عالیه واقعالیست خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم همین بازی هاروبعلاوه سری فیفا!!
نمایش نسخه قابل چاپ
عالیه واقعالیست خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم همین بازی هاروبعلاوه سری فیفا!!
سلام
سوالی داشتم خدمت دوستان گیمخور :دی
بازیهایی که حالت OPEN WORLD هستن در طی این یکسال چه چیزایی منتشر شده(خوبهاش :دی)؟
سبک RACING چطور؟ ترجیها تو مایه های test drive و most wanted 2
open world :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farjam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
racing
gird 2
==========
فکر کنم همه رو میشناسی فرجام جان :d@};-
چطور دلت اومد اسم گاست ریکون رو کنار اون دوتا (کد و بی اف) بیاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا این خودش یه توهین بود:))
سری گاست ریکون دنیای منه مخصوصا شماره 1 ش:d
هر چند یه ایرادات جزعی داشت ولی قوی ترین عنوان War Simulator هست که تا به حال دیدم
ولی اون دوتا ، اه ، اصلا نمیخوام در مورد ش حرف بزنم:))
بهترین بازی ها من بعد از سه گانه گاست ریکون
مکس پین 3 ( وسط های بازی گریه ام گرفته بود ، اونجا که بعد از کشته شدن رییس ش یکی از دخترا هم میمیره:()
فارکرای3
کال اف خوارز 1
مترو لاست لایت (صدای ارتیوم ارتیوم هنوز تو گوشمه:)))
دیگه چیزی نیست فعلا
درود ابولفضل جان این سلیقه شماست و نمیشه 100% تاییدش کرد .
من ابتدا یه چیزو در مورد خودم خدمت دوستان عزیزم عرض کنم حقیقت کمتر بازی هست که من ازش خوشمم نیاد بدترین بازیهارو هم میشه یه راهی پیدا کرد که بشه باهاشون ارتباط برقرار کنیم برای همین یه یک ترابایتی گیم رو هاردم جا خشک کرده :d
فقط بازی سیمز خیلی بدم میاد
خوب من طرفدار دو اتیشه BF4 هستم مخصوصا که از اون دسته از گیمرهایی هستم که بشددت از گرافیک درون بازیها لذت میبرم تو بازی اولین چیزی که نظرمو جلب میکنه همینه برای همین PC انتخاب کردم . گیم پلی داستان خیلی کمتر توجه میکنم چون اگه برام ارجعیت داشتن بازیهای انحصاری بسیار بینظیری رو کنسول هست که گیم پلی داستان بسیار خوبی دارن درهرصورت گرافیک برای PC GAMER ها باید اولین گزینه باشه .
اما اصولا ما PC GAMER ها چه خوشمون بیاد چه نیاد ماهارو به اسم کلیک پوینتی میشناسن :d پس اساسا شاید یه نفر بتونه بگه از بازی های استراتژیک یا MMO یا امثال WOW و.. خوشش نمیاد ولی این بازیها اساسا برای PC هستن .
من خودم دیوونه بازیهای استراتژیک با بازی های نقش افرینی هستم چه افلاین چه انلاین کلا هرچی دستم بیاد میخورم WOW/DIABLO3 که از شاهکارهای بودن که تجربه کردم The Incredible Adventures of Van Helsing که سالار بود یا Starcraft II یا Company Of Heroes یا مثلا Guild Wars 2 یا World Conflict که دیگه حرفی برای گفتن نداره :d الانم که تا 6 روز دیگه بازی ROME II داره میاد :x
حقیقت از نظر من کسایی که با بازی هایی نظیر Crysis 3 / Tomb Raider / Hitman حال میکنن و به استراتزیک نقش افرینی ها علاقه ایی ندارن مسلما بهتره برن سراغ کنسول و شاهکارهایی مثل The Last of Us و HALO تجربه کنن ..
PC گیمرها اسمشون بد در رفته و میگن پایرت خور مگرنه خیلی هارو میشناسم بازی اوریج خریداری میکنن . البته ماها قدر موس کیبوردو تو بازی خیلی خوب میدونیم و دنبال ازادی عمل بیشتری هستیم
ممنون
با تشکر از وحید عزیز و نظر و سلیقه .....درمورد ابولفضل گفتی منم در مورد شما بگم ..اینم نظر شماست و نمیشه 100 درصد تاییدش کرد.گیمر ها دسته های مختلفی دارند ، افرادی مانند شما بازی ها استراتژیک و میپسندد و همچنین rpg ...دسته ایی از گیمر ها نمیپسندد ، هیچ کدوم از این دو دسته بر اون دسته برتری ندارد.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط vfsdf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم ممنونم از وحید عزیز و نظراتشون ( هارد کور گیمر)
درود فرشاد عزیز درسته سلیقه افراد متفاوتهنقل قول:
نه خدایی نکرده منظور من برتری دسته ایی نسبت به دسته دیگه ایی نبود
من فقط خدمت دوستان عزیزم عرض کردم اگه کسی از بازیهای امثال / tomb raider / hitman خوشش میاد و گیم پلی داستان خیلی براش ارزش داره گرافیک براش مهم نیست
بدونه شک تو کنسولها نتیجه بهتری میگیره چون این دسته از دوستان بازی های انحصاری شاهکاری مثل the last of us و halo و... حتما باید تجربه کنن .
من خودم بشخصه اگه گرافیک برام مهم نبود همچنین از بازیهای استراتزیک لذت نمیبردم بدون شک میرفتم سمت کنسول .کما اینکه به این نتیجه رسیدم باید در نسل بعد یک عدد PS4 برای انحصاری ها تهیه کنم چون حیفه این بازیهارو از دست بدیم.
با تشکر
باز هم وجود کنسول ها بسته کردن راه PC گیمر ها رو ایجاد کرد نسخه سوم از بازی LOST PLANET که در نسخه دوم DX11 بود در نسخه سوم DX9 هست به لطف قوطی ها!!!! لاک بودن فریم بر روی 60 !!! :(
هیچ راهی برای آنلاک کردن فریم نبود جز دستکاری در تنظیمات کانفیگ بازی به این صورت : دی
1- فایل کانفیگ مشخص شده در پوشه مربوطه را بز میکنید ، گزینه آبی شده را به FALSE تغییر داده ، SAVE میکنید و بر روی فایل TEXT که عملیات را انجام دادی کلیک راست کرده از تب Security گزینه Write را بر روی فایل Deny میکنید و با فریمی که در کنترل پنل یا برنامه Riva Tuner انجام میدهید به بازی میتوانید ادامه دهید....
تصاویری از میحط بازی ( خاطر نسان کنم ، بازی سبک نسخه اول و پیدا کرده و میشه بهش امیدوار بود )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زمانی که فریم آنلاک شده از 60 به 75 تغییر کرد :)
اینم یه تیکه گیم پلی از محیط بازی با حجم 13 مگابایت
فرشاد جان ارزش بازی کردن رو داره ؟ برای سلیقه سختگیر من ؟
سلیقه من و شما احسان جان فرق میکنه ، نمیتونم بگم آره یا نه ، بازی پاپکورنی هست!!!! بازی در حالت گیم پلی شبیه Dead Space هست ، ولی روایت داستان خوبی داره ؛ مانند نسخه 2 نیست شبیه نسخه 1 هست ، اما باز هم نسخه 1 بازی خیلی جذاب بود ، برای سلیقه شما من پیشنهاد این بازی و نمیدم البته برای جواب بهتر من باید حد اقل 1 ساعت پای بازی باشم ، ولی از اینکه این بازی یه بازی پورت شده از کنسول ها هست شک نکنید...با اینه فیزیک انویدیا توی بازی قشنگ نقش داره ، گیم پلی خوب و رونی هست ، یک مقدار بازی بدو اینو بدو اونور داره ، لود شدن هر قسمت از بازی کمی روی اعصاب هست ، منتظقه بازی که عوض میشه بازی مپ طراحی شده رو دوباره لود میکنه.....اما من شخصا این بازی و دوست دارم ، چون مشخص هست بازی از لحاظ گیمینگ سخت خواهد بود ..... اوایل بازی یه کلت بهت میده یه سری موجودات خرکی میفرسته سراغت ، سوار شدن یک رباط غول پیکر در بازی داشتن ماموریت ها ، منوی اسلحه ها و ماموریت ها شبیه به Dead Space هست....نقل قول:
در کل من این بازی و دوست دارم ، بسیار بازی روونی هست....گیم پلی خوبه گرافیک با وجود DX9 قابل قبول هست . اما هنوز خط داستانی بازی شروع نشده.
