ببخشید بین کارت های سافایر که دوستان عرض کردن بهترین هستند خب کدومشون بهترین هستند از بین این 5 مدل به ترتیب بهم بگین لطفا؟یعنی بهترین و بیشترین کارایی.
vapor-x tri-x toxic dual-x radeon R9
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید بین کارت های سافایر که دوستان عرض کردن بهترین هستند خب کدومشون بهترین هستند از بین این 5 مدل به ترتیب بهم بگین لطفا؟یعنی بهترین و بیشترین کارایی.
vapor-x tri-x toxic dual-x radeon R9
دو تا 280x قدرت خوبی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی از مشکلات sli/cf همون طور ک اشاره شد ... ممکنه بعضی بازی ها پشتیبانی نکنند ... مینیموم فریم ریت و فریم تایم هم نسبت به سینگل جی پی یو نامناسب تره
ولی با DX12 باید تا حد زیادی بهتر بشه پس شاید انتخاب اشتباهی نباشه!
نظر من اینه شما منتظر پولاریس باشین تا چند ماه دیگه میاد
یا 290 غیر رفرنس دسته دوم
بله 280xقدرت خوبی داره وفعلا تورزولوشن 1080تواکثرعناوین باتنظیمات اولترا وفریم مناسب حتی اجازه فعال کردن 16x afو aa رومیده که خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaeedSYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی وقتی بحث رزولوشن بالاترمیشه مثلاqhdاونوقت جای خالی یه دونه 280xدیگه احساس میشه
الان که رزولوشن مانیتورم1080هستش مشکلی ندارم ولی اگه بخوام یه qhdبگیرم باز یه 280xدیگه لازم میشه
البته مسائل ومشکلات کراس فایر توبازی هاوعدم ساپورت بعضی ازبازی ها هم هستش
یه سئوال:2تا 280xدرحالت کراس به طورمتوسط حدودا اندازه کدوم کارت گرافیک قدرت داره؟
تفاوت زیادی باهم ندارند وفقط فرکانس های مدل toxicازبقیه کمی بالاتره(همچنین قیمتش!) وفکرکنم برای مموری کلاک1600وبرای کورکلاک1100باشهنقل قول:
سلام
دوست عزیز من قصدم خرید هست. میخوام تا نهایت توان کارت اونو اورکلاک کنم.حالا به نظر شما کدو مناسب تره ؟البته الان امکان خرید Vapor-xو Dual-x رو دارم.ولی در کل کدوم پیشنهاد میدین ؟
درود
من نسخه VAPOR-X توصیه می کنم تا حدودی کارایی بهتری داره و همچنین نسبت نسخه DAUL -X اورکلاک بیشتری شده است وقابلیت اورکلاک بیشتری دارد
سلام
ببخشید اینجا سوالم رو مطرح می کنم جای بهتری برای مطرح کردنش پیدا نکردم
چند روزی هست یک عدد کارت nvidia geforce 9500gt به دستم رسیده. می دونم کارت قدیمی و از رده خارجی هست اما چه میشه کرد که کفش کهنه در بیابان غنیمتی ست!!
بنده مشخصات این کارت رو در سایت انویدیا دیدم، نوشته بود که از فناوری cuda پشتیبانی میکنه، اما وقتی که در برنامه کانوتر می خوام از cuda استفاده کنم میگه کارت شما از اون وپشتیبانی نمیکنه.
چه طور چنین چیزی ممکنه؟ آیا برنامه ی خاصی برای استفاده از این فناوری لازمه؟ (بنده آخرین درایور موجود برای این کارت رو که ورژن ۳۴۹ هستش رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کرده ام)
ممنون میشم منو راهنمایی کنید. با تشکر.
سلام
دوستان بین این کارت ها کدوم یکی ارزش خرید داره ؟
دست دوم تا قیمت 600 الی 650 تومن
gtx 770 ... gtx 680 ... gtx 670 ... gtx 960
لطفا توضیح کامل بدین
ممنون ♥
درود
اگر برای بازی های رایانه ای میخواهید هیچ کدوم ارزش خریدن ندارند چون هر کدوم از این کارت های گرافیکی Legacy محسوب می شوند برای پردازش DX12 ضعیف هستند و در اینده به مشکل بر می خورید.
من قطعا توصیه میکنم اگر می توانید از سری R9 300 خریداری کنید که قطعا انتخاب اینده نگرتری هستش و در آینده با فراگیر تر شدن DX12 و Vulkan این برتری برای AMD قابل لمس خواهد بود.
Nvidia سری 9 / 7 خود را بزودی از رده پشتیبانی خود خارج خواهد کرد و تمرکز خود را بروی پاسکال خواهد گذاشت ولی اگر انتخاب شما محدود به این موارد هستش توصیه من به شما : GTX 960 4 GB می باشد.
پیشنهاد نهایی من به شما : R9 380 / 380 X از برندهای مانند ASUS - MSI - GIGABYTE هستش . سری MAXWELL کاملا فراموش کنید.
سلام بهزاد جان امیدوارم خوب و شاد باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستشو بخواین نمیدونم چرا ولی از کارت های amd زیاد خوشم نمیاد !
نه اینکه بگم بد باشن ، ولی کلا باهاش حال نمیکنم !
کاربرد واسه گیم هست . رزولیشن مانیتورم 1280*1024 هست .
به نظرتون این کارت ها مناسبه ؟
منظورتون در مورد legacy چیه ؟
یه کارت واسه ساپورت خوب dx 12 چه مولفه ای باید داشته باشه ؟ کلا معماری جدید باید باشه ؟
منظورتون از پشتیبانی نکردن سری 7 و 9 چیه ؟
یه سوالی هم ذهنمو درگیر کرده
الان کارت من 650 ti boost نسخه 2 گیگ هست . به فرض که 960 نسخه 2 گیگ رو گرفتم . تو بازی gta v (که به رم گرافیک خیلی وابسته هست) افزایش فریم خواهم داشت ؟ چون محدودیت حجم حافظه نمیذاره که تنظیمات رو زیاد افزایش بدم . در این صورت نسخه 4 گیگ بهتر از نسخه 2 گیگ عمل میکنه ؟
رزولیشن هم همونطور که گفتم 1280*1024 هست . بقیه مشخصات سیستم هم در امضام هست . فقط شاید سیستم رو یکم ارتقا بدم وبرم سمت اینتل ( i5 )