سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سوال فنی برام پیش اومده اونم اینه که سری جدید کارت های گرافیک AMD کی وارد بازار میشن طبق عادت سالیانه این کمپانی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سوال فنی برام پیش اومده اونم اینه که سری جدید کارت های گرافیک AMD کی وارد بازار میشن طبق عادت سالیانه این کمپانی؟؟؟
طبق شایعات خبرهایی از تعدادی کارت میان رده طی دو سه ماه آینده خواهد رسید و تراشه های گران قیمت هم به احتمال زیاد اواخر سال جاری میلادی یا اوایل سال بعد عرضه خواهند شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با این حال که نزدیک هستیم به تاریخ هایی که گفتین خرید کارت گرافیک عقلانیه یا نه؟؟
من میخوام r9 290x خریداری کنم اما دو دلم بمونم سریه جدید بیاد یا نه چون این کارت نسبت به کارایی قیمت خیلی خوبی داره بخرمش چون میترسم کارت با این قیمت وکارایی عرضه نشه اون موقع این کارت هم تو بازار نباشه چه کنم؟؟!!!!!!
کارت های maxwell و pirate isalnd اصلا مشخص نیست کی میاد , مطمئنا میره بعد تابستون. تازه قرار نیست سری 28 نانو خیلی اختلاف فاحشی با محصولات فعلی داشته باشن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
high end های نسل بعذ همه 20 نانو هستن که میره برای سال بعد. بازی های dx12 هم در بهترین حالت 1تا 1.5 دیگه عرضه میشه. و تازه نسل اول هم هستن و قرار نیست تفاوت زیادی با dx11 داشته باشن.
به نظر من خرید ات رو بکن. چون 290x کارت بسیار قدرتمندی هست
درود دوستان
کارت
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
حدود 2 ماه کارکرده به قیمت 870 ارزش خرید داره ؟ به همراه گارانتی و تمیز
برای سیستم امضا میخوام
سلام دوست عزیزم.نقل قول:
این تاپیک برای مشاوره خرید است ( نه مشاوره ارزش خرید کارت دست دوم )
اما در کل قیمتی که برای کارت میفرمایید مناسب است.کارت گرافیکی GTX750 برند MSI الان حدود 700 هزار قیمت دارد. پس 760 شما با اون قیمت گزینه خوبی است.
( ولی در کل کارت گرافیکی قدرتمندی نمیباشد )
سلام به همگی میخواستم نظرتونو در مورد این کارت بدونم Sapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC 384 bit و اینکه درمقابل GTX 770 کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟
بله با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیاد ارزش خرید داره نسبت 770.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان، پس Physx چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Physx برای انتخاب ما بین Sapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC 384 bit و GTX 770 دلیل قانع کننده ایی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا استفاده از Physx انویدیا بطور کاملا حرفه ایی در یک بازی که بصورت کامل از این تکنولوژی استفاده میکنه لازم به دو عدد GTX هست.
قربانت@};-