با تشکر از دوست عزیزم احسان جان@};-
بعد از تایید شدن عرضه castlevania:lord of shadow 2 برای pc طبیعتا نسخه ابتدایی اش هم بعد 2/5 سال چند روز قبل برای pc ریلیز شد
یه اکشن فوق خفن و مکانیزم و استایل های hack slash اش بسیار نزدیک به god of war هست که قبلا رو pc سابقه نداشته
داستان در خور و اهنگ های حماسی و روند به شدت سریع و نرم و همراه یکسری پازل ساده و قابل تحمل و غیر قابل مقایسه با نمونه های
هم سبکش مثل darksiders و کاملا هم روند خطی داره اصلی ترین سلاح گابریل یه صلیبه که قابلیت تبدیل شدن به شلاق رو هم داره
همینطور که گفتم سبک مبارزات بیشتر نزدیک به god هست تا dmc و darksiders باس های عظیم و زمان طولانی گیم پلی
هم کاملا ارضاء تون میکنه. در مورد گرافیک تکنیکی هم نباید انتظار شاهکار رو داشته باشید ولی بسیار عالی و قابل قبوله
ولی گرافیک هنری شاهکاری داره محیط های با معماری گوتیک و دورنمای بسیار عظیم
چند نکته هم بگم: دوربین بازی بر خلاف نسخه دوم اش استاتیک هست و عملا پشتیبانی از موس بی معناست هر چند میتونید button ها رو روی
موس هم set کنید چینش دکمه ها رو کیبورد اصلا جالب نیست و خودتون باید دوباره باید دست به کار شید
به عنوان نکته اخر هم نسخه pc بر خلاف کنسول 60 فریمه که یه نعمت برای hack slash
سلام عطا جان ، شما خودتون این بازی و داری انجام میدی؟....من شک دارم بازی و دانلود کنم ، اگر بازی و داری میشه چند تصویر از محیط بازی بذاری ...... از نظر خودم باید بازی خوبی باشه اما میخوام مطمئن بشم@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز خودم این این شات ها رو گرفتم:dنقل قول:
یکی از بهترین بازی های این نسل هست تعجب کردم کردم امارش رو نداری , 1000 درصد ارزش دان داره
اتفاقا آمارشو دارم تا پای دانلودشم رفتم ...اما ...توی یه سری بازی های که تاریخچه قدیمی دارند شک دارم ، خیلی دوست دارم اینگونه بازی ها بصورت کاملا واقعی ساخته شده باشه و محیط بازی کاملا کلاسیک باشه از جادو قدرت های الکی خوشم نمیاد واسه همین شک کردم عزیز.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورم از گیم پلی حرکات و کمبو های شخصیت بود عزیز@};-
کمبوها پر تعداد و سنگین با level up و finisher ها هم به شدت goryنقل قول:
سلام
ممنون میشم از دوستان عزیز اگه خبری از بازی pes 2014 و یا اطلاعی از تاریخ عرضه دموی قابل بازی pes 2014 دارن ، در تاپیک اعلام کنند . ممنون @};-
demo playble برای pc نمیاد فقط کنسول ها تازه اون هم با فاصله اندک از زمان عرضه بازی که 2 مهر هست یه 20 روزی رو باید تحمل کننقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان لطف میکنید بگید که تو بازیهای بلک باکس به جز زبان چه چیزه های دیگه ای از بازی حذف میکنن؟بلک باکس رو خوده ناشر بیرون میده؟
نه عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mad4tex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بلک باکس یه گروهه مثل اسکید.رو که فقط میاد حجم بازی رو کم میکنه به این صورت که مثلا زبان های اصافه به جز انگلیسی حذف میشه و دمو ها از 1080 به 720 کاهش کیفیت پیدا میکنه و در بعضی موارد بخش Multiplayer حذف میشه ولی بازی اصلی دست نمیخوره:)
البته بلک باکس به ندرت کیفیت فیلم های بازی رو کم میکنه و در حال حاضر حدود 1 سالی که بازی های بلک باکس رو دانلود میکنم تو جزئیات نسخه نوشته شده که ویدیو ها دست نخورده هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنظر من بهترین نسخه ی بازی ها همین بلک باکس هست ... چون هم حجم کمتری داره و جای کمتری اشغال میکنه و هم براحتی نصب و اجرا میشه ...
حق کاملآ با شماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamidreza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده هم اکثرآ دیدم در نسخه های بلک باکس فقط پک های اظافی زبان که بعضی وقتا حجم خیلی زیادی هم دارند حذف می شن و قسمت مالتی که حسین آقا هم اشاره کردن البته فقط در بعضی مواقع و اکثرآ همون پک های زبان حذف می شن :d
ولی در نسخه های فشرده ی دیگر مثل نسخه ی Kaos من دیدم که علاوه بر پک زبان کیفیت دمو ها و حتی کیفیت صدای دمو ها هم کاهش یافته بود و که باعث شده بود حجم بازی کمتر بشه از نسخه ی بلک باکس
آره من هم موافقم.
همیشه برا دانلود گیم دنبال نسخه بلک باکسش می گردم.
مثلا یه بار Dirt Shadow دانلود کردم به حجم 1.4 گیگ.
بعد نصب شد 9.7 گیگ.
این بهترین و بهترین فشرده سازی گیمی بود که تو عمرم دیدم.
حین اکسترک یه پوشه بودش به نام Audio که 33 مگ حجم داشت بعد اکسترک شد 3.5 گیگ !!!!!!!!!!!!!:d
الان دیگه کیفیت فیلم ها کم نمیشه و فقط زبان های بازی به غیر انگلیسی حذف میشه.
و + دیالوگ های غیر زبان انگلیسی.
من فقط نفهمیدم این دیرت شادو چه طوری از 9.7 گیگ به 1.4 گیگ رسیدش!
هنوزم برام سواله.;)
در مورد نسخه بلک باکس تا مقداری با دوستان عزیزم موافق هستم ، حجم کمتر برای دانلود بسیار کار عاقلانه ایی هست ، اما خاطر نشان کنم ..برای بنده در بازی هایی همچون res5 و max payne3 بین نسخه بلک باکس و نسخه کامل تفاوتهایی وجود داشت ، در res5 کیفیت دمو ها که هیچ کیفیت صدا و رنگ محیط هم تغییر کرده بود!! البته این یک امر کاملا طبیعی هست و اونم بستگی به موتور گرافیکی داره ، برخی از اجسام در بازی ها ابجکت هستند و این فشرده سازی بر روی آنها تاثیر منفی میگذارد ، در بازی max payne3 هم سکانسهایی که بین شخصیت هایی که در حال گفتگو بودن حذف شده بود.
باز هم برای افرادی که نمیتوانند از نسخه ای کامل استفاده و دانلود کنن ، نسخه بلک باکس بسیار کار آمد هست...اما به شخصه فقط به نسخه های کامل اطمینان دارم. چون هر چقدر هم تفکر کنی ، نسخه ایی که فشرده شده باشه ، با نسخه اصلی فرق خواهد داشت ، و یک گیمر همیشه کیفیت بازی و بیشتر ترجیح میده
با تشکر از دوستان عزیزم@};-
البته فرشاد جان اگر اون گیمر مثل شما اینترنت پر سرعت داشته باشه بله موافقم
ولی . ..
