نظر دوستان در مورد این کارت چیه ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر دوستان در مورد این کارت چیه ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امید جان رسما انویدیا فن شدیا
270x بگیر خیال خودتو راحت کن ؛ با این پول هم نسل جدید گرفتی هم پرفورمنسش نسبت به 650 که مال یه نسل قبله بیشتره
اگر ابهام فنی دارید یا در مورد ویرگیهای خاص یک کارت سوال دارید باید در بخش مربوط مراجعه کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر قصد خرید دارید بودجه رو حتمی باید مشخص کنید(این رو برای بار یک میلیاردم دارم میگم)
این کارت رو شما اصلا با میتونید تو بازار گیر بیارید!
بنده قصد خرید دارم که تو این تاپیک پست زدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارت هم دست دوم هست . قیمت 500 تومن .
میخواستم بدونم ارزش خرید داره یا نه .
b-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امید جان ، خوبی داداشی؟؟..نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزم ، 650ti با قیمت 500 تومان ، از نظر بنده ارزش خرید نداره دادش گلم...
اگر برای خودت میخوای استفاده کنی....@};-
شما میتونی با 560 تومن یه 650 boost از inno3d بگیری که بسیار عالی با کیفیت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زوتاک موردی داره که پیشنهاد نمیدین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارتی که من گفتم 3 ماه هست که خریداری شده .
الان صاحب کارت یه 770 خریده و اینو گذاشته واسه فروش
منم فعلا 200 دادم بهش . بقیشم شنبه میدم.
وقتی شما میتونید یه کارت اکبند رو با 60 تومن بیشتر بگیرید برای چی باید دست دوم بگیرید اون هم با همچین قیمتی داره گرون به شما میده.نقل قول:
عزيز من دست از سر تعصب بردار ! R9 270x رو بگير با قدرت بيشتر :|نقل قول:
قصد خرید یه کارت برای گیم دارم نظر خودم روی 770 بود ولی گویا قدرت بلا منازع سری 200 حرفی برای گفتن نمیزاره
حالا موندم 280x بگیرم یا 290 ؟
ایندو کارت در مقابل کدوم کارتای سری 700 انویدیا هستن؟