مشکلات درایور هست. که به مرور حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه این کارت مشکلی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلات درایور هست. که به مرور حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه این کارت مشکلی نداره
دوستان سلام.
بهترین انتخاب من کدومه ؟
Gigabyte 780 ti oc wf 3x
asus 780 ti dc 2 oc
titan black ed
ممنون و سپاس
> انتخاب من GIGA 780 TI همراه با خنک کننده فوق العاده اش Wind Force 3X، کارت گرافیک TITAN Black Ed قیمت به مراتب بیشتر خواهد داشت نسبت به 780 TI در ضمن تعداد هسته CUDA در هر دو کارت گرافیک 2880 می باشد از نظر Memory Amount تفاوت بیشتر وجود دارد 3 GB در مقابل 6 GB برای Titan Black Ed .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من خودم میزان فریم مهم تره ولی میترسم چون کیسم قدیمیه و خیلی ها گفتن تهویه خوبی نداره و قصد تعویضش رو هم به دلایل مختلف ندارم میخام مطمئن بشم که اسیبی به قطعات دیگه نمیرسه.البته بگم که اتاقی که داخلش بازی میکنم دماش خیلی خنکه و حدود 15 درجه سانتی گراد هست و خیلی وقت ها بدنه کیس از بس که سرد میشه نمیشه بهش دست زد.;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یک پاور مناسب داشته باشید بتونه قطعات تغذیه کنه هیچ مشکلی نخواهید داشت ولی توصیه میشه کارتهای R9 290 - X مدل های رفرنس نباشه
پاورم مدلش دقیقا یادم نیست.فکر کنم huntkey 700w باشه.نمیدونم تا حالا اسمش رو شنیدید یا نه.
تهویه همون کیس رو با اضافه کردن اصولی فن میتونید کمی بهتر کنید.نقل قول:
مشکلی مثل سوختن قطعه پیش نمیاد .نگران نباشید;)
کیستون چیه؟
کیسم گرین مگنوم 2 هست.
دوست عزیز برای خرید کارت گرافیک R-290 نیازی به یک کیس حرفه ایی نیست...با اینکه این کارت کمی بزرگ هستنقل قول:
شما باید تهویه داخل کیس و پاور با کیفیت داشته باشید.
اگه سوالهاتون در بش خرید کارت گرافیک پایات پیدا کرد و قصد خرید پاور دارید در تاپیک خودش ادامه دهید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
طول کارت 290 گیمینگ 27 سانت هستنقل قول:
و به گفته گرین در این کیس کارت های تا 29 سانت هم جا میشه.
گرمای کارت هم مستقیما در گرمای کلی کیس کاملا تاثیر داره.