- شاید کلا پلتفرم رو msi کنم
ولی گیگابایت اسمشم نبر
نمایش نسخه قابل چاپ
- شاید کلا پلتفرم رو msi کنم
ولی گیگابایت اسمشم نبر
اینکه بردت ASUS هست , ربطی ه این نداره که برند گرافیک هم ASUS باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GIGA به هر حال در سری 900 محصولات خیلی خوبی داشته در زمینه اور و خنک سازی.
بله حق با شماست و در جریان این موضوع هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی برند ها یکی باشه زیباتر هست و بیشتر سلیقه ای
سلام
دوستان قصد ارتقا گرافیک دارم کاربردمم معمولیه فقط واسه doom و fallout4 میخوام ارتقا بدم یه جا قیمت گرفتم r9 280x 3gig powercooler 739t نظرتون چیه ؟ ارزش داره 600 بیشتر بدم 970 بگیرم ؟ یا وایسم همون مهر . ابان که گیما میان ارتقا بدم؟
اینم مشخصات سیستم
ram 2*4 adata 1600 hdd 500 wd monitor full hd 23 power 430 green vga 6850 cyclone msi case cm storm cpu i5 4460 m.b b85msi
البته پاور هم میخوام یه پیشنهاد هم واسه اون بدین و بگین کارته خودم چند فروش میره
ممنون
توصیه میشه صبر کنید نسل جدید AMD معرفی شده، تا چند وقت دیگه وارد ایران میشن، ارزش خریدشون از GTX 980 - 970 بیشتر هستش،
زمانی که کارت گرافیکتون مشخص شد سپس به شما منبع تغذیه هم پیشنهاد میشه.
واسه DOOM 4 و FALLOUT 4 , میشه کاربرد معمولی؟!نقل قول:
با توجه به پردازنده ای که داری , 970 پیشنهاد مدل INNO3D HERCULEZ X2 به قیمت 1270
برای مشاور پاور هم در تاپیک مربوطه اقدام کن
سلام
من خودم فکر کنم وایسم تا ابان زمان ریلیزه بازیا منظورم این بود گیمر نیستم این دوتارو فقط بازی میکنم با این حال این کارتو واسه دوستمم میخوام 739 ارزش داره؟ کارته خودم چند فروش میره؟ اگه نسله جدیده amd بیاد سی پی یو جوابگو هست؟
ممنون
چی 740 تومن ارزش داره؟؟!نقل قول:
این 1200 هست
کارت شما رو 150 تا 200
گفتم به شما , نسل جدید AMD در ایران 1700 تا بالای 2 تومن قیمت میخوره و برای پردازنده شما هم گلوگاه هست
سلام ، سیستم من رو مشاهده می کنید تو امضام ، کارت گرافیک من خراب شده و تا درایورشو نصب می کنم ارور ابی میاد رو صفحه ، فکر کنم عمرشو کرده 3 - 4 ساله دارمش
تو فکرمه یه گرافیک دیگه بخرم ، نهایت بتونم پول تا 200 تومان می تونم بدم برای گرافیک ، قید بازی هم زدم ، فقط با گرافیک جدید میخوام فیلم ببینم و یا تو مرورگر اینترنت چرخ بزنم
حالا چه مدلی هست برای سیستم من که واسه کارهای بالا که گفتم گرافیکش کم نیاره ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
من گرافیک gainward 460 gtx 2gb رو سه چهار سال پیش 340 تومان خریدم ، همه چی رو راحت اجرا می کرد ، رزولیشن مانیتور LG w1952tq من هم 1440x900 هست ، الان دیگه فکر کنم با این پول چیز خوبی نشه خرید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه مدل گرافیک معمولی معرفی کنید که نهایت فیلم full hd رو راحت پخش کنه تو PC و پلیر
یه مدل دیدم ، نمیدونم چطوریه
قیمت 170 تومان
ASUS GT630-1GD5
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام حامد جان با توجه به توضیجاتتون که قصد ندارید بازیهای رایانه ای را اجراء کنید من به شما کارت گرافیک AMD RADEON R7 240 توصیه می کنم که از مدل شما بهتر هستش