اینطور بودنقل قول:
. هنوز که هیچی معلوم نیست ، قرار شده تو E3 امسال یه خبرایی بشه ، این راک استار دیگه خیلی خودشو مسخره کرده .
شما مشکلی با دروازه بان ندارید چون من مشکل از نوع Crazy Goal Keeper دارم،همینطور عشقی برای خودش میاد جلو راحت گل دریافت می کنی،حالا نمیدونم شاید تو این درجه سختی چیزه طبیعی باشه،تو فروم EA هم اشاره ای بهش شده بود،یا در طول بازی بازیکنانی که از کنترل خارج میشند به همدیگه برخورد می کنند و منم فقط...:|(فکر کنم EA زیادی فیزیک زده به بازی:)))،یه چیز دیگه فلش روی سر بازیکن زمانی تغییر می کند که بازیکن حریف دو سه متر از شما جلو افتاده و تاخیر افتضاحی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید تا اخر اردیبهشت صبر کنید در صفحات قبلی توضیح دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زئوس جان این شایعات بیشتر برای کنسول فنهای سونی جذابیت داره .نقل قول:
اما رابطه این موضوع با pc gaming متوجه نشدم
pc gaming تا همین الانشم با حمایتهای nvidia /amd و بخصوص فروش بینظیر بازیها روی شبکه استیم رونق گرفته سازنده ها بازی برای این فروش خوب بازیها روی استیم به پلتفروم PC اهمیت میدن
نمونش فروش بسیار خوب metal gear rising revengeance رو استیم ( که خدارو شکر پایرت داره رو PC کمتر میشه )
ماکروسافت بیشتر از اینکه نگران کنسولش باشه باید یه فکر اساسی برای API DX خودش بکنه که حسابی PC GAMER هارو به زحمت انداخته که AMD مجبور شد از API MANTLE رو نمایی کنه
هرچند پیشبینی میکنم با این روند بسیار خوبی که Valve داره بزودی با عرضه کنسول جدید Steam همگی سیستم عامل لینوکسی OS این کنسول بینظیر رو سیستم خودمون نصب میکنیم .
البته ماکروسافت یسری حمایت ها به PC GAMING داشت مثل Alan Wake یا جدیدا TitanFall اما اینطور که شما گفتید بنظرم صدق نمیکنه
سپاس @};-
اخر بازی رو رو سیستم عامل ویندوز بازی میکنیمنقل قول:
تا همین الانشم با حمایتهای nvidia /amd و بخصوص فروش بینظیر بازیها روی شبکه استیم رونق گرفته سازنده ها بازی برای این فروش خوب بازیها روی استیم به پلتفروم PC اهمیت میدن
یادمه وقتی ویندوز 8 اومد دو خبر اونموقع خوندم که بازی سازها اصلا خوشحال نبودند (حالا دقیق یادم نیست به چیه ویندوز 8 ناراضی بودند )
ویندوزایی که بعد از 8 قراره بیاد مسخرست یه جا ماکرو سافت گفته بود ما نمیتوانیم به طور هم زمان از سه ویندوز حمایت کنیم
والا هیچ مشکلی باگیم پلی وفیزیک وبرخوردبازیکناودروازبان و.....ندارم همه چی نرمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی روهم ازبازار خریدم (سریرگیم)ولی اولش که اجرانشد!بعدش ازبچه های (بازی/سنتر)یه فایلی روگرفتم نمیدونم چی بود ولی بازی درست شدوالانم مشکلی نداره
فقط گرافیک بازی کمی توذوق میزنه بااینکه تنظیمات گرافیک روتااخربردم ورزولوشن هم1080هست ولی هنوزم گرافیک بازی چندان جالب نیست
مثلا کیفیت چمن ورزشگاه جالب نیست ومثله موکت میمونه!وحتی رنگ بندی های جالبی هم نداره
لبه های پیراهنای بازیکنها حالتی تیزمانندومقوایی داره!که اصلابرای این بازی قابل قبول نیست درحدps2هستش
بعضی وقتها(حدودا5ثانیه)توروز روشن اسمون تیره وتارمیشه وستاره ها ی اسمون دیده میشن:))(البته این ستاره هارو شوخی کردم)
بعضی وقتها وقتی مثلا ضربه سرمیزنی توحرکت اهسته توپ 50سانت باسربازیکن فاصله داره واصلابه سربازیکن برخوردنمیکنه:(
وخیلی ازباگهای گرافیکی دیگه....
اصلا ازگرافیک بازی راضی نیستم پسرفت عجیبی داشته تواین بخش
درود
امروز صبح این پستو زدم ولی احساس کردم شاید جای این پست توی این تاپیک نباشه پاکش کردم .
ولی خوب پستو دوباره میزنم بعدا اگر صلاح بود دوستان به تاپیک درست انتقال بدید
دوستان برنامه Xpadder برای هر PC GAMER بسیار پیشنهاد میشه . برای دوستانی که قصد دارید با گیم پد بازی کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برنامه تنظیم کردم که میشه خیلی راحت mouse هم با دسته حرکت داد . دوستانی که تا بحال ازین شبیه ساز استفاده نکردند توصیه میکنم حتما دانلود کنید
خیلی راحت میشه دگمه ها مطابق با کیبورد یا موس هماهنگ کرد
دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سپاس @};-
خیلی ممنون.برای بازی NFS Rivals هم این کاربرد داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود بله کاربرد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نرم افزار در واقع میاد کیبورد و ماس شمارو روی گیم پد پورت میکنه .تمام بازیها با Xpadder راحت هماهنگ هستند
دیگه احتیاجی به شناخت گیم پد توسط بازی نخواهید داشت . روی مربع های سفید کلیک کنید یه صفحه برای تنظیم صفحه کیبورد + ماس باز میشه بعد میتونید طبق دگمه های بازی , گیم پدو خیلی راحت هماهنگ کنید
تنظیمات خیلی دقیقی داره حتی میتونید سرعت حرکت mouse هم تنظیم کنید
دوستان عزیز راه حلی برای این خطا در ویندوز 8.1 دارند؟(The application was unable to start correctly (0xc000007b)
برای اجرای Metro 2033 چنین مشکلی دارم،Metro Last Light بدون مشکل اجرا میشه.فایل Metro 2033 به صورت نصب شده هست و فقط نیاز به اکسترکت و اجرا دارد.