اگر اون گیمر مثل ما با سرعت 35 دانلود کنه دیگه به نسخه بلک باکس رضایت میده.
با این نظرتون هم موافقم.نقل قول:
ولی یه سوالی که هست اینه که این نسخه فقط چیز میزای بازی رو حذف میکنه یا با نرم افزار خاصی یا با روش خاصی این بازی ها رو فشرده میکنه ؟
آخه هر جور که فکر می کنم می بینم نمی شه یه بازی رو از 9.7 گیگ به 1.4 گیگ رسوند.;)
یه نکته ای هم که وجود داره اینه که نسخه بلک باکس هایی که من تا به حال نصب کردم تو ریجستری ثبت نمی شن.یعنی نم یشه که دیگه آپدیتشون کرد.
مگ راینکه آدرس مسیر نصب رو توی ریجستری بهش اضافه کنیم.
من که همیشه رفتم dvd رایتیشو گرفتم هر dvd 1000 تومان . نه خودمو اذیت کردم نه سیستمو همیشه هم آرشیو بازیهام کامل بوده هاردم هم همیشه خالیه.
اینجا 2 تومنه!!
من خودم اگر بازی خیلی مهمی نباشه،سعی میکنم نسخه ی بلک باکس رو دانلود کنم.....ولی اگر بازیش مهم باشه و تفاوت حجم نسخه ی اصلی با بلک باکس،مثلا از 3 یا 4 گیگ بیشتر باشه،میرم سراغ بلک باکس...در کل چیز خوبیه....خدا پدر و مادرشون رو بیامرزه.
اکثر بازی هایی هم که بیرون هستند،مشکل دارند....من خودم تا به حال کلی بازی خریدم که خراب بوده... :(
چند وقت پیش با یه روش بسیار جالب آشنا شدم که می شد با استفاده از یه سری برنامه های از قبل نوشته شده،یه setup خیلی زیبا برای بازی ها درست کرد.
البته این روش به درد دوستانی که دانلود میکنن و میخوان بازیهاشون Setup داشته باشه میخوره....من خودم بازی grid 2 و که حجمش نزدیک به 7 گیگ بود رو دانلود کردم و با استفاده از این برنامه ها،حجمش به کمتر از 4 گیگ رسید و تونستم این بازی رو داخل 1 دی وی دی رایت کنم...
نمونش اینجا هست برای دوستانی که میخوان ببینن....سعی میکنم تو یه جای مناسب،اونا رو قرار بدم.
من با 2 زبان فشرده سازی کردم و تست هم کردم...کاملا سالم بود..
لیست بازی ها : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
علی جان اینجا هم 1500 تومنه.
در کل با محمد عزیز موافقم.:)@};-
محمد جان یه پیشنهاد برات دارم:
یه تاپیک بزن و آموزشش رو برا همه قرار بده.
نرم افزار عالی هست:)
حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته من خودمم نمی دونم دقیقا چیه..ولی اینو میدونم که برنامه نویسی هست و از inno compiler هم زیاد استفاده میشه....دوستان اگر اسمش رو میدونستن،بگن.
ممنون@};-
سلام....
دوستان؛ جدیدا وقتی بازی Mortal Kombat رو باز می کنم، با این error مواجه میشم:
قبلا اینطور نبود و مشکلی نداشت
بازی رو حذف و دوباره نصب کردم، ویندوز رو عوض کردم، .... بازم همین error میاد!! :(
به نظر شما مشکل از کجاست؟
ممنون@};-
سلام آقا محسین عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Extreme [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ارور side-by-side configuration مربوط به C++ هستش ، آیا شما C++ Redistributable رو نصب کرده اید ؟
سعی کنید آخرین نسخه ی c++ رو نصب کنید تا مشکل حل بشه .
نسخه های زیر روی سیستمم نصبه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز دل این فایل رو دانلود کنید و بعدش نصبش کنید و ببینید که مشکل حل میشه یا خیر .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Extreme [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفانه مشکل حل نشد محمد جان :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته اینجا چون من مشتری هستم برام اینقدر حساب می کنه برای بقیه 1500 هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه تا حالا خوشبختانه مشکلی نبوده چون اونها هم از همین سایتهای که شما استفاده میکنید دانلود می کنن فقط اگه مشکلی باشه مربوط به رایتش هست که بدون هیچ مشکلی تعویض می کنن.
کسی از دوستان Rayman Legends رو دانلود کرده ؟؟؟ یه چند تا اسکرین شات بذارید ببینیم چه طوریه....
من هنوز دانلود نکردم ولی 4 تا تریلر از گیم پلی میذارم....همشون HD هستن..
نظر دوستان در مورد بازی چیه؟
سلام محمد جان خوبی؟
دوستان اگر بازی Rayman Origins یادشون باشه که یه شاهکار هنری بود هم از لحاظ بصری هم موسیقایی هم خط طنز شخصیت پردازی و داستان و طراحی حرکات فانتزی کاراکترها و کلا آبجکت ها که شاهکار بود[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در یک کلام میتونم بگم که Rayman Legends نسبت به Origins یک شاهکار دیگست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هنوز زیاد Legends رو ادامه ندادم ولی تا این لحظه موسیقی Origins به نظرم جذاب تر بوده...
داستان زیبایی داره مثل Origins و طراحی کاراکتر ها و جزییات بهتر و زیبا تر شده...
شاید اکثر دوستان این بازی رو دوست نداشته باشند ولی برای من یه دنیا خاطرست...
من اتفاقا عاشق شخصیت های فانتزی این بازی هستم ، فوق العاده سر گرم کننده هست ، با نظرت کاملا موافق هستم ، من بازی و دارم اما انقدر توی جو بازی Splinte Cell و Xcom و بازی LOST PLANET3 گیر کردم یادم رفته نصبش کنم....اما یه شاهکار بازی 2d هست .....@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام آقا محمود
ممنون...شما خوبید؟
گرافیک خیلی فانتزی و با مزه ای داره...اون طور هم که تو تریلر ها دیدم،خیلی متنوع شده..
راستی یه سوالی....اون بخشی که با توپ بازی میکنن،چه طوریه؟ دو نفره هم میشه یا حتما باید انلاین با یه friend باشه ؟ :|
اون شخصیت آبیه(اسمشم یادم رفت) خیلی طنزه...مدل ایسادن،ضربه زدن،راه رفتن..کلا اعجوبه ای هست برای خودش :d
محمد جان اون بخش که وسطش زده Training رو والا منم نمیدونم بعد از (فعال سازی غیر قانونی :d ) میشه آنلاین انجام داد یا خیر، اما تمرین که بکنید با توپ و شوت کردن توی دروازه ها یه جاهایی
توی متن بازی به درد شما میخوره باید هدف گیری کنید فقط یه توپ دارید تا اون بیچاره ها که ناله جگر سوز help me سر میدن نجات بدین
اون آبی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم بنده خدا Globox اسمش برای خودش داستان طنزی هم رفتاراش هم خرابکاریاش
توی Rayman 2 و 3 جز دردسر چیزی نداشت @};-
:)) واقعا بازی عالی هست ، از موسیقی بازی خوشم اومد ، تله ها و مسائل بازی نیز خیلی جالب هست ، من عاشق این Globox هستم وقتی چمبرک میزنه رو زمین :d
اینم تصاویری از محیط بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیافش خنده دار تر میشه وقتی از لبه یجا آویزون میمونه
خودشو با دندون نگهمیداره :))
سلام@};-
توی Rayman Legends مثل Origins میتونید چند نفره بازی کنید
اگر کسی هست پیشتون که حوصله بازی داره حتما دعوتش کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Castlevania Lords of Shadow - Ultimate Edition
از نظر بنده بازی بسیار زیبا ( گیم پلی ، داستان ،ضربات و کمبو ها ، طراحی میحط ) و همچنین مقداری هم گرافیک در حد و سبک همین بازی ها
تصاویری از محیط این بازی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شماره دو این بازی داره ریلیز میشه و اخرین شماره از این فرنچاینز هستنقل قول:
اتفاقا برا pc هم می اد یه پرت معمولی هم نخواهد بود
ولی یه تریلری از این بازی اوایل منتشر شد ریل تایم نبود ولی همون باعث شد انتظارات بالا بره بعد که تریلر گیم پلی اومد نچسبید
داستان از نظر من پتانسیل زیادی داشت نتونستند اونجور که باید در بیارند گیم پلی به پا عنونی مثل گاد اف وار نمیرسه
البته بازی رو نکردم قضاوتم از همین تریلراست امیدوارم بازی بعدی که میخواند بسازند اگه این سبکی بود (امیدوارم که باشه )اشتباهات گذشته رو نکنند
..............
