با اینکه Dx9 هست ولی گرافیک خوبی داره..خوبیش اینه روی سیستم های نرمال هم اجرا میشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اینکه Dx9 هست ولی گرافیک خوبی داره..خوبیش اینه روی سیستم های نرمال هم اجرا میشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بسیار عالی فرشاد جان ....
عکس ها که خیلی زیبا هستین ...
بنده هم به زودی این بازیرو تهیه میکنم ... خیلی منتظر این عنوان بودم ....
پس فرشاد جان معلومه که طبق وعده هایی که داده شده بود گرافیک خوبی رو همراه با کارایی بالا ارائه دادن ....
بهینه بودنش که قابل لمسه با این فریمی که تو گرفتی ...
و البته حرفهای زیادی هم در مورد فضاسازیش بود که سرما و برف رو خیلی واقع گرایانه شاهد خواهیم بود ....
امیدوارم زود گیم پلی این بازیرو به دست بگیرم .... تا بشه حرفهای بیشتری در موردش زد ...
با تشکر @};-
سلام حامد عزیزم ، اما متاسفانه باید در مورد معایب بازی صحبت کرد ، چون در اکثر فروم های خارجی در مورد این بازی بحث هست ، و اینکه قرار بود این بازی dx11 عرضه بشه ، جدا از اینکه این بازی در ورژن dx9 عرضه شده است بلکه یک کار کاملا ناقص از سمت سازندگان بازی ارائه شده و میشود به راحتی به این مسئله پی برد که این بازی پورت شده از کنسول ها هست ، در نسخه های پیشین شاهد گرافیک بهتری از این بازی بودیم ، البته نسخه سوم این بازی جایگاه خود را دارد ، اما وقتی این مسئله بیان میشه که این بازی یک بازی پورت شده است ، با یک سری آپشن های گرافیکی برای pc ...همین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed_classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
پس اینطور ....نقل قول:
اتفاقا یادمه EA این اواخر از مجزا بودن pc از کنسولها حرف زده بود ...
همچین کاری واقعا بعید بود ...
فرشاد جان از گیم پلی بگو :دی
گیم پلی بازی همان سبک گذشته خود را حفظ کرده ، تغییری در گیم پلی بازی داده نشده است ، ولی دویدن در بازی بهتر از نسخه های قبلی هست ، همین طور ریلود کردن اسلحه ها بهتر شده است ، اما دشمنان سریع تر هستند و پوست کلفت:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در کل من امتیاز 7 به بازی میدم اونم فقط بخاطر گیم پلی بازی ، البته داستان بازی هم جایگاه ویژه ایی داره که کلا بر میگرده به نسخه اول Dead Space
با تشکر از دوستان عزیزم@};-
آقا این بازی h.a.w.x 2 مثل اینکه بالاخره ک.ر.ک شد...:))
زحمت کشیدن .... :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقا افرادی که تو این زمینه فعالیت میکنن چه قدر پی گیرن :دی
خب دیگه نیازی به اون بازی نیست که با وجود AceCombat عزیزمون ....
گرافیک ace combat که فاجعس..حداقل این هاوکس dx11 هستش//حالا من خوشحالیم از این نیست که این بازی ک/ر/ک شد از اینه که یوبی سافت از خر شیطون اومد پاییم با اون قفل DRM مسخرش..و شرکتهای دیگه هم میفهمن که این کارا و گذاشتن این قفلها فایده ای نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز منبع خبر رو میزارین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه ی عزیزان
یه سوالی در رابطه باAceCombat داشتم..@};-
بازی چه جوری هست؟از تو یو... فیلم های گیم پلیش رو که دیدم حال نکردم....
فقط گیر دادن به هیجان بازی یا بازی طبیعی هم شده؟؟؟چون توی دو سه تا فیلمی که دیدم احساس کردم بازی خیلی شیر تو شیر هست!!!
خیلی وقته یه بازی هواپیمایی درست و حسابی بازی نکردم....گفتم نظر دوستان رو هم بپرسم.
سلام محمد جان ، دوست عزیز و مهربانم ، بازی ACECOMBAT شاید نتونه از لحاظ گیم پلی و یا به نوعی کنترل هواپیما جای بازی h.a.w.x بگیره اما از لحاظ داستان ، ماموریت ها ، و تنوع در نوع ماموریت ها خیلی سر تر از h.a.w.x هست ، در ضمن اینکه گفتم نمیتونه جای گیم پلی بازی h.a.w.x بگیره گمان بر این نبرید که گیم پلی خوبی نداره ، بلکه در سبک خودش زیباست و چند روز پیش بازی و تموم کردم و میتونم بگم از چندین لحاظ بازی بسیار عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1 - ماموریت های متنوع
2-گیم پلی هماهنگ با ماموریت و داستان بازی
3-اصلا در بازی احساس یک نواختی و خستگی وجود نداره
4-گرافیک با اینکه DX9 بود اما بسیار عالی کار شده بود
5- جلوه های ویژه در هنگام حملات و تعقیب و گریز ها
6-جنگنده های بسیار عالی
سلام
من تازه Raven Strike dlc بازی Ghost Recon FS دانلود کردم و وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده:
the version comparison failed.the setup will now terminated
تو اینترنت که سرچ کردم،نوشته بود بازی رو به ورژن 1.6 آپدیت کنید.
آپدیت 1.1 تا 1.6 هم همراهشه و وقتی آپدیت ها رو هم میخوام نصب کنم،میگه بازی رو نصب نکردی! حتی تو فولدر بازی هم کپی کردم آپدیت ها رو..ولی درست نشد.......همون اول هم بازی رو تو مسیر پیش فرض خودش،درایو C نصب کردم که میخوام dlc رو نصب کنم،مشکلی به وجود نیاد.