تمامی نسخه های Visual C++ Redistributable نصب شده(2005،2008،2010،2012)
فایل های mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll هم در حالت Safe mode در پوشه system32 ویندوز جانشین شده اند.
:(
سلام علی جان اون نسخه با ویندوز 8 هماهنگی نداره عزیزم.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همین دیروز به 8.1 مهاجرت کردم باز به 7 برگردم،سایت مایکروسافت هماهنگی رو رد کرده بود گفتم شاید کلک رشتی چیزی بشه زد،ولی عنوانی هست که نمیشه گذشت هه هه هه خیالی نی...:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون@};-
برای افزایش کیفیت گرافیکی فیفا14پچی اپدیتی چیزی نیومده؟
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش اگر میشه یه توضیحی در ارتباط با نرم افزار بدید خوب میشه.
من کلا ازش سر درنیاوردم.
چه طور تنظیم میشه.؟:d
و این که وقتی ستش میکنم این دکمه D هی گیر میکنه.دسته رو درش میارم درست میشه
خب دوستان به خاطر پست پشت سر هم عذر میخوام.:)@};-
اگر یادتون باشه چند روز پیش سوالی داشتم مبتنی بر این که با اجرای نرم افزار MSI After Burner در بازی ها تصویر بازی پر پر میزنه.
حب بعد از ارادتی که دوستان نسبت به بنده داشتن ، و بنده رو راهنمایی کردن ، خودم دست به کار شدم و مشکلم رو حل کردم:|
دوستانی که مشکل پر پر شدن سمت راست تصویر دارن طبق آموزش زیر میتونن این مشکل رو حل کنن.
برای دیدن تصاویر در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید.
تصویر بازی قبل از تغییرات :
تصاویر بازی بعد تغییرات :
Riva Tuner رو باز کنید و کانفیگ زیر رو اعمال کنید:
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی جان این اموزش حتما با دقت بخون
دیوایس با مدل farassoo FGP-660 هماهنگ کردم اگه دگمه گیر میکنه تمام فایلهای کنار برنامه پاک کن دوباره طبق اموزش عمل کن
...............................
دوستان یک بازی خدمتتون معرفی میکنم بنام Thunder Wolves منو خیلی یاد بازی جنگ در خلیج سگا (Jungle Strike / Desert Strike) انداخت فوق العادس
بازی خیلی خوبیه حجم کمی هم داره گیم پلی عالی گرافیک بینظیر . به دوستانی که به این سبک علاقه دارن توصیه میکنم حتما دانلود کنید
خواب من هم بلاخره بتا کی titanfall رو گرفتم و بزنیم تو رگ:d
تا 18 feb فرصت دارید حجم اش اگر با idm دان کنید 4 گیگ هستید حتمی تجربه اش کنید که شاهکاری بی مانند هست
سلام
از دوستان عزیز کسی اطلاع داره که آیا به همراه مادربرد ASUS RAMPAGE IV BLACK EDITION بازی Assassin's Creed هم داخلش هست یا نه . ممنون
سلام عزیزم ، فکرشو بکن این مادربورد بیاد داخل ایران به همراه بازی!!!! ( گمان نکنم ) برای آوردن پایین هزینه بیشتر خریداران این ماردبورد را بودن بازی وارد میکنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس این کدی که داره ، به چه دردی میخوره ;)
این تصویر و خوتون گرفتید ، یعنی عکس برداری؟!! ( و این مادربورد در ایران به همراه کد ریجستر بازی هست)نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر من کد رو ببینم میتونم بهتر جواب ات رو بدم:dنقل قول:
بعضی کارت ها offer هم همراه اش هست مثلا یکی از بچه offer کارت 290 رو هم همراه اش داشت
خواب دوستان من هم یه دل سیر titan fall زدم بسی حال بردم
روند بیش از حد تصور اتون سرعتی هست
ابتدا یک مود رو انتخاب میکنید و وارد بازی میشید میتونید به عنوان pilot یا همون پیاده نظام ظاهر بشید یا به عنوان تایتان وارد شید
وقتی وارد مپ میشید بعد از 4 دقیقه میتونید تایتان رو احضار کنید و میتونیئ سوار اش بشید یا اینکه توسط هوش مصونوعی کنترل میشه در صورت پیاده شدن از اش. قابلیت شخصی سازی برای تایتان و سلاح هاش و همچنین شخصی سازی pilot ها هم وجود داره
محبوب ترین سلاح این بازی فعلا یک pistol که با lock کردن همزمان میتونه سه نفر رو kill کنه که خیلی لذت بخشه
بله داداش . خودم گرفتم . حالا میشه بگی به چه دردی میخوره و چطور باید ازش استفاده کنم .نقل قول:
برای دیدنش چشم بصیرت میخواد داداش :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بالای ریجستر کد نوشته به چه سایتس مراجعه کنید....اگر فقط س..ریال هست باید DVD بازی هم باشه اگر نیست باید احتمالا در آردس سایتی که نوشته برید و ریجستر کنید تا سری..ال اصلی بازی و به شما بده..نقل قول:
اگه اشتباه نکنم...@};-
من که چیزی توی اون سایت ندیدم ، ممنون میشم اگه دوستان چیزی پیدا کردن ، بهم خبر بدن .نقل قول:
بعد از خراشیدن اون قسمت یک کد 8 رقمی بود . من تا حالا این بازی رو دانلود نکردم و دقیق نمیدونم به هنگام نصب بازی کدی میخواد یا نه .
دوستانی که این بازی رو دارن ، ببینند در رجیستر کدی برای این بازی وجود داره که بشه مثل برخی از بازیها کد رو از طریق رجیستر عوض کرد .
