قیمتش تو بازار رو می دونید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
قیمتش تو بازار رو می دونید؟
دوستان من قیمت RX 460 رو تو اینترنت چک کردم 700 -800 تومن بود به نظر قیمتش درست نمیاد مگه نباید از 950 ارزان تر باشه؟
تو بازار ارزونتره یا همه جا همینه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artam01 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر کاربر گرامی، مبلغ مشخص شده برای این کارت گرافیک بیش از بودجه شما می باشد اگر می توانید پول تون اضافه کنید بهترین گزینه RX 470 می باشد ولی اگر توان افزایش بودجه ندارید RX 460 از برند ASUS Strix 4 GB خریداری کنید.
منظورم 460 بود.
قیمت ها RX 460 تو همین محدوده قیمتی هستند و نسل جدید و قیمتی به مراتب بالاتر از GTX 950
تو سایتای خارجی که نگاه کردم از 99 دلار شروع میشه 2 گیگ بعد همین ایسوز که معرفی شد 128 دلاره اینجا چجوری حساب کردن شده 800 تومن خدا میدونه اما همین مدل ایسوز 950 گرونتر قیمت خورده است.
بهترین فروشگاه اینترنتی که بشه پستی خرید کرد و قیمتش خوبتر از همه باشه کدام است؟
دوستان این کارت با مادربرد پی سی اکسپرس 2 و مانیتور وی جی ای هم کار میکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artam01 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود بله قابل نصب بروی PCI - Exp 2.0 می باشد و باید تبدیل DVI To VGA خریداری کنید چرا که این کارت گرافیک اتصالات خروجی مانند: VGA را پشتیبانی نمی کند.
لطفا راهنمایی کنین
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]