از دوستان ممنون میشم اگذ اطلاع دارند راهنماییم کنند.@};-
exe ارجینال بازی رو کپی کن بعد اپدیتهارو نصب کن بعد ### کن
با سلاو و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
بعد از 2 سال بازی HAWX2 فعال شد و قابل بازی کردن ، ولی دیگه چنگی بدل نمیزنه :|
فعلا اول بازی بود و چندین عکس گرفتم از محیط بازی تفاوت بسیار زیادی بین DX9 و DX11 در این بازی هست از لحاظ گرافیکی اما شخصا بازی ACECOMBAT ترجیح میدم به این بازی!!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
من نسخه ی بلک باکس Hawx 2 رو دانلود کردم...منتهی مثل اینکه بلک باکس نبود و Ka0s هست.....
الان بازی رو اجرا میکنم،میاد رو uplay و میمونه! چی کار کنم؟
تمام کر....ک ها رو امتحان کردم....تغییر تاریخ ویندوز و ...... نشد.
فقط یه آپدیت دانلود کردم...Shield...منتهی چون این پرتابله،نصب نمیشه.
در هنگام اجرای بازی به اینترنت کانت شونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا تو بازی نمیره...چه کانکت باشم چه نباشم میاد اینجا :| فکر کنم 3 گیگ پریده باشه....فدای سرم :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
uplay رو پاک کن دوباره نصب کن با این روش برای من جواب داد البته نسخه فشرده نشده بازینقل قول:
بهتر بود نسخه کامل رو میگرفتی عزیز:)
به هر حال شما رو UPlay کار کن.
البته ممکنه به خاطر همون آپدیت بازی باشه که نصب نکردی.:|
ممنون از همه ی دوستان گل
والا uplay رو هم دانلود کردم و نصب کردم ولی حل نشد.البته مشکل من رو بقیه هم داشتن.تو سایت هم نوشته بودن بلک باکس ولی اصلا بلک باکس نبود! :( تو یو..... هم که دیدم،همه موقع کر....ک کردن،آپدیت رو نصب میکردن.
به هر حال من بازی پاک نمیکنم.اگر دوستان عزیز راه حلی پیدا کردن،ممنون میشم به من هم بگن.
@};-
سلام آقا منم همین بازی رو چند روز پیش دانلود کردم و همین کارها رو انجام دادم ولی نشد که نشد :(نقل قول:
سلام به دوستای عزیزم ...
راستش منم با این بازی مشکل داشتم و دارم وو در آخر هم نتونستم اجراش کنم ... :(
البته اجرا میشه و تا منو اصلی میره ولی با استارت کردن بازی اروری میده مبنی بر مشکل داشتن کانکشن ...
@};-
اموزش انلاک کردن کمپین های بازی Company of Heroes Tales of Valor
با سلام خدمت PC گیمرهای عزیز
حقیقت این بود دیشب بازی قدیمی و زیبای Company of Heroes Tales of Valor دانلود و نصب کردم چون هنوز قسمت Tales of Valor بازی نکردم:d
از نظر من فرق یک PC گیمر با یک کنسول باز صفر در اینه که ما به وجود بازیهای استراتژیکی همچون کمپانی افتخار میکنیم و از بازی کردنش لذت میبریم .
این بازی گرافیک فوق العاده ایی داره و پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید :x
اما اموزشی مفید خدمت رفقای گرامی @};-
دوستان بعد از نصب بازی متوجه میشد سه کمپین اول بازی قفل هست برای بازگشایی کمپین ها
1:ابتدا اخرین ورژن نرم افزار DAE-MON To-ols ورژن5 نصب کنید و سه درایو مجازی بسازید
بعد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از همینجا دانلود کنید
سه فایل ایمیج A – OF و B – TOV و C – COH برای هریک از درایوهای مجازی تعریف کنید.
به این ترتیب شما مثلا سه تا CD اوریجینال بازی در اختیار دارید دی:
2:بازی با سریــــ ـــال نامبــــ ـــــر 76f4-8891-c32e-2193-0efd نصب نمایید .
3:باید بدونید نسخه بازی شما کدوم ورژنه کلیه پ .. چ هارو تا ورژن 2602 نصب نمایید.
پ ... چ هارو میتونید از سایت زیر دریافت کنید
نقل قول:
4:فعلا فعال سازی کپی نکنید. وارد بازی بشید برای انلاک مرحله اول NORMANDY 3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7
و برای دو قسمت بعدی 4825-03cf-668e-1765-fd43 وارد نمایید تا انلاک بشن .
در انتها از بازی خارج شوید اخرین فعال ساز ورژن 2.602 از سایت معروف ga-me-cop-yw-orld دانلود ودر محل نصب بازی کپی کنید تا دیگه احتیاجی به ایمیج ها نداشته باشید.و تمام
فعلا درحال انجام سه کمپین اخر هستم به امید خدا اگه دوستان علاقه داشته باشن میتونیم هماهنگ کنیم تو تعطیلات این بازی در قالب یک گروه کنار یا مقابل هم انلاین بازی کنیم
مد ها نقشه های بسیاری هم برای دانلود وجود داره
هوش مصنوعی هیچوقت مثل بازی انلاین نمیشه .. از نظر من لذت انلاین بازی کردن تو بازی های استراتژیک یه چیز دیگس واقعا عالیه :d
با تشکر @};-
خب دوستای گلم یه فایل فیکس پیدا کردم که دارم باهاش HAWX 2 رو بازی میکنم
حجمش 2 کیلوبایت هست...نمیدونم برای شما جواب میده یا نه ولی برای من که نسخه ی Ka0s بود جواب داد و مشکل uplay حل شد....حالا ضرری نداره امتحان کردنش.
فقط تو محل نصب بازی(کنار فایل های exe بازی) کپیش کنید و بعد اجراش کنید و بعد از اینکه نوشت press any key ، یه دگمه بزنید و بعد بازی کنید! :d
sسلام آقا خسته نباشید میشه بگید بازی رو تو کدوم درایو و پوشه نصب کردید دقیق بگید چون میخوام کپی کنم اینجوری نمیشه روش پچ نصب کرد نسخه فشرده هستنقل قول:
اسم پوشه بازی منهست فایلای بازی تو این پوشه هست به نظرم نیاز به تغییر اسم هم دارهکد:B-H.A.W.X.2(www.Top2Download.com)
سلام..من هم از همین سایت دانلود کردم آقا بهمن عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman0121 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا توی همین پوشه ای که اسمش رو نوشتید،کپی کنید......اسم پوشه ی من هم همینه.
