متاسفانه کارت گرافیک شما قدیمی هست و بازی های جدید به طور کامل برای dx11 طراحی می شوند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه کارت گرافیک شما قدیمی هست و بازی های جدید به طور کامل برای dx11 طراحی می شوند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس دیگه این کارت رفتنیه
:d خدا رحمتش کنه
دیگه باید یه فکر یه کارت باشم
بله خدا رفتگان کارت های شما رو هم بیامرزه.:dنقل قول:
مصرف بالا تکنولوژی ساخت پایین 65 نانومتری دایرکتوری ایکس 10.1 گرمای بالا البته تو زمان خودش برا خودش غولی بوده.
برات یه توصیه دارم همیشه وقتی که می خوای قطعه ای رو برا کامپیوترت با قبلی تعویض کنی قطعه ای انتخاب کن که حداقل 30 الی 50 درصد کاراییش بیشتر باشه.
من برات کارت 7770 رو پیشنهاد می کنم کارت خوبیه مصرفش کمه گرماش کمه دایرکتوری ایکس 11.1 ساپورت می کنه که تو نسل بعد بازی ها استفاده می شه.
اگرم بودجت نرسید خود کارت 6850 کارت فوق العاده ای هست.تو زمان خودش کارت پر فروشی بود.
قدرتش هم خیلی از کارت خودت بیشتره.
خیلی ممنون.
یه سوال پیش پا افتاده.
من که سیتمم اینتله باید فقط از کارت های انویدیا استفاده کنم؟
مسخره نکنیا:d
سلام عزیز دلنقل قول:
نه همچین چیزی نیست ، هیچ فرقی نمی کنه :d
سلام دوستان.
نظرتون در مورد خرید این کارت چیه؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت خودم تو امضام هست
به نظرم خيلي تفاوت نمي كنه دوست عزيز!
براي قيمت هاي پايين خريد كارت انويديا اشتباهه چون انگار ببخشيد سرگرنس:d
بزاريد تا بودجتون افزايش پيدا كنه بعد أقدام كنيد.
این چی؟
اینم نه؟ :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بر طبق بنچ مارك سايت hw compare ٩٨٠٠ حدود ٢٤٨ درصد از ٤٣٠ قوي تر است!!!!!
اوه!:))
خير دوست عزيز! باز هم بر طبق سايت HW فقط ١٠ درصد كاراييتون بيشتر مي شود! شما ميزان دقيق بودجتون رو بگيد دوستان بهتر راهنمايي مي كنند.نقل قول:
كارت هاي amd براي بودجه پايين بسيار مناسب تر از انويديا هستند.
نقل قول:
ببین دوست عزیزم خرید کارتهای ضعیف و رده پایین اصلا کار درستی نیست..این کارتهای گرافیکی فقط برای تصویر دادن خوبه : دی
در ضمن شما کارت قوی تری هم بخواید خرید کنید ram و cpu شما در مقابل کارت میانه قیمت و میانه قدرت هم کفایت نمیکنه....اگر قصد ارتقاء سیستم دارید ..این روش کاملا اشتباه است...