@};-
عطا جان با پی سی بازی میکنی؟ یجا خونده بودم بتاش شاید برا پی سی بیاد، یعنی اومده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام امیر جاننقل قول:
با اجازه آقا عطا ، آره بتاش برای PC هم اومده :d
اصلآ یه همچین بازی ایی فقط ساخته میشه واسه PC با اون گیم پلی سرعتیش .
برای همچین بازی هایی آدم اصلآ نباید به قوطی نگاه کنه :d
همون جوری که ممد گفت برای دو قوطی مایکرو به علاوه pc قرار بیاد و دو قوطی سونی به هیچ وجه براش عرضه نخواهد شد.نقل قول:
خب مسلما هممون طرفدار پی سی هستیم و به کنسولها به چشم قوطی نگا مکنیم :d ولی یه موردی برای من سوال شده، حالا نمیدونم اثر تبلیغات هست یا هرچی، بعضی جاها این قوطی ها رو خیلی تبلیغ و بعضا بزرگ میکنن، برای خود منم گاها سوال پیش میاد که کیفیت کدومشون بهتره و آیا عکسها و تصاویری که تبلیغ میشه واقعیت داره! برای مثال تو بازی tomb raider از امثال این تبلیغات زیاد دیدم، برای همین خواستم مطرح کنم و نظر دوستان رو هم بدونم، برای اینکه بهتر بشه در موردش بحث کرد عکسای مختلف و متفاوتی که از اینترنت رصد کردم رو قرار میدم :d (عکسای روشنتر مربوط به PC هستن، برای مشاهده سایز بزرگتر روشون کلیک کنید)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با اینکه نمیخوام اینو قبول کنم ولی بعضی جاها اینطور به نظر میاد کیفیت ps یا xo از pc بهتره، مثلا یه نگا به این عکس بندازین:
حالا نمیدونم فیک هست یا نه، ولی چیزی که دیده میشه زمین تا آسمان فرق میکنن، تو ایکس باکس لارا به اون قشنگی در حالی که تو پی سی بیشتر شبیه زن شِریکه :d
سلام من تو بازی Enslaved Odyssey گیر کردم هر کاری میکنم غول کشته نمیشه(اونجا که با دختره داره به آکواریوم نگاه میکنه یکدفعه غول از تو آکواریوم میاد بیرون)
درودنقل قول:
PC GAMER ها فرق بین 30 فریم 60 فریم یا حتی 900P با 1080P کامل متوجه میشیم سالهاست با tessellation اشنایی داریم
خدمت شما عرض کنم این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست
برخی کات سین ها در XO با رزولوشن 900p اجرا میشن همچنین بعضی از Texture ها هم در X1 رزولوشن پایینتری دارند .نقل قول:
PlayStation 4 users get a comfortably delivered 1080p presentation backed up with a post-process FXAA solution that has minimal impact on texture quality, sporting decent coverage across the scene, bar some shimmer around more finely detailed objects. Meanwhile the situation is more interesting on the Xbox One: the anti-aliasing solution remains unchanged, but we see the inclusion of what looks like a variable resolution framebuffer in some scenes, while some cut-scenes are rendered at a locked 900p
Curiously, there are also a few lower-resolution textures in places on Xbox One, but this seems to be down to a bug (perhaps on level of detail transitions) as opposed to a conscious downgrade
نسخه ی PC رو بهترین حالت و تنظیماتش از دوکنسول بهتره.
جالب اینجاست در نسخه کنسولی TR اصلا تسلیشن وجود نداره :dموضوع جالب تر اینه ما PC GAMER ها حداقلش اینه یه بنچمارک Unigine Heaven تجربه کردیم خوب میدونیم tessellation چه فشاری به سخت افزار میارهنقل قول:
Aspects such as tessellation are missing on the characters and environments
در نسخه کنسول ها از FXAA استفاده شده و در نسخه PC می تونید تا 4xSSAA اعمال کنید خود همین باعث اختلاف زیاد PC با کنسول ها میشه
اینا اومدن یه FXAA ساده زدن رو بازی , نور پردازی لایتینگها هارو حسابی روش کار کردن ادیت کردن تا نسخه کنسولی نمای بهتری پیدا کنه مگرنه از نظر تکنیکی TR:Definitive Editionهیچ حرفی جلوی PC نداره
سوال اینجاست
چرا نمیان تمام این تغییراتو در قالب یه اپدیت یا پچ برای PC منتشر کنن ؟
جوابش واضحه اینکارو نمیکنن تا کنسول بازان مجاب کنن برن پول بدن دوباره بازی بخاطر یه TRESS FX بخرن
سپاس @};-
دوست عزیزم ، در بالای آکواریوم یک مجسمه هست ، باید اون غول آهنی را گیجش کنید تا ضربه به اون مجسمه بزنه تا گوی بزرگ سنگی بیوفته روی سرش دخلش بیاد....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghafoori [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از اینجور موارد جلوتر پیش میاد و همه همچین راهی دارندوو
با تشکر@};-
سلامنقل قول:
دوست عزیز کیفیت تصاویر به وضوح در PC بیشتر هستند که در عکس هایی که شما قرار دادید هم کاملا مشهوده.
میزنه بهش اما گوی نمی افته بدجور رو اعصابهنقل قول:
درمورد TB همون که وحید جان گفتن . مقایسه نسخه عادی پی سی با TR:Definitive Edition کنسول هست . مشخصه که کنسول خودشو بهتر نشون میده (نست که افت فریم هم داره وبهش اشاره نمیشه یا بدتر از اون روی 720 اجرا میشه) . تو کانال XBOX تو چیزتیوب هم یه تِک دمو گذاشتن ، انصافا چیزه تمیزی در آوردن و مثلا تو همین ویرایش جدید ، تیر های تیرکمون تو قلاف خودشون که پشت لُرا باشن باحرکت کاراکتر تکون میخوردن سرجای خودشون . درکل سعی شده به نظر من که ملت عناوینی که روی PC خیلی تجربه ی بهتری میدن ، بیان رو کنسول هم باز خرید کنن . نمونه دیگش DLC جدید CODگوست که روی Xone زود تر منتشر میشه .