@};-
محمد این چی بود داداشم ؟؟؟نقل قول:
از کجا پیداش کردی ... ؟؟؟
فایل داره چیکار میکنه ببین ....
بابا دمت گرم ... مشکل منم حل شد که ... :ماتومبهوت:کد:ECHO>"extras\ubisoft.reg" Windows Registry Editor Version 5.00ECHO.>>"extras\ubisoft.reg"
ECHO>>"extras\ubisoft.reg" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\%RegInfoISOFT\Launcher]
ECHO>>"extras\ubisoft.reg" "InstallDir"="%CD:\=\\%\\orbit\\"
ECHO>>"extras\ubisoft.reg" "Version"="954"
RegEdit /S "extras\ubisoft.reg"
ECHO>"extras\kaos.reg" Windows Registry Editor Version 5.00
ECHO.>>"extras\kaos.reg"
ECHO>>"extras\kaos.reg" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\%RegInfoISOFT\Tom Clancy's H.A.W.X. 2]
ECHO>>"extras\kaos.reg" "language"=dword:00000009
ECHO>>"extras\kaos.reg" "OSlangID"="uk"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "Steam"=dword:00000000
ECHO.>>"extras\kaos.reg"
ECHO>>"extras\kaos.reg" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\%RegInfoISOFT\Tom Clancy's H.A.W.X. 2\1.0.0]
ECHO>>"extras\kaos.reg" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\%RegInfoISOFT\Tom Clancy's H.A.W.X. 2\1.0.1]
ECHO>>"extras\kaos.reg" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\%RegInfoISOFT\Tom Clancy's H.A.W.X. 2\GU_DX11\GameUpdate]
ECHO>>"extras\kaos.reg" "execPath"="%CD:\=\\%\\HAWX2_DX11.exe"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "installdir"="%CD:\=\\%\\"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "language"="uk"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "info"="008ffaeb146040a695b784b0ffbbb932"
ECHO.>>"extras\kaos.reg"
ECHO>>"extras\kaos.reg" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\UBISOFT\Tom Clancy's H.A.W.X. 2\GU_DX9\GameUpdate]
ECHO>>"extras\kaos.reg" "execPath"="%CD:\=\\%\\HAWX2_DX11.exe"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "installdir"="%CD:\=\\%\\"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "language"="uk"
ECHO>>"extras\kaos.reg" "info"="008ffaeb146040a695b784b0ffbbb932"
RegEdit /S "extras\kaos.reg"
حامد جان این فعال ساز نیست تنظیمات ریجستریو برای اجرای بازی دستکاری میکنه که بتونی بازی بدون اینکه به اینترنت وصل باشی بازی کنی...یه جورایی میشه گفت گیر دادن Uplaye دور زدهنقل قول:
فرشاد جان .. داداش گلم ... منظور منم این بوده که ببین با ست کردن چند تا مقدار رجیستری مشکل حل شد :d
فرشاد جان من که از کداش سر در نیاوردم ... چون کاری که داره میشه ستینگ چند تا بلاک رجیستر هست ...
یکیش مربوط به بلاک ubisoft.reg و دیگری kaos.reg هست اینطور که یادم میاد این نام همون ک..ر..ک بازی هست ...
@};-
نه محمدجان منظور من چیزهدیگه ایه من میخوام بدونم فایلهای بازیت تو چه داریوی و تو کدوم پوشه نصبه برا اینکه میخوام روش پچ 1.1 نصب کنم چون نسخه ای کخ من دارم بلک باکسه نمیشه روش پچ نصب کرد برا همین محل نصب دقیق بازی رو میخوامنقل قول:
قابل نداشت حامد جان :d خوشحالم که مشکلتون حل شد.نقل قول:
آهان!! :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman0121 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روی این نسخه ای که من و شما از سایت top2download نصب کردیم،نمیشه آپدیت نصب کرد.چون بعد از اینکه از حالت فشرده خارج میشه و unpack رو میزنیم و فایلهای اصلی بازی میان،هیچ فایل setup ی وجود نداره که بخوایم بازی رو نصب کنیم....
در واقع آپدیت ها فقط روی نسخه های نصب میشن که روی سیستم نصب شده باشند و در واقع پرتابل نباشند....آپدیتی رو که شما میگی رو هم من دانلود کردم و وقتی من هم میخواستم نصب کنم،نمی شد و می نوشت که اصلا بازی رو سیستم نصب نشده...
اینم بگم که روی نسخه ی بلک باکس میشه آپدیت نصب کرد ولی رو نسخه ی پرتابل نمیشه آپدیت نصب کرد(من خودمم هم امتحان کردم...)
اگر هم الان برید تو [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]،میبنید که اصلا ننوشته بلک باکس...نوشته کم حجم! چون من تو قسمت نظرات گفتم که این بلک باکس نیست و اونها هم درستش کردند...نسخه های بلک باکس اصلا پرتابل نیستند و این نسخه،نسخه ی Ka0s هست......من اگر میدونستم بلک باکس نیست،دانلود نمیکردم ولی الان که خدا رو شکر مشکلم حل شده.
و اینکه من بازی رو توی درایو D اکسترکت کردم و تو همونجا هم فایل unpack رو اجرا کردم و بعد از اینکه کارش تموم شد،همونجا هم این فایل 2 کیلوبایتی رو کپی کردم و هیچ کار اضافه ای انجام ندادم.
@};-
پس من برم ی نسخه دیگه رو دانلود کنم برم نسخه اصلی رو بگیرم یا بلک باکس ؟؟؟نقل قول:
راستی ی سوال آخر تو نظرات سایت top2download زده رو ویندوز 8 اصلا اجرا نمیشه درست میگه ؟؟؟؟
آخه ویندوز منم 8 هست :d
والا مثل اینکه بلک باکس نداره و کم حجما همون Ka0s هستند..نقل قول:
من همون ... هستم!! :d آره تو ویندوز 8 اجرا نمیشه تا اونجا که من میدونم.....حالا آقا فرشاد([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) ویندوز 8 دارن و این بازی رو اجرا کردن...از ایشون بپرسید،اطلاع دارند.
