میدونم تاثیر داره.مشکل اینه که چقدر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم تاثیر داره.مشکل اینه که چقدر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه مشکل ساز نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.
به من گفته شده که گرافیک های 780ti گیگا همون مدل رفرنس هستن با فن غیر رفرنس.
صحت و سقمشون نمیدونم.
ولی در کل پشیمون شدم از خریدش.
الان 2 تا گزینه میمونه :
evga 780 ti classified
asus 780 ti dc 2 oc
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاس
به این تست ها هم یه نگاه بنداز
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم بودجه ی منم تا 2 تومنه چی بگیرم بهتره لطفا" راهنماییم کنید.
پاور و مانیتور و پردازنده ات رو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاورمو میخوام عوض کنم ترجیحا" در حد همون کارت گرافیکی که میخوام بگیرم رزولوشن مانیتور 1600در900 و پردازنده هم i7 2700k.نقل قول:
در ضمن کارت گرافیک تا دو تومن بودجه دارم پاورم هم جدا حساب میکنم
مانیتور رو باید به full hd ارتقاء بدی وگرنه انقدر نیاز به هزینه نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در صورتی که مانیتور رو ارتقاء بدی یک sapphire tri-x 290x به قیمت 2150 میتونی خریداری کنی. اگر تا این مقدار نمیتونی هزینه کنی یک asus 290 dcll به قیمت 1850 خریداری کن. فقط cpu ات رو هم oc کن که گلوگاه نشه.
پاور پیشنهادی یک باید 750 وات باشه چون کارت پر مصرفی هست و در کل سیستم کم مصرفی نخواهی داشت
خیلی ممنون دوست عزیز .راستی مطمئنی 2700k گلوگاه میشه با 290xنقل قول:
البته بسته به انجین بازی داره ممکنه یک بازی اصلا نشه. ولی کل ریسک گلوگاه اش بالاس بهتره oc کنینقل قول: