msi 290 gaming حدود 150 تومن فقط از این کارت گرون تر هست ولی اختلاف کارایی بسیار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
msi 290 gaming حدود 150 تومن فقط از این کارت گرون تر هست ولی اختلاف کارایی بسیار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اگه بتونید چیزی حدود 150-200 تومن بودجتون رو افزایش بدید افزایش کارایی چشمگیری خواهید داشت 770 در مقابل 290 هیچ حرفی واسه گفتن نداره...;)نقل قول:
سلام
فعلا تا آخر خرداد برای گرافیک پول جمع میکنم تا یه چیز بهتر بگیرم حدود 3 تومنی بشه شاید
به نظرتون گرافیک سینگل ببندم یا مثلا 2 تا 770 sli کنم ؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
تا اخر خرداد قرار نیست معجزه بشه انتخاب های شما همونی هست که گفتم نیاز به خرید یک کارت 3 تومنی مثل 780ti نیست مگر اینکه واقعا اختلاف کارائی/قیمت برات مهم نباشه
سری 290 بسیار قدرتمند هست با اختلاف قیمت حدود 700 تا 800 تومنی با 780ti.
سینگل ببند.
یعنی من 3 تا مانیتور 1080 گرفتم که رزولشون میشه 1080x5760 تو بازیا کم نمیاره
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
شما مگه نمیگی میخوام 770 gaming بگیرم؟نقل قول:
در این وضوح هم 780ti در سطح یک 290 و 290X عمل میکنه و نمتیونه در تنظیمات کیفی بالا با ف.یلت.رینگ ها فریم خیلی خوبی بده
multigpu هم مشکلات خاص خودش رو داره.
گرفتن فریم بالا در این وضوح هزینه بر هست دوست من.
انتخاب های پیش روی شما 770gaming sli( مشکلات اش رو هم باید به جون بخرید)
انتخاب یک 290x و 290 از سری گیمینگ ( هر کدوم اش که موجود بود) و یا انتخاب یک asus 290dcll. (در این صورت گرفتن فریم حداکثری در محدوده 30 امکان پذیر میشه)
در صورت sli نیاز به یک پردازنده قدرتمند مثل 4770 داری.
و در صورت cross کردن 290 هزینه خداقل 3.5 خواهد شد و نیاز به پردازنده بسیار قدرتمند داره ولی فریم در محدود 50 تا 60 میگیری در بالاترین تنظیمات کیفی و ف.یلت.رینگ
سلام.من میخام یک کارت گرافیک بگیرم که توی کیس green magnum 2 و مادربورد z87-g45 msi جابشه و بازی ها رو تا 4 سال دیگه روی کیفیت 900p روی حداقل 30 فریم اجرا کنه.بودجه هم 2.5 میلیون هست.پاور 700 وات هانت کی با بازده 80درصد.ممنون.
متاسفانه اگر ولتاژ پاور قدری بیشتر بود(800W) کارت گرافیک MSI R9 290X Gaming یا Sapphire R9 290X Tri-X گزینه های خوبی بودند،اما چون نیاز به کارت گرافیک با مصرف پایین تری دارید،MSI GTX 780 Lightning کارت گرافیکی بدون رقیب پیشنهاد می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید@};-@};-
وضوح مانیتور شما 900*1600 هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در صورتی که اقدام به خرید ماینتور full hd نکنید
یک 770 هم کاملا کفایت میده
طول کارت lightning و 290x gaming حدود 27 سانت هست کیس هم بنا به گفته گرین تا کارت های 29 سانت هم جا میشه
اما من شک دارم
سلام به همه ی اساتید گرامی
سوالی داشتم از محضرتون و اینکه :
میخواستم بدونم مادربرد سیستم بنده که MSI 970A-G43 هست در نهایت میتونه از چه کارت گرافیک هایی ساپورت کنه ؟
چون درگاه Pci Express مادربرد سیستم بنده ورژن 2.1 هست کمی مردد هستم که آیا میتونم از کارت های سری HD7000 و R7 استفاده بکنم یا خیر.چون این کارت ها از Pci E3 پشتیبانی میکنن و این مادربرد 2 هست.
در ضمن پردازنده ی فعلی سیستم AMD Athlon II X3 455 هست که با آنلاک توسط مادربرد به Phenom II X4 B55 مبدل شده.رم سیستم هم 8 گیگ دوال چنل 1600 هست و پاور هم 600 وات گرین از سری EU .
ممنون میشم که راهنمایی های شما دوستان رو بدونم.