ویرایش : مگه این روش برای شما جواب نداد؟؟
نه داداش ی خطایی میده مبنی بر اینکه این برنامه اصلا با سیستم عامل شما همخونی نداره که تو ویندوز 7 و هشت رایج هست البته ویندوز من کمی قیمیه اینترپرایس 2012 هست که الان 2013 پرو هم دانلود کردم که فکر کنم خوب باشه نسخه ای که من دارم اولین نسخه ویندوز هشت هست در کل مر30 در مورد راهنماییات کلی هم سرت رو درد اوردم :)نقل قول:
ببینم میتونم ویندوز عوض کنم یا نه آخه کارم فقط دانلود هست ی ویندوز عوض کنم باید کلی فایل ردیف کنم و کو وقت :d
دوستان عزیز بازی که دارید در موردش بحث میکنید با ویندوز 8 نسخه نهایی هیچ مشکلی نداره ..نه ارور میده نه کرش میکنه...البته من بازی و تموم کردم...finished
RES6
خوب دوستان بالاخره این بازی هم منتشر شد و بر روی وب سایت ها قرار گرفت
در نخستین سکانس های بازی و درگیری ها ، متوجه گیم پلی متفاوت تری نسبت به گذشته شدم ، کمی بازی ادغام شده با نسخه 5 و 4 هست در هر حال در این بازی شما میتونید کاراکتر مورد علاقه خودتون و انتخاب کنید. و داستان متفاوتی و دنبال کنید.
تصاویری از محیط بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی medal of honor warfight باگ داشت هر چی زده بودیم پرید
اونم چه باگ هایی
:زهرمار شد دی
سلام
بازی Sniper.Elite.Nazi تو بازی صدا نداره چند تا ک..ر..ک هم تست کردم ولی فایده نداشت ممنون میشم راهنماییم کنید
سه تا پارت از بازی رزیدنت موقع اکسترکت ارور crc میده امکان دادنلود هم ندارم میشه راهنماییم کنید چکار کنم.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد اون بازی نمیدونم ولی ارور CRC رو میتونید با استفاده از قسمت repair تعمیر کنید....برای اینکار،فایل مورد نظر رو با winrar اجرا کنید و بعد دگمه های alt و r رو بزنید.... @};-
ویرایش:من اینو یاد رفت بگم...اگر فایل یو تعمیر کردید و درست نشد،احتمالا یل خیلی بد دانلود شده یا کلا فایل اصلی مشکل داشته....
مرسی دوست من ارور زیاد مهم نیست همین مشکل صدار و اگه بشه حلش کرد خیلی خوب میشه.
سلام یک مشکل عجیب دارم با این دو بازی(رزیدنت 6 و اسنیپر الایت زامبی) مشکل اینه که تو بازی صدا ندارن ولی تو دو تا بازی دیگه که رو کامپیوترم دارم (کرایسس3وواکینگدد) همچین مشکلی نیست .
درود
بنده خدا حواسش نبوده GTA5 برای PC تایید کرده :d ولی بدونه شک یرای PC هم عرضه میشه .
الان بری نگاه کنی میبینی که ویرایش نکرده!! و هنوز هم زده PC حتما منابع خودشون رو دارن ..@};-
یه سیستم خفن باید ببندم :d
کسی از دوستان تریلر bf4 رو دیده؟
انقدر صحنه ی سینمایی داره که حد و حساب نداره....قراره بیاد و برای همیشه پوز cod رو به خاک بمالونه! :d
خیلی دوست داشتم همراه اون هنر وگرافیکی که توی ساخت این بازی هست،هیجان و یه داستان خوب باشه که دیگه هیچ حرفی رو باقی نذاره و مثل اینکه این اتفاق داره میفته..
@};-
پ.ن: من خودم از طرفدارای یوبی سافت هستم ولی به نظرم اگر EA بخواد بازی بزنی،هیچ کس نمیتونه جلوش رو بگیره...
دلم نیومده بود زیر 1080p دانلودش کنم !نقل قول:
واقعا شاهکار بود ... هیجان توی تریلر عالی بود ... چهره ها و حرکت ها و گیم پلی هم عالی ! فقط گرافیکش که متاسفانه عالی نبود ... شاهکار بود !!!!
بنظر من BF3 از نظر داستانی خیلی هم ضعیف نبود و جزو عالی ها بود ... خیلی ها اونو کمتر از COD میدونن ولی من که خودم از اولین نسخه ی COD سال 2002 تا الان بازی کردم و در حد خودم گیمر FPS اش ام ، بنظرم COD باید یه فکری به حال گیم پلی و گرافیکی که کم کم حس تکراری بودن گرفته بکنه!
Frostbite 3 یا 2.5 (!) داره قدرت CryEngine رو به چالش میکشه ...!!!
به قول یه بنده خدایی که اسمش هم یادم رفته سری bf ساخته شده است تا جلوی COD زانو بزند.این حرف و حدیث ها قبل از bf 3 هم بود اما در آخر همه دیدند که دود از کنده بلند می شود.;)
BioShock
Infinite
با سلام خدمت دوستان ، من شخصا از نسخه های قبلی این بازی هیچ لذتی نمیبردم اما این نسخه از لحاظ گرافیکی و گیم پلی و داستان زیبا شده است ، مخصوصا وقتی بازی برای کارتهای AMD بهینه شده اما هنوز لنگ Physx انویدیا هست : دی
از لحاظ فریم و مشکلات اینچنین که در بازی TOMB RAIDER مواجه بودیم در این بازی خبری نیست...تصاویری از محیط بازی.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم بنچمارک بازی
Min : 21.11
AVG:65.44
MAX:101.83
RES:1920x1200
من خودم mw3 رو به bf3 ترجیح میدم!!!! ولی دیگه bf4 رو نه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعا اون هنری که توی ساخت bf به کار رفته،توی هیچ بازی ای وجود نداره.....نورپردازی و صداگذاری فوق العاده بازی هم cod رو له میکنه...این یه حقیقت کتمان ناپذیره!!!!! :d
مثلا وقتی تو mw سینه خیز حرکت میکنی،تفنگ غیب میشه!!! یا کلا تو سری mw چیزی به اسم "پا" برای بازیکن تعریف نشده!!! انگار بازیکن از کمر به بالاست!!!
