دوست عزیز، بهتره بیخیال خرید کارتهای دو هسته ای بشید.
بهترین انتخاب که Sword-Master گفتن برای شما : ASUS GTX 780 هست.
فکر این که TITAN بخرید 5 الی 10 فریم بیشتر بگیرید نسبت به GTX 780 با اون قیمت تخیلی را هیچ کس پیشنهاد نمی کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز، بهتره بیخیال خرید کارتهای دو هسته ای بشید.
بهترین انتخاب که Sword-Master گفتن برای شما : ASUS GTX 780 هست.
فکر این که TITAN بخرید 5 الی 10 فریم بیشتر بگیرید نسبت به GTX 780 با اون قیمت تخیلی را هیچ کس پیشنهاد نمی کنه.
فکر نکنم نیازی به همچین سیستمی باشه برای گیمینگ زیادی قویه احساس میکنم استفاده نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای گیم میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز شما اصلا سمت Dual GPU نرین.همون GTX780 بگیرید انتخاب بسیار بهتریه.sli و Cross و Dual GPU ها تاخیر فریم بالایی دارن بهتره سمتشون نرید خصوصا که Dual GPU رو در حالت cross یا sli استفاده کنید که به مراتب در کراس بدتر هست واقعا فریم دهی افتضاح میشه و Frame Latency به شدت افزایش پیدا میکنه.;)
ممنون از راهنماییت خودمم منصرف شدم ولی از کله نظرات که دوستان دادن و پیگیریهای خودم به این نتیجه رسیدم تایتان کارت گرافیک مناسبی هستش از همه بچه هایی که راهنمایی کردن ممنونم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز خرید تایتان با قیمت نزدیک 4.000.000 هیچ توجیهی نداره(دور ریختن پول)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tiger irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک عدد gtx 780 جوابگوی شما خواهد بود.
تا چهار پنج سال نمیخوام سیستم بخرم به نظرت برایه بعد به مشکل نمیخورم تو اجرایه گیمهانقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست گرامی، من لینک هارو به شما دادم تا نشونه ای باشه همیشه بالاترین قیمت رو پرداخت کردن هوشمندانه ترین کارایی رو نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tiger Irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بقیه کاربرها هم به کرات اشاره کردن 2way یا 3way برای تایتان معنایی نداره
بنچمارک ها رو هم توی لینک دیدید ، فقط چند فریم بالاتر معنای خاصی نداره
یک لینک دیگه بهتون میدم بابت هزینه گزاف کردن
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینکه شما برای چند سال آینده میخواید برنامه ریزی کنید درست
بهترین پیشنهاد رو علی آقا به شما دادند
یک GTX780 تهیه کنید
بعدها میتونید همین GTX780 رو 2Way SLI کنید @};-
اما اگر علاقمند به تایتان هستید صبر کنید باز هم بپرسید تا بقیه عزیزان هم نظرشون رو بگن
ممنون پس همین گرافیک رو به صورت sli استفاده کنم مشکلی نداره چون اون دوستمون گفتن که انگار یه سری ایراد بوجود میاد چون خودم تا الان همچین کاری رو سیستمم انجام ندادم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر مشکلی داشتید می توانید از یک عدد GTX 780 دیگه استفاده کنید،فقط حتما به فکر یک پاور قدرتمند و 80 پلاس پلتینیوم باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tiger Irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعا فکر می کنید 5 الی 10 فریم بیشتر ارزش هزینه کردن 1.400.000 تومن بیشتر را دارد؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید@};-
عزیز یک گزینه بسیار ایده عال برای sli سری gig 770 windforce هست که هزینه ای که میکنید برابر با تایتان ولی بسیار قدرتمند تر خیلی گزینه ایده عالی هست البته اگر قصد sli دارید که من موافق نیستمنقل قول: