قصد ندارم sli کنم چون دوستان پیشنهاد دادن و گفتن که خوبه میخواستم انجام بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قصد ندارم sli کنم چون دوستان پیشنهاد دادن و گفتن که خوبه میخواستم انجام بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کار خوبی کردی ولی به نظرم منتظر باش سری 700 از msi هم وارد بازار شه که همین خیلی خوبه مخصوصا سری gaming که بهترین انتخاب احتمال اینکه تا اخر این ماه وارد زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Tiger Irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مهرماه میخوام سیستم ببندم مشکلی نیست وقتی اومد پیشنهاد شمارم میبینیم ممنون از راهنماییت;)نقل قول:
دوستان گرافیک 5450 ati یک گیگ داره؟
دو گیگ هم داره؟:banghead:
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط sobhan4752 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله داره
sapphire hd 5450 1gb - ddr3 امروز سقف قیمت 100,000 تومان بود یکم بالا پایین
sapphire hd 5450 2gb هم فکر کنم 135 یا 140,000 تومان
بازه قیمتی خوبی زدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من تا جایی خبر داشتم
1g 103000
2g 136000
واسه همین به دوگیگ شک کردم و از شما پرسیدم....
ممنون:D:):thumbup:
سلام :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sobhan4752 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شک چرا؟ نهایتش یه تست بود بعد از خرید دیگه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان دو تا سوال از خدمتتون داشتم.
1.من واقعا بین 7950 و 760 موندم به نظر شما کدوم قویتره . چون خودم چند تای از هردو برند کارت داشتم(6850.5870.6950.460.480.580) فیزیکس برام اهمیتی نداره فقط برام مهمه کدوم تو بازی فریم بیشتری میده.
2.الان چون تو فصل تابستان هستیم مخصوصا تو مشهد قیمتها بالاتر از (ماه رمضان) شده احتمال داره تو مهر قیمتها کمتر یا ثبات بیشتری پیدا کنند.ارزش داره یه ماه صبر کنم.
کلا صبر برای کاهش قیمت تو بازار ایران زیاد جالب نیست مگر اینکه منتظر یک برند خاص باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این دو گزینه هم تو فریم دهی تقریبا تو یک سطح قرار دارن خالا ممکنه یه بازی 7950 بیشتر فریم بده یه بازی 760 ولی اگر از بردهای غیر مرجه 760 استفاده کنید این کارت حتی از 670 هم فریم بهتری
میده پیشنهاد من giga 760 windforce هست که از لحاظ قیمت از نمونه های غیر مرجع 7950 شرایط بهتری داره.
gtx 760 در بیشتر موارد سریعتر عمل می کند،تنها در بازی هایی که به اصطلاح AMD Bundle هستند کمی ضعیف تر عمل می کند،البته تفاوت در مدل 7950 Boost کمتر می شود و تقریبا یکسان می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]