bf3 از نظر داستانی بسیار ضعیف بود...علتش کلید کردن به ایران بود.....ایران هم که نه آسمون خراش داره،نه پل،نه چهار تا چیز که بشه اونها رو منفجر کرد تا یه مقداری صحنه های سینمایی داشته باشه بازی.....کلا تو bf3 ، هیجان وجود نداره!! ولی چیزی که کلا تو سری mw و مخصوصا mw3 بود،هیجان بود.....این هم کتمان ناپذیره.... :d
ولی هر وقت یه بازی شوتر اول شخص بازی میکنم،یاد اون هنری که تو سری bf هست میفتم!!!! :x
حالا این دو تا بازی ها دو سال پیش اومدن و تموم شدن رفته.....ولی باید این حقیقت رو قبول کرد که هنری که تو Battlefield 3 بود،تو هیچ بازی ای وجود نداره!!! (مخصوصا مرحله ی هواپیماش!!)
امیدوارم شماره ی چهارم این بازی،پوز این cod تکراری و یکنواخت که نه گرافیک داره و نه تنوع رو بزنه!!
(دوستان گل.....همه ی اینها نظرات شخصی بود...یه وقت کسی ناراحت نشه @};- )
@};-@};- ازهمه بهتر جنگ در خلیج عدن هست @};-@};-
سلام آقا محمد عزیز دلنقل قول:
3 mw چیزی که داره گیم پلی عالی و خیلی رونه که آدم هر چی بازی می کنه سیر نمیشه ولی bf3 چی داره غیر از گرافیک ، گیم پلیشم که ماشاالله یک بچه دو ساله هم می تونه بازی کنه اینقدر کنده .
عزیزان دل من فن cod یا bf نیستم ولی این جریان گیم پلی و ... چیزی هست که به روشنی دیده میشه .
بعد چیز دیگه ای هم که سری cod داره که به واسطه ی همین خیلی پیشرفت کرده و خیلی طرفدار داره مالتی پلیرش هست که هر کی بشینه بازی کنه معتاد میشه :d
اون نوشته سفیدرم خوب اومدی :-p:d
@};-
بازی که کلا از بالا تا پایین تا زمان انتشار تبلیغات میکنه نمیشه بهش اعتماد کرد ( زمان bf3 انقدر تبلیغ و گیم پلی داد بیرون رفتم بازی ارجینال خریدم...خیلی هم پشیمون شدم....)
شاید نسخه 4 این بازی گیم پلی خوبی هم داشته باشه ( گرافیک ملاک نیست)@};-
در ضمن بازی BF4 با موتور گرافیکی frosbite 3.0 منتشر خواهد شد ، در آینده نزدیک منتظر نقد این بازی باشید
با تشکر از دوستان عزیزم:x
دوستان من یه تریلر از bf4 دارم که نوشته کامینگ سون 2017. یعنی بازی سال 2017 منتشر می شه؟
بعدشم من تو اون تریلر گرافیک اونقدر بالا بود که من راستش شک کردم که اون فیلمه یا بازی!
با اون گرافیکی که من دیدم فکر نکنم کسی بتونه اجراش کنه!
دوستان ی درخواستی داشتم این بود که ترینر بازی Resident Evil 6 رو می خواستم . تو ی مرحله گیر کردم Ammo مهمات کم میارم گفتم اونجا رو با تقلب رد کنیم.
دوستان ببخشن چون تایپیکی بهتر از اینجا نبود.
بهزاد جان باید ورژن دقیق بازی را ذکر کنید.سایتی که سراغ دارم هنوز ترینری برای این عنوان منتشر نکرده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم تو بازی که مهمات کم میاره دورو بر رو که میگردم پیدا میشه.
دوستان تو RE6 اولی که میخواین ادامه بازی رو شروع کنید میپرسه مهمات بینهایت باشه یا نه .
سلام آقا بهزادنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این رو پیدا کردم...نمیدونم به دردتون میخوره یا نه...حجمش هم 500 کیلوبایت هست.
@};-
اینم ترینر
منم رزیدنت اویل رو با هر 4 کمپینش تمام کردم
خیلی خوب بود داستانش هر کمپین یک سبک خاص رو دنبال میکرد و خوب بود ، نسبت به اویل 5 و آپریشن راکون سیتی پیشرفت عالی بود
منتظر 21 می و بازی resident evil revelation هستم چون گیم پلی خاطرات قدیمی و جست جو در تاریکی رو دوباره زنده میکنه
پ.ن : گرافیک بازی هم کاملا قابل قبول بود و باید توجه داشت چون این بازی طرفداراش زیادن سخت افزار مورد نیاز رو براش بگونه ای در نظر گرفتن که تا اونجا که میشه فروش بشه
تنها مشکلش هم این بود که بعضی جا ها زامبی هاش خنده دار بودند ، شاید هم به این دلیل بود که من با ترینر رفتم در کل بهتر از دو نسخه قبل برای کامپیوتر بود ، حیف شد براش تاپیکی زده نشد
سلام دوستان برای انجام یک بازی قبلش باید چه نرم افزارهایی نصب باشه.
ویا درواقع چه نرم افزارهایی دچار مشکل میشه که یک بازی دیگه اجرا نمیشه.@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام شاهکار جان ، ( بازی 8ball چند روزی هست که سرور اصلی خود بازی دچار مشکل شده ) جدا از این مسئله بازی های حال حاضر به چندین برنامه پیش نیاز احتیاج دارند و برای اینکه همه موارد را رعایت کرده باشیم ، باید همه آنها را در نظر گرفت :
microsoft visual c++ 2010
microsoft visual c++ 2008
net framework 3.5
net framework 4
directx 9c full
OpenAll
Latest Video card Driver
Latest sound card Driver
S.T..E.A.M
و در نهایت سلامت ویندوز.
