برای اینکه 760 رفرنس هست, windforce حدودا 3 تا 7 فریم بیشتر میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط old gamer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اینکه 760 رفرنس هست, windforce حدودا 3 تا 7 فریم بیشتر میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط old gamer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
770 هم رفرنس هست. در مجموع 760 و 770 و 780 و تایتان هر کدام متوسط 10 فریم نسبت به هم اختلاف دارند. خب 10 فریم هم بسیار تاثیر گذار هست. دیگه به نظرم بحث نکنیم بهتره. استارتر خودش تصمیم بگیره و دوستان دیگه هم بیان نظر بدن بهتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یادتون نره توی سری 700 انویدیا از نظر ارزش در مقابل قیمت کارت 770 به صرفه تر از بقیه هست و 770 windforce گیگابایت هم بهترینشه
سیستم بنده Core i5 3470 و 2*4gig و مین برد P8B75-v هست...پاورم ولی 600w Huntkey ]ست..که توی سایت TOMShardware که سئوال کردم گفتن مشکلی نداره ولی یجورایی لب مرز هست و در آینده واسه SLI به مشکل برمیخوری که بنده چنین قصدی ندارم و مین بردم هم SLI ساپورت نمی کنه!!!!نقل قول:
770 هم فقط برند ASUS میتونم بگیرم که 1700 هست...وگرنه برند GIGAByte 1850 آب میخوره که واقعا دیگه در توانم نیست!!!
اگر سایر دوستان هم نظر بدن ممنون میشم..چون توی تصاویری که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و نشون دادن تفاوت زیادی دیده میشه!!! حالا شاید این اختلاف اونقدر به چشم نیاد و بنده تخصص کافی در این زمینه ندارم
دوست عزیز ببین کارتهای سری 700 همشون همینجورین. هرکدوم رو اورکلاک کنی قدرتش میرسه به نمونه بالاتر از خودش. مثلا 760 windforce گیگا که خوب اور شده تقریبا کاراییش رسیده به 770 رفرنس تک فن. 770 windforce رسیده به 780 رفرنس. و 780 هم با اور و خنک کننده خوب رسیده به تایتان ولی خب تایتان 6 گیگ حافظه داره که اون بحثش جداست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا با این رده بندی مناسب و مساوی که این 4 تا کارت دارن شما قیمتهارو نگاه کن . 770 ایسوس سری تاپ 2 که مقدار کمی از 780 رفرنس ضعیفتره اما 1 میلیون ارزونتره پس واقعا با قدرتی که داره به صرفه هست که شما بخری. سیستمت هم دیگه نهایت گنجایشش همینه. پاورت هم بد نیست خوبه. مشکلی ایجاد نمیشه. اگر هم پول دستت اومد بفروشش 750 وات بگیر که خیالت راحت باشه. موفق باشی
پاور 600 وات شما خیییلی لب مرزه!!!! ریسک خرید اون کارت غول بالاست! در اینصورت پیشنهاد می کنم 760 + یک پاور حتماً 650 وات به بالا خریداری کنید.
مدل دقیق پاور را ذکر کنید،600w برای این قطعات جالب نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر پاور 80 پلاس گلد باشه مشکلی نیست،اما غیر اون مثلا Huntkey Max 600W APFC باشه،بهتره پاور تعویض گردد.پاور مورد نظر تنها یک کانکتور 8 پین برای کارت گرافیک تعبیه دارد.
@};-
داداش شما که مارو کاملا نا امید کردی!!! :d راستش بنده توی سایت های خارجی که تحقیق کردم بیشتر روی این قضیه تکیه داشتن که یک برند معتبر (DECENT BRAND) بگیر...که HUNTKEY رو تایید کردن!!! شاید 600 وات گرین جواب نده (البته چون به صورت جهانی عرضه نمیشه پس قضاوت نمیکنم) ولی تاکید داشتن که مشکلی ایجاد نمیکنه این پاور برای گرافیک 770 ولی در آینده واسه SLI به مشکل بر میخورم که اونم قصد انجام دادنش رو ندارم ...دیگه فکر نکنم معتبرتر از Tomshardware توی سایت های خارجی باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته بچه های این فاروم هم واقعا حرفه ای راهنمایی میکنن و بنده هم تازه با اینجا آشنا شدم;)
HuntKey 600w Jumper....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کانکتورهای مورد نیاز رو داره.شما برای خرید پاور بهتر باید 500 تومن هزینه کنید. یا باید بیخیال 770 بشید و به 760 قناعت کنید یا اینکه 770 رو با اما و اگر و ترس و لرز خریداری کنید.نقل قول:
مدل دقیقش این میشه.درسته؟نقل قول:
Huntkey Power Supply 600W - Jumper 600B
که 80 PLUS Bronze هست.
همونطور که علی جان گفتند اگه گلد بود موردی نداشت ولی به نظر من خوب نیست پاور لب مرز باشه چون هم به خود پاور و هم به قطعات فشار میاد.:(
اگه پاور رو عوض کنید دستتون برای اورکلاک هم باز خواهد شد و میتونید از قدرت سیستمتون لذت کافی رو ببرید;)
در هر صورت میل خودتونه! به نظر من به پاور شما خیلی فشار میاد!
پاور هم یک سخت افزار مهمیه. در صورت فشار اومدن بهش یا خرابی، می تونه سایر قطعات رو دچار نقص فنی و یا اختلال در ارسال ولتاژ به قطعات کنه که دیگه میشه قوز بالای قوز! :d
از من حقیر گفتن بود. خود دانید.
موفق باشید./