همون ادرس که داده یعنینقل قول:
Shop.ubi.com/asusacbfوارد میشی با شیلتر شیکن و بعد روی اون بازی که dlc هست کنار قیمت اش یه تیک میزنی و بعد اون پایین سمت راست add رو میزنی و بعد
سبد خرید ات باز میشه پایین سمت چپ بر روی have a promo code یه کلیلک میکنی و یه باکس باز میشه و در اش کد رو وارد میکنی و applay رومیزنی.
عزیزم خدمت گفتم باید گیج بشه ، و رنگش قرمز بشه ، دو سه باری ضربه میزنه به گوی ( وقتی در این حالت قرار میگیره و ضربه میزنه اگر بازی و درست انجام بدی نشون میده گوی داره تکون میخوره اگر نه یه جای کارو داری اشتباه انجام میدی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghafoori [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
وحید جان حرف شما که کاملا متینه، مسلما قابلیتهای پی سی خیلی بالاتر از کنسوله به علاوه اینکه سخت افزار کنسولها مشخص شده و تا چندین سال و در واقع تا ارائه نسل بعد کنسولها همینی که هست باقی میمونه ولی قابلیت ارتقا سخت افزار تو پی سی خیلی بالاست و مسلما قدرتاشون قابل مقایسه نیست، ولی بعضا حتی تو سایتهای معتبر گیم میخونم که میگن مثلا فلان بازی تو نسخه کنسول تصاویر بهتری از پی سی داره، یا همین عکسایی که گذاشتم یا تو gameinformer در مورد tomb raider نسخه پی سی رو با PS4 مقایسه کرده بود و نویسنده گفته بود که خیلی سخته که بگیم کدومش بهتره، هرکدومشون یه سری ویژگیها و مزایای خاص خودشونو دارن! که برای منم همین سوال بود که چرا باید مقایسه پی سی و کنسول اینقدر سخت باشه در صورتی که قدرت پی سی مسلما خیلی بالاتر باید باشه، شاید دلیلش همین کار کردن روی کیفیت و لایتنینگ باشه که شما گفتی، هر چی که هست تو تصاویری که من دیدم مشخصه که PS4 تصاویرش نسبت به پی سی یه گرفتگی و کدری خاصی داره که شاید بعضی موقعها همین باعث میشه به نظر بیاد کیفیت تصویرش بهتره که حالا من دقیقا نمیدونم علت این کدر بودن تصویر دقیقا چیه. :)نقل قول:
امیر جان اصلا مقایسه کنسول با PC در مبحث گرافیک از هر لحاظ اشتباه هستش ، چیزی که کاملآ واضحه و به هیچ عنوان قابل انکار نیست اینه که کنسول هر چقدر هم زور بزنه بازم به گرد پای PC نمیرسه ، اون منتقدی که میاد میگه هیچ فرقی بین نسخه ی کنسولی و PC نیستش یا یه چیزی خورده تو سرش یا عینکشو یادش رفته بزنه :dنقل قول:
شما توی همین عکس های بازی TR اگه نگاه کنید صورت لارا تو نسخه ی کنسولی یه حالت پلاستیکی داره ، در صورتی که تو PC کاملا طبیعی هستش ، تو نسخه ی PC حالات چهره ی لارا در مواقع مختلف کاملآ تغییر میکنه ، تو عکس ها هم کاملا معلومه در صورتی که تو کنسول کمه یا اصلآ بعضی جاها هیچی نیست ، گرد و خاک و خون و ... که رو صورت لارا میشینه تو نسخه ی PC خیلی بیشتر از نسخه ی کنسولی هستش ، نسخه ی کنسول اصلآ تسلیشن نداره ولی PC داره ، باز داخل همون عکس ها تو نسخه ی pc اگر نگاه کنید میبینید که دیوار داره می درخشه و به اصطلاح انعکاس داره در صورتی خبری تو نسخه ی کنسولی نیست و .......
حالا سازنده ها اومدن با 2 تا انیمیشن مثلآ اینکه تیر تیرکمون ها موقعی که لارا میدوه تو جاش تکون و می خوره و ... کنسول بازا و از سر خودشون باز کردن ، این فن بوی های قوطی هم دهنشون باز میمونه که اوه اوه ببین چقدر طبیعی ، عمو جان برو فکر نان باش که خربزه آبه :d
حالا باز یه چیز جالبه دیگه ، تو یکی از نقد ها ، طرف منتقده اومده گفته بود هاا تو نسخه ی کنسولی ، وقتی که لارا میدوه و از میان بوته ها رد میشه ، بوته ها و علف ها تکون می خورن :|
یکی نیست بگه تو به چه امیدی بازی نقد میکنی اصلآ ؟
دوستان عزیز راه حلی برای این خطا در ویندوز 64Bit 7 دارند؟(The application was unable to start correctly (0xc000007b)
برای اجرای Metro 2033 چنین مشکلی دارم.
@};-
درودنقل قول:
امیر عزیزم . همینطور که خودتون و همچنین محمد جواد عزیز اشاره کردند کاملا درسته
در هیچ حالتی امکان نداره نسخه کنسولی بهتر از نسخه PC باشه (مگر اینکه خود سازنده با ترفندی این اختلافو ایجاد کنه ... نمونه NFS روی PC از قصد 30 فریم بیشتر نمیشد تا از نسخه کنسولی بهتر نباشه )
اتفاقا رئیس شرکت nvidia بعد از عرضه کنسولها به صراحت عنوان میکنه: دیگه امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود نداره
کاملا هم داره درست میگه زمانی که ps4 که 399 دلار بود عرضه شد تایتان سه برابرش قدرت داشت 780ti که جای خود داره . بعد چطور ممکنه یه بازی رو کنسول ویژگی بصری بهتری داشته باشه ؟؟؟
مسلما همه اینا تبلیغاته برای فروش بیشتر روی کنسول
حقیقت اینه PC GAMING پایرت زیاد داره یعنی هرکسی بدون پرداخت پول میتونه با کپی پست کردن ک... ر..ک بازی خیلی راحت اجرا کنه .. البته کنسولها هم کپی خور میشن اما کپی خور کردنشون براحتی PC نیست
درکل فروش بازی رو کنسول بالاتره و برای سازنده ها جذاب تر .. مثل شرکت EA که نسخه نسل بعدی FIFA 2014 کلا بخاطر اینکه خدایی نکرده رو PC بهتر باشه رو فروش کنسول تاثیر منفی بزاره منتشر نکرد یا راک استار که GTAV هنوز منتشر نکرده
البته قبلا توضیح دادم این نسل نسل ماست کنسولها معماریشون X86 شده شاهد پورتهای عالی رو PC خواهیم بود
همه این تبلیغات که فلان بازی رو کنسول بهتره فقط جنبه تبلیغاتی داره و خالی کردن جیب کنسول فنهای محترم
سپاس @};-
درود
دوستان
Need For Speed Rivals
آپدیت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] اومده 3dm اما بنظرم باید منتظر اپدیت rld باشیم بهتره . امیدوارم مشکلات بازی حل شده باشه .