سلام فرشاد جان ممنون از راهنمایتون.@};-
سلام به همه ی عزیزان
دوستان می دونم که این بازی قدیمی هستش ، اما هستن کسانی که هنوزم با این بازی در حالت دایرکس 11 مشکل دارن و اصلآ قابل بازی نیستش .
با این حال که پ.چ هم برای بازی عرضه شد ، اما هیچ تغییری در فریم و استاتر های بازی در حالت دایرکس 11 ایجاد نکرد .
برای حل مشکل بازی در حالت دایرکس 11 و یا افزایش فریم به مقدار قابل توجهی ، طبق روش زیر عمل کنید .
ابتدا به آدرس زیر برید :
Document\WB Games\Batman Arkham City\BM Game\Config
سپس فایل های bmengine و bmgame و userengine را پاک کنید .
سپس بازی رو از آیکون BMLauncher.exe اجرا کنید ( قبل از اجرا کردن بازی از داخل Setting واقع در پنجره ی Launcher بازی ، تنظیمات گرافیکی بازی رو مجددآ بنا بر قدرت سیستمتون تنظیم کنید و گزینه ی DirectX 11 رو هم فعال کنید ) .
با این روش فریم بازی به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا می کنه و همین طور استاتر های بازی هم به مقدار قابل توجهی کم میشه .
اما باز هم می توانید فریم بازی رو بیشتر کنید .
از بازی خارج شوید و سپس به آدرس بالا برید و فایل bmengine رو باز کنید و سپس گزینه ی bSmoothFrameRate رو پیدا کنید ، مشاهد می کنید که در جلوی آن True نوشته شده است ، با عوض کردن کلمه ی True به کلمه ی False فریم بازی بیشتر هم می شود .
bSmoothFrameRate=False
بعد از تغیرر گزینه ی بالا ، فایل رو سیو کنید و ببندینش و سپس بر روی آن راست کلیک کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید و سپس تیک گزینه ی Read Only رو بزنید و تمام .
حالا دوباره بازی رو اجرا کنید و از این بازی فوقالعاده در حالت دایرکس 11 بدون استاتر و افت فریم لذت ببرید .
دوستان لطفا هروقت 8ballclubسرورش درست شد اطلاع رسانی کنند.@};-
حتما شاهکار جان ، خودم پیگیرش هستم عزیزم.....@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هاوکس 2 عجب بازییه!!!!!
با 8500 هم میشه اینو حتی تو بعضی تنظیمات بالا بازی کرد با فریم مناسب!!!!
دقیقا ...اما بعد از 2 سال گذشت زمان مهدی جان ، یکم دل آدم و میزنه.....:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آره خب
اما من هنوز بازم یه مشکل دارم!
بعضی وقتا که میرم بازی کنم وقتی چند ثانیه از دموی اول مرحله میگذره میاد بیرون و یا مثلا بنچمارک رو ران میکنم یهو بسته میشه میزنه 0 فریم!
مشکلش چیه؟ بعد 2 سال دیگه نباید از این چیزا پیش بیاد :(
مهدی جان ..مشکل شما از فعال ساز هست ، حامد جان یه فعال ساز داره ، جواب داده ، البته فعال ساز های مختلفی هستند برای بازی....یک بار آنلاین باش بازی و اجرا کن...یک بار هم آفلاین ببین فرقی میکنه یا نه...اما در کل مشکلت فقط فعال ساز هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مهدی جان داداش گلم منم همین مشکلو داشتم و خیلی از دوستان دیگه ...نقل قول:
راه حلش رو محمد عزیز تو پست 124 همین تاپیک عنوان کردن ...
بازم ازش ممنونم و دست گلش درد نکنه ...@};-
ممنون فرشاد جان و حامد جان
راستش فعال سازو نصب کن چند تا ریجستری انجام داد اما بازم فایده نداشت
طوری شده که واسه 2 بار بازی کردن مشکل نداره اما بعدش باید دوباره نصبش کنم تا بشه بازی کرد :(
اگه یه لپ تاپ یا سیستمی که تا حالا Uplaye یوبیسافت روش نصب نبوده تست کن....در غیر اینصورت..به احتمال زیاد مشکل از ویندوز باشه..من این مشکل و داشتم با تعویض ویندوز درست شد....حالا اینکه دقیقا مشکل از ویندوز باشه ( نه اینکه ویندوز خراب باشه) امکان داره بخاطر یوپلی باشه.نقل قول:
من یه فعال ساز داشتم 90 مگ بود که راحت میشد بازی کرد اما یا باید روی سیستمی نصب میشد که از قبل یوپلی نصب نبوده یا همیشه آنلاین باید بازی میکردم..
@};-
سلام به همه ی عزیزان
والا نسخه ای که من داشتم و دارم،نسخه ای بود که نصب نمیشد.اگر برای شما هم نصب نمیشه و پرتابل هست،به احتمال زیاد باید با همون فعال ساز که یه سری نتظیمات رو توی رجیستری اعمال میکنه مشکل رو حل کنه.
ولی اگر نسخه ی نصبی و اصلی هست،حتما با نصب اون آپدیت و فعال ساز 90 مگی مشکل حل میشه...حتی آموزش استفاده و فیلمش هم تو سایت های ایرانی و خارجی مثل یو...تیو...ب هست.اگر خواستید بگید که لینک دانلودش رو هم بذارم واستون.اسم آپدیتش هم sh..ie...l.d هست...
