دوست عزیز اگه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید تبدیل 4 پین به 6 پین vga خریداری کنید تا برق گرافیک رو تامین کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز اگه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید تبدیل 4 پین به 6 پین vga خریداری کنید تا برق گرافیک رو تامین کنید
سلام آقا نوید عزیز
اگه پاور کابل 6 پین نداره اصلا خرید تبدیل کار درستی نیست مگر این که پاور شما توان بالایی داشته باشه که بازم در کل خرید تبدیل توصیه نمی شه.تنها راه تعویض پاوره.حالا پاور چند واته؟
دوست عزیز لطفا رعایت کنید و کمی سنجیده تر راهنمایی کنید،استفاده از تبدیل گذشته از فشار آوردن به کارت گرافیک در بعضی مواقع باعث سوختن چیپست مادربرد نیز می شود چون کارت گرافیک برای تامین توان خود مادربرد را زیر فشار قرار می دهد. باید اقدام به تهیه پاور جدید حداقل 500 وات واقعی شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط BLACKY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بااحترام@};-
عزیز حالا چرا ناراحت میشی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده یه راهی که به ذهنم میرسید غیر از خرید پاور رو بیان کردم حالا خودشون میتونن تصمیم بگیرن یا استاد هایی مثل شما میان بهتر راهنمایی میکنن دوستمون رو
نگفتم حتمات برو این کار رو بکن که
اینم بلاخره خودش یه راه هست دیگه که من گفتم
قصد بدی نداشتم که
بنده ناراحت نشدم عزیز دل:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط BLACKY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این که شما قصد خیری دارید شکی در آن نیست،اگر بنده جسارتی کردم پوزش می طلبم.
موفق باشید@};-
از تمامی دوستان متشکرم!
پاور 550 وات ریل GIGABITE تهیه شد به قیمت 107 تومن (دسته دوم گارانتی دار)
کارت گرافیک به طور وحشتناکی ترکوند:d!
در اسنایپر با آخرین تنظیمات گرافیکی 45 فریم!!!
در اساسین رولیشن با آخرین تنظیمات گرافیکی 75 فریم!!!
در ستاروارز با آخرین تنظیمات گرافیکی 30 فریم لاک!!!
همه در رزولوشن 1440 *900
AMD Radeon HD 6770 MSI 128 bit 1 gig
امتیاز ویندوز سون 7.3
از همه دوستان گلم متشکرم! کارت نسبت به قیمتش فوق العاده قدر بود!@};-
سلام بهترین کارت گرافیک با قیمت زیر 400 تومان چیه؟
Sapphire HD 7750 1GB GDDR5نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Msi radeon hd 6770 1 gigabite
6770.........6570...........asus 640 GTSنقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]