وحید جان دقیقا موضوع همینه، با اینکه پی سی قدرت و قابلیتش خیلی بالاتره ولی متاسفانه همیشه یه سری بازیسازها و سرمایه گذارها براش نقشه میکشن و خیلی از عناوین عالی رو بخاطر منفعت طلبی یه عده از دست میدیم، تا همین الان ببین چند تا عنوان عالی هست که به خاطر همین سیاستها به پی سی ندادن. fifa next gen رو که نگو یکی از بازیهاییه که شب و روز به خاطرش مثل شمع میسوزم :d مسئول EA گفته بود به این دلیل به پی سی نمیدیم چون اکثریت گیمرهای پی سی، سیستم مورد نیاز بازی رو ندارن. :|نقل قول:
سلام...
به نظرتون بهترین نسخه Assassin's.Creed کدومه(میخام هیجانی باشه)نسخه آخری(بلک)دانلود کردم اما باهاش حال نکردم قسمت دریانوردی خیلی مضخرفه...
در مورد قسمت کشتی رانی کاملا باهات موافقم..خیلی کسل کنندس..کاش یوبی جمع میکرد این فرانچایز رو..بهتری نسخش از نظر من 2 و 3 بود..نقل قول:
اینکه گفته اکثریت گیمرهای پی سی سیستم لازم برای فیفا نکست جن رو ندارن که خداییش راس گفته...خودمون رو نگاه نکن پی سی های هزار دلار به بالا داریم الان تو هر خونه ای یه پی سی هست که بااش بازی هم میکنن ولی چندتاشون میتونن بازیهای روز درست اجرا کنن..نقل قول:
به نظرتون بازی [h=1]BioShock Infinite ارزش دانلود داره خواهشا هرکس بازیش کرده پاسخ بده
برای بازی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چه آپدیت و DLS هایی ضروری هست اگه امکانش بود لینکشون هم بزارید باتشکراگه این سایت نبود چه کار میکردم@};-
Black Flag که عالی بود از چی بازی خوشت نیومد ؟ :d قسمت اول دوم حتما تجربه کن اگه بازم خوشت نیومد کلا این بازی ببوس بزار کنارنقل قول:
BioShock Infinite یکی از شاهکار های امسال بود داستان بسیار بینظیری داشت روی پلتفرم PC بهترین متا کسب کرد . اگه به زبان انگلیسی تسلط کافی داری شک نکن باید تجربش کنی یا حداقل داستان بازی بخونینقل قول:
گیم پلی خیلی خوبی هم داشت
امیر عزیز منم با شما هم نظز هستم. NVIDIA/AMD یا حتی اینتل باید بیشتر به PC GAMING اهمیت بدن .نقل قول:
الان کسانی که یه 780GTX یا R9 290X دارن خیالشون راحته تا 6 سال دیگه هم بازیها براحتی میتونن اجرا کنن
میتونن فاصله زمانی بین هر سری از محصولاتشون افزایش بدن اما سازندگان بازی حمایت کنن تا بیشتر شاهد بازی خوب روی PC باشیم . هرچند واقعا استیم برای ما یه نعمته
باز خدارو شکر من بشدت عاشق سبک های real time tactics - Action role playing یا حتی real time strategy هستم نقش افرینی ... که خواستگاه اصلیشون PC هست بازیهای تو این سبک روی PC بیشماره
ولی خوب دوستانی که به این سبکها علاقه ندارن کمی بهشون ظلم میشه
بنظر منم انویدیا . AMD باید مثل سونی ماکروسافت بیشتر پی سی گیمرها رو حمایت کنن و حرفتون کاملا درسته
البته کنسولها جدید X86 هستن بعد از ه.... ک شدنشون حتی ممکنه شاهد املیتورهای دو کنسول جدید رو PC باشیم که اگه اینطور بشه بطور کل قاعده بازی تغییر پیدا میکنه
متشکرم @};-
یکی کمک کنه:((...
بعد از یک هفته بدون وقفه(اصلا خاموش نکردم)بازی Call of Duty Black Ops 2 دانلود کزدم و با این خطا مواجه شدم فایل ENGLISH.BIN ظاهرا حذف شده و موقع نصب این فایل رو میخاد کسی داره اینو برام آپلود کنه؟؟؟؟/:((
سلامنقل قول:
یه سوالی....این ارور موقع نصب هست یا اجرای بازی؟
اگر موقع نصب هست، احتمالا به خاطر آنتی ویروستونه...یه بار بازی رو پاک کنید و آنتی ویروس رو خاموش کنید، بعد بازی رو نصب کنید...بعدش، قبل از اینکه آنتی ویروس رو روشن کنید، از تنظیمات داخل آنتی ویروس، این فایل رو در لیست exclusive یا exeption (حالا بستگی داره انتی ویروستون کدوم رو داشته باشه) قرار بدید.
ایشالا که مشکلتون حل میشه @};-
موقع نصب.زبانش رو به روسی تغییر دادم نصب شد اما روسیه:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما از کدوم سایت بازی رو دانلود کردید؟نقل قول:
معمولا تو قسمت نظرات، همچین چیزایی عنوان میشه (چون مسلما خیلی ها قبل از شما بازی رو دانلود کردن و ممکنه همین مشکل رو داشته باشن) و تو همون قسمت هم، ممکنه فایل رجیستری یا هر چیز دیگه ای که مشکل رو حل میکنه، وجود داشته باشه...البته معمولا، نه همیشه....