راستی نید فوار اسپید مال Ghost Games شد !؟ که یعنی این فرنچاینز عین توپ به استدیو های مختلف پاس داده نمیشه نید فور اسپید ران موست وانتد Hot Pursuit ........
نید فور اسپید شیفت مال همین استدیو هست ؟
اینکه نید فور اسپیدای بیخودی ساخته نشه موافقم ولی اینکه سری شیفت ادامه ندند فکر نکنم کار خوبی باشه اگه مثل COD بین دو سری مودرن وافر و بلس اوپس باشه خوبه
یعنی یک سال Rivals بزنند یک سالم شیفت
خوب سالار جان ، این بازی یه بازی پورت شده هست ، نمیشه ازش انتظار داشت ، هیچ بازی هم نمیشه با بازی دیگری مقایسه کرد ، اما این بازی در سبک خودش و در حد و اندازه خودش دلچسب هست..فقط چینش ضربات بر روی کیبورد فوق العاده بد طراحی شده.نقل قول:
در مورد بازی NFS هم بله تمام حقوق این بازی برای Ghost Game شد، اما از نظر بنده اشتباهی که برای COD رخ میده و هر سال بین دو استودیو پاس کاری میشه نباید برای NFS رخ بده از اول هم سبک NFS یک سبک بازی خیابانی بود نه پیست!!!
تو بازی شوتر از نظر من اشتباست ولی بازی ورزشی فکر نکنم صدمه ای بزنهنقل قول:
در مورد بازی nfs هم بله تمام حقوق این بازی برای ghost game شد، اما از نظر بنده اشتباهی که برای cod رخ میده و هر سال بین دو استودیو پاس کاری میشه نباید برای nfs رخ بده از اول هم سبک nfs یک سبک بازی خیابانی بود نه پیست!!!
تو سری cod یه تغییری تو بازی داده میشد تو یکی از شماره هاش مثلا بلکس اوپس 1 مجبور بودند اون تغییرو تو مدرن وافر 3 بپذیرند حکایت دو اشپز
ولی اینجا یه عنوان ورزشیه کسی انتظار نداره تیونینگ مثلا به سری شیفت اظافه بشه
..
ولی جالبه بعد از مدتها ea با فراری اشتی کرد تو یکی دو بازی قبلی لیست سیاه ماشینا کمتر شده بود هیچ وقت نفهمیدم چی شد فراری رو از سری نید فور اسپید حذف کردند (خیلی جاها پرسیدم هیشیم یادش نبود چی شد )
اتفاقا فرشاد جان من با نظرت مخالافم.;)
من کلا از بازی هایی مثل موست وانتد بدم میادش.
بازی ریسینگ به نظر من بیشترین حسش توی پیست هست.
مثلا وقتی که یه گلف رو تبدیل به هیولا میکنی!
البته با نظر Zeus موافقم.
یادتون باشه قبل از هات پروست شیفت اومدش بعدش هاتپروست و بعدش شیفت 2 اومدش بعدش ران که بعدش منتظر شیفت 3 بودیم که نیومد.بجاش موست وانتد اومدش.
به نظرم باید یک سال درمیون یکی روی پیست باشه یکی توی خیابون و جاده.
تا طرفدارای هر دو سبک راضی باشن.
راستی دوستان بعد از عرضه شیفت 2 یه DLC اومدش براش که مسابقات درگ رو براش اضافه می کرد.
بنده اون رو دانلود کردم به حجم اگر یادم باشه 700 مگ. بعد نصب وقتی رفتم تو پوشه های بازی دیدم که ماشین های زیادی از جمله جگوار های کلاسیک هم بهش اضافه شده ولی توی بازی که میرفتی خبری از درگ نبودش.
کسی می دونه چطوری باید فعالش کرد؟
من کلا درگ رو خیلی دوست دارم.
یادمه که تو بازی NFS Pro Street خیلی با درگش حال کردم.:)
ولی حیف که دیگه نمی تونم بازیش کنم.
چون از وقتی کارت AMD گرفتم این بازی درست اجرا نمی شه.
یعنی بعد از مسابقه دادن بازی می گه که دگمه اینتر بزنم برا ادامه که هرچه قدر اینتر میزنم عمل نمیکنه.
مشکل از کجاست؟:(
نظرات متفاوت هست عزیزم ، نظر شما هم قابل احترام ، سلیقه ها متفاوت هست@};-
من هنوز Pro Street رو دارم و خدا رو شکر میتونم بازی کنم.
با این که پیست بود ولی اون نیمچه داستانی که داشت خیلی جذابش کرده بود:d
دو تا پ.چ هم روش زدم بوگاتی و استون مارتین و ماشین های مخفی رو فعال کردم.خیلی حال داد:-p
کلا من دوست دارم تیونینگ باشه چه واسه خیابون چه واسه پیست:)
فرشاد جان آره برا همین هم گفتم که یک سال درمیون پیست باشه سال بعد خیابون.نقل قول:
نظر و سلیقه همه قابل احترامه مخصوصا هیتمن!(مخلص نظر و سلیقه هیتمن عزیز هستیم دربست):d
آره حسین جان شما با چه کارتی داری این بازی رو انجام میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آره موافقم مخصوصا اون تونل بادش منو کشته!:d
جریان اون پچ مچ ها هم چیه؟
می شه بیشتر توضیح بدی؟
منم نظرم اینه که تیونینگ رو نه برا قدرت بخشیدن به ماشین بکه برای شخصی سازی ماشین دوست دارم.
آخه یعنی چی که ماشین رو می تونی فقط رنگش رو عوض کنی؟!
تو موستوانتد جدیده آیرودینامیک رو زیادش میکنی بادی کیت آنلاک میکنی ولی ماشین زره ای تغییر روی سپر هاش نیست!
یعنی چی؟;)
من با همین کارتی که تو امضامه نه تنها این بازی بلکه بازی های قدیمی رو هم با آخرین درایور میتونم بازی کنم:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بری تو پوشه بازی تو پوشه ماشین ها میبینی یه سری ماشین در حالت عادی تو بازی نیستند.
یه پچ برای فعال سازیشون هست که میتونی اونا رو فعال و بازی کنی:)
من به صورت خیلی کلی با همه ی عزیزان موافقم :d
من پیست رو دوست دارم ولی نه با NFS ... به نظرم Grid خیلی فاز میده....
من به اسپرت کردن ماشین و به اصطلاح شخصی سازی هم خیلی اهمیت میدم....شما وقتی با ماشینی که خودت درستش کردی بازی میکنی،یه حس دیگه ای بهت میده....نمیدونم چرا این مورد رو حذف کردن :|
خیلی خوبه که همه ی دوستان نظراتشون رو بیان میکنن...یادمه تو یه انجمن به خاطر مخالفت با نظر یکی از مدیران،داشتم از سایت اخراج می شدم :d (البته منم گیر سه پیچ داده بودم ولی طرف هم دفاع الکی میکرد.... ;) :d )
در همین راستای احترام به نظرات همدیگه،اگر موافق باشید یه بحث هم در مورد FIFA و PES راه بندازیم....
دوستان اگر موافق هستند،بگن تا یه بحث مشتی رو شروع کنیم...
@};-
Grid و کلا شرکت codemasters که تو بازی های پیستی و واقعی سره;)نقل قول:
من دوست دارم سری nfs برگرده به همون قدیما.بره تو همون خیابون و ریس پارتی و این برنامه ها:d
به نظرم اون تاپیک رو نزنی بهتره.همینجوریش بوی انحراف میده:-p
من پایه ام ;) pesنقل قول:
سلامی دوباره خدمت دوستان عزیزم ، سعی کنیم در مورد بازی ها اطلاع رسانی کنیم ، البته اینکه در موردشون با هم بحث میکنیم اونم به بهترین شکل بسیار عالی هست...
1-بازی های ریسینگ ( پیست ) GRID حرفی برای گفتن باقی نمیذاره. تنها نسخه ایی از NFS که توی پیست بود و من بسیار باهاش خاطره دارم SHIFT 1 بود و Pro Street
2- بازی خیابانی ، تنها فقط NFS میتونه از پسش بر بیاد
3- توی سبک رالی هم فقط Dirt بسیار عالی کار کرد. مخصوصا نسخه 1 و 2
4-بازی هایی همچون COD یک بازی کلیشه ایی شده ، هر سال نسخه ایی از اون منتشر میشه که یکی در میون ساخته میشه ( من متنفرم از این روش ) چون هیچ پیشرفتی درش نیست همش تکرار مکررات هست ، البته بیشتر در سبک سینگ اینطور هست ، قسمت مولتی بازی COD GHost در بخش آنلاین همچون BF4 تغییرات زیبایی داشته ، اگر خارطون باشه و دوستانی که BF3 و MW3 آنلاین بازی کرده باشند خاطرم هست در MW3 وقتی 21 نفر و بدون کشته شدن از بین میبردین امکانی همچون بمب اتم به دستتون میرسید که کلا میزدید همه چی و نابود میکردید و کلا بازی به اتما میرسید و پیروز میدان بودید با تیم تون......اما در نسخه جدید GHOST این گزینه جای خودش و به تغییر مپ داده ، به نحوی که شما وقتی به اون قدرت رسیدید میتونید مپ و تغییر بدین و همه چیز توی بازی بهم میریزه گرد خاک بلند میشه و هیچی دیده نمیشه ( چشم باز میکنی میبینی همه چیز تغییر کرده ) در BF4 هم یهو میتونی وسط نقشه یا ناو جنگی و بیاری مپ بازی و بزنی بترکونی : دی این نو آوری ها بسیار خوب هست ، اما در سینگل و مولتی COD از BF4 عقب افتاده. این وسط مدال افتخار هم که تیله بازی میکنه:d.
با تشکر از دوستان عزیزم ، بنده اصلا فوتبال دوست ندارم ، که بخواد PES باشه یا FIFA اما چند باری که بازی کردم PES و بیشتر ترجیح میدم@};-
راستی فرشاد جان حرف از بتلفیلد شد یه تریلر دیدم تو بخش انلاین در کنار کنسول یا pc میتوتی از تبلت استفاده کنی
نه اینکه با تبلت بازی کنی نقشه و کنترل موشکای کروز رو تبلت اجرا میشد !
....
دوستان عنوان Crew تو سبک مسابقات خیابانی تو e3 امسال ترکوند انلاین نمیشه گفت سینگل انلاین با همه یه سبک جدیدی هست
نقل قول:
سلام سالار جان ، این مسئله وجود داره و battlelog این مسئله تایید کرده ، اما نه به این صورت که شما بخشی از مولتی پلیر و بر روی دیواس های Android یا IOS اجرا کنید ، بلکه زمانی که از پشت PC یا کنسول فاصله گرفتید میتونید موقعیت خودتون در بازی کنترل کنید ، و این نیز در حال بروز رسانی شدن هست ، شما با دیوایس ها نمیتونید بازی کنید فقط کنترل عملیات در حال اجرا و گزارشات را به شما اعلام خواهد کرد. این امکان بر روی سیستم عامل های Android - IOS - Windows Phone قابل اجرا و همانطور که گفتم در حال بروز رسانی هست و قابلیت های جدید به آن اضافه خواهد شد.
با تشکر@};-
سلام
دوستان من یه تاپیک در بخش بازی پی سی ارسال کردم و یک پارت از بازی Hitman Absolution رو میخواستم لطفا تایید کنید و کمکم کنید خواهشا:(
ممنون منتظرم
کلا 5 تا نسخه داره هیتمن؟
دوستان کسی لینک دانلود hitman blood money رو داره؟
توی یه سایت با حجم 280 مگابایت بود؟!! فکر کنم دیگه هر چی فیلم و موزیک داشته رو حذف کرده بودن ! کسی لینک دانلود داره ؟!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله اون نسخه رو من قبلا دانلود کردم.
تمام دیالوگ های افراد،موزیک و ویدئو های بازی حذف شدن ولی با این حال حجم بازی بعا از خارج کردن از حالت فشرده،به تقریبا 3 گیگ میرسه...پیشنهاد میکنم دانلودش نکنید.
این بازی خیلی قدیمی هست...ممکنه بعد از نصب،خیلی خوشتون نیاد...ولی این لینک دانلودش هست:
در مورد اون پارت خراب هم باید بگم نیازی به شارژ و ... نیست.تمام دوستان اگر در توانش باشه،سعی میکنن مشکلات دوستان دیگه رو حل کنن....منتهی مسئله ای که هست،اینه که اکثر دوستانی که اینجا هستند،بازی ها رو دانلود میکنن....بازی هایی که بیرون هستند به علت اینکه اون پخش کننده ی بازی،میخواد حجمش رو کمتر کنه تا dvd کمتری مصرف بشه،با یه سری روش هایی که هست،این کار رو انجام میده ونتیجه،این میشه که کلا فایل های نصبی بازی های دانلودی و بازی هایی که بیرون هستند،متفاوت میشن....
من فکر میکنم اگر کسی بازی رو خریده باشه میتونه کمک کنه که درصد اون دوستان هم بسیار پایین هست....
اگر امکانش رو داشتید،میتونید نسخه ی بلک باکس بازی رو از اول دانلود کنید....
در غیر این صورت،راهی وجود نداره.
@};-
من چقدر از این بازی خوشم اومد والاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا : دی
از darksiders بیشتر میچسبه
سلام..موقع اجرای بازی Rayman این اررور رو میده ، کسی میدونه مشکل چیه؟! نسخه کم حجم ب.ل.ک باکسه. dotnet 4.5 هم نصبه.
بازی نسخه کاملش 4.5 گیگ هست که بعد از نصب 5.2 گیگ میشه...احتمال زیاد بازی شما یک فایل کم داره ، یا بد نصب شده یا از فعال ساز درست استفاده نکردید .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از چه فعال سازی استفاده میکنید ؛ آیا تمامی برنامه های جانبی برای اجرای گیم و بعد از اتمام نصب ، نصب میکنید؟
با تشکر
دوستان گیم خور و گیمر
نظرتون راجب نسخه سوم Lost Planet چی هست!؟
از نسخه دوم که بر پایه DX11 بود به نظر من جذاب تر هست ، میشه گفت تا مقداری به نسخه 1 نزدیک شده ، و فعلا من از این بازی لذت میبرم..
@};-
بازی زیبایه به منم میچسبه اونم بعد از دو ماهی که بازی جالبی نیومده بودنقل قول:
من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی سبک جدید هست با اینکه بازی اصلا سبک ترسناک نیست ولی بعضی از مراحل دلهره آور هست.
uplay رو نصب کردم..وارد بازی شد..ولی از هیچ فعالسازی استفاده نکردم..سرچ کردم نبود..نقل قول:
آره Dx11 که نصبه..کارت گرافیک هم آخرین ورژن نصب و آپدیته .. dot net 4.5 هم نصبه..
سلام، من از نسخه غیره فشرده استفاده کردم با حجم 6 گیگ (منظورم محتویات فایل ISO هست ) این فعال ساز نمیدونم براتون کار ساز هست یا خیر، کمتر از 6 مگابایت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دانلود کنید
سلام
1-
من بازی هیتمن ابسولوشن رو هر کاری کردم فایده نداشت با این که روی هیچ پارتی مشکلی نداره (البته سه تا پارت مشکل داشت مدیر عزیز و بزرگوار THE JOKER برام اپ کردن )
ولی بعد از extract کردن اخرین پارت این ارور رو میده (روی هیچ پارت دیگه ای ارور نمیده ) :(
2-
بازی هیتمن ابسولوشن و بلود مانی رو سفارش دادم برام بیارن ولی تا برسه یه یا دو هفته ای میشه
بنابراین نسخه ی کم حجم بلود مانی رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا بعد از extract چیزی برام نمیاد بازی رو نصب کنم لینک دانلود : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3-هیتمن 5 تا نسخه بیشتر داره ؟! من سه تای اولش رو چند سال پیش (تقریبا سال 2005-2006)تا اخر رفتم ولی بلود مانی و ابسولوشن رو واقعا تا یه ماه پیش هیچ جا ندیده بودم تا بخرم !
پس این نسخه Hitman:_Sniper_Challenge چیه؟!
به این تو اون سایت توجه کردید؟:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
توجه : پوشه را از حالت فشرده خارج کنید
بعد روی unpack.bat کلیک کنید و به صفحه سیاه کاری نداشته باشید هر چقد طول داد صبر کنید بعد که تمام شد ایکون بازی ظاهر خواهد شد و میتوانید از این بازی زیبا لذت ببرید.
شرمنده همیشه روی چیز های جزئی اشتباه میکنم :d اصلا اون نوشته هاش رو نخونده بودم ببخشید :dنقل قول:
لطفا به اون دو تا سوال دیگه ام هم پاسخ بدید با تشکر فراوان@};-:d
راستی این بازی موزیک و . . . حذف شده
ایا امکان این هست مثلا فقط موزیک هاش رو دانلود کرد و انتقال داد رو بازی ؟! :)
نقل قول:
دوست عزیز تصاویر را بصورت بند انگشتی به نمایش بذارید ، در ضمن بازی Hitman:_Sniper_Challenge به هیچ عنوان قابل بازی نیست بخاطر اینکه فعال ساز مناسب ارائه نشده و بعد یک مرحله بیشتر نداره و بعد از اون باید به اینترنت وصل بشید که در این حالت امکان پذیر نیست.
یک سرچ کوچیک در گوگل شما رو به سایت ویکیپدیا معرفی میکنه که زیر و بم هرچی که بخواید و بهتون میگه
Hitman: Codename 47 2000
Hitman 2: Silent Assassin2002
Hitman: Contracts 2004
Hitman: Blood Money 2006
Hitman: Absolution 2012
با تشکر@};-
سلام@};-
از گیم پلی بازی Rayman Legends یه کلیپ تهیه کردم
در مورد موسیقی بازی میخوام عرض کنم، در بعضی مراحل
موسیقی بازی با عکس العمل های شما کامل میشه
اگر میخواید موسیقی رو بدون وقفه و کامل گوش کنید نبازید :)
کمتر از 2 دقیقه و حدود 10 مگ گیم پلی دو نفره،
اگر از بازی Rayman خوشتون میاد از دست ندید موسیقی جالبش رو
ببخشید ایا امکانش هست با توجه به این که موزیک و . . . بازی حذف شدن
مثلا موزیک های بازی رو به صورت جدا دانلود کرد وانتقال داد ؟!:d
باتشکر
ببخشید این رو میگم ولی پیشنهاد من اینه که از اون سایت بازی نگیرید چون اکثرش سا.ن.سور شده هست.:|نقل قول:
بهتره برای کامل دانلود کردن بازی مورد نظر از سایت های معتبر تر و یا ت.ورنت استفاده کنید;)
دوستان حتما توصیه میکنم Outlast بازی کنید انصافاً ترسناکترین عنوانی هست که توی چندسال اخیر دیدم واقعاً حس ترس زمانی که داری فرار می کنی بی نظیره
مقایسه نمیکنم اما حس ترس اویل جوکه جلوی این عنوان
اتمسفر فضا بازی حرف نداره .سایتها رو نمره دادن کم لطفی کردن زیر 9 بی انصافیه البته متا کلی نسبتا خوب بوده .
فقط یادتون نره
اپدیت 4 بازی برای علاقه مندان ترس وحشتنقل قول:
چراغ های اتاق خاموش هدفون به گوش
بله واقعا ترسناکه ...
با اینکه حجمش خیلی کمه اما گرافیکش هم قابل قبوله ولی من و جذب نکرد .
سلام وحید جان ، رنگ قرمز و باهات موافقم ..... در مورد نمره دادن به بازی ها نگاه خارجی ها و سازندگان بازی در اونور آب با اینور فرق میکنه....من هنوز بازی و دانلود نکردم.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما حس میکنم ترس سرد ، بی دست و پا بودن توی بازی ، ترس از سایه و خیلی دیگر از موارد در این بازی باشه ، من و یاد بازی CONDEMNED انداخت.....تنها بازی بود که واقعا احساس قدرت نداشتی...و همیشه با ترس باید بازی میکردی گاهی به شکر خوردن میوفتادم چرا دارم بازی میکنم اینو :|
بازی دیگه ایی هم بود که خیلی قدیمی بود من نسخه دوم این بازی و خیلی دوست داشتم OBSCURE2
برام فرقی نمیکنه ، همه بازی ها با چراغ خاموش و مخصوصا هدفون Razer Tiamat 7.1 Gaming Headset برام لذت بخش میشه ;)
Cold Fear هم نومنه ایی از بازی های ترسناک بود که مشابه اون دیگه تکرار نشد.
و تنها بازی که شاید خیلی از دوستان نشنیده باشند ، یک بازی انحصاری PC به نام Cryostasis: Sleep of Reason که ترس متفاوتی همراه با توهم در فضای واقعا سرد و در یخبندان کشی بزرگ روسیه که به علت نا معلومی تمامی خدمه آن کشته شدند در اثر سرما ، شما بصورت اتفاقی وارد کشتی میشوید و راز این اتفاق را کشف میکنید بازی کاملا دارای فلشبک های زیبایی بود. این بازی ساخت Action Forms و ناشر 505Game بود و در سال 2009 منتشر شد.
انجین گرافیکی بازی هم به سبک بازی خیلی نزدیک بود AtmosFear 4.....
با سلام خدمت دوستان عزیزم
گیم پلی کوتاهی با حجم30 مگ که پیشنهاد میکنم حتما ببینید موقع دیدن صدای اسپیکرو کمی افزایش بدین بد نیست ( چون بدش دیگه احتیاج با اصلاح کردن خودتون ندارید ):d
دوستان عزیزم مطمئن هستم مدت زمانی که من برای آپلود کپچر و تبدیل اون به حجم کمتر گذاشتم شما برای دانلود نمیذارید!! پس حتما ببینید.
