شما giga 770 windforce رو بگیر 1300.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ا
نمایش نسخه قابل چاپ
شما giga 770 windforce رو بگیر 1300.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ا
منظورم lightning بود که اشتباهی highting نوشتم.شرمنده.
در ضمن این مد پاور و مادربرد مشکلی ندارن باهاش؟
Asus Z87-k
Green GP650 B-oc
بازم ممنون
نه عزیز مشکلی نیستنقل قول:
اگرlightning هم میخوای به شرطی که گیر بیاری بالای 1600 هست
اگه قدرت و پرفرمنس بیشتر براتون مهمه و با AMD مشکلی ندارین بنده کارتR9 290 رو بهتون پیشنهاد میدم که از تمامی مدل های gtx770 قوی تر هست.نقل قول:
Sent from my GT-S6310
اگر فقط صرفا 770 میخاین الان 770 گیگای Windforce ارزان ترین گزینه هست ولی اگه کیفیت مد نظرتون هست و بهترین مدل 770 رو میخاین Lightning گزینه مناسبی هستنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمتـــ عزیزان:
با 1/5 میلیون بهتریت کارت گرافیک کدوم میتونه باشه؟؟؟
تو نظر خودم GTX 770 هستش.ولی دقیقا از پسونهای highting-windforce-iChillو امثالشون سر در نمیارم که کدوم بهترین گزینس.اگه میشه بهترینشو از نظر قدرت بگین بی زحمت.قیمتم حالا 50-100 تومن بالا پایین شد اشکالی نداره.
سلام دوستان من شدید با یه مشکلی درگیرم یکی کمک کنه.
میخوام یه سیستم جمع کنم برای رندر همه قطعات رو انتخاب کردم با کمک بچه های این فروم و چنتا فروم های دیگه و سرچ توی اینترنت
که بر اساس cpu 4930k و 32گیگ رم میخوام ببندم . ولی شدیدا تو انتخاب گرافیک موندم بین اینا نمیدونم کدومو انتخاب کنم ؟؟؟
quadro k4000
gtx titan
gtx 580 3gb
gtx 780 ti
حقیقت بیشتر بین quadro k4000 و gtx titan موندم! 6گیگ رم تیتان خیلی به دردم میخوره اما قدرت پردازش کا4000 هم و روون بودن تو ویوپورت هم و مقدار کودای اون هم به دردم میخوره.
این titan کودایی که داره مثل gtx580 به درد رندر میخوره؟ یا مثل سری 6 و 7 برای گیم بهینه شده؟
من با vray رندر میگیرم و حجم صحنه ها معمولا سنگینه . و کار با مکس و ففوتوشاپو کد و چنتا نرم افزار گگرافیکی دیگه دارم.
بعضی جاها شنیدم میگن از کارتهای auadro یا k2000 بگیر یا k6000 چرا؟؟؟؟؟ مگه بقیه کارتها مثلا k4000 چه مشکلی داره؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط night lord [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط night lord [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اول باید مشخص کنید با چه برنامه ای کارمی کنید؟!
بهترین کار مراجعه به سایت سازنده نرم افزار مورد نظر شما و مشاهده کارت های پیشنهادی
سلام دوست عزیزم ، نمیدونم بنا به چه مدرکی به شما گفتند که K2000 بهتر از K4000 هست...نقل قول:
اما برای اینکه یک مقدار بیشتر آشنا بشیم با این 3 کارت حرفه ایی مخصوص رندریگ.
کارت گرافیکی K2000 مقدار 384 کودا کور K4000 مقدار 768 کودار کور را دارد.
خوب بر روی کاغذ این مقدار اعداد و ارقام نشان دهنده قدرت K4000 هست .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیشتر قدرت کارتهای workstation به این هست که برای برنامه خاص و مورد نظر خودتون بدونید کدوم درایور را باید نصب کنید به تصویر زیر دقت کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اگر قصد خرید K4000 دارید ( شک در خریدش نکنید) اما اگر بودجه خرید K6000 دارید ، بهترین گزینه هست.
خیلی از دوستان کارتهای گرافیکی گیمینگ و شاید پیشنهاد بدن اما ، کارتهای workstation با درایور های مخصوص برنامه های پشتیبانی شونده قدرت خاص خودشون و نشون میدن.
با تشکر@};-
من اگه یه GTX650 بگیرم:1-چه برندی بگیرم؟ 2-با اور به 650ti boostنزدیک میشه یا ن؟3-پاور چند وات میخواد؟(200w real دارم الان)جوابگو هس؟ممنون