Release: Need For Speed Rivals Update v1.4-RELOADED
درود
دوستان همینطور که در پست قبل خدمتتون عرض کردم ساعاتی پیش اپدیت v1.4 ریلودد بازی منتشر شد
برای دوستانی که از نسخه ستاپ ریلودد استفاده میکنند
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] | 347.45 MB
دوستانی هم که تازه میخوان بازی رو شروع کنند, از این سیو استفاده کنند که تمام DLC ها رو تو خودش داره: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مسیر سیو: C:\Users\Your Name\Documents\Ghost Games\Need for Speed(TM) Rivals\settings
سپاس @};-
دوستان این بازی مسخره NASCAR 2014 رو کی رفته ؟ :d گرافیکش در حد PS1 هست :))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب بیچاره ها بودجه شون در این حد بود.
نمیتونستند که مثل Codemasters گرید بسازند=))
گرید 2 رو فعلا با هیچ بازی ریسینگی نمیشه مقایسه كرد. مخصوصا نسخه استیم که تازگی خریدم کلی DLC داره که به بازی روح تازه ای میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تصاویری از DLC ها
Game Type جدید دربی
30 ماشین جدید در بخش های Tire Two و Tire Three
جاده های مخصوص Drag
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا نسکار ماشیناش توی واقعیت هم فقط یه مکعب که چراغ هارو نقاشی میکنن روی بدنه
یعنی هیچ شیء شیشه ای درش به کار نمیره و چراغ ها همگی روی بدنه ماشین نقاشی میشن
جزء قوانین نسکار
فقط هم توی ایالت متحده طرفدارای ثابت داره
برای همین وقتی بازی براش ساخته میشه طبیعتا هزینه زیادی هم نمیکنن ، مثل فیفا یا F1 هر سال نسخه جدید میدن بیرون
چون اسم و رنکینگ و مشخصات فنی ماشین عوض میشه
مثل این میمونه که توی کلاس FIA GT1 بخوان بازی ریسینگ بسازن خوب معلومه بازی گستردگی با جذابیت خاصی نمیتونه داشته باشه
توی نسخه قبلی همین بازی یا سال 2011ش خاطرم نیست دقیق، همین بازی که گرافیکش در حد پاستیله :)) توش (حباب تلاطم) تعریف شده بود
یعنی فیزیک بازی در حد بالایی بود
متوجه هستم محمود جان. کاری به سبک بازی ندارم اما گرافیک بازی خیلی بد کار شده مخصوصا رنگ های به کار رفته در بازی, رنگها کاملا مرده هستند !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود
دوستان عزیز به نظرشما بهترین بازی توی سبک nfs یا کلا ماشین بازی ، چه بازی هست؟
ازهرلحاظ قابل بررسی هم هست
سلام حمید جان ، خوب بازی NFS هم ریسنیگ ( داخل پیست داره ) هم مانند دو نسخه آخر ، ریسینگ خیابانی....از نظر بنده بازی NFS سبک ثابتی نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی GRID و DIRT از NFS خیلی بهتر و هیجان انگیر تر بود ( البته اگر دو نسخه SHIFT و PROSTREET و حساب نکنیم )
نسخه 1 و 2 از بازی GRID و DIRT آز نظر بنده خوب بودند.
درود فرشاد عزیزنقل قول:
نظرت راجب به نسخه های MOST WANTED یا CARBON معروف ، چی هست؟
کدوم یک ، بازیگر رو به چالش بیشتری وادارمیکنه؟
اگه میخوای برگردی به خاطرات حتما MOST WANTED رو پیشنهاد میکنم:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از اون لحاظ واقعا بی نظیر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی به حق نمیشه ازکربن با اون DRIFT های مخوفش گذشت!
MOST WANTED نسخه جدید کاربر رو یشتراذیت میکنه، چون شرایط کم تری رو لحاظ میکنه!مثل این میمونه که تمام سعیتو انجام بدی ولی درآخربازهم جایگاه خوبی بدست نیاری!
به نظرت بهترین بازی کلا سبک های ماشین ازهرلحاظ کدوم بازی میتونه باشه!
یک انتخاب؟
بنده گمان نمیکردم انقدر میخواهید فلش بک بزنید به گذشته اما خوب دو نسخه کربن و MOST WANTED عالی بودن ، البته underground 2 هم خاطرات خوبی و به جا گذاشت.
اما بنده فقط MOST WANTED و انتخاب میکنم
اون بازي فقط ميتونه GRID 2 باشه.نقل قول:
Sent from XPERIA Z Ultra
فکنم این بازیو برای طرفدارای دو اتیشه ی نسکار ساختند گرافیک بازی فرقی تو خرید یا نخریدنشون نمیکنهنقل قول:
سلام میشه بگید بخش Multiplayer در بازیها چه کاربردی داره>اصلا چیه؟؟/
بخشی که از طریق شبکه LAN ( شبکه محلی ) یا شبکه WAN ( اینترنت ) میتوانید با دیگران به صورت آنلاین به بازی بپردازیدنقل قول:
بتفیلد3 گرافیک قابل قبولی داره؟؟ارزش دانلود داره؟؟
اگه نویسندشو یه خوراک میزدی واسش کمتر درد داشتنقل قول:
بابا هنوز که هنوزه دارن گرافیک هایه روز رو با این بازی تست میزنن
بتفیلد4 چی؟؟لابد دیگه خیلی عالیه؟؟بتفیلد3 بازیش مثل کالافه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم با این مشکل رو برو شدم چنتا بازی هایی که گرفتم زبانشون روسی بود به غیر از یکیشون باغیشونو نتونستم بازی کنمنقل قول:
بتل 4 که گرافیک واقعا خوبی داره ! 3 برابر بتل 3 هست :دی از اینا بهتر Crysis 3 که اشک گرافیک رو در میاره. سبک بتل تقریبا شبیه به MW3 هستنقل قول:
کرایسس3 رو بازی کردم الان رسیدم به مرحله غوله که سه شاخک داره(غول دوم)!اونو اگه بکشم بازی تموم میشه؟؟
repair کردم خوب شد!نقل قول:
شما هم اگه مثل من موقع اکستراکت خطا داد با repair مشکلتون حل میشه اگه نشد با نرم افزار سگ منیجر حتما فایل فشرده ترمیم میشه.
اگه خطا نداد و کلا زبانش روسی هست میتونید با مراجعه به سایت زیر پک زبان انگلیسی رو دانلود کنید و مشکلتون حل میشه:;)
از دوستان کسی Section8 بازی کرده بهم بگه ارزش دانلود داره؟گرافیک قابل تحمله؟
من سه تا بازی رو یادمه دستم بود دانلود نکردم خریدیده بودم اونی که بازی کرده بودم گاد اف وار 2 بود با شبه ساز میرفتیمنقل قول:
Section8 اوایل معرفی شد زوق شوق داشتیم ولی وقتی اومد فهمیدیمیم کلا ی یه بازی میان ردست(بازی ها نزدیک 60 اودلار قیمت دارند این از اون بازی هایی بود ارزونتر بود ) نه گرافیک داره نه گیم پلی نه داستان
عجب بازی خوبی بود این metal gear rising هر کی بازی نکرده پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنه، خداییش بازیسازی اینطور سبکهای شمشیر زنی ژاپنیها حرف نداره، بازی رو تموم که میکنی تازه یه سری اسلحه و امکانات قوی و جالب رو برات آنلاک میکنه که گیمرو ترغیب میکنه دوباره بازی کنه! به علاوه اینکه بعد تموم شدن بازی، دو تا کاراکتر دیگه که هر کدوم داستان جداگانه دارن رو آنلاک میکنه که هر کدومشون برا خودشون عالمی دارن. :d
من که گیم پلی و کارگردانیش رو دوست داشتم و ازش لذت بردم هرچند دو تا باسها خیلی سخت بودن و قبل مردنشون کلی حرصم دادن. :d
بچه ها یه کم تو بازی Supersonic Sled کمک میکنید بازی که نمیشه گفت بیشتر مینی گیمه ولی یه کم راهنمایی نیاز دارم
سلام
من فیفا 14 رو نصب میکنم کامل نصب میشه ولی وقتی میخوام وارد بازی شم ارور میده میگه دوباره نصب کن چون نصبش ناقصه 10 بار نصب کردم تغییری نکرد لطفا جواب بدید
رو ویندوز 7 و 8 نصبش کردم
بازی به صورت فشرده هست و توش فایل رجیستر نداره (آخره فایلش reg داره)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meraj [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو محل نصب یا تو ست آپ بازی
بچه ها دارم بازی Metro Last Light میرم میدونم همتون بازی کردید ولی به دلایلی من العان امکان بازی داشتم
وقتی تنظیماتو تا اخر میبرم بالا 30 فریم میگیرم خیلی بازی سنگینیه البته بایدم اینطور باشه
موشن چپترش خوب نیست انتظارم از بازی های روسی هم نیست بیچاره ها با بی پولی اینو ساختند امیدوارم این ناشر جدید یه کم بهشون برسه
موسیقی متن همون نسخه اوله
تکه کلامهای باحال بعضی موقع ها توش پیدا میکنم طرف میگه بابا من انسانم دوتا دست دوتا گوشو و.....(:d)
هنوزم علاقه دارم چریکی برم چه حالی میده چریکی
تنوع اصلحه بیشتر شده (به مترو نمی اد)
هیولاها واقعا ترسناک شدند
چرا شارژر باطری زود پر میشه ؟ چنتا کلیک کامل پرش میکنه مترو قبلی که خوب بود به فظای بازی هم میخورد (دستگاه جادو که نیست )
من Metro Last Light رو یکم رفتم دیدم نمیشه باید نسخه قبلی رو بازی کنم.الان شدم چاقو کش:d هر چی تیر دارم و ندارم رو در و دیوار خالی می کنم بعد که دیگه کف گیر ته دیگ میخوره به ناچار قمه مبارک رو بیرون میکشم و به جانه جهش یافته های از خدا بی خبر می افتم،این چند روز اینقدر دست به چاقوم خوب شده بود که جهش یافته ها از من فرار می کردند...:))نقل قول:
بازی رو آپدیت کن + ک.ر.ک 3dm یه کم اوضاع فریم دهی بهتر میشه;)نقل قول:
سلام من تو این مرحله بتمن گیرکردم نمیدونم چکار کنم از زیر در هم رد نمیشه
و برای بازی هیتمن این ارور رو میده failed to initialize directx 11!!!!!!!!!(هم دایرکس11 نصبه و هم آپدیته,استیم هم نصبه)
اونجا باید در حین دودیدن (کلید Space) همزمان کلید Ctrl سمت چپ رو فشار بدی تا از زیر در رد بشه.نقل قول:
احتمالا از درایور گرافیک یا خود کارت گرافیک باشه. سعی کنید آخرین نسخه درایور رو نصب کنید، یا در غیر اینصورت گزینه های مربوط به DirectX 11 رو در بازی غیر فعال کنید.
@};-
اگه کمکم کنید ممنون میشم لینک پتچو بهم بدید دانلود کنمنقل قول:
خیلی بازی جالبیه بهتره چریکی برینقل قول:
یه سری گلوله داره اونا پولند البته میتونید شلیک کنید ولی بعدا با بی پولی مواجه میشی میتونی تو فروشگاها (بیشتر شبه به دست فروشند )گلوله های دیگتونو بفروشید به گلوله ها مرجع تبدیل کنید
مرده ها گلوله اینا دارند
اگه چریکی میرید چاقوی پرتابی فراموش نشه ناجور به درد میخوره هرکیو بی سرو صدا باهاش کشتید میتوید بر داریدش بدون زدن یک گلوله
یه تنفگی هست بادیه ساچمه هاشم گرده تا میتونی ازش استفاده نکن به درد نمیخوره (اگه گلوله هاشم گیر اوردی بفروش)یه تفنگ بادی پیکان داره میتونی بعد از هر شلیک پیداش کنید
هیولاها هم بهتر باید دقت کنید تا گلوله های زیادی خرجشون نکید (مگه ادم با اون تسرس میتونه صرفه جویی کنه ! )
تو نسخه ی یکش یه هیولای نامیرا وجود داره(اواخر بازی) گلوله کشش نکنید !