بعد از دیدن این سکانس از بازی نظرتون و راجب بازی بگید ممنون میشم . توسیه میکنم حتما صدای اسپیکر یا هدفون خودتون و بالا ببرید و بعد فایل و پلی کنید.
نقطه قوت این بازی صدا گذاری به موقع و دقیق و نور پردازی زیبای بازی هست ، در کنار گرافیک بازی که کلا خوب بیشتر از این نمیشه ازش انتظار داشت.
حس ترس شخصیت بازی چنان تاثیر گذار هست با نفس نفس زدنش , و حس این که میخواد بالا بیاره :d واقعا من شخصا تحت تاثیر قرار گرفتم.
( پیشنهاد کوچیک برای دوستان این بازی حجم کمی داره ، حتما دانلود کنید و چند روزی از دست ژیلت ، و اصلاح خلاص شوید)
سلام آقا فرشادنقل قول:
راستش رو بخواید با اینکه من تو این بازی ها زود می ترسم و اصلا از چیزای ترسناک و .. خوشم نمیاد ولی الان با دیدن این ویدئو،اصلا نترسیدم! دلیلش رو هم نمیدونم :|
ولی صداگذاری و نفس نفس زدنش به نظرم عالی هست.....یعنی واقعا قشنگ نفس نفس میزنه...منم تحت تاثیر این نفس نفس زدنش قرار گرفتم :)
راستی در مورد اون نور کم بازی....گزینه ای نداره که بشه نور رو زیاد کرد؟
یادمه تو igi 1 به خاطر نور کم بازی،همش تو دوربین حرکت میکردیم :دی
ممنون از وقتی که گذاشتید.@};-
چرا گزینه نور همیشه در اکثر بازی ها هست ، اما جالب هست بدونی عزیزم ، موقع تنظیم نور یکی توی اتاق ایستاده ، و بدون افزایش نور قادر به دیدنش نیستی اما نور و که افزایش میدی میتونی واضح ببینیش......یعنی افزایش نور در این بازی باعث از بین رفتن حس ترس میشه و دوربینی که در دست شخصیت بازی هست دید در شب داره ، و خود این باعث جذابیت و ترس بیشتر میشه ....وقتی دوربین دید در شب میشه یاد فیلم REC میوفتم.....شما تیکه ایی از فیلم و دیدی وقتی در حال بازی کردن باشی..کلکو پرت میریزه :dنقل قول:
سلام
دوستان میشه بگید بازی sp cell black li**st دقیقا چی کار کنم وارد بازی بشم؟:d
پوش ک*رک رو کامل تو پوشه اصلی بازی کپی کردم
سلام عزیز دلنقل قول:
باید فایل های داخل پوشه فعال ساز رو در محل نصب بازی داخل پوشه src و بعدش SYSTEM کپی کنید تا فایل های فعال ساز جایگزین فایل های بازی شوند .
بعدش بازی رو اجرا کنید .
خب...میدونم خیلی دیره ولی پیشنهاد میکنم این ویدئو رو دانلود کنید...حجمش 14 مگ هست.
یه ویدئو از قسمت KungFoot بازی Rayman Legends هست...من rayman هستم و برادرمم globox.
این بخش بازی به نظرم خیلی عالی هست و ایده ی بسیار به جایی هست...سرتاسر خنده و هیجان!
پیشنهاد میکنم اگر این بخش رو بازی نکردید،یه نفر رو پیدا کنید و باهاش یه دست بازی کنید...خیلی حال میده :d
اگر دوستان بازی کرده باشند،یه قسمت هم به اسم Back To Origins هست که تمام مراحل Rayman Origins اونجا هست و میشه گفت یه بار هم تو این بازی میتونید Rayman Origins رو بازی کنید.
البته مراحل Rayman Origins با استفاده از Lucky Ticket ، همون برگ های سبز باز میشه...(بیخود نبود که حجم Rayman Origins تقریبا 3.5 گیگ و حجم Legends ، تقریبا 6.5 گیگ هست!! )
موسیقی بازی هم به نظرم بسیار زیبا هست...سبک این سری با سری قبلی کاملا فرق داره...سری قبلی خیلی ملایم تر و به اصطلاح شیک تر بود ولی موسیقی Rayman Legends خیلی شاد و هیجانی هست...
در کل بازی بسیار متفاوت و زیبایی هست.
کسی میدونه بخش Challenges بازی چه مدلی هست؟
@};-@};-
سلام به داداشهای گلم . عرض ادب میکنم خدمت تمام PC GAMER های عزیز بزرگوار سایت دوستان اینقدر خبر فاجعست که حیفم اومد در جریان قرار نگیرید
فاجعه قرن نسخه کنسولی[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .. به امید عرضه شدن هرچه سریع تر بازی بروی PC HIGH END
اینم از شاهکاری های بازی لیک شده رو قنسولنقل قول:
پس از انتشار تصاویری توسط کاربران از نسخه لیک شده ی این بازی ، ایرادات بسیاری در این تصاویر مشاهده میشد که راکستار در اسکرین شات های رسمی ، سعی در پنهان کردن آنها داشت. استفاده از موتور قدیمی این شرکت یعنی RAGE و عرضه شدن GTA V بر روی کنسول های نسل هفتم ، مزید بر علت شدند تا ایرادات این عنوان بیش از پیش جلوه کند. در مقاله زیر به بررسی برخی از تصاویر منتشر شده از این عنوان می پردازیم:
1- تکسچر های بی کیفیت اشیا از یک طرف ، کمبود بیش از حد چند ضلعی ها از طرف دیگر و ایراد در طراحی اشیاء ، باعث به وجود آمدن مجموعه ای از ایرادات شده که کیفیت بصری بازی را حتی تا یک نسل پیش تر ، تنزل می دهد. تکسچر های بسیار بی کیفیت زمین و ######## بسیار ضعیف آنها ، از سوی دیگر باعث شده تا هر بیشتر از سطح کیفی در بخش گرافیک بازی کاسته شود.
برای مشاهده تصویر اصلی (700x396) روی این نوار کلیک کنید.
2-همان طور که در مورد دوم مشاهده می کنید ، ماشین دارای سایه است ، در حالی که هیچ از اشیا از جمله تیر های برق دارای سایه نیستند.
1- در بخش اول ، کیفیت بسیار پایین تکسچر های چمن به وضوح قابل مشاهده است. کیفیتی که مشابه آن را در عناوین نسل قبلی این سری دیده بودیم!2- نورپردازی و سایه زنی در بخش دوم ، یکی از بزرگترین ایرادات بازی را به وضوح نمایش می دهد. فاجعه ای که در این نورپردازی رخ داده بدون شک قابل اغماض نیست.3- باز هم ایراد کمبود چندضلعی ها و تیزی گوشه های اجسام
1- کیفیت بسیار پایین چمن از زاویه ای نزدیک تر – بار دیگر کمبود چندضلعی ها2- سطح پایین کیفیت تکسچر باند فرودگاه – ضعیف در ######## تسکچر ها
1- در بخش اول همان طور که مشاهده می کنید ، تکسچر اتوبان به طوری کلی حتی بارگزاری نیز نشده است.2- در بخش دوم همان طور که مشاهده می کنید ، تنها درختان دارای سایه هستند و هیچ از ساختمان های موجود در تصویر دارای سایه نیستند. ایراد دیگر در بخش نورپردازی بازی
1- سایه زنی کم جزئیات و سطح پایین به وضوح در بخش اول قابل مشاهده است2- کیفیت پایین جزئیات که بیننده را به یاد SA می اندازد.