@};-
نه دیگه از وقتی این ویندوز رو نصب کردم هیچ بازی روش نصب نکرده بودم! هاوکس 2 اولین بازی هست که بعد چند ماه نصب کردمنقل قول:
مثلا امروز یه بار دیگه تونستم بازی کنم یهو سیستم بخاطر اورکلاک ریست شد بعد که اومد بالا دوباره اونطوری شد میپرید تو دموی اول بازی بیرون
:(
دوستان سرور 8ballclubدرست شد.@};-=d>:d
- - - Updated - - -
دوستان سرور 8ballclubدرست شد.@};-=d>:d
برای حضور بازی ایرانی “ارتش های فرازمینی”در نمایشگاه E3 2013 رای بدهید
تا دیشب که میخواستم رای بدم تعداد رای های 415 تا بود و تا همین الان تعداد اونها به 842 تا رسیده! (ماشاء الله پشتکار :) )
به امید پیشرفت صنعت بازی سازی کشورمون...@};-
بود...جه ی بازی های رایانه ای هم از لیست بو...د..جه سال 92 حذف شده!!! :d
@};-
واقعا یه techdemo لیاقت داره جزو 10 بازی برتر راه یافته به e3 باشه!!!!!!!
چندتا رای هم بدید البته نه خیلی(ip پیگیری میشه) من خودم 4 ایمیل دادمنقل قول:
رتبه فعلی 1647 تا الان باید E3 بزنیم تو گوشش
بله درسته....
ان شاء الله باید شاهد حضور این بازی تو E3 امسال باشیم...فعلا این بازی تو رتبه ی پنجم هست.
IndisCrashE3 هر ساله از بازیساز هایی که به صورت مستقل کار میکنن حمایت میکنه...امسال هم گفته شده که 10 بازی اول که رای بیشتری بیارن،تو نمایشگاه E3 حضور پیدا میکنند...
@};-
نقل قول:
محمد جان
من این بازی رو از همون صفحه که گفتی دانلود کردم با بدبختی
از زیپ خارجش میکنم ارور میده تعمیرم کردم فایلا رو بازم ارور میده موقع از حالت فشرده خارج شدن
:|
به کنفرانس E3 داریم نزدیک میشم
تو E3 اسم Need for Speed هم شنیده میشه
یه خبری که قبلا اومده بود Alex ward ریبوت undergroud رو تکذیب کرده بود این جای خوشحالیه
چون Developer :Criterion Gamesبیشتر سبک Burnout بهش میخوره تا NFS!!!!
Slightly Mad Studios که کلا از NFS خودشو جدا کرد سبک خاص خودشو داره(سیمولشن)
حالا EA سال پیش استدیو ghost Game رو تاسیس کرده که پایه انجنش هم Frostbite هست فکر کنم تغییر اساسی رو حس کنیم
چون این کمپانی منو به یاد اوایل EA black box مینداره
(درضمن این عنوان NFS next gen نام داره یعنی برای PS4 و X720 میخواد بیاره)
من بازی رزیدنت ایول رولیشنز رو اجرا کردم
گرافیکش کاملا پیداس از کنسول دستیه 3ds هست و گرافیکش موقع گیم پلی در حد پلی استیشن 2 یا گیم کیوب هست و در موقع کات سینها خیلی افتضاحه
خود بازی من رو برد تو حالت بازی های evil zero و evil remake و outbreak files و خاطرات و ترس رو دوباره بیاد آدم میاره
در کل از گیم پلی خیلی راضیم اما از گرافیک خیر با تک کارت 460 با بالاترین تنظیمات فریم زیر 120 نمیاد که احتمالا کارتهای رده پایینتر هم با نمکس فریم 120 اجراش میکنن و فریم من از 120 بیشتر نمیشه . that famous annoying frame cap again
این بازی فقط برای دوست داران سری های قدیمی ایول که به گرافیک کمتر اهمیت میدن پیشنهاد میکنم
لطفا به سایت زیر برید و رای بدید که silent hill downpour برای پی سی بیاد . خدایی از رزیدنت اویل رولیشنز قفشنگتره . من تو ی و تیو ب ویدئوهاشو دیدم
با سلام خدمت دوستان عزیزم
در این چند مدت اخیر ( طی این یک هفته)
بازی های همچون Call of Juarez Gunslinger و Resident Evil Revelations در دسترس گیمرها قرار گرفت.
اما نگاهی کوتاه به تصاویر و آنچه که از بازی میتوان گفت.
بازی Resident Evil Revelations از لحاظ کیفی در زمینه گرافیک نمره 0 را میتونه داشته باشه ، اما از لحاظ تم داستانی در زمینه این ژانر که همیشه ترسناک بوده نسبت به نسخه RES6 بهتر عمل کرده است.
نقشه در بازی ، اسلحه ها و صدا گذاری همگی سبک قدیمی خود را دارد ، و خبری از موبایل GPS یا فناوری های پیشرفته نیست ، ( به شخصه چون وقت زیادی برای گیم این چند روز ندارم ، در اولین مرحله از بازی متوجه شدم شخصیت های اول بازی به دنبال شخصیتی هستند که همگی آن را میشناسیم ( کریس)....
تصاویری از بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و اما بازی زیبای Call of Juarez Gunslinger که با موسیقی و گرافیک خاص خود ، در کنار دیالوگ های غرور آمیز ، خنده دار ، و خشن بسیار به بازی هیجان میدهد
Call of Juarez Gunslinger نسبت به نسخه قبلی خود بسیار پیرفت داشته است و آپشن های زیادی برای آپدیت کردن اسلحه و قابلیت های کابوی شخصیت ما را دارد، ریلود کردن اسلحه های بسیار زیبا کار شده است ، سکانسهای اسلوموشن به موقع و در زمان نیاز طراحی شده است ، همچنین صدای شخصیت اصلی بسیار با محیط بازی و هیجان آن هماهنگ است.