این نکته ها هم رو نسخه اول به درد میخره هم رو نسخه دوم
از نظر من ارزششو داره هر دو نسخرو بری
من از این جنگولک بازی ها خوشم نمیاد،یه راست میزنم به دل جهش یافته ها اگرم دیدم اوضاع خیطه پا به فرار میزارم.:dنقل قول:
اتفاقا من هر چی فشنگ درپیتی هست میدم جاش فشنگ انفجاری میگیرم،اون فشنگ های درپیتی جهش یافته ها رو قلقلک میده.
تم بسیار تاریک و صحنه سازی بسیار عالی پیشنهاد میکنم کتاب فراموش نشه.
@};-
نه به من نگفتید!گرافیک من 5450 دایرکس11 پشتیبانی میکنه!کرایسس3روهم بدون لگ بازی کردم...نقل قول:
ایول 5450 چون من با 560ti sc sli با لگ c3 رو تموم کردم !نقل قول:
حتما هم کارتت 4 گیگ هست .
البته من تا 2 فعلا آپدیت کردم ولی اینجا میتونی آپدیت 3 رو بگیری( نمیدونم جدیدترش هست یا نه:-p )نقل قول:
سلام من رو بازی هیتمن که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته درضمن آخرین آپدیت دایرکس و گرافیک نصبه ویندوزهم آپه و استیم هم نصبه ### کمک کنه:((
احتمالا مشکل از ک.ر.ک هست.ک.ر.ک دیگه ای رو امتحان کنید:)نقل قول:
تومرحله اول بتمن گیر کردم سمت راست عکس یه دره که هرکاری میکنم باز نمیشه قبل اینکه بیام اینجا یکی بود که با تیر به دکمهش زدم باز شد و از زیرش رفتم بعد نقابدارو تو سلولش کشتم الانم که اینجام یکی کمک کنه اینم آدرس عکس مرحله:
سلام @};-نقل قول:
دوست عزیز این کلید واژه رو توی گوگل سرچ کنید راهنمای بازی رو یجا دریافت کنید (batman arkham origins walkthrough)
نتیجش یکی میشه مثل سایت زیر
کد:http://www.primagames.com/games/batman-arkham-origins/coverage/batman-arkham-origins-full-free-walkthrough
عکس هارو طبق قوانین روی آپ سنتر سایت آپلود کنید لطفا
برای بار nام
@};-
سلام من بازی کانتر دانلود کردم 5پارت هست همشونم فشرده
بعد از اینکه همرو تو یه جا از حالت فشرده در آوردم چی کار کنم تا نصب بشه؟
خواهشن به طور کلی و کامل توضیح بدین برام خیلی خیلی ممنون میشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط meraj [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
معمولا هنگامیکه پارت ها را از حالت فشرده خارج کردید دو حالت داره ، یا فایل های بازی اکسترکت میشن و یه فایل ستاپ اونجا وجود داره که شما بازی رو با اون فایل ستاپ نصبش می کنید و تمام
در حالت دوم با یه فایل با فرمت ISO مواجه می شوید که در این حالت یا باید با برنامه ایی مثل UltraISO اون فایل ISO رو بر روی DVD رایتش کنید و سپس بازی رو نصب کنید ، اما ساده ترین راه این هستش که با برنامه ایمثل Daemon Tools اون فایل iso را مونتش کنید تا تبدیل به یک درایو مجازی شود ، سپس اون درایو رو بازش می کنید و راحت بازی رو نصبش می کنید
محمد جواد جان نیازی به رایت و نرم افزارDaemon Toolsنیست.!
با خود برنامه WinRAR میشه فایل های بازی ISO رو اکسترک کرد.:d
من برای فایل های بازی همیشه این کار رو انجام میدم:)@};-
دوست عزیز فایل St*..ea*m را در گوگل جستجو و دانلود کنید حجمی حدود یک مگابایت داره سپس ف.ی.ل.ت.ر شکن را فعال کنید و استیم را اجرا کنید برنامه استیم بصورت آنلاین نصب میشه و مشکل اجرا نشدن هیتمن کاملا حل میشه.نقل قول:
دوستان یه سوال؟
الان حجم بازی اساسین کرید بلک فلگ نسخه ر-ل-ود 16 گیگ بعد بلک باکس 5.4 گیگ!؟
تو این نسخه انیمشین های وسط بازی چیزی حذف نشده یه وقت؟
آخه یه کم حجمش زیادی کم نشده؟
من دیرت شادو زدم 1.4 گیگ بعد نسخه اصلی بود 9 گیگ.
بلک باکس معلوم نیست چه طوری فشرده میکنه.:d
راستی دانلود اساسین بلک فلگ همراه با دی ال سی فریدام کرای به صرفه تره یا دانلود بلکک فلگ فریدام کرای به صورت بازی جدا.
این دی ال سی روی نسخه بلک باکس هم نصب میشه؟
چون یوبی سافت تازگیا این دی ال سی رو به صورت یک بازی جدا هم عرضه کرده.
اگر دی ال سی رو دانلود کردم چه طور اجرا میشه؟
بعد اتمام بازی این دی ال سی اجرا میشه؟
ببخشید سوالاتم یه کم ابتدایی بود ما گیمر آماتوریم:d
و نکته جالبش اینه که همه اینا فقط یک سوال بودن:))
میشه بیشتر توضیح بدین؟
لطفا
سلام علی جان، نسخه 5.2 گیگ بازی AC من بازی کردم هیچ مشکلی هم نداشت همه آپدیت ها هم ساپورت کرد...خیالت راحت ، اگه فهمیدی چطور انقدر فشرده و چه بلایی سر بازی میارن به منم بگو...نقل قول:
قربونت