1و2- بار دیگر کیفیت پایین بافت ها و جزئیات داخلی هواپیما
1و2- در بخش دوم تصویر مشاهده می کنیم که سایه زنی ساختمان به صورت یکنواخت و از زاویه مجاور به صورت کاملاً صاف انجام پذیرفته ، در حالی که سایه زنی خودرو ، به صورت مورب و زاویه دار صورت گرفته است. ایرادی دیگر در بخش نورپردازی بازی3-باز هم تیزی لبه ها و کمبود چندضلعی هادر تمامی قسمت اشیاء و جاده تصویر بالا تکسچر های بی کیفیت و ######## ضعیف آن ها قابل مشاهده است.
1- طراحی ضعیف و بی جزئیات کابین-کیفیت پایین گیاهان اطراف آن2- رویش گیاه بر روی آسفالت! – ایراد در طراحی گیاهان تکسچر بسیار بی کیفیت در پایین گیاه
برای مشاهده تصویر اصلی (700x393) روی این نوار کلیک کنید.
1- کیفیت پایین بافت های برف که در بسیاری از بازی های این نسل ، ایراد مشابه وجود دارد.2- طراحی بسیار ضعیف درختان همچون IV و عدم پیشرفت در طراحی این اشکالطراحی شعیف خودرو ها در این بخش نیز در حد عناوین نسل ششمی است.
1- ایراد در فیزیک و انیمیشن بدن2- کیفیت بسیار پایین تکسچر ها
1- بارگزاری نشدن تکسچر های خودرو-طراحی داخلی بسیار کم جزئیات و ضعیف2- تکسچر بی کیفیت درختان
1-باز هم کیفیت پایین درختان
بدون شرح!
شاید ایرادات لحاظ شده در مقاله بالا ، بعضاً سخت گیری بیش از حد به نظر برسد اما برای عنوانی که پرچم دار یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین سری بازی های تاریخ است و با هزینه و تبلیغات بسیاری به دنبال آن است که عنوان بهترین بازی نسل را یدک بکشد، نداشتن ایراداتی به این اندازه ، انتظاری منطقی به شمار می رود.
من که بیخیال شدم صبر میکنم رو PC .. ابرو ریزیه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پرچم PC همیشه بالاست :x
نقل قول:
من ویدئو رو دیدم خیلی خنده دار و باحال .. من از اریجین از آهنگ lum king خیلی خوشم میاد.. قسمت چلنج آنلاین باید رفت با این نسخه های کذایی ما نمیشه من سرعت دانلودم خوبه اما آپلود مثل ایرانه ولی تو ی ت ی و ب هست
منم باهات موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی میتونیم از یه زاویه دیگه هم نگاه کنیم.
شاید گرافیک بازی بالاست و روی کنسول مجبور شدن که جزئیات رو بیارنش پایین.:))
درود بر pc gamer های عزیز بزرگوار سایت overclockingheroes
دوستان عزیزم خواهش میکنم به لینک زیر مراجعه کنید برای تقاضا (امضا کردن) انتشار هرچه زودتر بازی شاهکار GTA V بروی PC
متا بازی تا این لحظه بینظیر شده
نمرات ثبت شده GTA V تا این لحظه
GodisaGeek – 10/10
The Globe And Mail - 10/10
HardCore Gamer Magazine - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Digital Spy - 10/10
IGN Italy - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Gameractor Denmark - 10/10
Metro GameCentral - 10/10
Thunderbolt - 10/10
VideoGamer - 10/10
Gamer.no - 10/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Strategy Informer - 10/10
OXM – 10/10
OPM -10/10
MondoXbox - 10/10
Xbox 360 Achievements – 10/10
Games.it – 10/10
LaPS3.com – 10/10
Edge – 10/10
eurogamer.it - 10/10
Eurogamer.de – 10/10
GiantBomb – 10/10
GamesTM - 10/10
Mersitation - 10/10
Machinima - 10/10
GamesRadar - 10/10
NZGamer - 9.8/10
GameInformer – 9.8/10
Polygon - 9.5/10
Eurogamer – 9/10
Joystiq – 9/10
Destructoid – 9/10
Gamespot - 9/10
خواهش میکنم امضا کنید با تشکر ..@};-
سلام آقا وحید ، امضا شد...قبلا توی این سایت عضو بودم.....
مرسی بابت خبرگذاری ( تصویر پست شما با دلیل ذکر شده حذف شد)
سلام
نسخه PC بازی PES 2014 منتشر شد . چند تا از سایتهای ایرانی بازی رو برای دانلود قرار دادن . ( p30day و asandownload ) به نظرتون این سایتها معتبرن .
من دنبال نسخه RELOADED این بازی هستم ، اگه کسی لینک این نسخه رو از سایتهای خارجی داره ، قرار بده که شروع به دانلود کنیم .
ممنون @};-
نسخه skidrow هیچ مشکلی نداره همین رو دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تجربه ای که خودم و چند تن از دوستانم از بازی pes 2013 داریم ، این نسخه مشکلات زیادی به هنگام بازی داره ، به خصوص در بخش آنلاین ;)نقل قول:
این دوتا به هم ربطی ندارن. فعال ساز هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان کسی سیو های باز TheBureau xcom رو داره بهم بده. تا آخراش رد کردم بعد ویندوز عوض کردم یادم رفت سیوهاشو ذخیره کنم.سیو هاش پاک شده.
مرسی@};-
تا اونجایی که من اطلاع دارم فعال ساز 3dm نتونسته درست عمل کنه و خیلی ها مشکل دارند ، ..... ربطی نداره چه ورژنی دانلود بشه...فقط به این مربوط میشه ، فعال ساز شما چی هست...3dm یا realoaded ......
دوستان کمک کنید حیفه این بازی رو نا تموم ولش کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام . من SaintsRowIV نسخه ـی بلکباکس رو نصب کردم ..ولی حتی روی تنظیمات LOW هم فریم 25 میده!!حتی تا 18 هم میاد :|
من FAR CRY3 به اون سنگینی روی Medium فریم 35 میگرفتم! میخوام ببینم این افت فریم طبیعیه یا اپدیتی چیزی باید بریزم؟
آپدیت گرافیکم هم نسخه ـی 326.98 .@};-
اول از همه دوست عزیزم ، عکسها را به صورت پیش نمایش در پستها قرار بدین ( در مورد مشکل شما بنده اطلاعی ندارم ) به علت اینکه اصلا این بازی (بازی نیست );)نقل قول:
من دارم بازی میکنم اما فعلا به علت بازی Splinter Cell دست بهش نزدم...اگر در سایتی سیو بازی و پیدا کردم براتون قرار میدم ، گویا بازی جذابی نبوده که از اول حوصله بازی کردنشو ندارید:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درایورت اپدیت هست؟ تو تمام قسمت های بازی فریمت پایینه یا اینکه تو قسمت های خاصی اینقدر افت فریم دارینقل قول:
پیش نمایش رو درست کردم ..حال میکنم واسه هر پستی که میدم یه تذکری میدی! شانس ماست..نقل قول:
ولی کاملا با نظرت موافقم .. یاد بازیهای کنسول PS2 افتادم..نحوه ـی تیراندازی ..باگهای گرافیکی.. کل گیم پلی..نمیدونم چرا اینقدر امتیاز خوبی گرفته!!
حقیقتش واسه اینکه شارژ اینترنتم رو واسه دانلودش حروم کردم باید بازی کنم:|
آپدیتم همونه که بعد از بازی Splinter Cell Blacklist اومده..جاهای خلوت 25 فریم..جاهای شلوغ 18 ، 19 :|نقل قول:
منم pes باز بودم اما فیفا 11 و 12 و 13 خیلی سر تر از pes بود کلا پس از 5 تا الان زیاد فرق نکرده اما فیفا از 11 تا 13 هر سال با تغییرات زیادی روبرو میشه مثلا گیم پلی 11 با 12 و 13 کلا فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما امسال نها وجود یک چیز هست که میتونه نظر من رو برگردونه و اونم حضور تیم مورد علاقم استقلاله