شما حداکثر چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajad_sina [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما حداکثر چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajad_sina [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نهایتا 700 تا 750
50 بیشتر هزینه کن و msi 270x hawk رو انتخاب کن که عالیهنقل قول:
؟؟؟؟ Geforece GTX660 خوبه
نقل قول:
msi 270x hawk بهتره
تاریخ عرضه کدومشون قدیمی تره Geforece GTX660 یاmsi 270x hawk ?
سلام دوست مننقل قول:
GTX 660 در تاریخ 6 سپتامبر 2012 عرضه شد، در حالی که R9 270X در تاریخ 8 اکتبر 2013 عرضه شده.
خب، همونطور که می بینید R9 270X نسبت به GTX 660 کارت بسیار جدیدتر و به مراتب بهتری هست;)
برای اینکه بهتر متوجه تفاوت های بین این دو کارت بشین، پیشنهاد میکنم این 2 بررسی رو بخونید:
1. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
اگه بودجه و شرایطت طوریه که فقط بین این دو میتونی انتخاب کنی مسلما 660 خیلی بهتر از 650 هستش فروشنده چرت گفته هیچ وقت به حرفاشون اعتماد نکن، ولی اگه بتونی بیشتر هزینه کنی همانطور که عطا جان و محسن خان گفتن 270X خیلی بهتره، بعضی موقعها با هزینه کردن یه هزینه جزئی بیشتر میشه جنس به مراتب خیلی بهتری خرید، شما هم اگه بتونی یه جزئی بودجه رو افزایش بدی میتونی کارتی بخری که که قدرت خیلی بالاتری داره و مدت زمان خیلی بیشتری میتونه جوابگوی نیازهات باشه حیفه شما که اینقدر هزینه میکنی 270X نخری. ;)نقل قول:
بودجه ام 750تومنه بین خرید دو کارت گرافیکASUS GTX 660 و ASUS GTX 650 تردید دارم ؟
دوست من شما یک سوال رو چند بار میپرسیدنقل قول:
پیشنهاد های مناسب در پست های بالا داد شد