( دوستانی که هنوز این بازی را تهیه نکردند به بیشنهاد من حتما این بازی را انجام بدین حال و هوای خاص خودشو داره)
تصاویری از این بازی زیبا
Call of Juarez Gunslinger
منتظر تصاویری از بازی بعدی باشید ( نمیگم چیه تا هیجانش بیشتر باشه)
با تشکر@};-
فرشاد جان منظورت از بازی بعد بازی محبوب من Race Driver Grid 2 نیست؟:d
با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیزم
GRID2
این بازی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیگذارد جز اینکه میتونم بگم بهترین RACING در حال حاضر بر روی PC را میتونید تجربه کنید
کنترل شبیه سازی شده عالی ، صدا گذاری بسیار زیبا ، گرافیک واقعا جذاب و در عین حال بدون باگ و افت فرم ( اشاره ایی به گندکاری NFS)
جالب است این نکته را بگم که اتومبیل های فراوانی در بازی هستند ، و بازی GRID2 برای پردازنده های گرافیکی INTEL بهینه شده است
و سر تا سر بازی پرچم INTEL بالا هست ، و همچنین در تنظیمات گرافیکی بازی دو گزینه مخصوص INTEL HD وجود دارد برای دارندگان پردازنده های INTEL که از پردازش گرافیکی بهره میبرند
راستی دوستانی که بازی هنوز به دستشون نرسید عرض کنم ( من به روح اعتقاد ندارم) :d
تصاویری از محیط زیبای بازی GRID2
و تنظیمات گرافیکی به همراه بنچمارک از بازی
Min:50 AVG:65 MAX:82
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
من اگه اتفاق خاصی نیفته امشب دانلودش تموم میشهb-)
دوستان پیشنهاد میشه این بازی رو از دست ندید;)
با اینترنتی که من دارم ، تا جمعه دانلودش طول میکشه ... اگه مشکلی پیش نیاد ، این اولین بازی خواهد بود که با کارت جدیدم میخوام بازی کنم :d
grid 2
1920x1080 MSAA 4X
2560x1600 MSAA 4X
video memory usage
cpu usage 1920*1080 no aa
load core cpu amd
load core cpu intel
max quality
MS8X
FULLHD
دوستان چرا این دو تکنیک فعال نمیشه؟
سلام
من بازی ایول رولیشنز رو تمام کردم همونطور که گفته شده گرافیک خیلی ضعیف ولی گیم پلی خیلی خو بی داشت مثل سری های قدیمی . زامبیهاش تقریبا مثل موجودات عجیب خلقه تو سایلنت هیل بود و تنوع زامبیهاش کم بود و از اونجایی که زامبیهاش خاص بودند نمیشد انتظار داشت وقتی مثلا یه کارت الکترونیکی رو از کنار جسدی بر میداری بعدش ممکنه اون جسد بلند شه ولی در کل خوب بود .
اینم بنچ از بازی grid 2 با تنظیمات الترا و 8xmsaa و گرافیک 460 اس ال ای با کلاک 860/2000 و البته فول اچ دی
خوب عزیزم نوشته intel برای پردازنده های گرافیکی آنبورد اینتل هست. کارت 670 ول کردی به دوتا آپشن مخصوص INTEL گیر دادی :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش فرشاد کسی که با igp بخواد بازی رو انجام بده به نظر شما بیش تر از 10 فریم تو این بازی میگیره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما چرا اینقدر فریمت بالاس طبق bench های بالا شما باید رو ms4x حداکثر 28 فریم بگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فریم ایشون هم بخاطر روزلیشن باید باشه یا 1440x900 یا 1600x900 ...نقل قول:
دوستان به بنچمارک ها هیچ اطمینانی نیست من اصلا هیچ کدوم و قبول ندارم...تو بنچمارک هایی که عطا جان قرار دادن 570 بنده خیلی بهتر فریم میگیره....نمیدونم چرا توی بنچمارک انقدر پایین فریم ثبت شده...
فرشاد جان ولی فریم که من گرفتم کاملا متناسب با bench هاس رو ms4x حداقل 42 فریم گرفتم.
cpu به کار رفته در bench و دیدی ؟؟؟....ssd ...و ما بقی قطعات....زمانی میشه این مسئله رو بیان کرد که سیستمی که داری همانند سیستم بنچمارک گیری باشه....منظور من اینه....توی هر سایتی هم بری بنچمارک ها با هم متفاوت هستند....@};-نقل قول:
در ضمن دوستان بهتر است از بحث تاپیک خارج نشیم عزیزان:x
دوستان magiteq و فرشاد بنده نوشتم 460 اس ال آی با کلاک 860/2000 تنظیمات هم الترا و 8xmssa هست و فول اچ دی اتفاقا این بنچمارک دقیقا بش اطمینان دارم چون با تک کارت و تنظیمات الترا و 4xmsaa تنها 29 فریم داشتم بدون اور
پ.ن : فرشاد جان یعنی فرق فول اچدی و اچ دی رو نمیدونم ؟ رزولیشن 1920در 1080
اینم تست دوباره
سلام به همه ی عزیزان
من از بچگی دوست داشتم grid رو آنلاین بازی کنم! :d شماره ی قبلیش رو هم خواستیم با game..r.anger بازی کنیم که بعد از کلی درگیری،معلوم شد نسخه ای که ما داریم ناقصه...
چند وقت دیگه سرم خلوت میشه....حتما حریف میطلبم b-):d
----
دوستان.،یه خبر خوشحال کننده هم جدیدا منتشر شده....
بازی ایرانی E.T Armies یا ارتش های فرازمینی،ساخته ی شرکت راسپینا و بازی "شبگرد" یا Shabgard: Down Of Darkness ساخته شده توسط شرکت بازی سازی پردیس، در E3 2013 به عنوان بازی های مستقل،شرکت خواهند کرد!!
من به شخصه براشون آرزوی موفقیت میکنم @};-
(من سر gird بدجوری پایه هستما :دی )
عزیزم ، شما حرفی از رزولیشن زدی در تست گذاشته شده؟؟...تصویری از رزولشن تنظیمات گذاشتید آیا؟؟؟؟...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من گفتم شما فرق فول اچ دی و نمیدونید ....اصلا مخاطب بنده شما بودید عزیزم؟؟؟
( یکم صبور باش عزیز) اگر دوستان و بنده در مورد بنچمارک شما صحبت کردیم بخاطر این بود که شما هیچ توضیحاتی ندادید...اگر حرف بنده اشتباه هست شما بفرمایید بنده در حضور جمع از مشا معذرت خواهی کنم@};-
سلام @};-نقل قول:
زبونمون مو دراود از بس گفتیم روی آپ سنتر سایت آپلود کنید.
نتیجه تست با کارت گرافیک ASUS GTX 570 DirectCU II
با تنظیمات زیر
نتیجه